|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Cytat:
to będę sobie musiała zoabczyć w samochodzie, tylko na razie tata mi zabrał do zmiany opon
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do tego trzeba doliczyc odpowiedni fotelik bo w taka markowa baze pewnie tylko konkretne modele wejda i tak sie interes kreci ![]() z tych tanszych zestawow to znalazłam coś takiego http://allegro.pl/listing.php/search...C5%BC%C2%A0%3E i tam jest praktycznie tylko jedna firma. a co to za firma, grom je wie ![]() ja bym chciala fotelik/nosidelko razem z wózkiem, 3w1, i te wózki ktore nam babka pokazywala maja wlasnie isofix ale bez bazy (nic o niej nie mowila wiec raczej sa bez), tym bardziej za taka cene, to bylo coś około 200zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam taką bazę na wyposażeniu auta jak kupowalam za cholere nie wiedziałam co to jest i do czego służy, dopiero TZ mnie uświadomił parę dni temu ![]() jadę do lidla bo jeszcze są dni włoskie, mam straszną ochotę zrobić lasagne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
przypomnialo mi sie cos śmiesznego:
1 - ogladamy wczoraj 1 z 10 i jest pytanko skierowane go jakiegos pana (!!!) , nie pani - "Co oznacza skrót PZPN?" - a gościu mysli, mysli i nagle - Polski zwiazek.... nauczycielstwa polskiego ![]() ![]() ![]() 2- ale mialam wczoraj sen, o mamuniu!!! śniło mi się że sie sexiłam w windzie z ... Putinem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Rozeznanie
|
Lasagne mniam
![]() Mam pytanie a jakie proszki do prania polecacie do prania ubranek dziecięcych???
#4508 |
Rozeznanie
|
udało się! Skończyłam! zrobiłam tak jak pisałyście - patrzyłam na wielkość a nie na rozmiar. Teraz muszę dokupić sporo bo np śpiochów mam masę ale nią mam co pod nałożyć.
Mam jeszcze pytanie, jak prać ciuszki? Kolorami? Bo w sumie zrobiłam 2 szuflady jedną na 58 a druga na 62 ubranka i w sumie łatwiej byłoby mi teraz tak poprać niż kolorami?
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale w sumie co sie dziwic, do niedawna tez nie byłam w temacie ![]() zgadzam sie z toba, mi też sie wydaje że z ta bazą jakoś tak bezpieczniej jest... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Rozeznanie
|
Ja zaraz sobie zupkę brokułowa nagrzeję mniaaaaaam od wczoraj ją tak wcinam, a na obiad ryba z frytkami
![]()
#4511 | ||
Wtajemniczenie
|
Trzymam
![]() Cytat:
![]() Nie denerwuj się kochana ![]() Ja też się codzień wkur.iam bo mam tyle zapału żeby cokolwiek zrobić a na nic siły ![]() ![]() Ale ze mnie mops..wczoraj przespałam prawie cały dzień, dzisja dopiero z łóżka się zwlekłam , senność mnie bierze jak w I trymestrze, i nawet wcale nie tak często chodzę do kibelka bo tylko raz się budze w nocy. Wczoraj w nocy postanowiliśmy się z męzem pokochać od x czasu. Były jakieś igraszki ale sexu nie było już z miesiąc, no i ... nie wyszło ![]() Mam jakąś blokadę, nie wiem co się ze mną stało, ale ciągle myślałam o dziecku, że on mi ją przygniecie, na dodatek Mała zaczęla kopać i mi się śmiać zachciało,poza tym ten brzuch wielki jakoś mi przeszkadzał no i nie wiem kompletnie się zablokowałam ![]() Nie wiem co się ze mną dzieje, szkoda mi tego mojego męża i boje się że tak będzie do samego porodu albo nawet i później. Już mam jakieś czarne wizje że on sobie kochankę znajdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cos czuje ze czeka cie drugie sortowanie, juz po praniu. ja tak wlasnie robilam. najpierw podzielilam ubranka wzrostowo/rozmiarowo, dokupilam to czego mi brakowalo i narazie mam wszystko poupychane gdzie sie da. jak przyjdzie komoda to wypiore (biały i kolor) i podziele tak jak ty, jedna szuflada dla 56 druga dla 62. niby duzo roboty ale jaka ta robota przyjemna ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() u mnie dzisiaj studniowka ![]() jak to leci ![]() ja na obiadek dzis mam placki ziemnaczane z sosikiem z wolowinka - mmm juz mam smaka ![]()
#4514 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Te ciuszki najczęściej są tak produkowane, że nie farbują. Ja piorę jasne z jasnymi (białe, żółte, jasnoniebieskie, no ogólnie wszelkie jasne) a mocne kolory z mocnymi i tyle - ale nic nie farbuje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37247044]SPróbujcie na boku na leżąco od tyłu, no tak na łyżeczkę ![]() albo na górze, albo na siedząco ![]()
![]() |
#4516 |
Raczkowanie
|
Witamy
![]() Dzisiaj zaczynamy 25 tydzień ![]() LOSIE ale z tą ciążą mi się dłuży ![]() Napewno ![]() ![]() Właśnie wyczytałam że jestem (jak wszystkie kobiety które spodziewają się dziewczynki) jak lalka-matrioszka ![]() 25 tydzień a ja mam 99 cm w brzuszku i +10 kg ![]() ![]() Black jak ja ci zazdroszcze ![]() Ah i powiem wam że przedwczoraj dowiedziałam się że moja kumpelka jest w ciąży. To same początki dopiero okres jej się spóźnia 2 tyg i test wyszedł pozytywnie ale szczęśliwa jest na maxa. 4 lata z mężem się starali o dzidzie no i masz ![]() Ostatnio nawet ja ją masowałam po brzuchu żeby się zaraziła i podziałało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-25 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Czesc brzuchatki
![]() ![]() Marsi-kochana ja co drugi dzien przechodzę taka depresję ![]() Co do spania to ja tez zaczelam chyba spac na zapas,co prawda z przerwami na siku,picie w nocy i po 5 sniadanie z mezem. Moze dlatego pozniej dluzej spie. Wczoraj jak Wrocilam z kąpieli przeżyłam jakies załamanie(o wlasnie Marsi,depresję ![]() ![]() ![]() Zauważyłam również ze trzeba zmienic stanik,zawsze uparcie nosilam A ,dzis wyjęlam kiedys zakupiony B i jest idealny. A tak ściskałam te cycki(nie dosc ze male) w za malym staniku a potem w połowie ich byly odcisniete pręgi. Jaki czlowiek jest glupi... No i cellulit,coraz tego wiecej na udach i tylku. I tu PYTANIE DO MARSI co kochana na to stosujesz? Bo pisalas ostatnio o swojej traumie i moze cos poradzisz? No ale sie naprodukowalam ![]()
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, ja nie kojarzę, żeby siostra miała coś poza fotelikiem w swoim samochodzie. Często też zostawiali fotelik u nas jak siostrzenicę przywozili i tata nie montował nic oprócz fotelika ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Ja jeszcze nie rozdzielałam rozmiarami, zrobię to własnie po tym drugim praniu, zeby nie segregować 2 razy.
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis mialam beznadziejny sen, snilo mi sie ze poklocilam sie z rodzicami i tak plakalam przez to we snie ze mnie ten placz obudzil
![]()
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
To ja mojemu sama wprost sugeruję kochankę skoro ja nie mam dalej ochoty na sex
![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-10-25 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz tez zakupic specjalna baze i wtedy pyk-pyk i szybciutko masz zamontowany fotelik, no ale to paciarajstwo jest drogie.... jak wiesz ze niczego ci nie brakuje, albo wiesz co jeszcze musisz dokupic to masz jedna segregacje z głowy ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2012-10-25 o 11:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zamierzam prać albo w dzidziusiu albo w jeleniu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Eeee mnie się tak nie chce, za leniwa teraz się zrobiłam ![]() Cytat:
![]() ja też :d |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
wkur.....zyłam się na maksa, kota wstawała w nocy co 1,5 godziny!!! A to latała jak popieprzona z okna do okna, a to dorwała jakąś zabawkę, to drapała kanapę, coś zrzuciła z biurka, no przecież chciałam ją totalnie zabić!!! W ramach protestu przeleżałam w łóżku do 12.30, no i co z tego jak ta wredna małpa nawet się nie zorientowała bo spała na laptopie ![]() ![]() ![]() Pomarudziłam. Siostra do mnie przyjeżdża i chyba obydwie będziemy zamulać ![]()
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej, a co to ta focaccia? ![]() baza bedzie pasowac do wiekszego fotelika ale chyba pod warunkiem ze kupisz tej samej firmy... a kojarzycie zapachy tych dzieciowych proszkow? kiedys dostalam paczke ciuszkow z allegro i tak przepieknie pachnialy takim wlasnie dzieciowatym zapachem ![]() ![]() ![]() mialam nawet napisac do tej babki z pytaniem co to za proszek ale potem pokitrasiłam paczki i d..pa z tego wyszła... jak nie, to w oszął sa czesto pootwierane proszki to se wąchne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, ostatnio mam w głowie taką natrętną myśl, że ja nie w styczniu urodzę tylko w grudniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.