Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-02, 21:37   #4501
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Wercia na sam koniec dnia rozwaliła sobie wargę wycieralam ją po kąpieli. Stała koło wanny. Chciałam jej założyć ręcznik na głowe a ona pochyliła glowę zeby tego uniknąć i walnęla prosto w wannę. Krew się lała a ja tylko sie modliłam żeby ząb był cały. Bidula ma pęknięta wargę na zewnątrz i od środka, poza tym sine i spuchnięte
Moja też dzisiaj podobnie sobie krzywdę zrobiła.
Tańcowała dookoła mnie i chyba nogi jej się poplątały(sama nie wiem jak ona to zrobiła)i rąbnęła twarzą prosto na kafleAż echo poszło.Ja się znowu modliłam,żeby nos był cały.
Na szczęście ma tylko siniaka na czole.Był by pewnie większy,ale lód pomógł.
Biedulki malutkie kochane

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:43   #4502
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
lubię twoje poczucie humoru na temat tematów około rzygowych oliwki

czasami jest naprawdę ciężko dlatego ze szkoda nam tego jedzenia które wcisnęła w siebie. No i ta świadomość ze trzeba będzie nakarmić znowu.
same wymioty już nas nie ruszają tym bardziej ze Vasco ładnie wszystko wylizuje.

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
jak ktoś się kłóci albo ma sprzeczke to tez się wcinasz w realu?
Bo jeżeli był akurat konkretnie adresowany do kogoś to po co ktos go podpina do siebie ? No po co ? Po to zeby sie wyklocac? Wrzucic swoje 3 grosze? Po co dawać swoje interpretacje? nie pisałam go do niej więc nie widzę sensu aby ona dawała swoją interpretacje bo jej nie dotyczył.
Była to odpowiedz moja na IZy post a nie Any .
Cytowac można oczywiscie , ale akurat w tym wypadku to było zbędne i jest różnica cytowanie normalnego posta a cytowanie posta ze sprzeczki przez osobe którego dany post nie dotyczył.
Nie wiem czy teraz mi się nie oberwie ale nie zgadzam się z tym co napisałaś. Jest to forum otwarte i każdy ma prawo zarówno do zadawania pytań jak i komentowania KAŻDEJ wypowiedzi. Niestety ale gdy się czyta to normalne że chcąc nie chcąc ustosunkowujemy się do danej wypowiedzi oczywiście nie zawsze piszemy. Podobnie jest w życiu. Jeżeli ktoś by się kłócił przy mnie to tak jak by mi dawał prawo do mojej reakcji.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:44   #4503
ASIULEK_23
Zakorzenienie

biedulki, biedulki niestety tego typu sytuacji nie da się uniknąć i będą jeszcze nie raz... tym bardziej przy naszych cyrkówkach ale mam nadzieje, że skończy sie tylko na siniakach, guzach itp...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:48   #4504
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
biedulki, biedulki niestety tego typu sytuacji nie da się uniknąć i będą jeszcze nie raz... tym bardziej przy naszych cyrkówkach ale mam nadzieje, że skończy sie tylko na siniakach, guzach itp...
oby,obyNie chcę nawet myśleć o czymś gorszym
Tak mi się przypomniała Ola Faolki i jej złamana malusia rączka.
Pamiętacie Fasolkę?wieki jej tu nie było.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:54   #4505
monka23
Zakorzenienie

Asiulek az mnie ciary przeszly .
Tez nie licze, chodzilo mi o dobre wybory. Przyklad- zamiast np koleta smazonego w panierce z ziemniakami polanymi tlusczem i burakami, mozesz zjesc lososia z bokulami to ci sie na pewno nie odlozy w tluszczyk, albo zamiast smazonego udka, mozesz zrobic w worku bez tlusczu.
Zamiast bialego chleba wybrac ciemny ( prawidziwy nie sciamniany) . Wlasnie slodycze no wlasnie, dwa lata po ciazy cwiczylam jak glupia , cos moze schudlam, ale te slodycze trzymaly mnie w miejscu.Wiem jakie to uzaleznienie, ale od kilku dni nie jem ZERO NULL .
Dobre wybory, ktore pomagaja w walce z celulitem , tylko tyle. Zaraz znajde linka co jesc a czego unikac. Nie bede tego rozpisywac.

Ana na takie sliwki nabite dobry jest krem Germolene , z lekkim zniecuzleniem. nie wiem czy w pl jest, ale jak moj maly sobie cos nabije to moj tz ala doktorek odrazu leci po ten krem.

Ania a jak u was z watkiem szymkowym? Piszecie jeszcze czy juz nie? czy cu? wiem ze wy sie czesto spotykacie z tego co pisalas . Duzo was zostalo?
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:55   #4506
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Wercia na sam koniec dnia rozwaliła sobie wargę wycieralam ją po kąpieli. Stała koło wanny. Chciałam jej założyć ręcznik na głowe a ona pochyliła glowę zeby tego uniknąć i walnęla prosto w wannę. Krew się lała a ja tylko sie modliłam żeby ząb był cały. Bidula ma pęknięta wargę na zewnątrz i od środka, poza tym sine i spuchnięte [/QUOTE]
biedna Wercia najgorsze,że to warga nawet jeść i pić będzie ciężko

Oliwka też biedna z oczkami,Danielek ma już dosyę tej maści do oka,trwa to już 3 tygodnie.Wczoraj mu pękło i sporo tej ropki wyszło,ale ma jeszcze niedużą kuleczkę.

Asiulek te kilogramy to rzeczywiście na plusik Ci wyjdą
a najlepsze ćwiczenie na ujędrnianie ud to usiąść na tej dużej piłce do ćwiczeń okrakiem i ściskać ją udami-seriami(nieźle wchodzi) i przysiady,pulsy w półprzysiadzie

Madzia mi to się wydaje,że Ty cały rok opalona jesteś

Ana udana ta Nasza Ninka jej potencjalny narzeczony też na bosaka cały czas lata-będą oszczędzać na butach
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:57   #4507
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Asiulek jutro sladu nie bedzie miala najpozniej po jutrze
Platforma wibracyjna to jest takie cus co na tym stajesz i toba trzesie ja kupilam za 100 zl,na all sa chba po 200 zl ale to pieknie poprawia stan skory. Moim zdaniem rewelka jak nie chcesz na wadze stracic.

P0P sorki ale sie usmialam z tego waszego stosunku do pawiowania : D. Ja np dzisiaj jak mi mlody puscil pawia na plazy, bo za dlugi makaron wpadl mu w gardlo, to tylko myslalam ze znowu od nowa karmienie. Przy starszym sie na te sytuacje znieczulilam, i wlasnie tylko sie przejmuje ze musze mlodego znowu nakarmic.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:01   #4508
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Moja za gume rozpuszczalną sprzeda matkę,a w pakiecie doda i ojca

Monka przestań wreszcie prowokować i czepiać się bzdur. Ja naprawdę jestem spokojna osoba ale nie wszystko mogę zdzierżyć. O co Ci chodzi ? Nie masz się z kim w domu kłócić czy co ? Zbliżająca się pełnia ? Czy może inne problemy, które trzeba jakoś odreagować ?
Zapytałaś dlaczego się ukrywamy - odpowiedziałam za siebie. I co w tej odpowiedzi było dla Ciebie obraźliwe, atakujące, złośliwe, itp. Zacytuj moją odpowiedź i podkreśl w którym miejscu Cię zaatakowałam ? Przeczytaj proszę ze zrozumieniem to co napisałam ale nie dopatruj się tam czegoś czego nie napisałam. Nie odczytuj moich intencji bo takich tam nie ma. Ja naprawdę sama lepiej wiem co myślę i co przelałam na kompa. Napisałam dlaczego jestem niewidoczna i to powinno wystarczyć. Przestań się po kolei czepiać dziewczyn, że ta zacytowała coś czego nie powinna, nie wtrącać się innym do rozmowy itd. Niby dlaczego nie mogą, o ile wiem to w regulaminie wizażu nic takiego nie napisali. Weź coś na uspokojenie i wyluzuj.
Informuję Cię że nie będę reagowała na Twoje posty i zaczepki dotyczące sprawy "ukrywania". To jest moja ostateczna odpowiedź. Amen
Stary 2012-07-02, 22:12   #4509
agnieszka09
Wtajemniczenie

ASIULEK moja Karina to teraz brudna gania a mi tylko oczy wylazajak w domu jest to jest czysta ale na dworzu.czarna brudna i zakurzona.pozdzierane kolana,since na nogach i czole.
biedna Wercia moja czesto cos sobie zrobi.

nawet przezylismy juz wizyte u stomatologa bo myslalam ,ze od wypadku zab sie jej przesunal.cale dziaslo miala rozwalone nad zebem.
przezylismy juz schodzacego paznokciawsadzila sobie miedzy drzwi a futryne palca i otworzyla drzwi na maxa.
a ostatnio spadla z parapetu i zachaczyla o tez zeliwny kaloryfer zeberkowy...taki siniol na czole wystajacy i fioletowy,ze kazdy zwracal uwage na jej czolo.

MONKA Ty chyba jakas podstawiona jesteswyluzuj .

ja mam ochote znow na jagody sie wybracjakos sie wkrecilam a zawsze az mnie trzeslo jak mialam isc z mam zbierac

dziekuje za mile kometarze zdjec

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:18   #4510
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Nie wiem czy teraz mi się nie oberwie ale nie zgadzam się z tym co napisałaś. Jest to forum otwarte i każdy ma prawo zarówno do zadawania pytań jak i komentowania KAŻDEJ wypowiedzi. Niestety ale gdy się czyta to normalne że chcąc nie chcąc ustosunkowujemy się do danej wypowiedzi oczywiście nie zawsze piszemy. Podobnie jest w życiu. Jeżeli ktoś by się kłócił przy mnie to tak jak by mi dawał prawo do mojej reakcji.
Oczywiscie ze jest to forum otwarte i kazdy moze zadawac pytania , tak , a co do tego komentowania to oczywiscie mozna, sama to robie, ale jak trzecia osoba podpina dana odpowiedz do siebie, ktora nie byla skierowana do niej, to potem wychodzi afera. Niepotrzebnie.
Dwa, co do zadawania pytan, ktore ja oczywiscie zadalam, a ktore zostalo, zinterpretowane jako moj co atak? obraze? napasc?. Wiec mialam prawo sie tez bronic tym bardziej ze nie byl taki moj zamiar. Wydawalo mi sie nie adekwatne do tego o co zapytalam.
Co do klotni na zywo, ja wole nie wchodzic w ognisko bo potem dwoje sie godzi a ta trzecia osoba, majac przewaznie dobre intencje moze zostac "pokrzywdzona" albo zle zinterpretowana.

Asiulek przykladowa stronka http://www.poradnikzdrowie.pl/odchud...cie_34979.html
Stary 2012-07-02, 22:20   #4511
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Hej
Dziewczyny przepraszam że tak z marszu ale mam pytanie gdy uzyskam odpowiedx to powiem o co mi chodzi ..

niedawno któraś napisała że utopił sie chłopiec w szambie przy domu... kto to pisał i gdzie to było???

Dobrej nocki... odezwę sie z pracy rano

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:27   #4512
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Pop te wymioty to koszmar nawet jak już się przyzwyczailiście. Niby z jednej strony zostaje się tylko śmiać ale z drugiej ... Ja dziękuję że Zośka tylko czasami świruje ale ot tak sobie

Tak sobie pomyślałam ze ząbki będą się jej mogły psuć bo w końcu jakieś kwasy juz działają nawet w trakcie jedzenia.

Madzia u nas też nie za wiele było do biegania. Była spódniczka ale w sporym rozmiarze i tylko już 1 szt.

Dziewczyny na siniaki bardzo dobra jest każda maść/żel z heparyną. Ja jako ze czasami miewam problemy z żylakami to stale w zapasie jest Lioton 1000. Na Zosinkowe siniaki działa idealnie

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Właśnie patrzę na następny hicior cukierniczy Drożdżówki z serem i jagodami
Stary 2012-07-02, 22:28   #4513
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
czasami jest naprawdę ciężko dlatego ze szkoda nam tego jedzenia które wcisnęła w siebie. No i ta świadomość ze trzeba będzie nakarmić znowu.
same wymioty już nas nie ruszają tym bardziej ze Vasco ładnie wszystko wylizuje.

ji.
Obrzydliwa jesteś

Cytat:
Asiulek az mnie ciary przeszly .
Tez nie licze, chodzilo mi o dobre wybory. Przyklad- zamiast np koleta smazonego w panierce z ziemniakami polanymi tlusczem i burakami, mozesz zjesc lososia z bokulami to ci sie na pewno nie odlozy w tluszczyk, albo zamiast smazonego udka, mozesz zrobic w worku bez tlusczu.
Zamiast bialego chleba wybrac ciemny ( prawidziwy nie sciamniany) . Wlasnie slodycze no wlasnie, dwa lata po ciazy cwiczylam jak glupia , cos moze schudlam, ale te slodycze trzymaly mnie w miejscu.Wiem jakie to uzaleznienie, ale od kilku dni nie jem ZERO NULL .
Dobre wybory, ktore pomagaja w walce z celulitem , tylko tyle. Zaraz znajde linka co jesc a czego unikac. Nie bede tego rozpisywac.

Ana na takie sliwki nabite dobry jest krem Germolene , z lekkim zniecuzleniem. nie wiem czy w pl jest, ale jak moj maly sobie cos nabije to moj tz ala doktorek odrazu leci po ten krem.

Ania a jak u was z watkiem szymkowym? Piszecie jeszcze czy juz nie? czy cu? wiem ze wy sie czesto spotykacie z tego co pisalas . Duzo was zostalo?
Wątek jest na innym forum i jest całkowicie zamknięty . częśc pisze część nie . różnie to bywa . ale jak potrzeba to się wszystkie zjawiają .

Co do wypadków to ostatnio u Olki w przedszkolu Maja ( w.5 roku ) wywaliła się na prostej drodze . pół nosa miała startego . nic jej się nie stało ale wygladała jak bokser po walce .
Olka jakoś nie upada za często , ale to może dlatego że moje dziecko to cykor . nawet sama ze zjeżdżalni na placyku nie zjedzie . zupełne przeciwieństwo brata który pcha się gdzie tylko się da .

Madziwnia pisała to Libra , ale takie wypadki były dwa w przeciągu kilku dni . O jednym ona pisała , a o drugim to w TV nawet słyszałam- rodzice pijani , zginął roczny chłopiec .
Stary 2012-07-02, 22:31   #4514
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Monka przestań wreszcie prowokować i czepiać się bzdur. Ja naprawdę jestem spokojna osoba ale nie wszystko mogę zdzierżyć. O co Ci chodzi ? Nie masz się z kim w domu kłócić czy co ? Zbliżająca się pełnia ? Czy może inne problemy, które trzeba jakoś odreagować ?
Zapytałaś dlaczego się ukrywamy - odpowiedziałam za siebie. I co w tej odpowiedzi było dla Ciebie obraźliwe, atakujące, złośliwe, itp. Zacytuj moją odpowiedź i podkreśl w którym miejscu Cię zaatakowałam ? Przeczytaj proszę ze zrozumieniem to co napisałam ale nie dopatruj się tam czegoś czego nie napisałam. Nie odczytuj moich intencji bo takich tam nie ma. Ja naprawdę sama lepiej wiem co myślę i co przelałam na kompa. Napisałam dlaczego jestem niewidoczna i to powinno wystarczyć. Przestań się po kolei czepiać dziewczyn, że ta zacytowała coś czego nie powinna, nie wtrącać się innym do rozmowy itd. Niby dlaczego nie mogą, o ile wiem to w regulaminie wizażu nic takiego nie napisali. Weź coś na uspokojenie i wyluzuj.
Informuję Cię że nie będę reagowała na Twoje posty i zaczepki dotyczące sprawy "ukrywania". To jest moja ostateczna odpowiedź. Amen
Ja sie czepiam? jak ktos cos do mnie pisze na ten temat to odpisuje - tyle.
Pominelam z rana Any post bo juz nie chcialam tego drazyc, ale co jakis czas ktos cos dopisuje, wiec wyjscia nie mialam i pisze. Myslisz ze jest mi super, ciagle sie tlumaczyc z tego glupiego zapytania? nie. Juz mnie rano to zmeczylo , wiec spasowalam, a tu wieczor nadszedl i heja dalej najazd. Zapytac sie o cos i afera sie robi. Informuje cie , ze ja tez zlych intencji nie mialam.
Nie mam nic na uspokojenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość

MONKA Ty chyba jakas podstawiona jesteswyluzuj .

Czemu podstawiona? nie nie jestem. Staram sie wyloozowac moze do nocy mi sie uda.
Stary 2012-07-02, 22:32   #4515
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Pop te wymioty to koszmar nawet jak już się przyzwyczailiście. Niby z jednej strony zostaje się tylko śmiać ale z drugiej ... Ja dziękuję że Zośka tylko czasami świruje ale ot tak sobie

Tak sobie pomyślałam ze ząbki będą się jej mogły psuć bo w końcu jakieś kwasy juz działają nawet w trakcie jedzenia.

Madzia u nas też nie za wiele było do biegania. Była spódniczka ale w sporym rozmiarze i tylko już 1 szt.

Dziewczyny na siniaki bardzo dobra jest każda maść/żel z heparyną. Ja jako ze czasami miewam problemy z żylakami to stale w zapasie jest Lioton 1000. Na Zosinkowe siniaki działa idealnie

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Właśnie patrzę na następny hicior cukierniczy Drożdżówki z serem i jagodami
przestancie z tymi słodkościami bo mi ślina leci a musze się trochę hamować

ja mam taka maść nazywa się SINIAK kupiłam kiedyś jak zleciałam ze schodów miałam wylew na pół uda i i pomogła ale nie wiem czy Danielkowi mogę czymś takim smarować
a zdarza mu się nabić porządnego guziola na czole

skończcie już z tymi dogadywankami bo juz kolejną stronę lecą
ja wolę jak Darusia się kłóci bo jest konkretnie a nie takie lelum-polelum
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:43   #4516
libra777
Zakorzenienie

Witam
Pozaznaczałam sobie i nie zacytowało mi się wszystko
co pamiętam
Asiulek to tylko 10 minut i na prawdę widać efekty http://zdrowie.onet.pl/wideo/w-swiet...ecial-art.html
Mrowak nie przejmuj się tak bardzo tym że jeszcze nie masz kosiarki,nic sie nie stanie jak przez jakiś czas nie będzie koszone ,jak w końcu zaczniesz kosić to dojdzie to trawnikowego wyglądu
Madziwnia to było w zachodniopomorskim ,Madzia podawała linka do wiadomości, u nas też był przypadek ale na szczęście chłopiec żyje
Iza ja też się czaję na te jagodzianki a póki co dzisiaj zrobiłam to ciastohttp://mojewypieki.blox.pl/2011/09/K...wa-pianka.html tyle że z jagodami boskie wyszło

Byłam dzisiaj w lidlu udało mi się dorwać koszulkę na rower co prawda nie ten kolor co chciałam -fiolet bo nie było już rozmiaru ale kupiłam niebieską też fajna, kupiłam okulary, nakładkę żelową na siodło już wytestowane ful wypas ,i licznik ale młody mi zakosił
Byłam już po 8 a ludzi ,o kurtki się tam szarpali.

Mój mały uwielbia chodzic na boso potrawie,ziemi,piachu,kam ykach nie ważne lata na bosaka a później szukam butów i skarpetek tak samo jak u Any gdzieś w krzakach albo w piachu
Pranie ubrań w basenie to już standart

Współczuję rozbitych warg i chorych oczek ,nie przejmujcie się dziewczyny jeszcze nie jedna rozcięta warga ,my już szycie u chirurga przeszliśmy więc wszystko przed wami

Aga dla mnie wyjście na jagody to relaks
Monka o niebo lepsze od pączków ,ja preferuję drożdże świeże ,tych suszonych używam w ostateczności

Któraś pisała o pogryzieniu przez komary ,ja kupiłam off dla dzieci i chyba działa bo mojego nie gryzą nawet w lesie także mogę go polecić tam jest chyba co 4 godz. pryskać.

Edytowane przez libra777
Czas edycji: 2012-07-02 o 22:44
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:44   #4517
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

skończcie już z tymi dogadywankami bo juz kolejną stronę lecą
ja wolę jak Darusia się kłóci bo jest konkretnie a nie takie lelum-polelum
o to by bylo na tyle.

Ostatnio bylo o chlopcyku ktory utonal chyba w studni???

Poszlam starszego polozyc spac, w pokoju wali , mysle co jest, maly spal, wsadzilam palca w pampresa czemu ???, co mnie podkusilo zeby tam palca wkladac
Stary 2012-07-02, 22:51   #4518
agnieszka09
Wtajemniczenie

MONKA bo jestes strasznie natarczywa.kazdy ma swoje zdanie ale to nie znaczy,ze zaraz mamy sie klocic czy reagowac tak jak Ty reagujesz.fajnie,ze masz inne poglady,piszesz o tym ale nie oczekuj,ze reszta dziewczyn tez tak samo bedzie myslala i pisala.jesli masz tu wolnosc slowa i piszesz co chcesz to chyba reszta dziewczyn tez ma do tego prawo. ciagniesz i ciagniesz i ciagniesz i ciagniesz i juz czytac sie nie chce tych wypocin............i dojdzie do tego,ze dziewczyny nie bede odpisywaly na Twoje posty, a nawet zaczna Cie calkiem ignorowac...tak bardzo staje sie juz to uciazliwe.
to jest watek na poziomie mile widziane szacunek i dojrzalosc slowa pisanego

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

LIBRA ja ostatnio bardzo sie zrelaksowalam na tych jagodach dobrze,ze trzymalam fason i na czowraka nie wracalam a najgorsze to by bylo jakbym pogubila te jagody

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2012-07-02, 22:54   #4519
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Monka o niebo lepsze od pączków ,ja preferuję drożdże świeże ,tych suszonych używam w ostateczności
To zrobie, pewnie malemu zasmakuje. Nic nie zmienialas w przepisie czy dodalas te dwie lyzki maki wiecej?

Aga ale ja nie oczekuje zeby ktos tak myslal jak ja. Nigdy tak nie napisalam. Tyle.

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2012-07-02 o 22:56
Stary 2012-07-02, 22:56   #4520
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Poszlam starszego polozyc spac, w pokoju wali , mysle co jest, maly spal, wsadzilam palca w pampresa czemu ???, co mnie podkusilo zeby tam palca wkladac
masz za swoje ,nie wsadzaj nosa(palca w tym przypadku) tam gdzie nie trzeba
Cytat:
[/COLOR]LIBRA ja ostatnio bardzo sie zrelaksowalam na tych jagodach dobrze,ze trzymalam fason i na czowraka nie wracalam a najgorsze to by bylo jakbym pogubila te jagody
no czytałam czytałam

Grzmi znowu no ile można

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
To zrobie, pewnie malemu zasmakuje. Nic nie zmienialas w przepisie czy dodalas te dwie lyzki maki wiecej?
dodałam mąki chyba właśnie 2 łyżki jakoś zawsze do jej przepisów muszę dodawać i dzisiaj do tego co robiłam też dodałam
Ale to nie dodawaj od razu patrz jakie ciasto Ci wyjdzie może ta wasza mąka jakaś insza jest
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:01   #4521
agnieszka09
Wtajemniczenie

LIBRA zrob zdjecie swojego ogrodu w calosci.ciekawa jestem jak wyglada Twoj ogrod w calosci.ja mam teraz prawie hektar...wiec pole do popisu bardzo duzena razie to zarosniete wiekszosctrawa i krzakami

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2012-07-02, 23:02   #4522
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Iza ja też się czaję na te jagodzianki a póki co dzisiaj zrobiłam to ciastohttp://mojewypieki.blox.pl/2011/09/K...wa-pianka.html tyle że z jagodami boskie wyszło
Wyglada zachęcająco a z jagodami to już mam język do pasa

Dokonaliśmy degustacji jeszcze ciepłych i są znowu pyszne

Ta kurtki też sobie wyrywali. Ładne miały kolory - właśnie fioletowa
Stary 2012-07-02, 23:03   #4523
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Iza- u mnie tez piłka to " pipa".
Mamy juz lipiec. To kiedy przyjedziesz?
u Amelki piłka to PIPKA najgorzej jak w sklepie krzyczy "chcem pipkę"

[QUOTE=ASIULEK_23;35058641]

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
monka, forget it
Lubię to!!

Cytat:
ja mam ochote znow na jagody sie wybracjakos sie wkrecilam a zawsze az mnie trzeslo jak mialam isc z mam zbierac
ale zbierać czy się spić

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
przestancie z tymi słodkościami bo mi ślina leci a musze się trochę hamować
ty hamować??? swoją drogą nie polecam tych jagodzianek przez 4 dni na śniadanie, obiad i kolację je jadłam są zaj.ebia.szcze

Cytat:
[/COLOR]LIBRA ja ostatnio bardzo sie zrelaksowalam na tych jagodach dobrze,ze trzymalam fason i na czowraka nie wracalam a najgorsze to by bylo jakbym pogubila te jagody
to najważniejsze

Asiulek ucałuj Wercię od cioci, oby się szybko zagoiło
Stary 2012-07-02, 23:04   #4524
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
masz za swoje ,nie wsadzaj nosa(palca w tym przypadku) tam gdzie nie trzeba

nom chyba to karma
Ladny nalot burz macie u nas niet, tylko pada , oby jutro nie padalo
Stary 2012-07-02, 23:05   #4525
mloda1989
Zakorzenienie

dzieki evitka za odp tam nigdy nie bylam.. moze keidys sie wybierzemy...

tak pytalam o to pzedszkole bo tu kolonas jest prywatne jezykow cos kolo 800zl i sie zastanawiam czy jest sens..hmm

a to moj maly szogun, dawno go tu nie bylo za bardzo sie do fejsa przyzwyczailam

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2012-07-04 o 10:45
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:08   #4526
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Wyglada zachęcająco a z jagodami to już mam język do pasa
nie róbcie tego ciasta!!! ciężko poprzestać!! moja mama ostatnio na wszystkie okazje je piecze, ja na raz wciągam pół blachy nie wiedzieć czemu mi dupa rośnie
Stary 2012-07-02, 23:10   #4527
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Madziwnia,drcron z wami sie fajnie sprzeczalo
rozpetajmy kolejna burze...ale ciii eszcze nie teraz bo wyjdzie prowokacja.

Monka draznisz umysly na wieczor,meliske proponuje...temat zaczety rano przewalkowany jest wieczor starczy juz,serio....
a cytowac to sobie kazdy moze co chce,takie jego prawo,kazdy moze sie zgodzic badz nie zgodzic i ja tez sie teraz w srawe wcinam BO CHCE I MOGE oooo !
takie 3 grosze odemnie nie wszystko jest atakiem,takze wiecej luzuuuu...
chociaz raz na jakis czas sprzeczki orum ozywiaja hahaha:P
no ale nie szukaj dziury w calym jak jej tam nie ma....

Asiulek biedniutka...;(
moja tak szybo na staw dzis biegla ze na zwirze wyryla jaka dluga...oczywiscie zwir w kolanach zostal...

a tu moje modelka,kladla sie i kazala zdjecia robic myslalam ze padne hahaha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg modeleczka 1.jpg (116,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg modeleczka.jpg (105,7 KB, 32 załadowań)
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:11   #4528
monka23
Zakorzenienie

Mloda, ale masz przystojniaczka ja do pierwszy raz widze , a jakie ma calusne usteczka , ostatnia fotka the best .
Przedszkole jezykowe , a ile jest jezykow?
Stary 2012-07-02, 23:14   #4529
mloda1989
Zakorzenienie

jeden jezyk podczas zabaw uzywaja angilskich slowek, jakies gry po angielsku o to http://przedszkole.ente.pl/
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:14   #4530
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Madziwnia,drcron z wami sie fajnie sprzeczalo
rozpetajmy kolejna burze...ale ciii eszcze nie teraz bo wyjdzie prowokacja.

Monka draznisz umysly na wieczor,meliske proponuje...temat zaczety rano przewalkowany jest wieczor starczy juz,serio....
a cytowac to sobie kazdy moze co chce,takie jego prawo,kazdy moze sie zgodzic badz nie zgodzic i ja tez sie teraz w srawe wcinam BO CHCE I MOGE oooo !
takie 3 grosze odemnie nie wszystko jest atakiem,takze wiecej luzuuuu...
chociaz raz na jakis czas sprzeczki orum ozywiaja hahaha:P
no ale nie szukaj dziury w calym jak jej tam nie ma....

Asiulek biedniutka...;(
moja tak szybo na staw dzis biegla ze na zwirze wyryla jaka dluga...oczywiscie zwir w kolanach zostal...

a tu moje modelka,kladla sie i kazala zdjecia robic myslalam ze padne hahaha
No wlasnie walkujesz sama , nie ja ja rano skonczylam , temat byl zamkniety a wieczorem sie orzywil .
Modelka swietna.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości