|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Kurde wykrakałam ![]() Zdrówka ![]() Melduję się po dentyście nie było tak źle ![]() Odnowiłam też umowę z Avon,nie wiem po jaka cholerę ![]() Do rosmana wpadłam biegiem tylko zdjęcia odebrać,do Biedry na promo nabiału i do Pepco nie zdążyłam ![]() Muszę zacząć kupować ciuszki i zabawki na Święta bo mam 6 dzieciaków do obdarowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przesyłka ekspresowa, nie sądziłam, że tak szybko dojdzie. ojej, biedactwo. zdrówka dla Ali ![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-10-29 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
potworkowa
|
![]() zdrówka dla wszystkich dużych i tych całkiem malutkich ![]() spóźnione wszystkiego najlepszego dla Antka ![]() i pomyśleć, że jeszcze tylko Jaś i wszystkie nasze dzieciaczki już roczek skończyły... ![]() ![]() byłyśmy dzisiaj na poczcie, jedno okienko, jedna baba przede mną i 4500zł po złotówce wpłacała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
4500zl po złotówce
![]() ![]() ![]() A u nas juz wieczór dla siebie od pół godziny. Zadyma niezl była na dobranoc,bo mama sie poszła kapac,akurat gdy Jagoda juz przysypiala. Został tata ale nie,musiala mama biegiem wracać ![]() ![]()
#4505 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
zdrówka dla Alusi
![]() Cytat:
wiem, że to trochę, jak przygadał kocioł garnkowi, ale własnie ze względu na moje doświadczenia, bym się wstrzymała... u nas też było długo długo ok, byłam pewna, że mąz się zmienił a teraz co... hehe wiecie co dziś od niego usłyszałam - że nie mam odciętej pępowiny i wykorzystuję moich rodziców (choćby wówczas, gdy wróciłam do pracy po macierzyńskim i to moja mama zostawała z Zuzią to był dowód mojej niezaradności i zwalania obowiązków na rodziców). no i w ogóle jestem leniwym pracoholikiem - hahaha leniwym bo w domu nic nie robiłam (ciekawe, ze 90 % obowiązków należało do mnie) a pracoholikiem, bo często w domu robiłam coś do pracy (cóż się dziwić, jak mam elastyczny grafik i nie muszę być w pracy w konkretnych godzinach i ważne, żeby oddział bym przypilnowany, klienci zadowoleni, a dla mojej prezes czy robię to z biura, czy z domu to bez różnicy)
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2013-10-29 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||
Zakorzenienie
|
ojj zdrówka!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fabiś dzisiaj miał dzień marudy więc nic po za tym się nie działo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
witam się wieczornie
![]() czekam na męża, bo teoretycznie ma dzisiaj wolne - a praktycznie go w domu nie ma ![]() cały dzień próbuję dojść do ładu z moim nowym telefonem i powiem wam, że myślałam, że jestem bardziej kumata... ![]() ![]() ![]() dobrej nocy! no i przede wszystkim zdrówka dla tych naszych biednych chorych dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Nadrobiłam późnym wieczorem na szybko wątek. Troszkę mnie mniej przez święto Anciorka, bo choć oficjalną uroczystość wyprawiamy dopiero 9 listopada, to kilka osób wpadło z życzeniami drobnymi upominkami. ![]() Życzę dużo zdrówka naszym biednym chorowitkom - Ali, Heniowi, Michasiowi i całej Baobabkowej rodzince! ![]() ![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
Na zapalenie krtani polecam inhalacji z pulmicortu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś już lepiej bo Fabiś wstał o 6 ![]() no ale poszedł spać o 6 ![]() teraz kawka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() my dzisiaj wstaliśmy o 5.45 ![]() więc pewnie niedługo pierwsza drzemka się zacznie ![]() oglądamy teraz reksia, a właściwie to ja oglądam, bo mały wstaje co chwile mi tu wstaje na narożniku koło mnie i klepie ścianę - to ostatnio jedna z jego ulubionych zabaw ![]() mieliśmy pulmicort przy zapaleniu oskrzeli i faktycznie ładnie pomógł, tylko, że opakowanie kosztuje 80 zł.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W nocy tż mówił że 2x smoczek podawał, a tak to coś przez sen marudził Alanek i to wsio ![]() Alan też uwielbia na kanape wchodzić i rączką otwrtą trzaskać w ściane ![]() ![]() Dzień dobry ![]() U nas chmury i czasem deszczem siorbi... Mały własnie stara sie jakąś dogodną pozycję w łóżeczku znaleźć bo sie kręci jak bączek ![]() Ziewa i będzie drzemka zaraz ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]() A my wstalismy przed 7. Czyli Misiek idzie już spać po staremu czyli po 20 a wstaje po nowemu :/ bo wcześniej wstawal raczej po 7. A poza tym z oczkiem jakoś wcale nie lepiej :-( nawet wydaje mi się że bardziej czerwone wokoło. No nic, jutro idziemy na kontrolę. wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
My też na zapalenie oskrzeli mieliśmy Pulmicort ale wydaje mi się,że taniej płaciliśmy na receptę
![]() Lewek dobrze,że jutro kontrola to sprawdzicie czy jest poprawa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czasem mam wrażenie że niektórzy urzędnicy nie szanują czasu innych,przecież powinna przyjść 2 pani do okienka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już się boję o Huberta,Oliwka zaczęła kaszleć w nocy zaraziła się od Kamila więc pewnie i Hubert zaraz zacznie kaszleć a u niego kaszel zaraz schodzi na oskrzela ![]() ![]() W dodatku dzisiejsza noc była masakryczna,dawno taka nie była ![]() Oliwia pokasływała a Hubert wiercił się i stękał całą noc,myślałam że brzuszek go boli ale potem wpadłam na genialną myśl że przecież wczoraj Kamil zamienił im łóżeczka miejscami bo mu się nie podobało ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w ogóle zła jestem, bo mężowi tak pozmieniali w pracy, że nie będzie go na wszystkich świętych ![]() Franki właśnie zasypia to idę sobie zrobić kawkę, żeby na spokojnie ją wypić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, u nas kolejna piękna noc bez pobudek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Co te Wasze dzieci tak szybko rano idą spać? ![]() Jak czasem pospi do 7 to dopiero o 14pada na drzemkę. Czasem i bez drzemki żadnej cały dzień funkcjonuje. Cyborg mój mały.
#4520 |
Zakorzenienie
|
Misiek też dopiero koło południa drzemka. To pewnie te co tak rano mają drzemke to jeszcze mają drugą. Ale fajnie.
wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mati wstaje o 7-ej i właśnie na drzemkę się szykuje. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Wtajemniczenie
|
dokładnie - u nas są dwie drzemki
![]() ![]() u nas tak w ogóle też była noc bez przebudzenia ![]() muszę podlać kwiaty dzisiaj, a popołudniu chcę się wybrać do mamy, więc zabiorę się za to teraz ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Już śpi, więc czas na śniadanko
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Ten pulmicort nie wydaje mi sie żeby kosztował 80zl. Często go kupowałam by miec zapas a nie płaciłam wiecej za wszystko niż 50 zł ... No ale w kazdym razie pomaga. Teraz inhalowslan tym moja opiekunkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Ja też płaciłam 80zł za Pulmicort, a moja znajoma płaciła ok. 3zł, bo im pediatra zaznaczyła na recepcie przewlekłe leczenie.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Antek po zmianie czasu budzi się 7-8 ,a drzemkę ma dopiero 13-14 ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
#4526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówicie o tych z DADA czy innych? Bo ja mam czwórki z dady i taka jakaś dziwna seria sie trafiła bo jak nasika nawet nie za dużo to wisi miedzy kolanami mu ten pampers. Wcześniejsze tego nie miały i nawet jak był już maksymalnie zasikany to był tylko wielki jak balon, ale nie wisiał ![]() Zapomniałam, która z Was podawała linka do tych paluchów wiedźmy na halloween ![]() Zainspirowało mnie to i już mam wszystkie składniki, więc jutro robie ![]() Robi któraś jeszcze?? ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My już po szczepieniu,było trochę krzyku ale szybko się Zuzinka uspokoiła. Waży 10 kg i mierzy 77 cm. Pytała się lekarka czy chodzi,mówiłam ze tylko za rączki,kazała pokazać,powiedziała że ładnie sobie radzi i że teraz jest dobry czas na uczenie z nocnika. Następne szczepienie w styczniu ale wtedy 3 wkłucia.
#4529 |
Wtajemniczenie
|
U nas dzisiaj noc beznadziejna, odkąd zmieniono czas Kinga chodzi spać ok. 21 i wstaje ok. 7, a wcześniej spała od ok. 20-20:0 do 8-8:30. U nas jak się zdarzy druga drzemka nawet 15 minut to nie ma spania przed 22
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to długo Ci śpi ![]() ![]() dziewczyny potrzebuję łopatologicznego wytłumaczenia jak to jest z tym internetem w telefonie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.