|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
też podobają mi sie zabudowane koronką plecy, tylko w moim przypadku nie sprawdzą się pokażę jeszcze przód i jaki dół planuję cały czas myślę....
|
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
słoneczka - jak Was proszę - rzućcie okiem na te cuda dziwy z załącznika - czy to coś w ogóle ma szansę utrzymać się na biuście? do mojej kiecki (oprócz wszywania miseczek) nie widzę innego wyjścia ...
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
|
#4503 | ||||
|
BAN stały
|
Dzięki, mam nadzieję, że będzie
600 zł, złożymy się z drugą parą![]() Cytat:
Ja dywan wypieprzę, w kościele od listopada jest nowa posadzka, a jakaś stara szmata tylko psułaby efekt, dywan to chyba nie jest jakiś obowiązek, ja bym na Twoim miejscu poprosiła o zwinięcie, to minuta ![]() Cytat:
mnie w ogóle kościół stresuje, umawiałam się telefonicznie ![]() Cytat:
Śliczne, bardzo mi się podobają, ale TŻ siedzący obok mówi, że jak dla starej baby, głupol... ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
21klaudyna Bardzo podobają mi się drugie i trzecie - są oryginalne, pierwszy raz widzę taki wzór
![]() wenedkaU Was ta strona się bardzo sprawdzi Pytam, bo większość znajomych miało coś takiego, ale tylko opisywali przygotowania.Cytat:
Zresztą moje wrażenia po obejrzeniu świetnych pokazów tanecznych - goście po obejrzeniu show boją się wyjśc na parkiet ![]() annic Fajny ten foxtrot ![]() say-hello , madzixx Oklaski dla Waszych TŻ-tów, fajnie że się chłopaki angażują ![]() Anesthesia Co do tańca użytkowego, chodzimy na kurs. I powiem tak - po 4 zajęciach można coś wynieść - kroki, obroty. Zupełna podstawa. Po 8 zajęciach - jest różnorodność, figury są coraz bardziej widowiskowe, ale i trudniesze. Mamy cały czas styczność z tańcem i mimo to 8h to trochę za mało, trzeba też ćwiczyć. Tyle, że jesteśmy na kursie, a nie na zajęciach indywidualnych. coffee_lover Ja bym została przy pierwszej (ale nie jestem obiektywna ). Satynowa może być kiepskim wyborem w lipcu. I niekoniecznie będziesz miała swobodę ruchu.ana Cielisty jest super ![]() Peyton A może motyw przewodni szczęśliwej młodej pary ? Ja te motywy traktuję jako inspiracje albo pomysł na oryginalne dekoracje inne niż kiczowate gołąbki i balony obrączki.21klaudyna Jak dla mnie idealny wybór. Mnie się tez bardzo podoba, zwłaszcza ostatni fragment - ciekawe, czy TŻ tez będzie taki entuzjastyczny do tego pomysłu ![]() asiulekFaktycznie, pomaranczowy jest bardzo trudnym kolorem A patrzyłaś na wizytowe z firm, które robią buty taneczne - np. tutajenzunio Ale wtopa ze świadkową... Oby dało się to wyjasnić ![]() docik Piękny gest z ich strony ![]() hihihi Gratuluję zakupów
|
|
#4505 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haha, przestań! Mam zaufanie do tej dziewczyny, mam nadzieję, że słuszne Ogólny zarys omówiłyśmy wspólnie, ale nie chce po prostu wszystkich elementów dekoracji mi zdradzać wprost ![]() Cytat:
Z Twojego opisu brzmi, ze nam takie 8 lekcji wystarczy, mam taką nadzieję. A gdzie chodzicie na kurs, jeśli można wiedzieć? Na Grzegórzecką (chyba najbardziej popularny kurs ) , czy do jakiejś innej szkoły?
|
|||
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
Anuszka89 Witaj
![]() Buty piękne.. też takie chce ![]() Nie jestem w stanie nadrobić dokładnie was dziewczyny bo jutro mam egzamin wewnętrzny teoretyczny na prawko.. więc muszę się jeszcze poduczyć trochę trzymajcie kciuki
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego sama nie wiem co zrobic , kolezanka mi doradzała żebym sobie kupiła bardotke z silikonem odpięła szelki i że sie niby trzyma no ale nie wiem ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
!! nie stresuj sie a pojdzie łatwo
|
|
|
#4509 | ||
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładnie.
![]() Cytat:
A co do zaćmy, jeżeli macie możliwość to nie czekajcie tych 2 lat i idźcie prywatnie na operacje. Moja babcia i dziadek zmagają się z zaćmą, babcia na jedno oko nie widzi, na drugim też ma zaćmę, ale jeszcze widzi. Dziadek był na operacji, bo jakby czekał dwa lata to by oślepł ;/ Mam nadzieję, że jednak wyniki okażą się w porządku.Niezłe ![]() Gratulacje. Cytat:
|
||
|
|
|
#4510 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załapaliśmy się na promocję na obraczki - również 30 % .Cytat:
![]() Gratulacje ![]() boskie Cytat:
Dziękujemy! Dziękujemy!
|
|
|
#4511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
PS. szkoły tańca z Krakowa? ![]() My idziemy do Skalski Dance, przy tatarskiej na Salwatorze - mamy piechotką kilka minuta ![]() tylko dalej nie podali daty rozpoczęcia zajęć, niecierpliwię się ![]() Cytat:
przy dużym biuście faktycznie może "nie udźwignąć", ale przy małym (mój) problem jest taki, że może całkiem zniknąć ;/
|
|
#4512 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane! Piszę dziś z mojego nowego cudeńka
Laptopik bielusi... <3Dziękuję za miłe słowa odnośnie filmiku. Witam Nową PMkę. Ogarnęłam Was pobieżnie przez to, że bawię się moim nowiusim dzidziusiem ![]() Obiecuję się poprawić i udzielać coraz więcej! ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Nie wiem czy ze mną wszystko ok?! Ale od tygodnia używam tej odżywki z Rossmanna, o której było tak głośno i chyba mam dłuższe rzęsy... :P albo to jakieś złudzenie podświadome :P
|
#4513 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my wczoraj też takie klasyczne zamówiliśmy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia! Cytat:
byłam kiedyś na weselu, bo miałam odkryte plecy, trzymał mi się dobrze całą noc wszystko zależy od tego jaki masz biust
|
|
|
#4514 |
|
Zadomowienie
|
ja mam podobne plecy i wg mnie to największy plus mojej sukienki :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-02-13 o 23:17 |
|
|
|
#4515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mam chopla, wszystkie moje gadzety są białe Zdradz mi ,co to za odżywka???
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
hejj poczekajcie z wykonczeniem wątku do 10 rano bo w tych okolicach dopiero bede zeby zalozyc nowy wątek
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-02-14 o 00:37 |
|
|
|
#4519 |
|
Wtajemniczenie
|
Cude ja nie bardzo białe buty chce wiec mi nie spieszno takich szukać, ale te balerinki mnie urzekły.
Elrosa nie Ty jedna na kredycie bedziesz jechała. U Nas podobnie. Obecnie mamy mieszkanie nasze ale jest za małe dla Nas, bo to 2 pokoje 38 metrów. Jakoś po slubie planujemy drugie dziecko więc tutaj sie nie pomieścimy, wiec chcemy to mieszkanie sobie zostawić i np. wynajmować a sami wepchniemy sie pewnie w kredyt i kupimy już duże 4-ro pokojowe, takie docelowe tzn. już do końca życia. Tak czytam o tych bieliznach i serio biała wg Was jest okropna ? Ja mam pełno białych gatek a i staniki ze 2 białe mam. Cielistych za to nie mam wcale ( majtek) a stanik jeden ( w sumie to chyba juz go musze wyrzucic niedługo). Mi sie absolutnie biały stanik nie odznacza pod niczym, ale moze dziwne ciuchy nosze :p Lg ago nie doczytałam, po czym efekty tak szybko widzisz ? Lg ago hymm otwiera mi sie strona głowna CCC, ale z opisu to ja chyba o innych mowie bo te moje były śnieżno białe. Sunrise mój TŻ ma ciemno granatowy garniak, bardzo jasny odcień koszuli ivory i fioletowy krawat w takim odcieniu jak ja buty. Kamizelki brak- nie podobają Nam sie. Ewaden pocieszyłaś mnie serio moja papierologia przy Twojej to pikuś.No doubt nie martw się na zapas. Bedzie dobrze i z dziadkiem i Twoimi badaniami. Opium maniciure świetny, bardzo mi sie podoba ![]() Mimi gratki obrączek. Enzunio poboda mi sie pomysł na dekoracje kosciola. Swoją drogą jak to jest u Was? Dogadujecie sie z innymi parami z tego samego dnia, czy kosciół Wam ogarnia dekoracje, czy jak ? Annic gratki za datę i kościół. Misia brawo za obrączki ![]() Mmona kciukasy za poprawke. Mhboyismine dla mnie takie plecy są idealne i cudowne. A my po poradni bardzo zrelaksowani. Więcej stresu niż to warte. Babeczka o nic nie pytała, nie zadawała intymnych, krępujących pytań ot na podstawie schematów/ wykresów okreslaliśmy dni płodne. Laseczki wiec nie bójcie się, nie taki wilk straszny jak go malują. No i chyba czas spać, jutro po 8 pobudka i do kościoła ogarniać papiery. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4520 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(nie mam ani dużego biustu, ani mini, taka miska B)Cytat:
, bo w samych piwoniach byłoby za drogo, więc mieszamy ale mi sie to mieszanie podoba- gladiole uważam za bardzo ładne kwiaty, a poza tym należą do moich wspomnień z dzieciństwa- babcia miała ich pełen ogród ![]() Z dywanem to muszę się dopytać księdza/ siostry zakonnej (też bym wychrzaniła go ), bo nie wiem czy go zdążą i chcą ewentualnie rozwinąć na nabożeństwo, które jest po naszej ceremoniiMi tył się podoba ale przód bym bardziej zabudowała- dla równowagi dla tyłu ![]() Byliśmy u księdza i ciężar mi z serca spadł (chodziłam jak tykająca bomba, ale udało się mnie rozbroić )- kursy online zostały zaakceptowane, musimy odbyć w międzyczasie 1 rozmowe/ "test" na zgodność (łatwizna )+ dostarczyć papiery różne (Akt Chrztu, Pierwszej Komunii, Bierzmowania, certyfikat ze ślubu cywilnego, zaświadczenia od 2 świadków ze strony każdego z nas, którzy znają nas bardzo dobrze i poświadczą że nie znają przeszkód byśmy wzięli ślub- i to musi być klepnięte przez jakiegoś oficjała- księdza bądź urzędnika, badź prawnika dziwne, ale da się zrobić itd.). Jeśli dostarczymy wszystkie zaświadczenia i dokumenty do 14 kwietnia to księża i biskupii amerykańscy zdążą przesłać papiery i zgody do biskupa w Polsce i parafii, gdzie bierzemy ślub
|
||
|
|
|
#4521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie że widzisz efekty po odzywce! Cytat:
Cytat:
dla pewnosci jak to ja :p kupie sobie taki wczesniej i przetestuje czy da sie to nosić :pLaseczki MILEGO ZAKOCHANEGO DNIA :LOVE: ![]() Wysłane z mojego GT-I8260
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Anesthesia, kupuję, mam nadzieję
|
|
|
|
#4523 | ||
|
BAN stały
|
Dzień dobry dziewczyny!! Szczęśliwych Walentynek, dzisiaj moja druga rocznica zaręczyn!!
Cytat:
Ale i tak zdecydowaliśmy się na biały, bo fioletowy nie bardzo pasuje nam jakośNo i bardzo się cieszymy, ja wszystko ustalałam z dekoratorką ![]() Cytat:
Ale liczę na to, że w tym roku zima odpuści i będę miała swoje gladiole ![]() Przeczytałam "białe zęby rządzą"
|
||
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() ![]() Mialam dzis koszmar slubny i sie obudzilam przed budzikiem Byl dzien slubu, w domu bylo chyba z 30 osob plus fryzjer i wizazystka, rozgardiasz pelen cala zadowolona mijam wizazystke i mowie, ze ide wlasnie sie czesac a potem do niej..a ona, ze jak to, ze moja mama zarzadzila, ze czesanie i make up bede miec po slubie a przed weselem ! i ze przeprasza, ale jeszcze ma 5 osob do pomalowania i odwrocila sie na piecie ja w szoku, szukam mamy co ona odwalila, ale okazalo sie, ze poszla do carrfoura i komorke zostawila zrobilo sie mega zamieszanie, dzwonilam do Tz z placzem, ze 'o ktorej my bedziemy na sali Haha i sie wtedy obudzilam i od razu Tz zaczelam opowiadac ![]() Opium-bardzo ladne paznokcie robie sobie czasem takie, ale ze ze srebrym brokatem ![]() Anesthesia-dziekuje za info o promocji odzywki!!! Lg ago-super, ze widzisz efekty! Na pewno ja kupie ![]() Iza-i Ty rowniez i gratuluje bialego laptopka dzidziusia tez mam bialego i tel tez ![]() ![]() Enzunio-moj Tz tez sie dziwnie spojrzal jak mu przeczytalam ta piesn a tam porownanie do jelenia stwierdzil, ze on nie zgadza sie na zadne antylopy Docik-piekny gest ze strony Tesciow, rozumiem, ze moze Ci byc niezrecznie ale skoro tak postanowili, to musieli rozmawiac dlugo na ten temat i sa w 200%pewni ![]() Co do bialej bielizny to ja bardzo lubie i jak Atomoowce nic sie nie odznacza chyba, ze przez bluzki mgielki ![]() Do sukni slubnej bede tez miec bialy, choc snilo mi sie tez ze wybralam srebrny strapless ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-02-14 o 08:11 |
|
|
|
#4525 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Spokojnie, poczekamy!
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj chyba Kishlaczkowa(?) pytala o bokserki z Intimissimi, ja w razie czego jako alternatywe moge polecic czerwone bokserki Supermena z Re
mega sa! I jeszcze maly cynk: Dziewczyny, ktore maja New Look, dzis i jutro z kuponem z fb -50% ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Enzunio, gratulacje z okazji drugiej rocznicy!
Jakie plany walentynkowe? My idziemy do znajomych na kolację, winko i filmy ![]() Trzeba myśleć nad nowym tytułem wątku! |
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren, tez się nad Skalskimi zastanawialiśmy, byli an Targach, rozmawialiśmy z tą babeczką i bardzo dobre wrażenie na nas zrobiła
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4530 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale może coś TŻ wymyśli by nie siedzieć z teściami... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

600 zł, złożymy się z drugą parą
Dywan jest moim problemem- nie podoba mi się. Rozważam 3 opcje: zwinąć go i zostawić gołą podłogę (podpowiedź anannke
)
), że odczuwam teraz mega ulgę 
A patrzyłaś na wizytowe z firm, które robią buty taneczne -
) , czy do jakiejś innej szkoły?

15.09.2014 

odpięła szelki i że sie niby trzyma no ale nie wiem