|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
|
|||
| x-lander |
|
14 | 25,93% |
| Tako |
|
16 | 29,63% |
| Graco |
|
5 | 9,26% |
| Baby Design |
|
5 | 9,26% |
| Roan |
|
1 | 1,85% |
| Baby Merc |
|
2 | 3,70% |
| Peg Perego |
|
2 | 3,70% |
| Coneco |
|
4 | 7,41% |
| ABC Design |
|
1 | 1,85% |
| Maxi Cosi |
|
8 | 14,81% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Cytat:
a chłopa swojego to albo opier... z grubej rury, albo faktycznie przenieś się choćby na jeden dzień do rodziców. zobaczymy co zrobi, jak zostanie sam dziadyga jeden ![]() a mój tż właśnie dzwonił, że wcześniej wraca i jest głodny a ja tylko z jednym ptysiem, co go jeszcze nie zdążyłam zjeść |
|
|
|
|
#4502 |
|
Rozeznanie
|
ja myslałam o tych antykolkowych. a powiedz mi duza różnica w cenie?, bo jeszcze sie nie orientowałam. i czy te normalne maja tez wskaźnik temperatury?
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Andzia najważniejsze że dzieciątka rosną zdrowo i jest wszystko dobrze, a który już macie tydzień ? większość dziewczyn już się orientuje co skrywa brzusio ale nie wszystkie .. pewnie i jakieś niespodzianki będą
|
#4504 |
|
Zadomowienie
|
Pochwale się, pochwalę. jak tylko podjedzie pod mój blok bo dopóki nie będzie zarejestrowany to nikt mi go nie przywiezie
ale jeszcze pare dni tylko pokazałabym wam ogłoszenie ale teraz spojrzałam i już go nie ma no ale jak ma byc jak samochód już sprzedany
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś oszaleje...tylko jem i jem i końca nie widać. rano wprawdzie
, co bym nie zapomniała jak to jest, ale teraz już nadrobiłam śniadanie podwójnie. najpierw barszcz ukraiński, młoda kapustka, na grillu sobie zrobiłam ziemniaczki i mięsko, pół pojemnika lodów zjadłam, śliwki suszone i nadal mi się chce jeść
|
#4506 |
|
Rozeznanie
|
dodam,ze wszystkie czarownice wkolo przepowiadaly chlopca ![]() Sojka,mozesz mi tam na pierwszej stronie na rozowo pomalowac imie Milla? rozumiem Cie doskonale,tez mieszkam a anglii i to bylo moje ostatnie planowane usg tutaj,czyli drugie...teraz czekaja mnie spotkania z polozna,glukoza,jakies badania jeszcze i tyle.moze w ok3otyg.zrobie prywatnie usg tak 'dla siebie'. gratuluje synka i corki!zawsze chcialam miec blizniaki !
|
#4507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Drogeria Natura promocja na Pampersy od jutra!!!
http://drogerienatura.pl/aktualna_gazetka_promocyjna/ |
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są tylko ciut droższe dlatego myślę że może zainwestować w te antykolkowe jednak,nie patrzyłam czy te normalne mają wskaznik temperatury,do tego chcę sobie dokupić podgrzewacz do butelek tej samej firmy.
|
|
#4510 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ostatnio jak byłam na wizycie, to był 18 tydzień, to ginekolog już od progu się mnie zapytał co słychać, bo patrząc na mój rozmiar brzucha to raczej niewiele mi dopiero niedawno wyskoczyła zgrabna piłeczka a tak to wyglądało jakbym się porządnie najadła a nie w ciąży była dodatkowo stresowałam się, że jeszcze nie czułam ruchów a siostra (pinda jedna ) mnie nastraszyła, że to bardzo niedobrze, bo ona to już dawno czuła...także nie stresuj się, wszystko w swoim czasie. wiem ,że łatwo się mówi... sama myślałam, że uspokoję się gdy poczuję ruchy maleństwa a tu dupa blada... teraz stresuję się jeszcze bardziej, gdy mała zamilknie na kilka godzin albo zbyt się wierci... myślałam, że ciąża to beztroski czas a tu same stresy. za tydzień mam połówkowe i też trzęsę portkami, czy wszystko w porządku... |
||
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopa opierniczyłam co by se nie pozwalał za wiele i sie okazało że zaraz poleci po trzecie piwsko piernicze niech sie nawali a za kare do pracy nie zrobie mu sniadania.Do rodziców bym poszła ale ich stresowac moimi problemami z chlopem nie chce, a tam dziennie przesiaduje mój brat z całą rodziną to juz wcale spokoju nie ma. Ludziowstręt nadal sie mnie trzyma ![]() Aaaaa i co najważniejsze ![]() Angel, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, POMYSLNOSCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ |
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tymi ziemniaczkami to mi smaka narobiłaś !! Nie no boskie !!! To ja też się pochwalę moimi zakupami z wczoraj.
|
||
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodkie zdobycze
|
|
#4514 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4516 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201804160904 Czas edycji: 2012-05-16 o 17:25 |
|
|
|
#4517 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4518 | ||
|
Konto usunięte
|
Czesc Mamuśki!
Ja od 7 na nogach.Dopiero wróciłam do domu i ledwo zyje angel wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nadrobiłam to ide coś zjesc
|
||
|
|
|
#4519 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Bagażnik ma ogromniasty, spokojnie nawet rozłożony wózek się zmieści i ze 3 złożone :P RAV 4 fajne, ale małe i drogie jak na suva.
co do zdjęć 3/4d kiedyś wstawiałam ale wstawie dla Ciebie raz jeszcze moją Zośke z 22 tygodnia
|
#4521 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najlepszego Kochana [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34162302]Czesc Mamuśki! Ja od 7 na nogach.Dopiero wróciłam do domu i ledwo zyje angel wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Nadrobiłam to ide coś zjesc [/QUOTE]A gdzie byłaś cały dzień? Też właśnie nadrobiłam i dzień zaczęłam przed 7,bo musiałam iść do okulisty-masakra niedawno pisałyśmy o znieczulicy wśród ludzi i dziś znowu się z nią spotkałam ![]() Przychodnia pełna ludzi,ławeczki pozajmowane,ja nie mogłam tam wysiedzieć i trochę sobie spacerowałam po korytarzu zaczerpując świeższego powietrza,wiecie o co chodzi ale jak siedziałam przyszedł taki pan podpierający się dwoma laskami i jakaś baba mówi,że trzeba tego pana puścić niech usiądzie,centralnie to nie było do mnie,ale siedziała obok to może tak pomyslała Wyczekałam się i tak 2godziny a po wyjściu moje źrenice zasłoniły prawie całkowicie tęczówki ale to śmiesznie wyglądało.Ciut gorzej widzę na prawe oko,więc wymienię tylko jedno szkło.Uciekam,bo nienajlepiej się dziś czuję.Pa Kobietki Gratuluję wizyt i udanych zakupów,ale cudeńka malutkie
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-05-16 o 18:23 |
||
|
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
Haaaj dziewczęta
![]() zbiorowo pogratuluję udanych różowych wizyt, udanych zakupów, zażegnanych infekcji, nowych autek i wszystkiego naj, Angel Ale jestem padnięta ten dzień trwał 2 doby, w pracy nerw i stres, serce wali a dzidka szalała (ale akurat kopniaczki mnie cieszyły )Zżeram teraz kopytka z sosem i trochę mi lepiej. Jeszcze mnie mąż trochę wp*ył. Ale mu wybaczę bo ma tak samo stresującą pracę. |
|
|
|
#4523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udało się, mamy jedno auto mniej Super, że już to okropstwo sobie poszło ![]() Honde accord ![]() Nam na początku powiedzieli, że niby chłopiec, a później, że niby dziewczynka. A na następnych wizytach już Dzidek pokazać nie chciał nic Cytat:
![]() Jak już narzekamy na TŻów to.. Mój mnie wykańcza ![]() Od kilku dni co chwile sobie gdzieś lata, nie ma czasu porządnie się wyspać - a nocki ma A co mi po Nim, że rano tylko Go widzę jak z roboty przychodzi
|
||
|
|
|
#4524 |
|
Konto usunięte
|
A byłam u mnie w klinice siuski zawiezc a potem u mamy w szpitalu bo babcie zawoziałm na zabieg bo jej kwas hialuronowy wstrzykiwali do kolana.Więc miałm dziś misje rodzinną
![]() Mam dosc moje rodzinki na jakis czas Kochane doradzcie mi.Kuzynka ma znajomych którzy maja do sprzedania wózek ze wszystkimi akcesoriami joolz day za 1890.Ewentualnie mogłabym pertraktowac w sprawie ceny ale nie wiem.A tak wygląda złożony http://www.bobowozki.com.pl/product_...1&%3CosCsid%3E Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-05-16 o 19:12 |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
choco ja niestety nie doradzę jeżeli o ten wózeczek chodzi bo nie miałam z nim styczności ...
colds super że się udało miło kończy się ten dzień ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- yy ja mam foteczkę z 3d ale mam czarno białą hmm ciekawe dlaczego skoro filmik w kolorze
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane!
Również zbiorowo pogratuluję wszystkich przyjemności typu wizyty, zakupy, wyleczone stany zapalne. Angel wszystkiego wymarzonego z okazji urodzin!!! Katee początkowo właśnie chciałam rodzić w św. Zofii, bo tam mój gin pracuje od wielu lat i szwagierka tam miała cesarkę i mówiła, że opieka położnych super po zabiegu, pomogły jej wyprodukować pokarm i zająć się dzieckiem, bo też była pierwiastką, więc wiedzy praktycznej nie miała za bardzo. Ja tam naturalnie chcę rodzić, o ile dzidziuś tak pozwoli i wiem, że dobra położna to skarb, więc odpuać jak mi się nie uda zalegnąć w Piasecznie w szpitalu to do Zofii będę uderzać. |
|
|
|
#4527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa to teraz wszystko jasne, ja nie dostałam .. buuu no nic zostaje nam filmik naszej Pannicy
|
|
#4530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

, co bym nie zapomniała jak to jest, ale teraz już nadrobiłam śniadanie podwójnie. najpierw barszcz ukraiński, młoda kapustka, na grillu sobie zrobiłam ziemniaczki i mięsko, pół pojemnika lodów zjadłam, śliwki suszone i nadal mi się chce jeść 

) mnie nastraszyła, że to bardzo niedobrze, bo ona to już dawno czuła...
piernicze niech sie nawali a za kare do pracy nie zrobie mu sniadania.

najgorzej, że muszę posprzątac od a do z, bo moja teściowa to SANEPID NA DWÓCH NOGACH