|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV
Maxi gratuluję. Też niedawno zostałam ciocią
![]() Martuszka gratuluje spadków. Lecisz jak burza ![]() Widzę, że humorki dzisiaj nie dopisują. Ja mam dzisiaj doła a co najlepsze bez powodu. Jakieś przygnębienie mnie ogarnęło. I z tego wszystkiego zjadlam 2 cukierki i za dużo spaghetti na obiad I jeszcze nie chce mi się jechać na aerobik i pewnie zostanę w domu. Oby jutro było lepiej
|
|
|
|
#4502 |
|
Wtajemniczenie
|
Antunka nie są to duże spadki, ale mnie cieszy każde nawet 0,1
![]() Aguś to kobiety robią kaptury? w życiu by mnie nikt nie namówił Maxi przestoje to rzecz normalna. Nie przejmuj się tym, w końcu ruszy. Możesz też jeść więcej, tak żeby nie tyć np 1500 przez pare dni i wrócić na niższe. Wtedy też przyspiesza. Organizm po prostu przechodzi na tryb oszczędny jak się go długo głodzi . Ja stosuję właśnie takie przeskoki i chudnę Czasami mam 1500 czasami 1200. Ale nie tak że 1500 bo zjadłam pizzę, tylko 1500 porządnych posiłków.No i gratuluję zostania ciocią Aiesha daj znać jak Ci będzie rosło, bo ja mam w kuchni 2 doniczki na ścianie i czekają aż coś zasadzę Elganja a mozesz wrzucić linka co dokładnie kupiłaś? Atram Twoja decyzja oczywiście, ale polecam inny fach niż kasjerka. Ja nie mam najlepszych wspomnień
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka heheh masz jak ja
Po tym jak się pracuje w sklepie to uczy się człowiek szacunku do tej biednej kasjerki.. Ja jak się pakuje z taśmy to z prędkością światła,gdy chce drobnych szukam.. I naprawdę wiem,że one mają mnie głęboko w dupie,bo weź nie miej przy takiej ciężkiej pracy.. Jeszcze za takie grosze.. Najlepiej to ździry przy drodze zarabiają i robią to co lubią.. Takim to dobrze
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
Suzzi podejrzewam że panie tirówki też nie mają łatwo
no ale tu nie ma żadnej pani "z branży" żeby mogła się wypowiedzieć U mnie dziś jedzonko: I. Crunche z mlekiem II. Kanapka z serem, sałatą, pomidorkami koktajlowymi, pomarańcza III. Banan, serek homogenizowany Danio IV. Grochówka z piersią z kurczaka (zero mąki, żadnej kiełbaski) V. Jajecznica z 2 jaj, warzywa (sałata, pomidor, cebulka) Anulciak może masz zbyt restrykcyjną dietę, że Ci okres się nie pojawia? Jeszcze teraz jesteś chora i pisałaś że mało co jesz bo nie masz apetytu.
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2013-01-17 o 18:49 |
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka ahahhahahha
No tak w sumie poza chorobami dochodzą im odmrożenia w zimę mój tż mówi,że to są kobiety bez uczuć.. Coś w tym jest
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
Śniadanie = 320 kcal
Omlet z 2 jajek, 2 łyżek mleka 1,5%, łyżeczki cukru = 220 kcal Pół jogurtu 0% z ziarnami zbóż = 50 kcal Suszona żurawina = 50 kcal 2 śniadanie = 155 kcal Pół jogurtu 0% z ziarnami zbóż = 40 kcal 15 g suszonych śliwek = 45 kcal 50 g budyniu = 50 kcal Kawa z mlekiem = 20 kcal Obiad = 435 kcal Tortilla wielozbożowa = 195 kcal mielony kotlet wołowy = 210 kcal (z chudego mięsa na tatar smażony bez tłuszczu) Sałata, czerwona papryka = 30 kcal Kolacja = 355 kcal mielony kotlet wołowy = 210 kcal (z obiadu) 2 kromki (50 g) chleba wieloziarnistego = 125 kcal Sałata, czerwona papryka = 20 kcal W sumie 1265 kcal Martuszka ale ja nie chcę mieć żadnych przestojów. Ja chcę żeby waga dalej mi tak ładnie spadała
|
|
|
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
Lordi gdzie jesteś? Potrzebuję Cię
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
Maxi
no ja w sumie też bym tak chciała, bach bach, po kilogramie za każdy tydzień Marzy mi się wyjście na piwko w sobotę . Ale wiem że nie mogę, bo będę się wieczność odchudzać. A mam deadline na 28 lutego ![]() Zostało 3,9kg do końca. Te 58 chyba sobie odpuszczę.
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka mam nadzieje ze to takie powody...dzis zjadlam w miare normalnie. Jutro pojde moze na silownie bo mi brakuje...
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
no a jak
niedużo ![]() nie wie czy pojadę mąż nadal pracuje.... |
|
|
|
#4511 |
|
Zadomowienie
|
Napisiowałam Wam w klubie coś... To tak na wypadek gdybym zaginęła w akcji..
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
Wiem że może to głupie pytanie ale co to te kaptury
![]() Martuszka no ja właśnie tak bym chciała bach bach i - 30 kg w tydzień Ja to z tych niecierpliwych ![]() Jak to deadline? Masz zamiar umierać
|
|
|
|
#4513 |
|
Wtajemniczenie
|
Maxi kaptury to to zaznaczone, tak wystają koło szyi.
![]() hehehe no mam nadzieję że nie będę umierać
|
#4514 |
|
Wtajemniczenie
|
cholera jasna z wami, przeczytałam pierwszą część graya w dwa wieczory.
a tu trzeba zasuwać do zaliczeń!!!!!
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
Martuszka dzięki za wyjaśnienie
No to dobrze że nie zamierzasz umierać, już się przestraszyłam No bo wiesz w lutym kwiatki są jeszcze drogie No i cieszę się że nie odejdziesz bo kto by mi sprawdzał jadłospisy
|
|
|
|
#4516 |
|
Konto usunięte
|
hejo..
jestem, ale zła u mnie waga stoi, podobnie jak u niektórych z Was.. to jest za☠☠☠iście wkurzające... starać się a tu nic.. wrr |
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Laski wyluzujcie z tymi zastojami wagi. To naprawdę normalne. Organizm bierze was na przetrzymanie. Sprawdza wasze zaangażowanie. Jak wam uwierzy to będą spadki
I to takie, że same serduszka będą w tabeli. Cierpliwości.Coś nam abre zaginęła
|
|
|
|
#4518 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
, trzeba mieć nerwy ze stali... zresztą ja współczuję kasjerkom jak przychodzą jakiekolwiek święta wtedy jest nawał ludziiii wtedy wiecie jak jest .. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- a idę spać , jak jutro się nic nie zmieni na wadze to sama siebie się |
||
|
|
|
#4519 |
|
Wtajemniczenie
|
Antunka niestety Abre nie dała na siebie żadnych namiarów w klubie, a patrzyłam w jej profil i na wizaż się nawet nie loguje. Mam nadzieję że nic się u niej złego nie stało, bo Abre udzielała się na kilku wątkach i nagle jest cisza.
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie jest Este? Też się nie odzywa
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam na siłce |
|
|
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Zjadłam właśnie tabliczkę czekolady z orzechami.
Walczę ze sobą, żeby nie pójść do Maca po jakiś powiększony zestaw... Pewnie zmięknę. Boże, dlaczego? ;(
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#4523 |
|
Zadomowienie
|
Medzia nigdzie nie pójdziesz
A za tą czekoladę należy ci się Dzisiaj oglądałam film który polecałaś na forum "Trzy metry nad niebem" i bardzo bardzo mi się podobał. Będzie 2 część filmu czy to już koniec? Ja dzisiaj w ręce miałam już cukierek snikers ale grzecznie go odłożyłam. Ale za to oblizałam łyżeczkę z nutelli jak smarowałam małej naleśnika no i było na niej trochę czekolady. To taki mały grzeszek
|
|
|
|
#4524 |
|
Zadomowienie
|
Maxi, nie poszłam, ale za czekoladę to jak najbardziej baty się należą
Kochana, II cz. filmu to "Tylko Ciebie chcę". W planach jest też i trzecia
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
tres metros sobre el cielo
Dorian - La tormenta de arena ![]() mój utwór mam go wszędzie w telefonie, w samochodzie
|
|
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
Nie pisałam, bo obżarłam się jak dzika świnia. Naprawdę potrzebuje pozbyć się tego stresu.
medziu_kochanie, nie jestes sama jak widzisz.
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2013-01-18 o 05:01 |
|
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, błagam Was! Ogarnijcie się
. Dopiero co były postanowienia noworoczne, miało być odchudzanie pełną parą.Spinamy tyłeczki U mnie znów spadek, także jest już 63,7kg. Za to na śniadanko pozwoliłam dziś sobie na paróweczki, które ostatnio kupiłam. Także jeśli chodzi o smak, to Sokołowa lepsze. Natomiast te mniej kaloryczne i też dobre .Teraz tylko przetrwać weekend .Medzia uwierz mi, jak tylko się dowiem że poszłaś do Maca to robię wjazd na Wrocław
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
U mnieu waga leci w gore i dzis jest 89.5...masakra no a @ brak...
|
|
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
Martuszka : rozumiem, że pytasz o face cleanera. Kupiłam dokładnie na tej aukcji
http://allegro.pl/peeling-kawitacyjn...878526723.html W ogóle się zdziwiłam bardzo, bo 15 stycznia kupiłam, a 16 miałam już po 15 w domu przywiezione przez kuriera, więc szybciutko. Jadło na dziś: Ś: kawa mrożona (wczoraj wieczorem sobie naszykowałam i do lodóweczki, mniam! ), parówka drobiowa, jabłko IIŚ: ciemne pieczywko z chudym twarogiem plus 2 ogórki kiszone O: łosoś z piekarnika, 2 ziemniaczki też z piekarnika , sałata+ogórek+pomidor P: sałatka z kurczaka, świeżego ananasa i kukurydzy z puszki z lekkim sosem z jogurtu naturalnego K: pewnie to samo co P. Cwiczenia : niestety brak, czyli zero. Wczoraj jak grzmotnęłam ze schodów przed domem to też plan ćwiczeniowy nie wypalił. Dobrze że się nie połamałam, ale obiłam konkretnie. najgorzej pupcia ![]() Martuszka: jak widzisz u mnie motywacja jest ale tyłka spiąć nie mogę bo boli ![]() medzia: nie pisz mi o tabliczce czekolady kobieto! Ja od wtorku odstawiłam cukier w ogóle i mam wrażenie że jestem na odwyku. Detoksykacja organizmu. Mój mąż powiedział że boi się podejśc bo go ugryzę. Jestem jak tykająca bomba..... zjadłabym też taki malutki, malutki kawałek....eh.... NIE! Nie pisz o czekoladzie bo dostanę jakiejś choroby psychicznej. Najlepiej też nie jedz jej antunka: ja miałam niedawno zapalenie zatok więc teraz wszystkich przestrzegam : nie lekceważcie złego samopoczucia i początkowego stadium przeziębienia. Jak się w 2 dni nie poprawi do lekarza. Jak mówią mądry Polak po szkodzie i w moim przypadku to święta prawda.
|
#4530 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Elganja dobrze że się nie połamałaś. A dupcia boli bo pewnie sobie stłukłaś kość ogonową i to bardzo boli. Wiem coś o tym ![]() A do tego urządzenia potrzebne są jeszcze jakieś kosmetyki czy nie? Ja na 'odwyku' od słodyczy jestem już 18 dzień i jak na razie trzymam się dzielnie. Wczoraj tylko poległam z tą łyżeczką i ją trochę oblizałam z nutelli Anulciak nie przejmuj się wszystko wróci do normy a jak @ się nadal nie pojawi to chyba musisz się wybrać do ginekologa Medzia za to że jednak oparłaś się pokusie i nie poszłaś.Dzięki za info odnośnie filmu Już oszaleć od nich można Miss no to teraz po tym obżarstwie wracaj do zdrowego jedzenia bo takim jedzeniem szybko zaprzepaścisz swój osiągnięty cel ![]() Dziewczyny waga dzisiaj pokazała 88,1 kg i za cholerę nie chce zejść do 87,9. Już mnie zaczyna to denerwować. Gdyby udało mi się zejść do tej wagi to już bym się cieszyła bo zmieniłaby się już cyferka i widziałabym to 7 i motywacja większa by powróciła a tak tylko się wkurzam. Od poniedziałku spadło mi tylko 0,4 kg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

I jeszcze nie chce mi się jechać na aerobik i pewnie zostanę w domu. Oby jutro było lepiej

Po tym jak się pracuje w sklepie to uczy się człowiek szacunku do tej biednej kasjerki.. Ja jak się pakuje z taśmy to z prędkością światła,gdy chce drobnych szukam.. I naprawdę wiem,że one mają mnie głęboko w dupie,bo weź nie miej przy takiej ciężkiej pracy.. Jeszcze za takie grosze.. Najlepiej to ździry przy drodze zarabiają i robią to co lubią.. Takim to dobrze

. Ale wiem że nie mogę, bo będę się wieczność odchudzać. A mam deadline na 28 lutego 

wrr
A za tą czekoladę należy ci się 
Już oszaleć od nich można