|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Wyrafinowana, już o VI części marzy...
![]() tak piszecie czasem o fast foodach, coca-coli, słodyczach.. kurcze, czasem wolałabym zgrzeszyć czymś takim niż kolacją za trzech ;/ Od zawsze mam z tym problem, żeby nie rzucać się na lodówkę po lekkiej kolacji :|
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Wtajemniczenie
|
macie, na wywołanie uśmiechu:
http://www.youtube.com/watch?v=iY3tEioB4BI
![]() |
#4503 |
Konto usunięte
|
Szczurku- Tak zaczęłam się śmiać, że o mało się przez Ciebie nie udusiłam!
![]() Znalazłam fajny filmik o warkoczu, który sama sobie robię: http://www.youtube.com/watch?v=Mk-Rv...feature=g-vrec Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-11-04 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Wtajemniczenie
|
dziejsze kręcenie hula sponsoruje Gossip z piosenkami: perfect world, get a job oraz move in the right direction.
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- nie wiem co mnie podkusiło, ale zrobiłam sobie zdjęcia, żeby mieć porównanie za miesiąc pracy nad sobą ... jezusmaria. ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-11-04 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
aaa zapomniałam Wyrafinowany fajne masz fantazje
![]() to mi przypomniało żeby iść jutro na siłkę jak będą zajęcia boksu ![]() mam nadzieję, że będzie pan idealny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- naszło mnie na chwile refleksji... schudłam tyle kilo... (liczę z moimi kilogramami z wiosny czyli dodatkowymi 5) i nadal czuję się wielorybem ![]()
#4506 |
Raczkowanie
|
żyrafko właśnie ja w domu nie ogarniam, bo nie mam żadnej motywacji, jak zaczynam ćwiczyć to kończę po 3 min. Muszę na spinning wrócić.
Wyrafinowany cooo?? Po treningu jak to nawet jakbym nie miała nic w lodówce, to bym po prostu wciągnęła cały sprzęt łącznie z zamrażarką i piekarnikiem :| Podziwiam Cię! U mnie nie było opcji bez jedzenia po treningu ![]() miss szukaj zdjątek, wrzucaj zdjątka ![]() martuszka ej mi się podobają szkieletory ![]() smile widzisz, nie można opuścić wątku ani na chwilę, bo się zrobią takie zaległości, że w życiu tego nie nadrobisz :P Co do moich ćwiczeń, jak już dziewczyny pisały, zgadzam się z nimi, że muszę wpaść w jakiś swój tryb. Popróbuję, popatrzę, jak już coś znajdę, to nie omieszkam dać Wam znać ;-) soldus DEAL!!! A po ostatnim zdjęciu, które wrzuciłaś do klubu miałam próby samobójcze haha ![]() ![]() medzia szaleńcu! szczurku nic nie mogę odpalić w tych niemczech nie zezwalają na połowę filmów na yt! :| też sobie walnęłam fotę dziś samowyzwalaczem z daleka i komentarz był identyczny : jezusmaria ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zadomowienie
|
Waga do tabelki 65,1
![]() Jeszcze śpię ..., a zaraz trzeba się szykować ;/
#4508 |
Konto usunięte
|
Waga to tabelki: 69,8kg
Dziś zajęcia do 17, a potem ![]() Edytowane przez 15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 Czas edycji: 2012-11-05 o 05:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Wtajemniczenie
|
Podaję wagę do tabelki: 67,1 kg
![]() Miłego dnia, uciekam do pracy ![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
od 3.40 nie śpię :/ całą noc potwornie bolała mnie... czaszka (!). nie mam pojęcia skąd taki ból, ale był tak silny, ze nie moglam ruszać głową. O 5 mama mi cos dała.
teraz z kolei nie mogę już zasnąć.
#4511 |
Raczkowanie
|
Czeeeeść kochane
![]() Silva - Fenistilem smarowałam sobie i przez kilka dni bez większego obciążania i przeszło ![]() Bottega - Jak ból czaszki samej to musiałas w coś uderzyć ja myślę... może śniłaś o swoim kochasiu i nawet nie poczułaś jak się rzucałaś ![]() ![]() TuRQoUiS - panienko , życzę aby ten twój treneruś był taki wymagający ,żeby chwili wytchnienia nie dał... no może chwilę to tak ale tak to reżim po prostu ![]() ![]() Jak kochane znikam, do wieczorka ! ![]()
#4512 |
Wtajemniczenie
|
darialex: ale lipa, głupi youtube! :<
silvia09: nie śpimy, zwiedzamy ![]() soldus: ileż radości w małej rudzince ![]() ![]() martuszka85: tobie też miłego dnia ![]() bottega: ![]() feciuch: powrotniaku nasz kochany ![]() czarna, czarnulka, czarnusia, czareczka: ![]() ![]() ![]() PUCHATKUUUUU, WRACAJ ŻARŁOKU! (tęsknię za tobą) poza tym przepraszam wszystkie nowe laseczki, których nie przywitałam ze względów złego samopoczucia. życzę dużych spadków, wytrwałości i radości na każdym kroku z diety ![]() waga: 76.3 ![]() zaraz pójdę pochłonąć owsiankę, dokończę projekt i spadam na uczelnię ![]() PS: wrzuciłam wczoraj dwie fotki z Granady do klubu, 4kg temu... ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-11-05 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Rozeznanie
|
Waga do tabelki: 93,8
![]() Szczurku widziałam focie, przeciez Ty jesteś prześliczna i tak fajnie zbudowana, że wszystko do siebie super pasuje, nie podobasz się sobie taka jaka jesteś?
#4514 |
Wtajemniczenie
|
podobałam się sobie jak byłam w tej Granadzie, dziś jak patrzę na to, jak się zapuściłam od września, to jedyne co mi przychodzi do głowy, to "spier-do-li-na" ;__;
nie, kochanie, nie podobam się sobie. nie akceptuję siebie. ani fizycznie, ani psychicznie. ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- ale dziękuję ci bardzo za te ciepłe słowa ![]() jak zdrówko? jak maleńka? wszystko ok?
![]() |
#4515 |
Zadomowienie
|
Smile, wcale nie jesteś zbyt słaba, tylko o tym nie wiesz
![]() ![]() feciuch ![]() miss, siłowo można też ćwiczyć w domu ![]() ![]() Silvia, no niestety, lepiej to wyleczyć, bo tak to będzie się ciągnęło za Tobą w nieskończoność i ciągle będzie wracało. Zrób sobie kilka dni wolne, ewentualnie jesli czujesz się na siłach to możesz truchtać, ale myślę, że nie więcej jak 3-4 km, dosłownie żeby trochę rozgrzać mięsień. Sama musisz wyczuć na ile możesz sobie pozwolić. To mogło być albo od rozciągania bez rozgrzewki, albo od nagłego zwiększenia dystansu. Szczurku, o to chodzi ![]() ![]() waga do tabelki: 72,1 ![]() ![]() a dzisiaj 32 min już wybiegane w deszczu ![]()
#4516 |
Rozeznanie
|
![]() do potem i milego dnia ![]()
#4517 |
Wtajemniczenie
|
żyrafka: podziwiam cię, laska, za tę wytrwałość
![]()
![]() |
#4518 |
Rozeznanie
|
Szczurku pomału już wychodzimy z choroby, dziękuję
![]() ![]() ![]()
#4519 |
Zadomowienie
|
Szczurku, dziękuję kochana
![]() ![]() ![]() ![]()
#4520 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
znowu zaliczyłam nadwyżkę w poniedziałek
![]()
#4521 |
Wtajemniczenie
|
este: no niestety tak, na tamtych zdjęciach miałam 71.9kg, dziś mam 76.3 ...
żyrafka: będę grzecznym szczuraskiem, jak tylko wrócę z uczelni siadam na rowerek, ajpromys!
![]() |
#4522 |
Raczkowanie
|
Wpadłam tylko się przywitać
![]() ![]() ![]() Szczurku, dzięki Twoim zdjęciom mogę sobie wyobrazić jak mogę wyglądać gdy zrzucę 20kg, bo widzę, że mamy taki sam wzrost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tur nie rozpaczaj tylko od dziś się pilnuj ![]() Darialex dokładnie tydzień nieobecności, a była by lektura niczym "Lalka" ![]() ![]() WyrafinowanySmak jak nam się uda to nie jeden dzień będziemy razem świętować ![]() ![]() ![]() Soldus ![]() ![]() Bottega A jak teraz z główką? Mniej boli? Dziewczyno Ty to masz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4523 |
Zadomowienie
|
Łał, moja waga drgnęła i pokazała 74 kg : o nie wierzę.
Jak u Was? U mnie strasznie zamulająco, szaro i deszczowo, ale nie poddaje się i staram nie marudzić ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
waga do tabelki 64,8
jestem nie w sosie dziś... na 20 personalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
feciuch, niee nie uderzyłam się
![]() ![]() Mama sprawdzała czy nie mam objawów oponowych (zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych) i trochę nie pasowała jej moja sztywność karku, ale że to było w nocy i po paru dniach leżenia, to może tak być. Wyrafinowana, właśnie wczoraj myślałam o IV części ![]() ![]() Czy któraś poza mną czyta tę książkę od Baleronowej? Ja zaczęłam, jestem na jakieś 19 stronie, bo wcześniej nie miałam siły, a teraz ciągle mnie odrzuca i tak czytam na raty... Taki romans, te opisy itd. byłyby super gdyby ona byla starsza ![]() btw. wczoraj prawie zawału dostałam... Ł. wstwił na fb swoje zdjęcie a na jego kolanach siedziała taka mała kruszyna. Zdj. zostało podpisane: "Moja Mała". Jezusmaria... już myślałam, że o czymś nie wiem ;O na szczęście po przeprowadzonym dochodzeniu wyszło na to, że te same dziecko jest na zdj. jego siostry i w komenarzach do nich było, że to jej córka, UFF ![]() wagowo: 66,9kg, czyli 0,4kg mniej niż wczoraj. To chyba jedyny plus tej choroby. Od halloween zgubiłam ok. 3kg :O Jakoś tak ogólnie mniej się mnie zrobiło...
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-11-05 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
Masakra :| ale może to zmiana ciśnienia, albo pogody. Ja też dzisiaj miałam strasznie dziwną noc :|
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
hej laski
![]() już mi troche lepiej, ale nadal jestem osłabiona. jutro musze wracać do Poznania. mam zajęcia i jeszcze na popołudnie do pracy ![]() ja was będę nadrabiać na raty chyba, bo żeście tyle naskrobały, że boję się coś pominąć. nie wiem co z tym kalendarzem w sumie. bo u mnie z dietą jest tak, że z żadnego dnia nie jestem do końca zadowolona, a na drugi dzień jest mnie mniej na wadze ![]() dzisiaj podaje wagę 90,8kg za tydzień tez podam, bo biorę wagę na stancję ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
arsenal, no jeśli zjadłaś za dużo/źle/zamiast jakiegoś posiłku było coś niezdrowego lub np. leciło dużo węgli prostych, to moim zdaniem mimo spadku kolejnego dnia ten dzień jest na nie. Bo to chodzi o to ile z siebie dałaś a nie czy pofarciło Ci się i waga poszła w dół...
Chyba zdrowieję powoli, albo chociaż nie ma pogorszenia ![]()
#4529 | ||
Rozeznanie
|
I jak trenowanie?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to was nadrobilam ale nie posiedze, bo E. u mnie jest i mam sporo sprzatania. U mnie leje strasznie, powietrze dziwne i spac sie. aaaa chyba wam nie mowilam albo nie pamietam. Najwyzej powiem jeszcze raz, ze zaliczylam projekt. Wyplaty dalej nie ma, moze dadza mi w ostatniej sesji po 18
![]() |
#4530 |
Zadomowienie
|
waga do tabelki: 59 kg
Nie wiem co wczoraj w nocy się działo, ja tez nie mogłam zasnąć. Nie zmróżyłam oka nawet na 10 minut, a o czwartej wstawałam na pociąg. Jestem wykończona. Raz już byłam na uczelni, a na 15 idę znowu. Chcę mi się spać. Albo najpierw zakopać sie w pościeli z tabliczką czekolady i obejrzeć jakiś film. Normalnie to będzie dzień... ![]() Bottega_ mam nadzieję, że się troszkę lepiej teraz czujesz. Masakrycznie Cię dopadło, z tego co tutaj czytam. Trzymam kciuki, żeby się jak naj najszybciej poprawiło ![]() baleronowa_ dzięki ![]() TRZYMAJCIE SIĘ WSZYSTKIE, MIŁEGO DNIA OWOCNEGO W ZDROWE ŻAREŁKO I ĆWICZENIA. Wrócę za parę godzin (jak dotrwam).
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.