|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
A ja chyba czuje ruchy,w sumie juz od paru dni takie pukanie i nie bylam pewna ale teraz mysle ze to jednak ruchy i to nie tylko w miejscu gdzie sa jelita.
Ogladalam ciaze z zaskoczenia na TLC i jak sie dzieciaczek urodzil to moje dziecko z pytaniem "to dla mnie ta siostrzyczka?" ![]() Wogole Oskar wszedzie maluje dzidziusie,mowi do brzucha,szuka zabawek dla dzidziusia itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
czesc, ja niedawno wyszłam z łóżka, nic mi isę nie chce..
sama myślałam żeby sobie bete jutro zrobić i może jutro pojadę bo jeśli mnie lekarz we wtorek nie przyjmie to chociaz będe pewna czy to ciąża czy nie...kurczę martwię się.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Martarynka no wlasnie dlatego ze to druga ciaza bardziej jestem wyczulona na ruchy.Zreszta takie pukanie czuje tez kolo zeber i to w sumie po prawej stronie przewaznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 |
Rozeznanie
|
No ja własnie tez, ale jeszcze takie nieregularne. Tzn. czulam 3 dni z rzędu, później 2 dni nic i teraz znow czuje codziennie
![]() Kurcze a mój mężuś znów dziś na nocke do pracy i kolejny samotny wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Raczkowanie
|
Elmirio wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń
![]() Martarynko współczuję tych samotnych wieczorów, ale cóż mus to mus, i smacznego do pizzy ![]() ![]()
#4510 |
Rozeznanie
|
W ogóle ja to mam podejrzenia co do pizzy, że chyba jestem uzalezniona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam caly czas samotne wieczory,da sie przyzwyczaic, ba! zeby tylko wieczory,dnie tez ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czym on sie sugerowal czy tym, ze jestem szczupla czy tym, ze mam juz maly brzuszek, bo tygodniem ciazy na pewno nie ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
A ja na kolacje mam paprykarz szczecinski tak jakos mnie naszlo. Mam nadzieje, ze nie jest on zakazany w ciazy ![]() Dziewczyny a czy mozna jest pasztet z puszki? Kurde mam taka ochote na pasztet ale gdzies slyszalam, ze nie mozna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
ja sobie dziś zapiekanke zrobiłam, dobra wszła.
słuchajcie koleżanka robiła w tamtym tyg usg była w 11 tyg ciaży i lekarka jej powiedziała że dzidzi jet bardzo ruchliwe, czyli co? ona już by ruchy dziecka czuła?
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze jak pisza dziewczyny zrób bete Cytat:
kazda ciąza jest inna mi jescze przed spodziewna @ ginka widziała ze jest cos na rzeczy i sie nie mylila i to juz dwa razy tylko raz widziała ze nic z tego nie wyszło i jak poszłam na bete to wynik to potwierdził i jak na zyczenie na drugi dzien dostałam @ o 3 dni wczesniej \a za drugim razem tez widziala ze jest cos ale na bede nie zdazyłam dojsc i od tego czasu moj cykl trwa 27 dni jak w zegarku co do godziny Cytat:
gratuluje Cytat:
ja mam dobrze ze swoja ginka nigdy nie odmówila mi przyhecia jak nie byłam zarejestrowana tylko najwyzje kazal mi przyjechac jak konczyla pacjentki na sam koniec czyli czasami o 20 Cytat:
moj mąż szaleje jego tez zaczyna juz dopadac ciagłe myslenie o dziecku i dzis sie smieje ze pojdziemy do znajomuch na nauki jak sie dzieci robi bo im wyszło za pierwswzym razem ![]() pomysłowy potem strzelił ze co dwa dni to on nie moze i na nic moje protesty - ale nie powiem zeby zle mi było martwie sie bo wiem ze moje szanse na zajscie w ciaze zmalały bo spadło żelazo i wiem ze cuda sie zdarzaja po niektorych dziewczynach z forum wiec nie trace nadzieji ale chyba tzreba mi złe mysli wybić z głowy ![]() ![]() jeden plus to to ze w rodzinie mam lekarza i praktycznie na kazde zawołanie wiec widziala juz moje wyniki ciocia i niestety dalej dieta tylko ze przy zelazie inna a na złe próby wątrobowe powinna byc inna ale narazie leczymy zelazo i uwazamy na smażone mam nadzieje ze cos z tego bedzie i wyniki szybko sie poprawia a na poprawe humoru ciocia kupiła mi bluzke zółtą z tekstem NA MNIE SIE NIE KZRYCZY MNIE SIE PRZYTULA na co mój mąż zareagowała jak powinien przytulił mnie wogóle zakupy z mamą i ciotką (kuzynka mamy ) były zabawne ale i ja na tym skorzystałam jedna bluzka od mamy druga od cici (moja chrzestna) dobra juz was nie zanudzam |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzidzius rusza się praktycznie od poczatku, tylko jest za mały zeby kobieta mogla poczuć jego ruchy, widać je tylko na usg, a poczuc mozna jak Maleństwo podrośnie, zwykle ok. 20 tc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
jak mnie lekarz nie przyjmie we wtorek to w środę zrobię bete, trzymajcie kciuki żeby jednak to była ciąza...
aha, no tak właśnie myslałam ze dzidzi za małe żeby poczuć ruchy.
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- skoro mieszkasz za granica to lepiej jedz tamtejsze produkty tj pasztet czy konserwy rybne sa napewno sto razy lepszej jakosc niz nasze PL! wiem bo mam matke w niemczech i tam wszystko jak czytam (sklady) to jest minnimalnie 90proc mięsa porzadnego np w parowkach.Moze smakowo sa gorsze niz nasze,ale napewno bedziesz miec swiadomosc ze pasztet ktory jesz nie jest z psa zmielonego z budą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szyneczka angielska tez jest bardzo dobra ale troche drozsza od naszej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro na 8 do ginekologa ide |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Elmiria spoznione,ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!! !!!! Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki piekne macie zdjecia ze slubow..... ![]() MI weekend minal spokojnie....praktycznie caly odpoczywalismy z Tz przed TV pod kocykiem. w piatek jak wrocil z pracy na chwile podjechalismy do jego mamy,pozniej do sklepu i nic nie robilismy, oprocz pysznej kolacji,a sobota od rana praktycznie to samo....Poszlismy jedynie na chwile do piwnicy zeby cos tam ogarnac i podjechalismy z jakims kabelkiem do zjaomego,bo auto robil. a pozniej pieklismy ciasteczka i lezelismy ![]() A wczoraj to juz w ogole....Tz zrobil obiad, pozniej byly lody z bita smietana i owocami....i do wieczora lezenie do gory brzuszkiem.....normalnie takie dwa leniwce bylismy..... ![]()
![]() |
#4524 | |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki po weekendzie, mam nadzieje, że Misia i Kami dzis do nas wrócą, bo jak nie to
![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() Edytowane przez Martarynka Czas edycji: 2012-04-16 o 07:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | ||
Wtajemniczenie
|
hej dxziewczyny
Cytat:
Cytat:
a gdzie natalia juz o Misi i Kami nie wspone bo ich to dobrze rozumiem Natalia biedactwo dalej przytulasz posejdona ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Martarynko tez ciekawie brzmi Twoj przepis ![]() ![]() Cytat:
NO wlasnie....Kami, MIska.....co u Was.... myslalam wczoraj o nich....czy sie pojawia po weekendzie, jak sobie radza....dziewczynki mam nadzieje,ze nie postanowilysmy nas opuscic.... ![]() A!! Mialam juz wczesniej dodac,ale zapomnialam....
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
![]()
#4529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na zakupy to mnie mama z ciatka wyciagly a tez duzej ochoty nie miałam ale warto było Dziewczyny chyba potrzebuja jeszcze czasu zanim do nas wrócą a dzieki za sniadanie lece do sklepu po cos do jedzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
wrócilam od ginka,jest wszystko ok. Nogi miał wysoko jak akrobata,ale scisniete wiec nie zabradzo bylo widac,ale mimo wszystko jak mial te nogi do gory to nic mu tam nie wystawalo
![]() ![]() zdjecie dodam za chwilke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.