|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) - część IV
Mystiquee- świetny pomysł z pieskiem
zajmiesz się czymś i przestaniesz myśleć o staraniach ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
spadam do domku kobitki będę później
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec zostaje piesek A co do piszczenia to może nie bedzie aż tak źle, nie wiadomo jak były wychowywane szczeniaczki
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem jakas dzis taka dziwna nic mi sie nie chce robie na siłe
pogoda mnie dobija chyba najbardzie to ze moj maz ma ciche dni i nie przytula mnie a ja pieszczoch jestem szczegolnie jak mam @ to wtedy juz musze natalia dzieki ze nam kibicujesz |
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w rodzinnym domu czyli w bloku mamy małego pieska rasy Lhasa apso. to piesek domowy cały dzień leży na fotelu bardzo charakterny jak już tam wlezie to Go nie wyrzucisz za skarby:P wyślę Wam jutro zdjęcie A teraz tu w domku jednorodzinnym mamy 2 owczarki i one biegają po ogrodzie. KWiatki mamy odgrodzone więc nie ma z tym problemu Wiadomo one potrzebują dużo ruchu bo inaczej by chorowały na stawy. Moja koleżanka kupiła sobie do bloku owczarka i ten jeszcze nie skonczył roku a już chorował na łapy bo miał za mało ruchu Więc jeśli rodzice kundelków są mali i psiaki będą małe to można trzymać w bloku A jeśli będą duże to uwierz że żeby wyjść z domu wygryzą Ci wszystko łącznie z tapczanem ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- co do porządków to ja wolę sama wszystko zrobić bo jak widzę mojego tż motającego się to aż mi Go zal. Kiedyś chciał mi pomóc i umył panele w pokoju to zrobiły się bąble albo kiedyś jak mył też podłogę to rozcieńczył zamiast zwykłego płynu do podłogi to taki biały do polerowania cała podłowa pomazana
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzis zaniesc pit i sie zalamalam
![]() Moj tz ma komornika wiec pewnie zakosi nam te 1800 na wozek mimo ze rozliczalismy sie wspolnie ![]() jestem prze wsciekla i ryczec mi sie chce |
|
|
|
#4509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie mogliście jakoś zakombinować i rozliczyć się osobno żebys tylko Ty dostała zwrot na dziecko? kurcze tylko w sumie nie wiem czy tak można.. albo złóżcie korekte w US i rozliczcie się osobnonie znam się na tym kompletnie..
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mysti pieski sliczne , zazdroszczę Ci że będziesz miała taką małą przytulaśkęJa dziś jadę do mojego pieska i zostaje z nim na noc, bo rodzice wyjechali, co prawda będę bez TŻ i bez wizażu, ale będę mieć swojego labradorcia, pogadamy sobie, poprzytulamy i zaraz będę mieć lepsze nastawienie ![]() Miłego wieczoru
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4512 |
|
Wtajemniczenie
|
Zielona...to jakaś masakra...może się uda...trzymam mocno kciuki żeby wszystko się ułożyło
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny tak mi dzisiaj narobiłyście smaku tymi kebabami że też męża wyciągnełam
i tak się obżarłam że teraz mi sie chce ale warto było
|
#4514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wiecie co ja właśnie jadłam...teraz mnie aż mdli... zaraz będę ![]() Pół słoika swojskiej kapusty kiszonej...wkroiłam do niej cebulkę...dodałam trochę jabłka...sos do sałatek...to i zjadłam...bez żadnego mięsa ani nic...samą taką kapustę...mmmmm...jakie to było dobre tylko za dużo trochę
|
|
#4515 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- A ja po zakupach ledwo żyję . Wyszłam po 10:00 a wróciłam o 17:00 zeszłam całe centrum miasta i poszłam na piechotę jeszcze do Centrum Handlowego pół godziny w jedną stronę. Myślałam, że już padnę ze zmęczenia na środku ulicy. Buty w końcu zamówiłam w Ryłko, nie są za tanie, ale fajne takie jak chciałam i będa na inne okazje. Jutro Wam pokaże w necie które to. Mają mi mój rozmiar dostarczyć do sklepu , wtedy TŻ pojedzie je odebrać. Mierzyłam takie same tylko czerwone ![]() Bieliznę po 3h łażenia za nią w końcu tez nabyłam. Nigdzie nie mogłam znaleźć stanika białego z odpinanymi ramiączkami , no szok i hańba ! Autobusem jechałam godzinę do domu bo taaaaakie korki. Padam na mordkę idę spać, TŻ o północy będzie, ale juz nie doczekam |
|||
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
no nie tak malo z 10tys
ale moj tz wzial to dla swojej poprzedniej kobiety i sami rozwalili a ja nie chce przez to cierpiec i wozek ☠☠☠☠a ma byc!!! i te 1800jak komornik wezmie ma przynies w zębach bo jak nie to dostanie wpie.. Nie bede sie cackac,skoro tamta ☠☠☠☠a mogla sie bawic z jego kasy to ja tez chce i huj!!! ![]() ufff
|
|
|
|
#4517 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
natalia natalia ale jak ci samkowała to dobrze tylko nie jedz na raz tak duzo Cytat:
|
||
|
|
|
#4518 | |||
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor Kobietki!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koniecznie pochwal sie jutro butkami a teraz marsz do łóżka odpoczywać
|
|
#4520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki |
|
|
|
|
#4521 |
|
Rozeznanie
|
A ja już po wizycie.
Dzidziuś ma 7mm i już bije mu serduszko!!! Mąż też widział, gin go zaprosił do gabinetu. Teraz chodzi dumny jak paw ![]() Gin powiedział, że wielkość idealna jak na ten tydzień ciąży. Wszystko w jak najlepszym porządku i oby tak zostało! Jejku, tak się cieszę! |
|
|
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super |
|
|
|
|
#4524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia bardzo bardzo się cieszę i 3mam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę. Dziękuję również za informacje odnośnie łazienki.
Nue cieszę się że fasolka rozwija się prawidłowo
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, witam się z wieczora. Ale miałam dziś zakręcony i zabiegany dzień. Ale jest plus, zamówiliśmy rolety do domu
wchodzę z wieczora, a tu takie świetne wiadomości, Edzia, Anjouka- serdecznie gratuluję jesteś super kochana żonka Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a jakże mogłoby być inaczej ![]() Cytat:
Uwielbiam pieski, jak się ogarniemy i będziemy mięli ogrodzenie to też jakiegoś weźmiemyCytat:
super, gratuluję serdecznie.
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze siadlam po pracy donadrabiania i dopiero skonczylam. A tu juz prawie w pol do dziesiatej.Czas na kapiel i lulu. Dobrej nocy kochane.Mam nadziej,ze jutro jak wieczorkiem wejde to bedzie na mnie czekac co najmniej tyle samo co dzis dobrych informacji.Staraczki do boju!:P Edytowane przez salud Czas edycji: 2012-03-14 o 21:20 |
|
|
|
|
#4530 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mnie wystarszyłas dobzre ze chodzi o płytki bo juz sie bałam ze ktos znajomy mnie znalazł ufffff ale mi słabo sie zrobiło ja zedyzdowlam sie na poziomo bo i sie tak bardziej podobało Cytat:
Cytat:
a my kaniem to mamy od znajomych ale moiwiłysmy o takim dorobnym np bialym albo czerwonym a to juz kosztuje ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- dobra ja ide spac dobranoc |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

zajmiesz się czymś i przestaniesz myśleć o staraniach 

bo tż do pracy na rano a ja do szkoły

wiec zostaje piesek

25.10.2014 

a nie mogliście jakoś zakombinować i rozliczyć się osobno żebys tylko Ty dostała zwrot na dziecko? kurcze tylko w sumie nie wiem czy tak można.. albo złóżcie korekte w US i rozliczcie się osobno

ale warto było
tylko za dużo trochę
zeszłam całe centrum miasta i poszłam na piechotę jeszcze do Centrum Handlowego pół godziny w jedną stronę. Myślałam, że już padnę ze zmęczenia na środku ulicy.
koniecznie pochwal sie jutro butkami a teraz marsz do łóżka odpoczywać
ja to chyba nigdy dziecka nie będę miała,wyniki mojego małża są ok a moje niee
obwiniam siebie,że to przeze mnie się nie udaje,bo jestem chora...