U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-11, 08:20   #4501
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Jade zaraz do pracyAle za 1,5 tyg urlop
Muszę wybrać wkońcu tort bo muszę pokazać kobiecie która piecze torty co chcemy,robi bardzo ładne i smaczne,ma takie cudowne patery na torty na 3,4,6 hehh piękne,mam nadzieje że nasz też wyjdzie cudowny tylko jak on ma wyglądać
Zamówiłam pończochy samonośne ze względu na to iż nie mogłam się zdecydowac na kolor i nikt mi nie chciał podpowiedzieć zamówiłam 2 pary
Stary 2012-07-11, 08:22   #4502
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

My czytanie będziemy mieli klasycznie list do Koryntian

Właśnie wstałam niedawno zjem sniadanko idę na brwi potem zawioze kasę za dekoracje kościoła i dokupie resztę lodów na deser.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 08:23   #4503
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie miałyście/będziecie miały czytania na mszy? Szukam czegoś innego niż list do koryntian do tż ma na to alergię.
Napiszę skrótami to sobie wygoglujesz:
ST - Rdz 2,18-24 Ustanowienie małżeństwa
NT - Ef5, 2a.25-32 Tajemnice małżeństwa
E - Mt 19, 3 -6 Co Bóg złączył, człowiek niech nie rozdziela
My dostaliśmy rozpiskę czytań na naukach i spośród tego można było wybierać.

Pisałyście o tym kiedy odbieracie suknię - ja swoją odebrałam dzień przed ślubem.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 08:24   #4504
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Muszę wkońcu kupić jakś biżuterie,chcę kolczyki i branzonetkę....ze względu na moją ecru sukienke myślałam o jakiś perłach z domieszką kryształków....hmmm co wy na to?
Czy do mojej sukni będą pasowały perełki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2038602791.jpg (25,6 KB, 9 załadowań)
Stary 2012-07-11, 08:25   #4505
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Ja przez 2 dni szukałam gaci, obeszłam tk maxx, złote tarasy, arkadię i outlety w piasecznie po czym doszłam do wniosku, że majtki to tylko taka opcja i skoro każde mi się odznaczają na dupce to pójdę bez

Ewusia śliczne foty!

Dziewczyny jakie miałyście/będziecie miały czytania na mszy? Szukam czegoś innego niż list do koryntian do tż ma na to alergię.
my mieliśmy - Czytanie z Pieśni nad Pieśniami - jak przeczytałam.... wiedziałam, że innego nie chce czytania.
Pnp 2,8-10 14-16; 8, 6-7

Edytowane przez Nika0208
Czas edycji: 2012-07-11 o 08:30
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 08:29   #4506
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dzis przeszlam z moja swiadkowa wszystkie sensowne buty w zdłu i w szerz i nic

do slubu mam te w kropeczki a myslicie ze na przebranie takie moga byc http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...rki/5th_avenue ??
Kawo, moja siostra ma te buty i jest z nich ogromnie zadowolona! Mówi, że są niesamowicie wygodne, przetańczyła w nich już dwa wesela czerwcowe i to od początku do końca.
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
h

znalazłam stronke krok po kroku makijaż jaki chce miec - fioletowy :

http://wizazonline.pl/makijaz-slubny...krok-po-kroku/

może uda mi sie cos takiego stworzyc

polecacie jakieś cienie? zeby były trwałe i nie osypały sie za godzinke?

mysle o inglocie
co Wy na to ?
bardzo ładny makijaż, poza tym współczuję sytuacji z kosmetyczką, chamstwo!!! W każdym razie chciałam powiedzieć jeszcze, że moja przyjaciółka sama się malowała do slubu, a nie jest wizażystką, kosmetyczką itd. Kupiła sobie dobrą bazę pod spod, jakąś w douglasie, żeby makijaż nie spłynął za szybko. Bazę nałożyła na całą buzię łącznie z powiekami, żeby cienie się trzymały. Ponadto wszystko utrwaliła jeszcze fixem art deco. Trzymało się, choć około 21 robiła małą poprawkę, ale miała prawo, bo na dworze było ponad 30 stopni.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Moja wyglądały i wyglądają bardzo dobrze cały czas, z resztą prezentuję je na zdjęciach z pleneru
Wrzucam kilka na których nie widać za bardzo naszych twarzy, reszta na poczcie
Ewusia, cudowne zdjęcia i Twoja suknia.... ach
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 08:38   #4507
jagata
Wtajemniczenie

hej,
nie powiem, ale dziś w Krk nawet chłodniej jest....świeci słońce, ale na dworze da się wytrzymać

Cytat:
bbo nienawidze bialych butow
a nie myślałaś o czerwonych butach? tak dla kontrastu czarnego? Bo tak jak piszesz białe są beee z dwóch powodów - nie pasuja do Twojego image a i takze Tobie się nie podobają

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 08:44   #4508
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
hej,
nie powiem, ale dziś w Krk nawet chłodniej jest....świeci słońce, ale na dworze da się wytrzymać

a nie myślałaś o czerwonych butach? tak dla kontrastu czarnego? Bo tak jak piszesz białe są beee z dwóch powodów - nie pasuja do Twojego image a i takze Tobie się nie podobają
ja juz zdecydowalam ze beda czarne i tamte taneczne tez mialy byc czarne dorzuce do nich czerwone kokardki - clipy

Ewusia swietne zdjecia takie ekspresyjne

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 08:47   #4509
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
zapomninalam Wam powiedzieć, ze TŻt dostał dzisiaj pocztą koszulkę na której są kajdanki i pisze coś w stylu: No i się skończyło... pogrążeni w alkoholu przyjaciele: i wymienieni wszyscy przyjaciele TŻta
I jutro muszę mu to zawieźć do zwężenia bo jest szeroka, a on ją chce na kawalerski ubrać wariaty
Ciekawe co mu szykują, wiem tyle że wynajęli cały autobus (a jest ich ok 15 osób) wiec nie wiem gdzie mają zamiar się wybrać
Ale fajne Może zrobią imprezę w autobusie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
przez ten makijaż nie mogłam spać w nocy

tz mi powiedział ze sama sie ładnie maluje, że mi kupi lepsze kosmetyki i sama sie pomaluje

znalazłam stronke krok po kroku makijaż jaki chce miec - fioletowy :

http://wizazonline.pl/makijaz-slubny...krok-po-kroku/

może uda mi sie cos takiego stworzyc

polecacie jakieś cienie? zeby były trwałe i nie osypały sie za godzinke?

mysle o inglocie
co Wy na to ?
Makijaż jest ładny i jak się ma wprawę, to nie trudny do zrobienia Masz miesiąc, więc możesz ćwiczyć do woli

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Kolejny szalony dzien w którym muszę:
1. odebrać chodniki
2. odebrać obrączki od grawera
3. jechać wybrać kolory frontów
4. obejrzeć podest i namioty na poprawiny i najlepiej je przewieźć do domu
5. jechać do księżula omówić wszystko i wyskoczyć z kasy
6. KUPIĆ KOSZULĘ TŻTOWI!! wreszcie.
Powodzenia w załatwianiu spraw

Cytat:
czołgiem

z tego co wiem to oni zapomnieli i robili na szybko te buty :/
Jak można zapomnieć o zamówieniu? A nawet jeśli tak się stało, to mogli powiedzieć jaka jest sytuacja, a nie wciskać nie wiadomo co...

Cytat:
Moja wyglądały i wyglądają bardzo dobrze cały czas, z resztą prezentuję je na zdjęciach z pleneru

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam z rana
Ja tu czekam za welonem a facet mi pisze meila "jaki kolor welonu"
Wszystko było dokładnie napisane we wiadomosci dla sprzedawcy,dzwonie do niego a on mi mówi że gdyby było to nie pisałby do mnie......ludzie nawet w swoim meilu z zapytaniem o ten kolor wyżej ma napisane co napisałam.....i tak ludzie czytają to co się do nich piszeMa szczęscie że nie wysłał obojętnie jakiego
Uwielbiam takich ludzi. Ale tak, jak piszesz dobrze, że wysłał takiego, jakiego ma nadmiar.

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość

Pisałyście o tym kiedy odbieracie suknię - ja swoją odebrałam dzień przed ślubem.
A mogłabyś wrzucić wszystkie te czytania? Sama szukam i nie wiem z czego w ogóle mogę wybierać
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 08:54   #4510
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
A mogłabyś wrzucić wszystkie te czytania? Sama szukam i nie wiem z czego w ogóle mogę wybierać
Nie mam tego w żadnym pliku a przepisywać całej strony mi się nie chce ale google Ci pomoże jak wpiszesz czytania ślubne, a tu masz pierwszy z brzegu przykład: http://swkinga.pl/wybor-liturgii
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 08:57   #4511
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Muszę wkońcu kupić jakś biżuterie,chcę kolczyki i branzonetkę....ze względu na moją ecru sukienke myślałam o jakiś perłach z domieszką kryształków....hmmm co wy na to?
Czy do mojej sukni będą pasowały perełki?
Ja ma suknię podobną krojem I będę mieć kolczyki i bransoletkę - któryś z tych komplecików:
http://allegro.pl/swarovski-wiszace-...456938127.html

http://allegro.pl/kolczyki-z-kryszta...448767388.html

Kupiłam i jedne i drugie bo nie mogłam się zdecydwać. I teraz mam problem, bo i jedne i drugie mi sie podobają Nie chciałam też nic dużego i te mi odpowiadają.

Jak chcesz perełki, to moim zdaniem, będą pasowały
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 08:58   #4512
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość

dzięki
Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
my mieliśmy - Czytanie z Pieśni nad Pieśniami - jak przeczytałam.... wiedziałam, że innego nie chce czytania.
Pnp 2,8-10 14-16; 8, 6-7
dzięki

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 08:59   #4513
paulinak18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Co myslicie o tych bucikach?
Wydaje mi się że przez tą kokardę są troszkę zbyt masywne do Twojej sukienki. Dyby były bez tej kokardy myślę, że byłyby lepsze

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
No to super będzie! Dużo miejsca A ja odwrotnie! My mamy do 1 sierpnia też, a chciałabym JUŻ WIEDZIEĆ Ale do gim. może chodził w Bochni? To może jednak się znają A zespół który? Belcanto, tequilla, sandman czy express band? No to macie większą pewność, że Wam nie nawalą, skoro macie wszystkich na miejscu...ja będę trzęsła tyłkiem czy np mi dziewczyny z kwartetu w korku nie utkną....albo kapela czy dojedzie na czas z tych Myślenic... My przyjęcie Mamy tam gdzie i ślub dosłownie 200-300m od kościoła Wynajęliśmy tam salę Akustyczną i komnatę Jagiellońską

Niestety nie gimnazjum mieli u siebie w wiosce, ale kto wie.. świat jest taki mały Jeżeli chodzi o zespół to mamy impuls group (ten z Bochni- bo jest też inny z okolic). Ja bym właśnie miała stresa że ktoś tam może nie zdążyć, większe prawdopodobieństwo korków, ale to też nie jest regła więc sie nie przejmuj To jest tam na zamku w N.? Jak tak to zazdroszczę bo jest mega klimatycznie

Jak skończysz pudełko to się pochwal

aha i gratuluję wypieku

Cytat:
ale dlaczego nie ?? ja nie moge miec wyzszych butow na przebranie bo mnie nogi zrypia tamte byly 7 cm

mam jeszcze mniej wiecej takie tbary z carveli tylko cale lakierowane http://www.google.pl/imgres?q=t+bars...9,r:6,s:0,i:92
Lepsze chyba są te drugie bardziej pasują do twojego looku

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Dobry wieczór nie uwierzycie co zrobiłam
Otóż za moim TŻ kilka lat temu latała taka dziewucha, nic specjalnego z intelektu i wyglądu ale TŻ ja systematycznie olewał to złapała takiego ofermę, który mieszka 50 m od nas i jest sąsiadką naszą ma z nim 2 dzieci ale ogl złapała go tylko po to żeby nie być sama, bo nikt inny pewnie by jej nie zechciał (wiem, przemawia przeze mnie zazdrość, ale dużo prawdy w tym jest) Ona wie, że się żenimy i udaje zadowoloną z tego faktu ale ja zazdrość u niej dostrzegam no i wykorzystując fakt, że od pewnego czasu zaczęła biegać, podbijam do niej i pytam czy by nie chciała towarzyszki w tym poczynaniu a ona- tak tak kochana i wgl mi słodzi pozdrów narzeczonego i wgl słodkość do bólu a, że najlepiej przyjaźnić się z wrogiem mam zamiar pastwić się nad nią moimi opowieściami o szczęśliwym życiu z TŻ no podła jestem i wredna wiem, ale mam w sobie chęć zemsty za to, że próbowała MOJE mięso ruszyć!

Cytat:
to samo miałam napisać, straszna kiszka
a zamawiałaś i odbierałaś u nich bezpośrednio w pracowni w Mogilanach czy przez pośrednika?

Śliczne zdjęcia szkoda że nie mam dostępu do poczty, bo pewnie pozostałe tez nieziemskie
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:02   #4514
kindziulindzia
Zakorzenienie

nena i ladystar gdzie Wy się podziewacie bo mnie ciekawość zjada co za niespodzianki miałyście
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:03   #4515
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Laski z 11 sierpnia - dzisiaj równy miesiąc, hell yeah!
U mnie na razie jest stressing time, może wieczorem wypiję piwo dla odprężenia

Cytat:
Ja przez 2 dni szukałam gaci, obeszłam tk maxx, złote tarasy, arkadię i outlety w piasecznie po czym doszłam do wniosku, że majtki to tylko taka opcja i skoro każde mi się odznaczają na dupce to pójdę bez

Ewusia śliczne foty!

A szukałaś w triumphie? Tam mają cięte laserowo, nic się nie odznacza.
A co do czytań, to sama jeszcze nie mam
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 09:04   #4516
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
ja juz zdecydowalam ze beda czarne i tamte taneczne tez mialy byc czarne dorzuce do nich czerwone kokardki - clipy

Ewusia swietne zdjecia takie ekspresyjne

to do dodania clipów wybrałabym pierwsze, chociaż te drugie też fajnie wyglądają ale pomogłam...
Stary 2012-07-11, 09:05   #4517
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a tak w ogóle póki pamiętam serdecznie zapraszam wszystkie chętne wizażanki z okolic na nasz ślub 14go lipca o 17 w kościele pw. św Barbary w Łęcznej
mogę wiedzieć kto Cię czesze w łęcznej?? bo mój tż ma tam kuzynkę fryzjerkę
Stary 2012-07-11, 09:05   #4518
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
nena i ladystar gdzie Wy się podziewacie bo mnie ciekawość zjada co za niespodzianki miałyście
lady siedzi u nas ale się nie odzywa...
Stary 2012-07-11, 09:15   #4519
klaudusk_a
Zakorzenienie

heeja dziewuszki

znalazłam wizażystkę i muszę wybrać termin na próbny, w sobotę powinnam mieć próbną fryzurę ale przez te cholerne nauki muszę przełożyć, tylko na kiedy

a tak w ogóle to zostało 38 ddś

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:16   #4520
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
A szukałaś w triumphie? Tam mają cięte laserowo, nic się nie odznacza.
A co do czytań, to sama jeszcze nie mam
Kochanie mnie się laserowo cięte odznaczały na dupce i dlatego szukałam innych W triumphie byłam 2 razy plus w ich outlecie. W końcu kupiłam stringi i pierdzielę czy je będzie widać czy nie.

Stary 2012-07-11, 09:19   #4521
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie mnie się laserowo cięte odznaczały na dupce i dlatego szukałam innych W triumphie byłam 2 razy plus w ich outlecie. W końcu kupiłam stringi i pierdzielę czy je będzie widać czy nie.
na prawdę Ci się odznaczały? bo ja właśnie kupiłam cięte laserowo a mam suknię gładką i z muslinu więc rzeczywiście mogą się odznaczać

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:24   #4522
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
na prawdę Ci się odznaczały? bo ja właśnie kupiłam cięte laserowo a mam suknię gładką i z muslinu więc rzeczywiście mogą się odznaczać
Było widać linie cięć. No ale moja suknia ma cienki materiał a jest mega obcisła. W sumie nie wiedziałam, że aż tak obcisła będzie zamawiając ją

Stary 2012-07-11, 09:31   #4523
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Laski z 11 sierpnia - dzisiaj równy miesiąc, hell yeah!

Jedyne co mnie przytłacza to, że dzis miała byc @ a nie ma... z tego sie przesunie i wypadnie w dniu slubu

Cytat:
to samo miałam napisać, straszna kiszka
a zamawiałaś i odbierałaś u nich bezpośrednio w pracowni w Mogilanach czy przez pośrednika?

Bardzo ladne

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Jako, że jak pisałam wcześniej na kuzynki liczyć nie mogę to blagam was tu zgromadzone o pomoc w doborze biżuterii... moja suknia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1320910186
+-kształt mojego fryza (w blondzie) : http://img.styl.fm/img68989.fryzury-slubne.500840.jpg

Boję się, bo przy mojej sukni łatwo przesadzić z biżuterią... Wstawiałam wam kiedys foto, mam w domu cos takiego, ale czy pasuje? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1340616629
Masz bogato zdobiona gore, wiec najbardziej by pasowaly delikatne kolczyki

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:35   #4524
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Ja Was baaaaardzo proszę o trzymanie kciuków do piątku
zostanie ogłoszona lista przyjętych na studia w 1 turze, tak bardzo chcę sie tam znaleeeeeźć!
piątek 13 to mój szczęśliwy dzień, więc może się uda, w piątek 13go zdałam prawko
potrzymacie do piątku?
Kciuki są

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Co myslicie o tych bucikach?
Mnie się bardzo podobają

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Zaraz Was nadrabiam, ale muszę pokazać co kupiłam z myślą wiadomą za 30zł

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a tak w ogóle póki pamiętam serdecznie zapraszam wszystkie chętne wizażanki z okolic na nasz ślub 14go lipca o 17 w kościele pw. św Barbary w Łęcznej
Oj z chęcią bym przyszła

Nic wczoraj nie załatwiliśmy. Kancelaria była zamknięta, osób do których wybraliśmy się z zaproszeniami nie było. Za to trochę nadgoniliśmy pracę na pięterku. Ale i tak jesteśmy w czarnej

A T. kupił mi torebkę do ślubu którą Wam ostatnio pokazywałam dostanę za obronę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tatyana.jpg (38,8 KB, 9 załadowań)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:36   #4525
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Kciuki są

Mnie się bardzo podobają

Oj z chęcią bym przyszła

Nic wczoraj nie załatwiliśmy. Kancelaria była zamknięta, osób do których wybraliśmy się z zaproszeniami nie było. Za to trochę nadgoniliśmy pracę na pięterku. Ale i tak jesteśmy w czarnej

A T. kupił mi torebkę do ślubu którą Wam ostatnio pokazywałam dostanę za obronę
Fajna i akurat w tym kolorze?

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:41   #4526
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Fajna i akurat w tym kolorze?
Tak będzie fioletowa

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:42   #4527
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Było widać linie cięć. No ale moja suknia ma cienki materiał a jest mega obcisła. W sumie nie wiedziałam, że aż tak obcisła będzie zamawiając ją
To pójdziesz bez majtek Tż się bedzie cieszył

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 09:45   #4528
omosia
Raczkowanie

Hej piekne

Tak szczerze mówiąc to wam zazdroszcze, że macie jeszcze ten dzień przed sobą

My się musimy w końcu umówić na zdjęcia plenerowe bo minął już miesiąc a my zwlekamy:P
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:47   #4529
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
To pójdziesz bez majtek Tż się bedzie cieszył
Biorę to pod uwagę. Tylko trza będzie dobrze bobra ogolić żeby się co innego nie odznaczało

Stary 2012-07-11, 09:52   #4530
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Biorę to pod uwagę. Tylko trza będzie dobrze bobra ogolić żeby się co innego nie odznaczało

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości