![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Ale jak w 21 tc cc na zyczenie???znaczy teraz juz oplaca czy cc w 21tcbo to bez sensu totalnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-05-22 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliveira przepiekna jest ta sukienka! ja bym szukala jeszcze na 9-12mcy od razu ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Tuszka zamowilam sobie kredki zelove z Avonu'u ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]() Jezu jak ja nie lubie jak ktos dotyka mi stop ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki u nas pobudka o 6 z pieknym dwuzębnym uśmiechem na początek także miło się dzionek zaczyna.
U nas narazie pogoda mglista ale podobno w ciągu dnia ma być piękne słonko i cieplutko także trochę Waszego ciepełka do nas też trafi z czego ja się bardzo cieszę ![]() Ja też napalona na ten wózek ale nie mam za bardzo możliwości zobaczenia go naocznie i dotknięcia przed kupnem także powiedz mi jak się prowadzi, zwrotny jest, lekki??
#4504 | |||
Zakorzenienie
|
Anolina, a to niedobra Oliveira co nie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- a ja ciagle mam glupie sny... w zeszlym tyg 2noce pod rzad snil mi sie moj ex ![]() dzis snilo mi sie, ze mialam kleszcze na skroni i nie zauwazylam go, dopiero jak byl taki wielki napity to sie kapnelam ![]() do tego okazalo sie, ze wcale nie sprzedalam papug 3lata temu, tylko zapomnialam o nich i zaglodzilam... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
tak Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
ja również witam sie z rana, kolejna kiepska noc;/ co chwile pobudki i jeczenie, coś mi sie zaczyna wydawać że to wina zębów, wczoraj całe popołudnie aż do wieczora nie można go było z rąk sciągnąć i wyciągnąc mu palców z buźki, dopiero jak dalam zimnego gryzaka zlodówki to sie uspokoił, więc cos może byc na rzeczy choć nie chce wszystkiego zwalać na zeby. Jejku on tak pieknie spał! mam nadzieje że to przejdzie
![]() zapowiada się kolejny upalny dzien... |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niby miałam szukać jeszcze czegoś ale ciągle on siedzi mi w głowie.
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Z inek smakowych uwielbiam mleczna. Czekolada i karmel- bleee
Kurde musze do szefow zadzwonic i isc zlozyc wniosek o dodatkowy macierzynski nie chce Mi sie
#4509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to masz niezle sny,ja padam taka zmęczona ze nie pamiętam kiedy mi sie ostatnio cokolwkie snilo
![]() |
#4510 |
Zadomowienie
|
elf27 mojemu też pulsuje ciemiączko
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj w swojej pracy, pogadac o powrocie.
I nie chcą mnie, nie mają miejsca, szykuje im się rewolucja z moim dziale. I najchetniej wypłacili by mi odprawę i rozwiazali ze mna umowe za porozumieniem stron. Ale wiedzą ze po złożeniu wniosku o obniżeniu etatu nie mogą mnie nie przyjąć i i mam ochronę przez rok. A ja zrobiłam w ciąży kurs ksiegowości co ich zdziwiło bardzo i może łatwiej bedzie mi znaleźć obowiązki. I nie wiem co zrobić czy wracać, czy brać odprawę i szukać czegoś. Z jednej strony zwiałabym z firmy bo tak jest katastrofa jakaś, szkoda gadac nawet. Kiedyś wam pisałam jak mnie potraktowali w ciąży. A zdrugiej strony szkoda mi umowy na czas nie określony i boje sie niepewności i szukania nowej pracy. Wiem ze jak wróce to bedzie okropna nerwówka w parcy. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj Michał skończył 7 miesięcy
![]() ![]() ![]() Goldi, fajnie wyszły Ci brewki. Ja osobiście boję się zbytniego [rzyczarnienia więc swoje maluje cieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Szpilka caly czas mialam pytac jak Helen zareagowala ma powrot taty, poznala prawda?
#4515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- co do wozka to my nadal w gondoli chociaz juz na styk w niej sie miesci ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
miała totalnie zdezorientowana minę i cały czas jest bojaźliwa jak ją zagaduje czy coś. A jak mnie zobaczy to od razu się śmieje, a do taty nie ma jeszcze uśmieszków ![]() Ale wczoraj babcie poznała po 2 tygodniach nie widzenia, a przynajmniej uśmiechała sie od razu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciezko mi cos poradzic,zalezy czy mozesz pozwolic sobie na wziecie odprawy i szukanie nowej pracy-a z tym wiadomo jak jest,ale moze akurat Tobie sie poszczesci
![]() |
#4518 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
My juz po spacerku ![]() ![]() Dziś mamy z tż drugą rocznicę ślubu. Umowa taka, ze sobie prezentów nie robimy, ale myślę czy by mu czegoś dobrego na kolację nie zrobić ![]() Prezentów nie ma, ale za to w czwartek jedziemy do Karpacza ![]() Idę robić obiadek ... bo o 10 przychodzą do mnie robotnicy naprawiać donice na tarasie. W części poodpadał łupek, więc trzeba podkleić i przy okazji panowie pomaluję płotek, bo ja nie mam kiedy się tym zająć
#4519 |
Zadomowienie
|
no moj aniolek wreszcie kima,wiec moge zjesc sniadanie nareszcie
![]() pozniej zakupy i spacerowo,tak ze milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje 2rocznicy ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() ogarne sie i tez ruszam na spacer. przed najwiekszykm upalem zebym wrocic do domu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
czytałam, ze jak dziecko pobudzone to pulsuje, mój chyba pobudzony całą dobę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cc wspominam nieciekawie, może dlatego, ze miałam powikłania, wiem że niektóre dziewczyny bardzo chwalą, dla mnie to było mało przyjemne i nie mam na myśli bólu bo to żaden ból, jakoś psychicznie to kiepsko zniosłam, a później miałam wrazenie, że to była większa krzywda dla mojego dziecka niż ryzykować sn |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Elf skoro nie chce rodzic i nie chce karmic to nasuwa mi sie pytanie - ona chciala tego dziecka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zadomowienie
|
nie wiem sama, jest ciepłą osobą i miłą, ale bardziej chce mój brat, chyba z jego inicjatywy to macierzyństwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Ciezki dzien i ciezka noc za nami...
![]() ![]() ![]() ![]() wsciekla jestem na siebie, ze nie poczekalam na moja lekarke tylko poszlam do innej, i ryczalam pol nocy, bo wczoraj zloscilam sie na niego, ze placze i nie chce spac, a jego bolalo ![]() ![]() pogoda nie pomaga mlodemu, o 9:00 rano w chlodnym pokoju z wentylatorem mamy 26st ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Baha ![]() kasik wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Agulan w butelce nic zlego nie ma, sama na poczatku nie chcialam karmic piersia ale po porodzie jakos samo to przyszlo
![]() ![]() moje znajome tez uwazaja, ze do dzieci im sie nie spieszy jak widza ile ja mam obowiazkow. Dla mnie to przyjemnosc, czasami meczaca ale jaka satysfakcjonujaca. A poza tym ja bym sie bardziej bala cc niz sn ![]() Muffi strasznie wspolczuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
goldi
![]() mlody ''na prochach'' wiec zachowuje sie juz normalnie (czyt. ciaga krzesla po pokoju i odkrywa ''tajemne przejscie'' miedzy lawa i kanapa, szkoda, ze nie odkryl jeszcze jak wyjsc, bo musze go co chwile wyciagac ![]() jesli ggoraa nie bedzie miala neta do konca watku i zadna sie nie podejmie sprawy, to moge poprowadzic kolejny, jesli nie macie nic ''naprzeciw'' p.s. kapec taty to taka fajna zabawka jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- p.s. 2 od tych nerwow wczorajszych dostalam rozwolnienia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiem ze juz rozmawiałyscie na ten temat ale jakoś sobie nie zakodowałam - nie bijcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||||
Rozeznanie
|
mszpilka, ja bym chyba poszla do tej pracy i powoli rozgladala sie za czyms innym, zawsze mozesz chyba jeszcze wziac ta odrawe jak juz wrocisz?
Cytat:
Cytat:
mozesz jezdzic wielofunkcyjnym jak dlugo chcesz, ale jak agulan pisala- ciezki, u nas zajmuje caly bagaznik i 1 siedzenie w samochodzie, wiec w ogole masakra. ja mialam cesarke nagla, ale teraz jak pomysle, ile rzeczy moze pojsc zle w porodzie, to druga bym chciala czy sa wskazania czy nie, jedna blizne i tak juz mam, to moge sie drugi raz pomeczyc. Cytat:
![]() Cytat:
my tez juz po spacerze, o 9 wyszlysmy, po 17 znow pojdziemy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mi się ostatnio śniło, że wstając do Michała w nocy na karmienie nagle upadłam i byłam sparaliżowana, a ni ręką ani nogą nie mogłam ruszać i słowa też nie mogłam wydusić żadnego, dopiero jakieś jęki mnie obudziły. A drugi to, że napierdzielałam żula (faktycznie go lałam przez sen) ![]() był w lekkim szoku ![]() Lecę dmuchać basen młodemu, o jak go zostawie z babcią na czas paznokci niech ma co chłopak robić ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Dziękuję za życzonka ![]() Kasik, może zrób to http://www.przepisy.pl/przepis/zapiekanka-gyros przesmaczne. Ja np nie lubię ostrego więc pominełam papryczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.