Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 14:02   #4501
badziabadzia
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Nie nadrobie nie ma opcji ale bd na biezaco

Ellmi, mam nadzieje, ze sie pogodzicie szybko..

Odnosnie depilatorw.. ja nie lubie bo mi wlosy potem wrastaja

Wykoncza mnie te upaly.. Zosia maruda bo jej za goraco w domu milion stopni, nie wiem juz jak ja chlodzic.. ehh, niech popada!
Stary 2013-06-22, 14:21   #4502
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no w sumie to poszło o takie głupoty i się naskładało i buuum; w sobotę robiliśmy grilla z ciotkami i resztą rodzinki i długo nie posiedziałam, bo trzeba było młodego kąpać i lulać, no i TŻ poszedł ze mną, pomógł mi z kąpielą i jak usypiałam małego to jeszcze tam wrócił, ale mówi, że zaraz będzie i sobie spędzimy sami wieczór; no to fajnie, uspałam Filipa, wychodzę z sypialni i TŻ rzeczywiście jest, ogląda boks no i od tego się zaczęło, bo w każdy weekend wieczorem jak przyjeżdża, to ogląda ten cholerny boksposzłam się wykąpać, wróciłam ten chrapie; to go budzę, żeby szedł do łazienki i szybko wracała, bo mieliśmy razem wieczór spędzić; to mi mówi, że on czeka na główną walkę i potem się wykąpie; posiedziałąm z nim jakieś pół godziny, w międzyczasie 2 razy go budziłam (no przecież oglądam!) i się wkurzyłam i poszłam spać; nad ranem jak robiłam młodemu mleko, to tv szedł dalej, a ten spał w opakowaniu na kanapie i wyobraźcie sobie, że rano włączył znów powtókę tej samej walki i oglądał całe przedpołudnie, bo wieczorem nie widział dokąłdnie, bo się mu przysypiało; noż ku.rwa mać, ileż można a niby przyjeżdża do NAS, żeby spędzić z NAMI czas!
a potem mnie pod.kur.wił jeszcze raz, jak siedzieliśmy z całą rodzinką i gadałąm coś z ciotką o liceum, gdzie jej córka chodzi i ogólnie o edukacji, to cały czas mi dogadywał, że ja najmądrzejsza, że wszystko zawsze wiem najlepiej, blebleble; że gdyby nie on, to nie zrobiłabym studiów, bo mi sie nie chciało i w sumie takie zaczepki głupie, trochę w żartach, trochę nie, parę razy mu opdysknęłam, ale miałąm dość, zabrałąm Filipa i poszłam w du.pe; to przylazł potem za mną i z pretensjami do mnie, czemu go ośmieszam przed swoją rodziną to opier,doliłam z góry na dół i przestałąm się odzywać; koniec historii
no i jak pojechał w niedzielę wieczorem, to się do tej pory nie odezwał, nawet nie dał znać, że dojechał (a już dawno umówiliśmy się, że nawet jaka by była kłótnia, to zawsze napisze smsa, że dojechał), więc ja też się nie odzywam, bo do tej pory zawsze pierwsza rękę wyciągałam i cholera ileż można ale męczy mnie to, w piątek mu wysłałam zdjęcie Filipka, bo pewnie tęskni za małym, ale nie odezwał się;

O jejuś !!! Ci faceci współczuję.....

Laski jak do tej pory Zuzy nie ruszały upały, tak dziś jednak dają się we znaki. Oczywiście wczoraj ani grama deszczu, pogrzmiało pobłyskało i wsio
Mieliśmy iść do znajomych dziś w odwiedziny na nowe mieszkanko, no ale zrezygnowaliśmy, bo szkoda się męczyć.

edit: wow przez 40 minut ani jednego posta

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-06-22 o 14:58
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 15:05   #4503
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Padaaa!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-22, 15:11   #4504
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Padaaa!

U nas też. A o 17 mam widzieć sie z Nancy. Stanęło na tym, że u nas.

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 15:23   #4505
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
ja mam wklejam wlasnie, bo jak robilismy do dowodu to od razu babka zrobila nam dodatkowo 3 takie wieksze 10x15 do ramek i wstawiam Ci akyrat w ramce dla tesciowej a

[/B]
ślicznie!

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wasze dzieciaczki interesuja sie jeszcze karuzelami bo ja dzis swojej zdemontowalam ... ogolnie wycoagnelam wszystko z lozeczka i zostawilam jej materacyk i na to przescieradelko .. tylko cholera twarde to jakies jest a mala spi na brzuchu i ani mysli sie przekrecic na plery ..
nie bardzo. zawiesilam mu jakas nowa zabawke, pszczalke wiec chwilowo jest zainteresowany ale pewnie nie na dlugo

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny, moj malz ma teksty ostatnio nie z tej ziemi - mowi do mnie dzisiaj rano - kochanie, ja wiem, ze to takie moherowate z mojej strony, ale ja sie martwie o Malego, ze on zmarznie (Pietraszko w nocy spal tylko w pampku)
Mowie do niego, dotknil Malego, jest caly goracy, czika niemozliwa byla w nocy wiec o co sie martwisz? Nawet Twoja mama powiedziala wczoraj, ze dziecko w samym pampersie w taka pogode to najlepiej i ze lepiej, zeby nawet troche zmarzl niz sie przegrzal
A on do mnie - kurde, to nawet moja mama jest mniej moherowata ode mnie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Nadrabiam dopiero, ma któraś fotelik Maxi-Cosi CITI SPS? Może być niebezpieczny! http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...0d00&_ticrsn=3
wklejalam to juz jakis czas temu, ale moze jeszcze jakas zagubiona duszyczka tego nie widziala wiec na pewno sie przyda

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś podaję Małemu pierwszy raz marchewkę i mam stresa jak nie wiem

przecież jak zobaczę jakąkolwiek krosteczkę po niej to chyba zwariuję
powodzenia!

ja dalam dzis malemu pierwszy raz jajo w zupce

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Black, gratki za egzamin Naszego Piotrusia też upały chyba nie ruszają. Mało tego on w nocy musi mieć ubrany pajac i jeszcze mus być przykryty kocem biedronkowym bo inaczej zimny i się budzi a w takim zestawie przesypia 9 godz ciągiem.
spocilam sie przy samym czytaniu tylko

Cytat:
hej
źle mi jest TŻ nie przyjechał, jesteśmy w stanie wojny od tamtej niedzieli, nawet nie wiem, co się u niego dzieje, bo nie rozmawialiśmy prawie tydzień już

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!! Teraz to a się w pełni z Asią i MArsi łącze w niebezpiecznych akcjach z udziałęm dzieci Młody zjadł śniadanko w krzesełko - bujaczku (taki co do pełnego siadu sie da. i oparcie i nogi regulowane - w tym go karmię bo mi nie szkoda), przebraliśmy pampersa bo się zerżnął i przełożyłam go do normalnego bujaczka (FP Cudowna Planeta - kupiłam mu po tych akcjach z wcześniejszym, mniejszym). Ja się wzięłam za dalsze pakowanie, on baje oglądał (KLinika dla Pluszaków tu rządzi). No i mnie nagle tak brzuch rozbolał, że musiałam na kibel lecieć. Dałąm młodemu grzechotkę i poszłam. No i za niedługą chwilę słyszę takie stękanie, jojczenie. Mówię mu że juz idę, bo on tak biadoli jak ja z pokoju wyjdę, albo mu się nudzi. NIe płakał, nie darł się. Tlko sobie biadolił. Ja wchodzę a ten małpiszon dosłownie jedną nogą tlko zahaczony o szelki!!! A zostawiłam go na łóżku bo podłoga umyta. I Ten wypełzł jakimś sposobem! JAk? Nie wiem, bo mu dobrze te szelki ściągnęłam, ale jak zobaczyłam, że gdyby nie ta noga zaczepiona to by na ziemię pewnie spdał... Masakra - serce w dupie
o ja Cie.....

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
aparat mi się rozładował i mam tylko taką byle jaką fotke z komórki, ale juz naładowałam, wiec później coś strzele jak ogarne mieszkanie.
supcio!
fajnie wygladaja te pieluchy
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
U nas też. A o 17 mam widzieć sie z Nancy. Stanęło na tym, że u nas.

Extra macie! pamietajcie o fotkach

Cytat:
no w sumie to poszło o takie głupoty i się naskładało i buuum;
ale męczy mnie to, w piątek mu wysłałam zdjęcie Filipka, bo pewnie tęskni za małym, ale nie odezwał się;
ale zawziętus!

Cytat:
Zaraz was poczytam ale pokaze Wam zdjecie bo jednak poszlam i u fotografa zrobilam pieknie pozowala moja gwiazda
ślicznie! i jakby lekki usmieszek widze

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 15:58   #4506
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Padaaa!

Podziel się

Jest tak duchota że siekierę można zawiesić
Stary 2013-06-22, 16:04   #4507
scotasia
Wtajemniczenie

Hej
Jakbyście cały czas pisały tak, jak w weekendy to moze w koncu bym była na bieżąco
Ja depilator posiadam i sobie chwalę włoski tak szybko nie odrastają. Tylko mijaki czasem zostają

Ale czika, niech to się skończy w koncu dzieć nie do wytrzymania, spać w dzien nie moze. Kocham lato, ale ze względu na dzieci: niech ten upał już odpuści
A ta burza od Fewci potem przyszła i do mnie ale waliło.....

śliczne te zdjęcia dokumentowe

Asia strasznie współczuję przeżyć. U mnie w rodzinie była podobna sytuacja, tylko dziecko było starsze, chyba koło roczku. Mała bawiła się w samochodzie i sama sobie wcisnęła od środka ten dzyndzel na drzwiach od kierowcy. I wszystkie drzwi się zamkły. A kluczyki w stacyjce.... Klucze zapasowe 15 km od miesca zdarzenia. Na szczescie uchylona była troszeczkę szyba i udało się spokojnie dziecku wytłumaczyć, żeby wyjęło kluczki i podało przez okno i się udało.
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 16:35   #4508
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Hej kochane
Kciuki sie przydalo dziekujemy wyobrazcie sobie ze oni to zapakowali zawiezli i wypakowali w 2,5godz!!!!!!!! Taka de best ekipe mielismy A bylo tego cale mnostwo, bo mieszkamy ze soba juz ze 3 lata i mebli mamy na wszystkie pokoje wiec.... Szok normalnie, do tej pory dochodze do siebie hahaha
A tak serio juz jestesmy na naszym nowym mieszkanku pieknie jest!!!! Leze w lozku patrze na ten syf i stwierdzam, ze mam d.upie to hahah szczescie mnie normalnie unosi
Ide sie drzemnac bo w d.upe nam to dalo przekonkretnie

Buziaki

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 16:55   #4509
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Nawijko, to tak boli? Ta depilacja? W sumie nigdy nie próbowałam, ale zawsze chciałam... Teraz już sama nie wiem. Ale może zaryzykuję, hmmm...
Wiesz, rozne sa opinie. Znam osoby, ktoreb bardzo sobie chwala te metode.
Mnie zbyt boli...

Cytat:
Zaraz was poczytam ale pokaze Wam zdjecie bo jednak poszlam i u fotografa zrobilam pieknie pozowala moja gwiazda
Łoooo, jaka gwiazda uczesana

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 16:59   #4510
Ewik86
Zakorzenienie

Hej Na raty Was nadrabiam, ale wreszcie się udało. U mnie cziki ciąg dalszy

Cytat:
hej
źle mi jest TŻ nie przyjechał, jesteśmy w stanie wojny od tamtej niedzieli, nawet nie wiem, co się u niego dzieje, bo nie rozmawialiśmy prawie tydzień już
Nie dość, że obrażalski to jeszcze zawzięty

Cytat:
Dziewczyny!!! Teraz to a się w pełni z Asią i MArsi łącze w niebezpiecznych akcjach z udziałęm dzieci Młody zjadł śniadanko w krzesełko - bujaczku (taki co do pełnego siadu sie da. i oparcie i nogi regulowane - w tym go karmię bo mi nie szkoda), przebraliśmy pampersa bo się zerżnął i przełożyłam go do normalnego bujaczka (FP Cudowna Planeta - kupiłam mu po tych akcjach z wcześniejszym, mniejszym). Ja się wzięłam za dalsze pakowanie, on baje oglądał (KLinika dla Pluszaków tu rządzi). No i mnie nagle tak brzuch rozbolał, że musiałam na kibel lecieć. Dałąm młodemu grzechotkę i poszłam. No i za niedługą chwilę słyszę takie stękanie, jojczenie. Mówię mu że juz idę, bo on tak biadoli jak ja z pokoju wyjdę, albo mu się nudzi. NIe płakał, nie darł się. Tlko sobie biadolił. Ja wchodzę a ten małpiszon dosłownie jedną nogą tlko zahaczony o szelki!!! A zostawiłam go na łóżku bo podłoga umyta. I Ten wypełzł jakimś sposobem! JAk? Nie wiem, bo mu dobrze te szelki ściągnęłam, ale jak zobaczyłam, że gdyby nie ta noga zaczepiona to by na ziemię pewnie spdał... Masakra - serce w dupie
ojoj, te nasze dzieciaczki robią się nieprzewidywalne!

Cytat:
Hej Kochane!
ja teraz tylko tak z dolotu.
Cały tydzien tak grzało niemiłosiernie, że nawet w chacie nie sprzątałam i w związku z tym mam 95349 ton prasowania itp. a w dodatku mamy pozyczony odkurzacz od. t a oni dzisiaj wracają i musimy go oddac, wiec chce sobie na glansik wysprzątać,żeby mieć w tygodniu spokoj, bo jak znow tak bedzie napitalało to słonce to nic nie zrobie. A dzisiaj mamy deszcz jest fajnie chłodno wiec cos porobie.

Pieluszki wczoraj wysuszyłam, dzisiaj już Julci zakładałam. Są milusie bardzo, ale zaliczyłyśmy pierwszy przeciek- chyba jej źle zapięłam no ale ponoc trzeba dojsc do wprawy. W związku z tym, że mam tylko 6 kieszonek i nie wystarczy mi na cały dzien to uzywam na zmiane z pampem . Jeśli chodzi o suchość to faktycznie siuśki lecą do tej wkładki, a ten polarek przy pupie wydaje sie byc suchy i pupalolo tez jest suche
Trochę mnie zestresował ten przeciek i zniechęcił, ale narazie się nie poddam. Na dzień dzisiejszy bede uzywać na zmiane. aparat mi się rozładował i mam tylko taką byle jaką fotke z komórki, ale juz naładowałam, wiec później coś strzele jak ogarne mieszkanie.

nadrobię sobie na spokojnie wieczorkiem, jak wrócimy do domu
miłego dnia!!
Cytat:
cos nie mogę wkleić do poprzedniego posta
no no, pięknie się prezentuje

Cytat:
ślicznie

Cytat:
Hej kochane
Kciuki sie przydalo dziekujemy wyobrazcie sobie ze oni to zapakowali zawiezli i wypakowali w 2,5godz!!!!!!!! Taka de best ekipe mielismy A bylo tego cale mnostwo, bo mieszkamy ze soba juz ze 3 lata i mebli mamy na wszystkie pokoje wiec.... Szok normalnie, do tej pory dochodze do siebie hahaha
A tak serio juz jestesmy na naszym nowym mieszkanku pieknie jest!!!! Leze w lozku patrze na ten syf i stwierdzam, ze mam d.upie to hahah szczescie mnie normalnie unosi

Buziaki

super, że już jesteście u siebie jak tylko ogarniesz bałagan to wrzuć foty mieszkanka

Domcia non stop chce się przekręcać na brzuch! Jak tylko położę ją na plecy to od razu się przkręca, tyle że niekiedy jeszcze tej ręki spod siebie nie może wyjąć

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 17:25   #4511
elllmi
Zakorzenienie

Bokeh, Hania cudnie wyszłai jak ładnie włoski ułożone

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ellmi, ajjj pogodzcie sie jakos... lipą jest to ze nasi tztowie ciagle w delegacji ;((( moj wlasnie wraca i jedziemy na dzialeczke.
Cytat:
Ellmi jakbym czytala o moim obrazalskim...... On tez by byl zdolny do takiego focha i sie nie odzywac.... Nie wiem co Ci poradzic tzn poradzilabym nie odzywac sie, ale z doswiadczenia wiem ze to trudne i ja zawsze wymiekam :/ trzymaj sie i cierpliwosci!
Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Ellmi, mam nadzieje, ze sie pogodzicie szybko..
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
O jejuś !!! Ci faceci współczuję.....
dzięki dziewczyny no zobaczymy co z tego wyniknie; w niedzielę nie idzie do pracy, więc może znajdzie czas żeby trochę pomyśleć i coś w tym pustym łbie zaskoczy wolałabym się pierwsza nie odzywać, bo znowu usłyszę, że "w końcu sobie przemyślałam i zastanowiłam nad swoim zachowaniem" i takie tam inne blebleble, z których ostatecznie wynika, że w końcu się przyznaję do winy i się odzywam

Cytat:
Hej kochane
super, że tak sprawnie poszło i już jesteście u siebie

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 17:29   #4512
sylwietta1988
Zakorzenienie

czesc kochane po kilkudniowej nieobecnosci (usprawiedliwiałam sie przez Nawijke ) wreszcie mam dostęp do świata.... Jezusie.... to jak odwyk było..... masakra...... okazało sie ,. że twardy dysk poszedł..... na szczescie poodzyskiwali mi dane mądrzy chłopcy bo chyba bym sie zapłakała, jakbym potraciła zdjecia małego.....
Nie wiem ile stron napisałyscie i nie chce wiedziec, bo bym chyba sobie w łeb musiała strzelic gdzybym zaczeła nadrabianie, także poprosze MEDUZĘ i pobieżne strzeszczenie tak, zebym przynajmniej najwazniejsze rzeczy wiedziała przynajmniej załapałam sie jeszczedo tej czesci

mój dziec tak mnie dzisiaj przecwiczył, ze nie wiem jak sie nazywam.... chyba te upały już mu dzisiaj konkretnie dały w d.pe, chociaz praktycznie nie wychodzimy z domu bo sie nawet asfalt topi a co dopiero bobas....

z rzeczy przyjemnych w czasie mojej nieobecnoci wydarzyło mi sie:
- zablokowanie telefonu przez p.i.e.p.r.z.o.n.e.g.o timobajla bo im wplata nei wpłyneła, dwa tyg temu placiłam, odcinek mam i pojechałam interweniowac
- wybicie szyby w aucie przez jakiegos debila na scigaczu, jak przebziuczył koło mnie to tylko smigneło mi w oczach, poszedł kamien prosto w boczną szybe, szczescie, ze sama jechałam
- pękniecie jakiejs rurki przy odpływie od prysznica w nowo zrobionej 3 mies,. temu łazience, odkuwanie płytek i jazda na całego, prysznic nieczynny, kąpanko w łazience u tesciowej

jednym słowem, życ nie umierac
jak małego wykapie i uspię na noc to postaram sie chociaz 5 ostatnich stron przeczytac, zeby sie wdrozyc

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

co to jest CZIKA? bom głupia
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 17:33   #4513
elllmi
Zakorzenienie

hej sylwuś córo marnotrawna
czika to śląski nieziemski skwar w wolnym tłumaczeniu, bo ponoć ma być chica

Stary 2013-06-22, 17:36   #4514
Ewik86
Zakorzenienie

Sylwia niezłe Cię przygody ostatnio spotykają Fajnie, że już jesteś

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-22, 17:45   #4515
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Bokeh, Hania cudnie wyszłai jak ładnie włoski ułożone

dzięki dziewczyny no zobaczymy co z tego wyniknie; w niedzielę nie idzie do pracy, więc może znajdzie czas żeby trochę pomyśleć i coś w tym pustym łbie zaskoczy wolałabym się pierwsza nie odzywać, bo znowu usłyszę, że "w końcu sobie przemyślałam i zastanowiłam nad swoim zachowaniem" i takie tam inne blebleble, z których ostatecznie wynika, że w końcu się przyznaję do winy i się odzywam

super, że tak sprawnie poszło i już jesteście u siebie
O toto samo ze " czemu on ma sie pierwszy odzywac skoro to moja wina".....

Cytat:
Hej kochane

Buziaki

Suuuper! Zdjecia prosimy

Stary 2013-06-22, 17:48   #4516
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Sylwia, chwile Cie nie ma, wracasz, a tu czika panuje
Meduzza na pewno Ci wszystko wytlumaczy

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 18:09   #4517
elllmi
Zakorzenienie

masakra, oglądam właśnie fakty na tvn, jakiś zwyrodnialec wyrzucił psa z drugiego piętra tacy ludzie to mają normalnie nas.rane w głowie

Stary 2013-06-22, 18:45   #4518
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ślicznie!

Dziękuje kochana
poszlismy tak z "głupia fant" jak bylismy w s-ciu bo akurat przechodzilismy i maz mowi chodz Jej zrobimy zdjecie bo musi miec do dowodu a Ona spala weszlismy wzielismy Ja na raczki porozgladala sie ladnie pozowala paniom do zdjecia ubralismy z powrotem sweterek bo to marzec byl dokladnie 5 marca czyli miala 3 miesiace, a Ona z powrotem w kimę taka bylam dumna z Niej ze tak ladnie pozowala i taka grzeczna byla

a na zdjeciu wydaje mi sie , ze wyglada na znacznie starsz niz 3 msc

Dziewczyny, czy Wy tez mialyscie jakies spotkanie z ksiedzem przed chrzcinami???

I jak dlugo trwala impreza???

Byl alkohol??
u mnie nie bedzie, jedynie chyba tylko po lampce wina, bo to w koncu dziecia impreza

Fewcia
Twoja Kruszynka miała przesliczna sukienkę na chrzcie, ona kupna czy ktoś Was zrobił??

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Dziewczyny mamy obrot z olecow na brzuszek tylko taki jakby nie do konca, bo obrocila sie calkiem ale ta druga raczke miala wyprostowana i pod soba wiec po chwili obrocila sie z powrotem
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 18:48   #4519
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
masakra, oglądam właśnie fakty na tvn, jakiś zwyrodnialec wyrzucił psa z drugiego piętra tacy ludzie to mają normalnie nas.rane w głowie
takiego pana też bym chętnie wyrzuciła z drugiego piętra... oko za oko... padalec

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Dziękuje kochana
poszlismy tak z "głupia fant" jak bylismy w s-ciu bo akurat przechodzilismy i maz mowi chodz Jej zrobimy zdjecie bo musi miec do dowodu a Ona spala weszlismy wzielismy Ja na raczki porozgladala sie ladnie pozowala paniom do zdjecia ubralismy z powrotem sweterek bo to marzec byl dokladnie 5 marca czyli miala 3 miesiace, a Ona z powrotem w kimę taka bylam dumna z Niej ze tak ladnie pozowala i taka grzeczna byla

a na zdjeciu wydaje mi sie , ze wyglada na znacznie starsz niz 3 msc

Dziewczyny, czy Wy tez mialyscie jakies spotkanie z ksiedzem przed chrzcinami???

I jak dlugo trwala impreza???

Byl alkohol??
u mnie nie bedzie, jedynie chyba tylko po lampce wina, bo to w koncu dziecia impreza

Fewcia
Twoja Kruszynka miała przesliczna sukienkę na chrzcie, ona kupna czy ktoś Was zrobił??

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Dziewczyny mamy obrot z olecow na brzuszek tylko taki jakby nie do konca, bo obrocila sie calkiem ale ta druga raczke miala wyprostowana i pod soba wiec po chwili obrocila sie z powrotem
za przewrót

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-22, 19:15   #4520
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Byliśmy dziś u neurologa ale super kamień z serca
Porażenia nie ma napewno i obnizone napiecie też watpliwe choc słaby miesniowo jest ale doktor rozwiał nasze wszystkie przypszczenia bo fakt ma odruchy złe i jak ktoś go zobaczy w danym momencie to może tak powiedziec ze porazenie ale zaraz robi dobrze wiec wszystko ok.
Na koniec w żaratch powiedział ze ma zespół JUlianna i ze jest wyjatkowy poprostu mamy mu dac czas na wszystko i ćwiczyc pozwolił isc na rehabilitacje tylko nie słuchac za bardzo , bo jak stwierdził pewnie odrazu wam powiedza, ze jest inwalidą itd., po turnusie mamy znowu sie pokazać ale nawet nie wiecie jakiego miałam stresa.

I chwalimy się dziś mamy POŁ ROCZKU

Cytat:
Bokeh, to nie puder, to podkład - to stosujesz na czystą skórę. Jestem bardzo zadowolona, na lato jak znalazł i ich podkłady mają dość mocne krycie akurat.
Powiedz one porownywalne sa na mokro nakładałaś bo kiedys tez miałam edm

Cytat:
Yellow, kurde, co z tym Twoim facetem sie dzieje przykro strasznie....

Dziolchy wielorazowe, ktorej za reklame zaplacili? :P

Powiedzcie mi, ile na start trza tych pieluch??? :P 10???

Ja mam 6 kieszonek , 3 otulacze , kilka prefoldów i juz kilka zamałych formowanek , oraz plany dokupienia kieszonek choc wole formowanke plus otulacz ale młody z babcia zostanie i jej łatwiej bedzie z kieszonkami

Cytat:

mialam pytac jak zdrowko ale doczytalam ze jest ok

Sto lat dla Julka!!!!
Kolejny dorosly facet w naszym gronie

powodzenia!

powodzenia!!!!

a maz -
Dziękujemy

Cytat:
Śliczna

Cytat:
Hej kochane

Buziaki

A gdzie zdjecia ??
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:18   #4521
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Brawa za ząbek! Misiu miał zakładany wenflon do podawania antybiotyku, z tego wenflonu było jedno pobranie na badania, a drugie z główki Jak sobie przypomnę to mi się płakać chce. Chłopczyk 8 tygodniowy, który z Misiem w jednej sali leżał by w ciągu 2 tygodni 22 razy kłuty
O kurde...

Cytat:
Teściowie nad podziw grzeczni, nic nie mówili na temat wyboru chrzestnego. Pewnie teściowa od teścia dostała ostrą z☠☠☠kę i przykazanie nie wtrącania się. Stęsknili się za synusiem. No ale niesmak pozostał
Jedno dobrze, że nie komentowali Waszego wyboru.

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Co do tż to nie wiem co mu odbiło... Od rana zdążył mieć pretensje że nie zrobiłam prania, nie ma w czym iść do pracy, że koszula pognieciona, że chusteczki się skończyły, że musi iść do mojej pracy która jest 2 minuty od domu zanieść wniosek o macierzyński a mogłabym iść sama (dobrze wie czemu nie chcę tam iść), że cały dzień nic nie robię bo siedzę na wizażu, że nie zajmuję się dzieckiem bo on nie jest absorbujący (...) muszę być naprawdę beznadziejna mam dość, zapowiada się świetny weekend...
A to on nie wie ile ma koszul w szafie i kiedy musi prasować? Dała Bozia rączki, niech se wyprasuje, a nie pretensje do Ciebie Nie dołuj się, wyżywa się po prostu i czepia o pierdoły, mam nadzieję, że już mu przeszło

Cytat:
REMONT OFICJALNIE ZAKONCZONY!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Ja pierdziuuuuuuuu nie wierze

Cytat:
Aha, i dzis moj Kubus konczy 6 miesiecy!

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie życzę nikomu tego co przeżywam przez ten tydzień z Blanką. Jak tylko nie spi to ciągle płacze! Nie potrafię Jej uspokoić Tak ściska rączki jak do modlitwy i wspina się na nóżkach. I tak bardzo płacze.. Nie życzę nikomu!!
Jejku jak mi Was szkoda! Te szelki Blaneczkę pewnie jeszcze bardziej wnerwiają w ten upał :/ ściskam Was obie mocno Doczytałam o tuli, mam nadzieję, że pomoże, żebyście choć chwilkę odetchnęły.

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Zamknela mi sie Blanka w samochodzie z kluczykami w srodku
Biedulko tyle nerwów się najadłaś! Dobrze, że tż był blisko, bo aż się boję myśleć o tym.

Cytat:
hej
O kurczę, to przykre jest doczytałam i rozumiem, że nie chcesz się odzywać, ale kurde, ja bym na miejscu Twojego tż nie wytrzymała, żeby nie wiedzieć co u Fifka

Cytat:
Z tej gazetki to mi się bardzo podoba depilator i chyba go kupię... Znacie może?
Ja mam depilator, przyjemne to nie jest, ale dla mnie ok tylko mnie wnerwia jak takich małych włosków nie umie złapać

Mika sto lat dla Julka i cieszę się, że porażenia nie ma

Witajcie Na szczęście nastał weekend i nadrobiłam Ewcia nieziemsko absorbująca i nieodkładalna. Byliśmy dziś z rana w parku, ale marudziła bo chciała spać, a byliśmy bez wózka. Na szczęście w aucie usnęła. No i odebrałam paczkę z Hippa w Rossmannie i mam tam indyka z dynią czy coś w ten deseń i du.pa bo ważne do 30.06. Powiedziałam mężowi, że może sobie zjeść

Edytowane przez szklanka19
Czas edycji: 2013-06-22 o 19:19
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:22   #4522
elllmi
Zakorzenienie

mały właśnie zasypia w łóżeczku SAM poczekamy zobaczymy

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

to super, że wszystko ok
i brawa za pół roczku

Stary 2013-06-22, 19:22   #4523
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Porażenia nie ma napewno i obnizone napiecie też watpliwe choc słaby miesniowo jest ale doktor rozwiał nasze wszystkie przypszczenia bo fakt ma odruchy złe i jak ktoś go zobaczy w danym momencie to może tak powiedziec ze porazenie ale zaraz robi dobrze wiec wszystko ok.
Na koniec w żaratch powiedział ze ma zespół JUlianna i ze jest wyjatkowy poprostu mamy mu dac czas na wszystko i ćwiczyc pozwolił isc na rehabilitacje tylko nie słuchac za bardzo , bo jak stwierdził pewnie odrazu wam powiedza, ze jest inwalidą itd., po turnusie mamy znowu sie pokazać ale nawet nie wiecie jakiego miałam stresa.

?
Super , że wszystko ok
za pół roczku

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 19:22   #4524
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

super wiadomości I brawo dla małego za pół roku

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Witajcie Na szczęście nastał weekend i nadrobiłam Ewcia nieziemsko absorbująca i nieodkładalna. Byliśmy dziś z rana w parku, ale marudziła bo chciała spać, a byliśmy bez wózka. Na szczęście w aucie usnęła. No i odebrałam paczkę z Hippa w Rossmannie i mam tam indyka z dynią czy coś w ten deseń i du.pa bo ważne do 30.06. Powiedziałam mężowi, że może sobie zjeść
O, to fajniejszą dostałaś paczkę, bo u mnie była sama marchewka

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-22, 19:23   #4525
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:

Mika sto lat dla Julka i cieszę się, że porażenia nie ma

Dziękujemy
Ja tez chce tą paczkę ale do mnie nic nie przychodzi nie mam szczęścia
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:24   #4526
Ewik86
Zakorzenienie

Domcia śpi przy suszarce - ostatnio tylko przy niej zasypia wieczorem, a ja piję Warkę cytrynową Przy tej czice smakuje i orzeźwia nieziemsko

Dominika

Alicja
Stary 2013-06-22, 19:34   #4527
elllmi
Zakorzenienie

zasnął
a co do cziki, to oglądałam pogodę i już od poniedziałku będzie się ochładzać i jakieś 15, 16 stopni widziałam i deszcz nie wiem co lepsze

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
O kurczę, to przykre jest doczytałam i rozumiem, że nie chcesz się odzywać, ale kurde, ja bym na miejscu Twojego tż nie wytrzymała, żeby nie wiedzieć co u Fifka
no właśnie też się dziwię, że po wysłaniu zdjęcia małego nic nie drgnęło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 20:09   #4528
Debrah
Zakorzenienie

Coś mi się z netem dzieje i trzeci raz piszę tego posta

My już po. Zaliczyliśmy spacer + wizyta u mnie bo mokro było i komary chciały nas zjeść.
Kubuś na spacerze rozglądał się, potem przysnął, Amelka w Tuli to samo.

Nancy przemiła, ma taką przyjazną, ładną ciepłą twarz - od raazu widać, że "do rany przyłóż" - bardzo miło spędziłam czas i szybko stresik przeszedł.

Mąż Nancy fajjnie zajmował się Kubusiem, widać, że jest z nim mocno związany i się bardzo kochają wszyscy we troje

Tematów nie zabrakło, Amelka przyglądała się Kubusiowi - całkiem dobry humor miała. Kubuś pospał, potem się obudził, pojadł, pogadał do nas - ale trochę nieśmiały jest chłopaczyna

Tatuś Kubusiowy przetestował Tulę, Kubuś troszkę zdezorientowany był, ale ulubiona piosenka go uspokoiła w mig! (szczena mi opadła,. serio:P)

Zdjęcia są, tylko wrzucę jak będę miała dostęp do kompa bo z tabletu piszę teraz.
Biedny Kubuś spać już chciał i popłakiwał a nam się foty trzaskać zachciało.. aż mi się go szkoda zrobiło.

Ogólnie miło,m pozytywnie i liczę na powtorkę niebawem)
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 20:20   #4529
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Hejka (jak Mariolka z paranienormalnych haha!)

widze, że czika u Was dopisuje pełną gęba u mnie trochę jej kopara dzisiaj opadła i zelżała

za to ostatnio mam problem, bo Julisława nie chce spać po kąpieli i marudzi i marudzi i marudzi... ze juz nie wiem co robic... nie wiem czy jej zęby idą czy co.. JAK TO POZNAĆ?
czy to ten gorąc tak działa...

no i rzec się chce, że pustkami coś dzisiaj świeci...

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-06-22 o 20:21
calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 20:25   #4530
laurka23
Zakorzenienie

Aśka, straszne, nie dziwię się że spanikowałaś, dobrze że nic się małej nie stało. Nie jesteś złą matką! To był wypadek!

Cytat:
Aska, majgad, wyobrazam sobie Twoja panike..... dobrze, ze Mala wyciagmeliscie !!!

Tesciowa chciala dobrze - zabrala pietraszka na spacer co bym pakowac mogla - po 35min telefon, jedyne co uslyszalam to "figurki"!!!!!! I wrzask Malego (((( wylecialam jak stalam i sprintem do parku (tam sa takie charakterystyczne biale, duze figurki) jejkus, jak on plakal przerazliwieeeee..... caly sztywny, on tak robi w najgorszej fazie histerii, raczki w bok az sie trzasl.... tylko wzielam ma rece byl spokoj.... masakrana lawce nakarmilam i pedem do domu, od razu do kapieli, znowu nakarmilam, ale byl tak rozstrojony, nie dalo sie go uspic, to do wozka, kolysanka, po 20min zasnal.... moja kruszyzna.....

Biedny Pietraszko

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
po 2 h usypiania Kubuś wreszcie padł, za to nie płakał przy kąpieli
Mojego też wczoraj 2h usypiałam. Dobrze że Kubuś już nie płakał.

Black Ja od 9 lat mam depilator, bardzo sobie chwalę.

Cytat:
hej
Już doczytałam, ale zawzięty

Cytat:
Ale z niego łobuziak wyrośnie, atrachu się nieźle najadłaś.

Cytat:
cos nie mogę wkleić do poprzedniego posta
Super te gaciorki, jak będziemy mieć przypływ gotówki to kupię małeu koniecznie

Cytat:
Cudna

Cytat:
Hej kochane

Buziaki

Super!

Cytat:

Powiedz one porownywalne sa na mokro nakładałaś bo kiedys tez miałam edm

Ja mam 6 kieszonek , 3 otulacze , kilka prefoldów i juz kilka zamałych formowanek , oraz plany dokupienia kieszonek choc wole formowanke plus otulacz ale młody z babcia zostanie i jej łatwiej bedzie z kieszonkami

Dziękujemy

Śliczna

A gdzie zdjecia ??
Wspaniała wiadomość! Gratulacje, jak ten czas szybko leci

Misio dziś szybko padł. Była burza i deszcz ok 16 i super się schłodziło, wczoraj miałam 36 stopni na balkonie

Przez Lady napaliłam się na mei taia Po chrzcinach zamówię na pewno, przyda się na wakacje jak w góry pojedziemy.

Kąputer mi się wyłącza, przegrzewa się cholera jedna. Jutro mąż go rozbiera i czyści z kurzu bo mnie szlag trafi.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości