|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Nie nadrobie
![]() ![]() ![]() Ellmi, ![]() Odnosnie depilatorw.. ja nie lubie bo mi wlosy potem wrastaja ![]() Wykoncza mnie te upaly.. Zosia maruda bo jej za goraco w domu milion stopni, nie wiem juz jak ja chlodzic.. ehh, niech popada! |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
O jejuś !!! Ci faceci ![]() Laski jak do tej pory Zuzy nie ruszały upały, tak dziś jednak dają się we znaki. Oczywiście wczoraj ani grama deszczu, pogrzmiało pobłyskało i wsio ![]() Mieliśmy iść do znajomych dziś w odwiedziny na nowe mieszkanko, no ale zrezygnowaliśmy, bo szkoda się męczyć. edit: wow przez 40 minut ani jednego posta ![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-06-22 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Padaaa!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4504 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
U nas też. A o 17 mam widzieć sie z Nancy. Stanęło na tym, że u nas.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dalam dzis malemu pierwszy raz jajo w zupce Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
fajnie wygladaja te pieluchy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jakbyście cały czas pisały tak, jak w weekendy to moze w koncu bym była na bieżąco ![]() Ja depilator posiadam i sobie chwalę ![]() ![]() Ale czika, niech to się skończy w koncu ![]() ![]() ![]() A ta burza od Fewci potem przyszła i do mnie ![]() śliczne te zdjęcia dokumentowe ![]() Asia strasznie współczuję przeżyć. U mnie w rodzinie była podobna sytuacja, tylko dziecko było starsze, chyba koło roczku. Mała bawiła się w samochodzie i sama sobie wcisnęła od środka ten dzyndzel na drzwiach od kierowcy. I wszystkie drzwi się zamkły. A kluczyki w stacyjce.... Klucze zapasowe 15 km od miesca zdarzenia. Na szczescie uchylona była troszeczkę szyba i udało się spokojnie dziecku wytłumaczyć, żeby wyjęło kluczki i podało przez okno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Hej kochane
Kciuki sie przydalo dziekujemy ![]() ![]() A tak serio juz jestesmy na naszym nowym mieszkanku ![]() ![]() Ide sie drzemnac bo w d.upe nam to dalo przekonkretnie Buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zbyt boli... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Domcia non stop chce się przekręcać na brzuch! Jak tylko położę ją na plecy to od razu się przkręca, tyle że niekiedy jeszcze tej ręki spod siebie nie może wyjąć ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |||
Zakorzenienie
|
Bokeh, Hania cudnie wyszła
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() ![]() Nie wiem ile stron napisałyscie i nie chce wiedziec, bo bym chyba sobie w łeb musiała strzelic gdzybym zaczeła nadrabianie, także poprosze MEDUZĘ i pobieżne strzeszczenie tak, zebym przynajmniej najwazniejsze rzeczy wiedziała ![]() ![]() ![]() mój dziec tak mnie dzisiaj przecwiczył, ze nie wiem jak sie nazywam.... chyba te upały już mu dzisiaj konkretnie dały w d.pe, chociaz praktycznie nie wychodzimy z domu bo sie nawet asfalt topi a co dopiero bobas.... z rzeczy przyjemnych w czasie mojej nieobecnoci wydarzyło mi sie: - zablokowanie telefonu przez p.i.e.p.r.z.o.n.e.g.o timobajla bo im wplata nei wpłyneła, dwa tyg temu placiłam, odcinek mam i pojechałam interweniowac ![]() - wybicie szyby w aucie przez jakiegos debila na scigaczu, jak przebziuczył koło mnie to tylko smigneło mi w oczach, poszedł kamien prosto w boczną szybe, szczescie, ze sama jechałam ![]() ![]() - pękniecie jakiejs rurki przy odpływie od prysznica w nowo zrobionej 3 mies,. temu łazience, odkuwanie płytek i jazda na całego, prysznic nieczynny, kąpanko w łazience u tesciowej jednym słowem, życ nie umierac ![]() ![]() jak małego wykapie i uspię na noc to postaram sie chociaz 5 ostatnich stron przeczytac, zeby sie wdrozyc ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- co to jest CZIKA? bom głupia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
hej sylwuś
![]() ![]() czika to śląski nieziemski skwar w wolnym tłumaczeniu, bo ponoć ma być chica ![]()
#4515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
masakra, oglądam właśnie fakty na tvn, jakiś zwyrodnialec wyrzucił psa z drugiego piętra
![]()
#4518 |
Zadomowienie
|
Dziękuje kochana
![]() poszlismy tak z "głupia fant" jak bylismy w s-ciu bo akurat przechodzilismy i maz mowi chodz Jej zrobimy zdjecie bo musi miec do dowodu a Ona spala weszlismy wzielismy Ja na raczki porozgladala sie ladnie pozowala paniom do zdjecia ubralismy z powrotem sweterek bo to marzec byl dokladnie 5 marca czyli miala 3 miesiace, a Ona z powrotem w kimę taka bylam dumna z Niej ze tak ladnie pozowala i taka grzeczna byla a na zdjeciu wydaje mi sie , ze wyglada na znacznie starsz niz 3 msc ![]() Dziewczyny, czy Wy tez mialyscie jakies spotkanie z ksiedzem przed chrzcinami??? I jak dlugo trwala impreza??? Byl alkohol?? u mnie nie bedzie, jedynie chyba tylko po lampce wina, bo to w koncu dziecia impreza Fewcia Twoja Kruszynka miała przesliczna sukienkę na chrzcie, ona kupna czy ktoś Was zrobił?? ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Dziewczyny mamy obrot z olecow na brzuszek tylko taki jakby nie do konca, bo obrocila sie calkiem ale ta druga raczke miala wyprostowana i pod soba wiec po chwili obrocila sie z powrotem |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |||||
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś u neurologa ale super kamień z serca
Porażenia nie ma napewno i obnizone napiecie też watpliwe choc słaby miesniowo jest ale doktor rozwiał nasze wszystkie przypszczenia bo fakt ma odruchy złe i jak ktoś go zobaczy w danym momencie to może tak powiedziec ze porazenie ale zaraz robi dobrze wiec wszystko ok. Na koniec w żaratch powiedział ze ma zespół JUlianna i ze jest wyjatkowy poprostu ![]() I chwalimy się dziś mamy POŁ ROCZKU ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4521 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Biedulko tyle nerwów się najadłaś! Dobrze, że tż był blisko, bo aż się boję myśleć o tym. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mika sto lat dla Julka i cieszę się, że porażenia nie ma ![]() ![]() Witajcie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2013-06-22 o 19:19 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
mały właśnie zasypia w łóżeczku SAM
![]() Cytat:
i brawa za pół roczku ![]()
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez chce tą paczkę ale do mnie nic nie przychodzi nie mam szczęścia
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Domcia śpi przy suszarce - ostatnio tylko przy niej zasypia wieczorem, a ja piję Warkę cytrynową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
zasnął
![]() a co do cziki, to oglądałam pogodę i już od poniedziałku będzie się ochładzać i jakieś 15, 16 stopni widziałam i deszcz ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się z netem dzieje i trzeci raz piszę tego posta
![]() My już po. Zaliczyliśmy spacer + wizyta u mnie bo mokro było i komary chciały nas zjeść. Kubuś na spacerze rozglądał się, potem przysnął, Amelka w Tuli to samo. Nancy przemiła, ma taką przyjazną, ładną ciepłą twarz - od raazu widać, że "do rany przyłóż" - bardzo miło spędziłam czas i szybko stresik przeszedł. Mąż Nancy fajjnie zajmował się Kubusiem, widać, że jest z nim mocno związany i się bardzo kochają wszyscy we troje ![]() Tematów nie zabrakło, Amelka przyglądała się Kubusiowi - całkiem dobry humor miała. Kubuś pospał, potem się obudził, pojadł, pogadał do nas - ale trochę nieśmiały jest chłopaczyna ![]() Tatuś Kubusiowy przetestował Tulę, Kubuś troszkę zdezorientowany był, ale ulubiona piosenka ![]() Zdjęcia są, tylko wrzucę jak będę miała dostęp do kompa bo z tabletu piszę teraz. Biedny Kubuś spać już chciał i popłakiwał a nam się foty trzaskać zachciało.. aż mi się go szkoda zrobiło. Ogólnie miło,m pozytywnie i liczę na powtorkę niebawem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() widze, że czika u Was dopisuje pełną gęba ![]() ![]() ![]() ![]() za to ostatnio mam problem, bo Julisława nie chce spać po kąpieli i marudzi i marudzi i marudzi... ze juz nie wiem co robic... nie wiem czy jej zęby idą czy co.. JAK TO POZNAĆ? ![]() czy to ten gorąc tak działa... no i rzec się chce, że pustkami coś dzisiaj świeci... ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-22 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |||||||
Zakorzenienie
|
Aśka, straszne, nie dziwię się że spanikowałaś, dobrze że nic się małej nie stało. Nie jesteś złą matką! To był wypadek!
Cytat:
![]() Cytat:
Black Ja od 9 lat mam depilator, bardzo sobie chwalę. Cytat:
![]() Cytat:
Super te gaciorki, jak będziemy mieć przypływ gotówki to kupię małeu koniecznie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Misio dziś szybko padł. Była burza i deszcz ok 16 i super się schłodziło, wczoraj miałam 36 stopni na balkonie ![]() Przez Lady napaliłam się na mei taia ![]() Kąputer mi się wyłącza, przegrzewa się cholera jedna. Jutro mąż go rozbiera i czyści z kurzu bo mnie szlag trafi. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.