O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 16:47   #4501
natalia_b
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV

Mystiquee- świetny pomysł z pieskiem zajmiesz się czymś i przestaniesz myśleć o staraniach

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Pochwale sie
Już sie doczekac nie moge jak po niego pojedziemy
Najgorsze jest to, że bede musiała go jutro zostawic na 5-6 godzin samego w domu bo tż do pracy na rano a ja do szkoły ale nastepne 4 dni bede z nim, żeby sie oswoił
oj to biedne malutkie psiątko się napiszczy...ale nic Mu nie będzie
Stary 2012-03-14, 16:50   #4502
gosiaczek20004
Zadomowienie

spadam do domku kobitki będę później
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 16:50   #4503
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Mystiquee- świetny pomysł z pieskiem zajmiesz się czymś i przestaniesz myśleć o staraniach

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

oj to biedne malutkie psiątko się napiszczy...ale nic Mu nie będzie
Nati właśnie też z tego powodu biore psiaka, całe życie miałam zwierzeta, zdecydowanie wole koty, ale tż ma alergie wiec zostaje piesek jestem taka podekscytowana jakby to było moje dziecko normalnie
A co do piszczenia to może nie bedzie aż tak źle, nie wiadomo jak były wychowywane szczeniaczki może bedzie grzeczna
Stary 2012-03-14, 16:50   #4504
kefii
Wtajemniczenie

jestem jakas dzis taka dziwna nic mi sie nie chce robie na siłe
pogoda mnie dobija
chyba najbardzie to ze moj maz ma ciche dni i nie przytula mnie a ja pieszczoch jestem szczegolnie jak mam @ to wtedy juz musze

natalia dzieki ze nam kibicujesz

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 16:52   #4505
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Moja sąsiadka zostawiła ośmioro dzieci...najmłodsze miało około 6 miesięcy...od tamtej pory się nie pojawiła...zakochała się w innym facecie...płakałam jak się o tym dowiedziałam...masakra!
o matko.
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 16:54   #4506
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
Moja sąsiadka zostawiła ośmioro dzieci...najmłodsze miało około 6 miesięcy...od tamtej pory się nie pojawiła...zakochała się w innym facecie...płakałam jak się o tym dowiedziałam...masakra!
matko...
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 17:04   #4507
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jade dziś obejrzec te psiaki te gładkie to suczki, a ten kudłacz to facet Jakbym miała brac to suczke.
A mieszkacie w domu czy w bloku?
Bo ja w bloku
Mysti pieski słodkie. w rodzinnym domu czyli w bloku mamy małego pieska rasy Lhasa apso. to piesek domowy cały dzień leży na fotelu bardzo charakterny jak już tam wlezie to Go nie wyrzucisz za skarby:P wyślę Wam jutro zdjęcie A teraz tu w domku jednorodzinnym mamy 2 owczarki i one biegają po ogrodzie. KWiatki mamy odgrodzone więc nie ma z tym problemu Wiadomo one potrzebują dużo ruchu bo inaczej by chorowały na stawy. Moja koleżanka kupiła sobie do bloku owczarka i ten jeszcze nie skonczył roku a już chorował na łapy bo miał za mało ruchu Więc jeśli rodzice kundelków są mali i psiaki będą małe to można trzymać w bloku A jeśli będą duże to uwierz że żeby wyjść z domu wygryzą Ci wszystko łącznie z tapczanem

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

co do porządków to ja wolę sama wszystko zrobić bo jak widzę mojego tż motającego się to aż mi Go zal. Kiedyś chciał mi pomóc i umył panele w pokoju to zrobiły się bąble albo kiedyś jak mył też podłogę to rozcieńczył zamiast zwykłego płynu do podłogi to taki biały do polerowania cała podłowa pomazana
Stary 2012-03-14, 17:05   #4508
zielona1911
Zakorzenienie

bylam dzis zaniesc pit i sie zalamalam
Moj tz ma komornika wiec pewnie zakosi nam te 1800 na wozek mimo ze rozliczalismy sie wspolnie
jestem prze wsciekla i ryczec mi sie chce
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 17:53   #4509
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
bylam dzis zaniesc pit i sie zalamalam
Moj tz ma komornika wiec pewnie zakosi nam te 1800 na wozek mimo ze rozliczalismy sie wspolnie
jestem prze wsciekla i ryczec mi sie chce
o kurde.. a nie mogliście jakoś zakombinować i rozliczyć się osobno żebys tylko Ty dostała zwrot na dziecko? kurcze tylko w sumie nie wiem czy tak można.. albo złóżcie korekte w US i rozliczcie się osobno
nie znam się na tym kompletnie..
Stary 2012-03-14, 17:53   #4510
Tigresse86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emma 1 Pokaż wiadomość
Natala, no kruszy, bo niestety po kilku miesiącach euforii w zwiazku z podjęta decyzja o starankach i radosnym oczekiwaniu na II, każdą z nas dopadną zwątpienia kiedy co miesiąc upierdliwie zalewa nas małpa.
Bo mozesz się wkurzyc raz, drugi, czwarty ale przy en-tym dopada już mega dół niestety. I już sie odechciewa o tym gadać.
I gdy kolejna fasolka pojawia się na watku zawsze gdzieś tam na dnie serca pojawi się pytanie "dlaczego nie ja?"
Co oczywiscie nie oznacza wcale, że my sie nie cieszymy!
Nie martw się więc, ciesz się swoim szczęściem, a my dołączymy do ciebie niedługo I jak my będziemy obejmowac kibelki to Ty juz będziesz nam udzielac rad jak nie zwariowac przy porodzie i po
Emmo mam takie same odczucia, ale przecież musi przyjść czas i na nas

Mysti pieski sliczne, zazdroszczę Ci że będziesz miała taką małą przytulaśkę

Ja dziś jadę do mojego pieska i zostaje z nim na noc, bo rodzice wyjechali, co prawda będę bez TŻ i bez wizażu, ale będę mieć swojego labradorcia, pogadamy sobie, poprzytulamy i zaraz będę mieć lepsze nastawienie

Miłego wieczoru
Stary 2012-03-14, 18:07   #4511
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beautystyleandme Pokaż wiadomość
o kurde.. a nie mogliście jakoś zakombinować i rozliczyć się osobno żebys tylko Ty dostała zwrot na dziecko? kurcze tylko w sumie nie wiem czy tak można.. albo złóżcie korekte w US i rozliczcie się osobno
nie znam się na tym kompletnie..
niewiem czy ja bym jakis zwrot na dziecko dostala bo nie zarobilam duzo na umowe zlecenie niestety. Mam jednak nadzieje ze moze nie wezmie nic,moze sie jednak zlituje bo przez pol roku bral tz pol wyplaty po 1500zl miesiecznie wiec tz sie wkurzyl zmienil prace i zarabia na umowie najnizsza krajowa i nie moze mu wziasc nic.Owszem,placimy mu co miesiac jakas drobna sume-ile mamy,ale niewiadomo jaki z tego komornika typ
Stary 2012-03-14, 18:30   #4512
natalia_b
Wtajemniczenie

Zielona...to jakaś masakra...może się uda...trzymam mocno kciuki żeby wszystko się ułożyło
Stary 2012-03-14, 18:45   #4513
gosiaczek20004
Zadomowienie

dziewczyny tak mi dzisiaj narobiłyście smaku tymi kebabami że też męża wyciągnełam i tak się obżarłam że teraz mi sie chce ale warto było
Stary 2012-03-14, 19:01   #4514
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
dziewczyny tak mi dzisiaj narobiłyście smaku tymi kebabami że też męża wyciągnełam i tak się obżarłam że teraz mi sie chce ale warto było
biedactwo a wiecie co ja właśnie jadłam...teraz mnie aż mdli...zaraz będę

Pół słoika swojskiej kapusty kiszonej...wkroiłam do niej cebulkę...dodałam trochę jabłka...sos do sałatek...to i zjadłam...bez żadnego mięsa ani nic...samą taką kapustę...mmmmm...jakie to było dobre tylko za dużo trochę
Stary 2012-03-14, 19:11   #4515
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:

Pół słoika swojskiej kapusty kiszonej...wkroiłam do niej cebulkę...dodałam trochę jabłka...sos do sałatek...to i zjadłam...bez żadnego mięsa ani nic...samą taką kapustę...mmmmm...jakie to było dobre tylko za dużo trochę
Nam teściowa przywiozła własną ukiszoną kapustę i ja też sama zjadłam prawie cały słoiczek, a jadłam jak dziecko wygłodzone , pyyyyyszne było i chcę więcej

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
niewiem czy ja bym jakis zwrot na dziecko dostala bo nie zarobilam duzo na umowe zlecenie niestety. Mam jednak nadzieje ze moze nie wezmie nic,moze sie jednak zlituje bo przez pol roku bral tz pol wyplaty po 1500zl miesiecznie wiec tz sie wkurzyl zmienil prace i zarabia na umowie najnizsza krajowa i nie moze mu wziasc nic.Owszem,placimy mu co miesiac jakas drobna sume-ile mamy,ale niewiadomo jaki z tego komornika typ
Przechlapane z tym komornikiem, to podobno dziady jedne. Mam nadzieję, że mało już do spłacenia pozostało.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
Ja nie lubię kebaba ani podobnego jedzenia , nie lubię i innych fast foodów bleeee całe życie mnie od tego odrzuca i nie tykam się

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

A ja po zakupach ledwo żyję .
Wyszłam po 10:00 a wróciłam o 17:00 zeszłam całe centrum miasta i poszłam na piechotę jeszcze do Centrum Handlowego pół godziny w jedną stronę. Myślałam, że już padnę ze zmęczenia na środku ulicy.
Buty w końcu zamówiłam w Ryłko, nie są za tanie, ale fajne takie jak chciałam i będa na inne okazje. Jutro Wam pokaże w necie które to.
Mają mi mój rozmiar dostarczyć do sklepu , wtedy TŻ pojedzie je odebrać. Mierzyłam takie same tylko czerwone
Bieliznę po 3h łażenia za nią w końcu tez nabyłam. Nigdzie nie mogłam znaleźć stanika białego z odpinanymi ramiączkami , no szok i hańba !
Autobusem jechałam godzinę do domu bo taaaaakie korki.
Padam na mordkę idę spać, TŻ o północy będzie, ale juz nie doczekam
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 19:29   #4516
zielona1911
Zakorzenienie

no nie tak malo z 10tys ale moj tz wzial to dla swojej poprzedniej kobiety i sami rozwalili a ja nie chce przez to cierpiec i wozek ☠☠☠☠a ma byc!!! i te 1800jak komornik wezmie ma przynies w zębach bo jak nie to dostanie wpie..
Nie bede sie cackac,skoro tamta ☠☠☠☠a mogla sie bawic z jego kasy to ja tez chce i huj!!!

ufff
Stary 2012-03-14, 19:30   #4517
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:

nie no osiołek tyle zjadła nawet zdrowego by powaliło
natalia natalia
ale jak ci samkowała to dobrze tylko nie jedz na raz tak duzo

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Nam teściowa przywiozła własną ukiszoną kapustę i ja też sama zjadłam prawie cały słoiczek, a jadłam jak dziecko wygłodzone , pyyyyyszne było i chcę więcej

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Przechlapane z tym komornikiem, to podobno dziady jedne. Mam nadzieję, że mało już do spłacenia pozostało.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Ja nie lubię kebaba ani podobnego jedzenia , nie lubię i innych fast foodów bleeee całe życie mnie od tego odrzuca i nie tykam się

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Wyszłam po 10:00 a wróciłam o 17:00 zeszłam całe centrum miasta i poszłam na piechotę jeszcze do Centrum Handlowego pół godziny w jedną stronę. Myślałam, że już padnę ze zmęczenia na środku ulicy.
Buty w końcu zamówiłam w Ryłko, nie są za tanie, ale fajne takie jak chciałam i będa na inne okazje. Jutro Wam pokaże w necie które to.
Mają mi mój rozmiar dostarczyć do sklepu , wtedy TŻ pojedzie je odebrać. Mierzyłam takie same tylko czerwone
Bieliznę po 3h łażenia za nią w końcu tez nabyłam. Nigdzie nie mogłam znaleźć stanika białego z odpinanymi ramiączkami , no szok i hańba !
ładnie to sie tak pzremeczac co

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2012-03-14, 19:49   #4518
salud
Zadomowienie

Dobry wieczor Kobietki!

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
na żywo jest mocniejsza i wylazła od razuW pt zrobie sobie i zobaczę czy utyła

Dziękuję za wszystkie kciuki i dziewczyny!prosze o dobre myśli, kciuki żeby nam sie udało, żeby tym razem poszło dobrze. tak bardzo jak się ciesze to się i boję.
Po pierwsze moje gratulaje Edzia! Super!Zycze spokojnej ciązy.

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
tak pisze staranie ze nie moge
musialam wam wkońcu pokazac moja łazienkę
przepraszam za bałagan ale nie mam jeszcze szafek
przezto ze komin idzie pzrez łazienke mam ja podzielona tak jakby na dwie czesci tam gdzie kiblek i reszta to salony łazienkowe
Patrze,patrze i cos znajomo wyglada. Mam takie same płytki w lazience,tylko pionowo ułożone

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Promykas w jaki sposób mogę dodać informację pod notką, pod kreską? :P

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cieszę się ;D
Coffe Heaven witamy
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 19:52   #4519
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość

oj to się olatałaś dobrze że się udało chociaż wszystko załatwić koniecznie pochwal sie jutro butkami a teraz marsz do łóżka odpoczywać
Stary 2012-03-14, 19:52   #4520
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
no nie tak malo z 10tys ale moj tz wzial to dla swojej poprzedniej kobiety i sami rozwalili a ja nie chce przez to cierpiec i wozek ☠☠☠☠a ma byc!!! i te 1800jak komornik wezmie ma przynies w zębach bo jak nie to dostanie wpie..
Nie bede sie cackac,skoro tamta ☠☠☠☠a mogla sie bawic z jego kasy to ja tez chce i huj!!!
ufff
o kurde.. ale kiszka
trzymam kciuki
Stary 2012-03-14, 19:59   #4521
Nue
Rozeznanie

A ja już po wizycie.

Dzidziuś ma 7mm i już bije mu serduszko!!!

Mąż też widział, gin go zaprosił do gabinetu. Teraz chodzi dumny jak paw
Gin powiedział, że wielkość idealna jak na ten tydzień ciąży. Wszystko w jak najlepszym porządku i oby tak zostało!
Jejku, tak się cieszę!

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:08   #4522
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Siemka DziewuszkiDzisiaj jakiś u mnie podły nastrój... ja to chyba nigdy dziecka nie będę miała,wyniki mojego małża są ok a moje niee caly czas jest ze mna problem... obwiniam siebie,że to przeze mnie się nie udaje,bo jestem chora... ostatnio mam doła i tylko doła.
nie smutkaj się Malinka,ile tu kobietek było ,które miały kiepskie wyniki,a udalo się zaciązyc zanim sie obejrzały.Zobczysz,ze wszystko bedzie dobrze. Idz do lekarza,podreperuje wynikisie ile sie da,a miłośc reszte zalatwi.
Stary 2012-03-14, 20:13   #4523
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nue Pokaż wiadomość
A ja już po wizycie.

Gin powiedział, że wielkość idealna jak na ten tydzień ciąży. Wszystko w jak najlepszym porządku i oby tak zostało!
Jejku, tak się cieszę!
no i gitara super
Stary 2012-03-14, 20:17   #4524
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
No wlasnie jak chcesz miec Dzidziusia to ni chu chu i zawsze klody pod nogi ja tez mam problemy ze zdrowiem.Mam hiperprolaktynemie, zaburzenia hormonalne,stres i jak to gin powiedzial ze moja przysadka mozgowa nie dziala tak jak powinna,do tego problemy ze sercem,przebyta toksoplazmoza no sajgon po prostu.
Moje 3 osobiste kumpele z prolaktynemia zachodziły w ciaze,jedna razy (i urodzily szczesliwie),mimo,ze ginekolodzy powiedzieli,ze szanse sa male i tez proponowali metody wspomaganego rozrodu.Obylo sie bez. Jak przeszlas toxo i masz duzo IgG,a nie masz IgM to jest najlepsza sytuacja. Ja mimo,ze mam kota to mam obie klasy ujemne,wiec niestety jest ryzyko zakazenia w ciązy(to jest niebezpieczne).Malinka,gł owa do góry
Stary 2012-03-14, 20:33   #4525
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
A ja już po wizycie.

Jejku, tak się cieszę!
Nue bardzo się cieszę ale to musi byc super wiem że sie powtarzam ale już sie nie moge doczekac kiedy sama będę przeżywała takie chwilę
Stary 2012-03-14, 20:35   #4526
Camilla
Zakorzenienie

Edzia bardzo bardzo się cieszę i 3mam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę. Dziękuję również za informacje odnośnie łazienki.

Nue cieszę się że fasolka rozwija się prawidłowo

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:47   #4527
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anjouka Pokaż wiadomość
Kochane musze cos Wam powiedziec!

Wczoraj tak sie denerwowalam, ze nie bylam w stanie pisac o tym i w pon, ale dzisiaj juz napisze.

Pamietacie o moich prawie 10 dniowych plamieniach przed @ od 3 miechow o ktorych pisalam?

W tym cyklu to samo wiec bylo zero nadziei (cykl juz z luteina) plamienia zaczely sie kilka dni pozniej, wczoraj byl juz 7 dzien tych plamien i... w niedz zrobilam test dla formalnosci (10 czulosc) bo mi kazala gin robic jak bede konczyc luteine i..wyszedl jakis cien II pod swiatlo!!!!!!!! czujecie? myslalam, ze glebne i mam schizy..poniewaz plamie!!!!!! (2 razy krewe czerwona poleciala, a ogolnie braz mam) no nie wierzylam..w pon znow test i znow cien cienia! (mezowi nic nie mowilam) a mnie rozrywalo z nerwow... pomyslalam, ze jak we wtorek rano zrobie test i beda 2 kreski to pojde na bede..i byl znow cien cienia, wiec wczoraj poszlam na bede! i.....

Po godz 22 dnia wczorajszego ukazaly sie wyniki na necie...
moja beta 189!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Nie moge uwierzyc! Czujecie?? Tak sie ciesze

Dzwonilam do gin. kazala zwiekszyc luteine dopochwowa do 2*2 dziennie (plamie, ale to nie jest okres (na szczescie).

A ja sie tak boje..niech juz leci tylko ze mnie bialy sluz i bedzie wszystko dobrze!

Jutro ide powtorzyc bede, znow zaczynam miec mega stresa, oby sie ladnie podwoilo. Kobitki trzymajcie kciuki!

Nie wytzymalam wczoraj i powiedzialam przed spaniem mezowi - bardzo sie ucieszyl!!! ))))))))

Dziewczyny, jestem przykladem..ze jak sie wydaje, ze z Wami cos nie tak, to.....CUDA sie zdarzaja!
Super,gratulacje,piekna beta,trzymam kciuki,aby rosla!
Stary 2012-03-14, 21:01   #4528
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej, witam się z wieczora. Ale miałam dziś zakręcony i zabiegany dzień. Ale jest plus, zamówiliśmy rolety do domu Mają być w przyszłym tygodniu. Bardzo się cieszę, bo jak będą to już praktycznie możemy się wprowadzać. No jeszcze malowanie. Ale z tym to już szybko pójdzie, bo mężulek sam będzie malował.

wchodzę z wieczora, a tu takie świetne wiadomości, Edzia, Anjouka- serdecznie gratuluję
Cytat:

ehhh za dpbra dla niego jestem
jesteś super kochana żonka

Cytat:
my tez chciałysmy kamien ale no cena troche kamienia jest a resztza to te zrebki one tez nie sa tanie ale wychodza duzo taniej i ciezko je dostac ujezdziłysmy sie chyba po wszytskich mozliwych sklepach i szkółkach z roslinami
my na szczęście mamy kamień - piaskowiec, był na działce, więc możemy go wykorzystać. A dodatkowo teściowa ma też takie duże kamienie nie wiem skąd, i nie potrzebne jej, więc jak przyjdzie do zagospodarowania ogrodu to możemy go wykorzystać

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
aaa i jeszcze inaczej tzn-mam podobne bóle podbrzusza jak z Bartim, śluz budyń od wczoraj się pojawia i znika, ciągnie mnie przy gwałtownych ruchach i jest mi przeraźliwie zimno. No i inaczej smakuje chleb.
coś jest chyba z tym zimnem. Mnie też ciągle zimno.

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
Nue... pewnie hormony ci buzują i stad ten nstrój. Jesli chodzi o twojego męża to stereotypy stereotypami a życie życiem. Grun to pozutywne i zdrowe nastawienie. Ja od poczatku miąłam takie,że dziecko jest NASZE to i obowiązki WSPÓLNE! i bardzo wziełam sobie to do serca. Tak jak mój mąz został po raz ierwszy tata tak ja zostałam mama wiec uznałam ze oboje wiemy tyle samo.
Oczywiście,że gdy szłam do przyjaciółki wciaz myślalam o tym jak ONI sobie radza ale zmusząłam sie poczatkowo do wyjść. Zaprocentowalo to później bardzo szybko. Dzis z czystym sumieniem i pełna dumy mogę nawet krzyczeć,że mój mąż jest najcudowniejszym młodym tatą jaiego znam
grunt to dac sobie pomóc i naprawde wmówic sobie ze dzicko jest wspólne.
Pamietam kiedy mały w nocy płakał i mąż się pierwszy do niego zrywał-mówiłam kładz sie kochanie,wstajesz rano do pracy a on na to, śpij...ty juz swoje zrobiłaś nosząc go 9 miesiecy teraz kolej na mnie żebym sie wykazał... trzymam kciuki,że twój mąż też zdrowo zbzikował na punkcie dzidzi )
jeju, jak łądnie napisałaś, chyba sobie wydrukuję i powieszę nad łóżkiem

Cytat:

zabrałam sie od rana za pisanie i juz mam 11 stron
zdolna bab ze mnie
a jakże mogłoby być inaczej

Cytat:
Dziewczyny jade dziś obejrzec te psiaki te gładkie to suczki, a ten kudłacz to facet Jakbym miała brac to suczke.
A mieszkacie w domu czy w bloku?
Bo ja w bloku
cudne Uwielbiam pieski, jak się ogarniemy i będziemy mięli ogrodzenie to też jakiegoś weźmiemy
Cytat:
A ja już po wizycie.

Jejku, tak się cieszę!
super, gratuluję serdecznie.
Stary 2012-03-14, 21:14   #4529
salud
Zadomowienie

Cytat:
A ja już po wizycie.

Jejku, tak się cieszę!
Superancko!,nastepnym razem to juz zobaczysz jak macha raczkami i nozkami

Kurcze siadlam po pracy donadrabiania i dopiero skonczylam. A tu juz prawie w pol do dziesiatej.Czas na kapiel i lulu. Dobrej nocy kochane.Mam nadziej,ze jutro jak wieczorkiem wejde to bedzie na mnie czekac co najmniej tyle samo co dzis dobrych informacji.Staraczki do boju!:P

Edytowane przez salud
Czas edycji: 2012-03-14 o 21:20
Stary 2012-03-14, 21:26   #4530
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
Dobry wieczor Kobietki!
Po pierwsze moje gratulaje Edzia! Super!Zycze spokojnej ciązy.
Patrze,patrze i cos znajomo wyglada. Mam takie same płytki w lazience,tylko pionowo ułożone
Coffe Heaven witamy
suchaj nastepnym razem ale mnie wystarszyłas
dobzre ze chodzi o płytki bo juz sie bałam ze ktos znajomy mnie znalazł ufffff ale mi słabo sie zrobiło
ja zedyzdowlam sie na poziomo bo i sie tak bardziej podobało

Cytat:
A ja już po wizycie.

Jejku, tak się cieszę!
no to wielkie gratulacje i powodzenia dalej a i mezowi pogatuluj dobra robte zeobiliscie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Hej, witam się z wieczora. Ale miałam dziś zakręcony i zabiegany dzień. Ale jest plus, zamówiliśmy rolety do domu Mają być w przyszłym tygodniu. Bardzo się cieszę, bo jak będą to już praktycznie możemy się wprowadzać. No jeszcze malowanie. Ale z tym to już szybko pójdzie, bo mężulek sam będzie malował.
wchodzę z wieczora, a tu takie świetne wiadomości, Edzia, Anjouka- serdecznie gratuluję

jesteś super kochana żonka

my na szczęście mamy kamień - piaskowiec, był na działce, więc możemy go wykorzystać. A dodatkowo teściowa ma też takie duże kamienie nie wiem skąd, i nie potrzebne jej, więc jak przyjdzie do zagospodarowania ogrodu to możemy go wykorzystać

coś jest chyba z tym zimnem. Mnie też ciągle zimno.

jeju, jak łądnie napisałaś, chyba sobie wydrukuję i powieszę nad łóżkiem

a jakże mogłoby być inaczej

cudne Uwielbiam pieski, jak się ogarniemy i będziemy mięli ogrodzenie to też jakiegoś weźmiemy

super, gratuluję serdecznie.
to ze kochan to wiem dzis zaczynam go rozgryzac

a my kaniem to mamy od znajomych ale moiwiłysmy o takim dorobnym np bialym albo czerwonym a to juz kosztuje

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

dobra ja ide spac
dobranoc

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości