|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
polecam, bo jest niedrogi a ma duzo mocy i duza miske i w ogole kozak jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
weszłam po dwu dniowej przerwie i mam 22 str do nadrobienia! masakra jakaś :/ Może mi sie uda :P
Weszłam wszem i wobec oznajmić że Ewcia już po ospie. ![]() za to mnie coś łąpie teraz :/ jak nie urok to ... ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Lena, Dominika, Lila, Wiktor- wszystkiego dobrego kochani !!!
#4504 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Tak, jak wczoraj pisalam - po bojach Kuba zasnal przed polnoca, pospalismy godzine i pobudka z rykiem... Na dobre zasnal o 4:30 (wczesniej odlozony budzil sie momentalnie). Na podlodze! TZ tak chrapal, ze nie moglismy z nim spac i wyemigrowalismy na puzzle ![]() Jeszcze Kuba obudzil sie z katarem (TZ wczoraj kichal i prychal). Wyrzucilam go na dzisiejsza noc do rodzicow. TZ, nie Kube :P Ciezki dzien przed nami. gocha, super, ze Ewcia zdrowa! Wszystkiego dobrego dla naszych roczniaczkow - Dominisi, Lenki, a takze Lilianki i Wiktorka ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-01-18 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze ze juz po ospie.. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() U nas nocka masakra. Daria obudziła się o 00:30 i dłuuugo nie umiała zasnąć. Tak strasznie płakała, widać że coś ją bardzo mocno bolało ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i dla Ciebie zdróweczka! ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA Dominiki, Lenki, Lili i Wiktorka! ![]() oraz duużo buziaczków dla Yae i Antosia za skończone 11 m-cy ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-01-18 o 09:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Super że Ewci przeszło
![]() ![]() Ja wywołam na dzień babci to zdjęcie. Tylko się teraz zastanawiam czy moim babciom też czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny współczuję nocek
![]() U mnie zasnął po 18 obudziła się po 20 na butlę i nie mógł zasnąć a jak zasnął to niespokojnie z początku spal, pojękiwał, nagle zaczął popłakiwać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boze, kolejna tragedia! ![]() wystrzelalabym tych cwokow, no jak tak mozna!!!! http://polskalokalna.pl/wiadomosci/k...22#pst69987674 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() do opisywanej pani T. byłam z pierwszą ciążą.. niby najlepszy ginekolog w mieście. i pamiętam też mi usg nie zrobili bo coś tam.
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-01-18 o 09:38 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zadomowienie
|
Ja też kocham Znachora, zawsze beczę jak na końcu młody się dowiaduje że Marysia żyje i jedzie do niej z tymi różami które miały być na cmentarz
![]() Meneq jest klasyka i klasyka ![]() ![]() I jeszcze Sami swoi razy trzy! I trochę podobna do Kogla-mogla Komedia małżeńska, nir ta jakość co pozostałe ale jest parę fajnych scen ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Meneq a z Kogla-mogla wystarczy popatrzeć na pierwsze 10 minut, tylko te po napisach początkowych, jak tatuńcio wOdkę na zaręczyny ze Stasiem Kolasą szykuje. Jak Ci się nie spodoba to znaczy że faktycznie taki humor to nie Twoja bajka. Aczkolwiek nie znam nikogo kto nie lubi tego filmu... ![]() Ja to się zastanawiam dlaczego dawniej umieli kręcić takie fajne rzeczy a teraz w każdej komedii muszą odpowiednio często rzucać mięsem, seksić się na prawo i lewo, a jakichś fajnych gagów to można ze świecą szukać... Te starocie to człowiek zna autentycznie na pamięć, a ten dzisiejszy chłam to się do niczego nie nadaje |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() foto śliczne . Ja bym prababciom też wywołałą
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Kija jak Ty cos napiszesz to trudno sie nie zgodzic!
![]() Na "znachorze" to i moj TZ lezki roni :P Wracamy z apteki - PSTRYCZKU zgadnij co kupilam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-01-18 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Silver Ty to się nastresujesz! Mam nadzieję, że nerka sama ustąpi tak jak nasze wodniaczki w głowie ![]() Hope też chyba kupię ten kubek bo u nas ewidentny problem. Albo kupie z johnsona szampon w piance co sie latwo splukuje. Misiu sto lat, rosnij duzy i szczesliwy!! Sarah- piękna Nati i fajny torcik ale tego klauna to ja bym się bała, moja trauma hehe ![]() Dziewczyny Julianna przespała ciągiem w swoim pokoiku 12,5 h. 19.30-8.00 Szok bo my z tych 2 pobudki jedzeniowe/noc. Aż miałam oczy sklejone jak się obudzilam tyle ciągiem spalam. Rozumiecie to, że nasz kot ma alergie? ![]() ![]() Piszecie o tych pysznosciach na roczki a jakie zaproponujecie mi menu dla takiej fajoskiej ekipy: tż bezwględny kurczakożerca nie je słodyczy, tesć konkretożerca, tesciowa chory zoladek, wszystko szkodzi, czekolady niet, kuzynka niewydolnosc trzustki, prabbcia 80 lat, chlopak nastolatek totalny alergik i moje przyjaciolki, ktore lubia nowosci i kuchnie eksperymentalna. Mission impossible ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
![]() byl juz w uzyciu? jak kubulek to zniosl? |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Juz juz, tak sie napalilam, ze myslalam, ze jeszcze w kombinezonie go uzyje ![]() Wiercil sie troszke, ale nie krzyczal jak przy Fridzie ![]() Fajne toto!! Myslalam, ze Kuba pospi po spacerze, a on obudzil sie w windzie z placzem... Nie wiem, co jest, niby goraczki nie ma, zabek juz wyszedl, ale widac, ze przez ten katar jest zmarnowany... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |||||
Zakorzenienie
|
Dziękujemy z Michałkiem za wszystkie życzenia!
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jestem zła, dziś Miś ma urodziny a teściowie nie przyjdą bo mają focha na moich rodziców ![]() ![]() Soreczki, rozpisałam się, musiałam z siebie wyrzucić. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Do życzeń się dołączam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hope, śliczne zdjęcie!
![]() |
#4523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- wiecie co, miałam kiedyś taką śmieszną sytuację, przypomniała mi się przy okazji wpisu Deli w klubie. Otóż, przed ciążą, TŻta szwagier mówi, że zaczynają budowę i będą zalewać chudziak. No i bla bla bla.. Wracamy do domu i ja mówię do M. "jestem taka gruba ![]() A On do mnie "przestań straszny z Ciebie chudziak", a ja (podobno z miną kota ze Shreka) mówię : "Nie mów do mnie chudziak, bo chudziak to taki beton" ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Wiwat dzisiejsi solenizanci: Dominiczko, Lenko, Lilianko i Wiktorku!! Dziekujemy za zyczenia miesiecznicowe! Milo, zevpamietacie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja KOCHAM Alternatywy 4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Sto latek dla naszych solenizantow!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Mam wrazenie, ze w ogole mi te leki nie pomagaja, na dodatek boli mnie gardlo, mam katar, do ![]() ![]() Szajus, orientujesz sie, gdzie poza efs mozna szukac dofinansowanych studiow??? Piotrus jakis skok przeszedl, bo sie tak skubaniec rozgadal ![]() ![]() ![]() Na dodatek tak fajnie chodzi juz, tak ostroznie..... ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4528 |
Zakorzenienie
|
#4529 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Dominisia dziękuję ciociom wizażowym za życzenia ![]() Chciałam jej dać prezent i ucałować ją o 10:10 (o tej godz. się urodziła), ale akurat wybrała się na drzemkę ![]() Wszystkiego najlepszego dla Lenki, Lilianki i Wiktorka z okazji pierwszych urodzin ![]() ![]() Meduzza gratuluję nocki. Oby teraz tylko takie były ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Kubuś już jest duży ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Wtajemniczenie
|
![]() laptop mi się psuje w związku z tym nadrabiam Was od rana i nie mogę cytować bo co wcisnę cytowanie to mi zamyka okno wyszukiwarki ![]() ![]() ![]() hope-ale fajne zdjęcie Dawida ![]() pstryczek - zimowy Kubuś suppper, zgapię i jutro też zrobię foto na śniegu bo u nas to po pachyyy, ale przed blokiem nie będę sie wyglupiala i będzie bez bałwana ![]() silver- mam nadzięję że będzie tak jak lekarz mówił że to minie i za jakiś czas nerka sama się zmniejszy bez konieczności operowania ![]() Buziaki roczkowe dla Dominiki, Leny, Lili i Wiktora. Od razu spóźnione da Michałka bo wczoraj tępa dzida zapomniałam wycałować. ![]() ![]() ![]() ![]() A jak już przy Lili jesteśmy to...dawno ani nie było ![]() I ogłoszenie. Chce któraś jeansy rozm 86 dla córeczki? Bo ja kupiłam z myślą że dla Igiego a w domu się skapnęłam że to dziewczęce. Całe 6 zł zapłaciłam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.