|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
2 999
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
dobrze czytać dobre wiadomości ![]() A za pracę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() noo...nie pomyślałam ![]() ![]() Cytat:
![]() brumek ![]() teraz też sobie nie mogę darować że przepuściłam... nie wiem co robić, lekarz rodzinny to szkoda gadać, powiedziała mi to co sama wiem. Zobaczę co mi neurolog powie, na razie zakładam opaskę elastyczną żeby troszkę usztywnić, wiem że można jakiś gips niewielki założyć, w ostateczności niewielki zabieg chirurgiczny, ale takiej opcji nie rozważam ![]() jeszcze jeden! jeszcze jeden! ![]() U moich rodziców jutro będą goście imieninowi, więc zrobiłam trzy ciasta dzisiaj ![]() zmykam do spania, dobranoc!
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Wtajemniczenie
|
Jutro postaram sie wstawić ankietę. Jak macie jeszcze tytuły to zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Wstawiałam na fejsa ale nie mogę się powstrzymać
![]() My z dziś |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Agaton cudny
![]() no i jest 3 z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Carmela
![]() NATKA wiem ze masz dla Domka rowerek on Ci tak spokojnie jeździ, bo Agaton wstaje w rowerku |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez CarmelaSoprano Czas edycji: 2012-05-04 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 | ||
Rozeznanie
|
Brumku dziękuję za opinię o kremie, choć przyznam że zaczęłam myśleć o tym lirene
![]() madzia1k1 - pulmex baby bardzo fajnie sprawdza się przy katarze - smarowałam małej klatkę piersiową przed snem i ładnie jej nosek udrażniało. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hej U nas od wczoraj nie ma gorączki a jest wysypka ![]() ![]() Jak juz okazało się że to trzydniówka to pojechaliśmy dzisiaj na wycieczkę weszliśmy na Ślężę koło Sobótki -super wyprawa, znowu poczułam to cudowne zmęczenie, uwielbiam gdzieś się wspinać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak tylko z doskoku:
Shira Zuza ok, tylko spać nie daje, w dzień też nie chce spać, marudzi, dręczy, męczy... Miewam dość ![]()
![]() |
#4510 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny odnośnie tego pulmex. Mi babka w sklepie powiedziała zeby pod spod smarowac najlepiej oliwka a dopiero na wierzch ta mascia. Podobno jej syn skarżył sie ze to piecze. Ja tak robiłam Wiktorii a Wy ?
Iustyna to co Zuzce dolega? Jak ok to chyba katary, ospy itp juz poszły precz więc powinna dziewczyna wrocic do siebie. Moze zabki ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
Aniu a w jakiej miejscowości byliście? i co to masz za ciacha?
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
Stronczku Zuzie: "MAMA, MAMA, MAMA!!!!!!!!!!!" No wisi na mnie ciągle, jak się oddalę na metr go łzy jak grochy i histeria...
![]() Kto rano wstaje ten jest niewyspany ![]() - Co robisz? - Szukam szczęścia. - W lodówce??? - Gdzieś kur*a musi być!! Edytowane przez iustyna1 Czas edycji: 2012-05-04 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A fotki sliczne.... Zuziak jest tak ladna, ma bardzo dziewczeca i delikatna urode... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tymek też wczoraj mleczem się poczęstował ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jaki aniołeczek cudny, śpiący, niewinny, ufnie wtulony ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję zaliczenia trzydniówki ![]() A widoki tam mieliście cudne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I żebyś nie wiem, jak śmieszne jej miny tu wstawiała, to i tak nie zmieni faktu, że śliczna jest i już! ![]()
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ładny dzień się zapowiada czas na kawusię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Rozeznanie
|
Witam!!!
Ewcia jak zwykle 3 pobudki, po 5 z 30 minut śpiewu i łaskawie dospała do 6.30 ![]() Wczoraj wieczorem umyłam okna i z tej okazji córka właśnie pierdzi w okna tarasowe-kochana ![]() Jakie piękne zdjęcia z rana! sciopiękne! Jak mi brakuje takich zdjeć! ![]() iustyna Zuzia to najsłodsze dziecko świata! Poczekamy aż zniknie rosa i ruszamy na spożywke i plac zabaw ![]() Miłego dnia mamuśki! ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- elika mój tż też jest wielkim fanem Ślęży ![]() ![]() Radzio, Sophie, Alicjai zaległej Zosi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() Radek, Sophie, Ala ![]() Zadzieram kiecę i lecę do pracy ![]()
#4520 |
Rozeznanie
|
To jeszcze troche Ewki...
![]() na huśtawce i sierotka u tż dziadka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Ile zdjęć!!!
scio na pierwszy rzut oka, bez czytania, myślałam, że to nowy avek kajool ![]() ![]() Ewa śliczna jest, oczka ma obłędne. patik wstawiaj zdjęcia. Ostatnio wpadasz tylko na jednego posta i wsio ![]() justyna ależ rozczulające zdjęcie obu glutków ![]() ![]() o, młode się wybdziło. Idę zrobić bujubuju ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Śpi. Chwalę się - Dziś pierwszy raz w życiu przespało małe całą noc, bez jakiegokolwiek jęku i bez żarcia- od 7 do -uwaga- 5.45 !!! nawet nie wiecie, w jakim jestem szoku-myślałam, że to nigdy nie nastąpi- także shira, nie znasz dnia ani godzny ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- madzia ależ Dominik wydoroślał. I włoski mu się sypnęły, nie? a może tobie podpasują te pieluchy. Mi pasowały, miałam kiedyś. Aniu ale czadowa różnica wielkości między Adasiem a psem ![]() Były jeszcze czyjeś zdjęcia? bo jak były, to na 100 procent podziwiałam, ale zapomniałam czyje. o nie, znów kwiczy przez sen.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||||||
Raczkowanie
|
Hej!
Dominik drzemie, więc mam chwilkę. Z katarem walczymy, pulmex sie sprawdził, bo lepiej sie D. oddychało (dzieki za wszystkie opinie), doszedł niestety kaszel, ehh pewnie i tak do lekarza będziemy musieli sie wybrać.. Podłożyłam tez ksiażki pod materac, żeby miał wyżej główkę, to tak nie charczy w nocy. No i ten jego apetyt... Ale już nie smęcę ![]() Cytat:
Ale będzie dobrze, kiedyś w końcu musi nastąpić ten moment, że będzie przesypiał całą noc to się wyśpisz. 3mam kciuku, aby to nastapiło lada dzień. Cytat:
Słodko ![]() Cytat:
![]() A górnych ząbków współczuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak włoski to Domkowi urosły sporo.
Największe szczęście dla ojca i matki Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki To ich krew - życie, to ich własne dziecię. Co im nad wszystko droższe jest na świecie. Edytowane przez madzia1k1 Czas edycji: 2012-05-05 o 08:25 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() urocze ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wow ![]() Podsumowujac wszystki fotki sliczne, dzieciaki mamy urocze. Witam sie po imprezie. Ja na trzezwo, wiec juz wstalam. Impreza przednia, jak sie towarzystwo wykruszylo, to niedobitki tanczyly na koniec. Wesolo bylo. Ja z tz kuzynki mezem trzezwi sprzatnelismy ze stolow, pomylismy gary i wygonilismy wszystkich do domu ![]() ![]() ![]() a ile dostalam pochwal ze schudlam i pieknie wygladam i takie tam ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
hej.
Próbowałam wczoraj dodać fotki i ciągle wyskakiwał jakiś błąd ![]() Ja też myślałam że to avatar Kajool ![]() ![]() Elika wow wow wielkie łaaaa ślicznie ![]() Zuzia pięknieje z każdym dniem, cudna jest. Oh Tyleee pięknych zdjęć, nie wymienię wszystkich z osobna bo zapomnę. Marina wpadam jak po ogień bo mało czasu w domu spędzam i przed kompem, a jak jestem to nie wiem za co się łapać, zawsze coś do zrobienia. Obiecuję poprawę. Brumek trzymam kciuki za jutro, wszystko gładko i przyjemnie pójdzie, jestem pewna. ![]() nie mogę nadal dodać zdjęcia ![]()
#4525 |
Zakorzenienie
|
dzieciaczki na zdjęciach śliczne
![]() Eve zdrowa dla taty, trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Patik gratki i ![]() ![]() oczywiście zapomniałam co jeszcze... dla solenizantów ![]() Stronczek wszystkiego naj naj ![]() bry sobotnio, mały zalicza 1 drzemkę, obudził się z płaczem o 5 i było cieżko , zasnął w końcu o 6 ale pobudka już o 7 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
Hej babolki!
![]() ![]() ![]() Spróbuję na szybko trochę nadrobić co u Was, potem jedziemy oglądać autko, szukać w Ikei prezentu na parapetówkę i szykować się na nią. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
Zakorzenienie
|
patik słońce , może zmniejsz zdjecie , jak za duże to nie wrzucisz
![]() justyna u nas też objawy zaawansowane lęku więc wiem co przeżywasz ![]() Cytat:
Marinko miałam pisać,że tak miło czytać Twoje posty z których jakiś taki optymizm bije , mam nadzieję,że idzie ku dobremu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Stronczek wszystkiego najlepszego!
![]() Słodkie dzieciaczki wszystkie ![]() Haniołek nawet strój kąpielowy ma ![]() Ostatnie zdjęcie boskie. Jakby się kwiat rozwijał a w nim Haniołek ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Shira tulę Cię mocno ![]() U nas też nie ma lekko, łączę się w bólu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |||||||
Zadomowienie
|
Bry Kuniaste
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dmucham na nadgarstki może maść ketanol pomoże doraźnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Radzio, Sophie, Ala ![]() ![]() Stronczku bączku mały pączku sto lat!!!!!! ![]() Cytat:
ale zazdroszczam ![]() ![]() czekam na tę noc z otwartymi ramionami ![]() Cytat:
![]() you you jasne że próbowałam go wziąć do nas, ale ryczy tak samo jak u siebie no ewenement mi się trafił ![]() ![]() mamy piękną pogodę idziemy wozić gruz na drogę ![]() hihiihih nie mogłam się powstrzymać i kupiłam małemu prezent na roczek taką koparę dużą co się na niej jeździ niemiecka z komisu nawet łyżkę się podnosi full wypas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4530 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie sliczne fotki oczu nie mogę oderwać ![]() Cytat:
![]() ![]() a to jak już mnie tak tulisz to ja cię od-tulam też a pewnie co Ci będę żałować ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.