Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-13, 21:34   #4501
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

piękne
chociaż (może nieskromnie) moim sercem wciąż władają plecy cale zabudowane koronką

też podobają mi sie zabudowane koronką plecy, tylko w moim przypadku nie sprawdzą się

pokażę jeszcze przód i jaki dół planuję cały czas myślę....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dool.jpg (53,1 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przod.jpg (109,7 KB, 54 załadowań)
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:35   #4502
mojakaren
Zakorzenienie

słoneczka - jak Was proszę - rzućcie okiem na te cuda dziwy z załącznika - czy to coś w ogóle ma szansę utrzymać się na biuście? do mojej kiecki (oprócz wszywania miseczek) nie widzę innego wyjścia ...

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg STAUBR6.jpg (44,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg medium_big_thumb.jpg (33,1 KB, 27 załadowań)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:41   #4503
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość

Zapowiada się pięknie! ile kosztuje taka kompozycja?
Dzięki, mam nadzieję, że będzie 600 zł, złożymy się z drugą parą

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Super! Będzie pieknie!
My będziemy mieć podobnie, tzn bazą będą białe gladiole do tego w kompozycjach pojawią się wysokie trawy i piwonie białe (pani mi to szkicowała na naszym spotkaniu, ale szkiców tych nie mam sżeby pokazać :/ ). Nie będziemy mieć stojaków jak Wy tylko wysokie wazony- w 3 miejscach: zaraz za naszymi krzesłami, za I rzędem ławek/ krzeseł, i na wejściu do kościoła gdzie ławki się zaczynają. Ołtarza ani krzeseł nie możemy dekorować, ale siostra robi ładne kompozycje i powiedziała że zrobi z takich kwiatów jak chce (tylko piwonii nie użyje, bo szybko padają, a dekoracja ma zostać na cały tydzień) . Na bokach ławek też będziemy mieć gladiole, i woal (lub wstegę) na zamknięciu ławek od wewn. żeby mi się goście nie szwędali na środku Dywan jest moim problemem- nie podoba mi się. Rozważam 3 opcje: zwinąć go i zostawić gołą podłogę (podpowiedź anannke ), położyć wypożyczony, lub przełknąć żabę i zostawić ten co jest (ładny i nowy, ale dla mnie ma za dużo wzorków)
Ponoć w zeszłym roku gladiole były w kosmicznych cenach, trochę się tego moja deko obawiała, ale nie mogłam się powstrzymać, bo są takie strzeliste i uwielbiam te kwiaty, moja mama zawsze pełen ogród ich ma

Ja dywan wypieprzę, w kościele od listopada jest nowa posadzka, a jakaś stara szmata tylko psułaby efekt, dywan to chyba nie jest jakiś obowiązek, ja bym na Twoim miejscu poprosiła o zwinięcie, to minuta

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
dziewczyny, chwalę się: załatwiliśmy kościół
byłam dzisiaj tak zestresowana, że aż mnie żołądek bolał i trzęsło mnie ze stresu, że jeszcze tego nie mieliśmy, ale jak poszliśmy do księdza to wszystko ze mnie zeszło. Ksiądz był baaaardzo przyjazny i ludzki, pogadaliśmy sobie od serca i ostatecznie 27 września o 17.00 będziemy ślubować Kalendarz miał praktycznie pusty na wrzesień i naszego dnia ślubujemy póki co tylko my Nie było mowy o żadnych licencjach, bo traktujemy mnie jakbym była przepisana już z rodzicami ze starej parafii, więc pozostaje tylko zgłosić się trzy miesiące przed w sprawie papierków tylko teraz ekspresowo nauki i poradnię musimy zrobić a w sobotę będę zamawiać kieckę wszystko idzie do przodu

ps. przepraszam za ilość skaczących emotek, ale załatwienie ślubu kosztowało mnie tyle stresu (teraz nie wiem dlaczego nawet ), że odczuwam teraz mega ulgę
mnie w ogóle kościół stresuje, umawiałam się telefonicznie

Cytat:
Napisane przez ankafuks Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny.
Biorę ślub w sierpniu i ostatnio jestem w "depresji" - kupiłam suknie ślubną i zaczęłam się stresować, że to nie TA.
Upatrzyłam sobie suknię z kolekcji Pronovias -Ledurne, ale niestety cena mnie powaliła na nogi - ponad 6 tys. zł. - zdecydowanie ponad moje możliwości.
W związku z tym zaczęłam szukać innych sukienek i zdecydowałam się na suknię Daga http://www.sprzedajsuknie.pl/oglosze...t44YElM77.html .
Niestety teraz jestem załamana, bo mam wrażenie, że to nie TA sukienka i że ona w ogóle jest nieładna.
Proszę Was o szczerą ocenę.
Mi się bardzo podoba, sama nie mam falbanek,ale ta suknia bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co myślicie o takich plecach??
Śliczne, bardzo mi się podobają, ale TŻ siedzący obok mówi, że jak dla starej baby, głupol...

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
zamowilismy obraczki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Super! Moja florystka mi powiedziała, że chce mi zostawić nutkę tajemnicy i niespodzianki i nie chce zdradzać wszystkich szczegółów, jestem jeszcze bardziej podjarana
Odważna dziewczyna !
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:47   #4504
cornflower_girl
Zakorzenienie

21klaudyna Bardzo podobają mi się drugie i trzecie - są oryginalne, pierwszy raz widzę taki wzór

wenedkaU Was ta strona się bardzo sprawdzi Pytam, bo większość znajomych miało coś takiego, ale tylko opisywali przygotowania.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
poza tym uważam że jak ktoś nie tańczy nawet hobbystycznie to bez sensu jest porywać się na jakiś super wow układ bo to zawsze wyjdzie sztucznie. i byłam widziałam takie na weselach. PM nie znają w ogóle tańców, nie wiedzą jaki rytm gdzie, nie umieją wyciągnąć rytmu z piosenki ale układ taki dali jakby byli co najmniej mistrzami Polski. ale PT zaczynali 2 razy bo nie weszli w dobrym momencie...
Zgadzam się. Spotkałam instruktorów, którzy wymyślają na pierwszy taniec bardzo skomplikowane choreografie dla osób, które mają dwie lewe nogi. Owszem, starszym wujkom, ciotkom się spodoba i zrobi wrażenie. A co z tego, jak widać, że PM w ogóle nie czują klimatu tańca, stresują się i sztuczne to jest....

Zresztą moje wrażenia po obejrzeniu świetnych pokazów tanecznych - goście po obejrzeniu show boją się wyjśc na parkiet

annic Fajny ten foxtrot

say-hello , madzixx Oklaski dla Waszych TŻ-tów, fajnie że się chłopaki angażują

Anesthesia Co do tańca użytkowego, chodzimy na kurs. I powiem tak - po 4 zajęciach można coś wynieść - kroki, obroty. Zupełna podstawa. Po 8 zajęciach - jest różnorodność, figury są coraz bardziej widowiskowe, ale i trudniesze. Mamy cały czas styczność z tańcem i mimo to 8h to trochę za mało, trzeba też ćwiczyć. Tyle, że jesteśmy na kursie, a nie na zajęciach indywidualnych.

coffee_lover Ja bym została przy pierwszej (ale nie jestem obiektywna ). Satynowa może być kiepskim wyborem w lipcu. I niekoniecznie będziesz miała swobodę ruchu.

ana Cielisty jest super

Peyton A może motyw przewodni szczęśliwej młodej pary ? Ja te motywy traktuję jako inspiracje albo pomysł na oryginalne dekoracje inne niż kiczowate gołąbki i balony obrączki.

21klaudyna Jak dla mnie idealny wybór. Mnie się tez bardzo podoba, zwłaszcza ostatni fragment - ciekawe, czy TŻ tez będzie taki entuzjastyczny do tego pomysłu

asiulekFaktycznie, pomaranczowy jest bardzo trudnym kolorem A patrzyłaś na wizytowe z firm, które robią buty taneczne - np. tutaj

enzunio Ale wtopa ze świadkową... Oby dało się to wyjasnić

docik Piękny gest z ich strony

hihihi Gratuluję zakupów

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:53   #4505
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
też podobają mi sie zabudowane koronką plecy, tylko w moim przypadku nie sprawdzą się

Mnie się te "części" szalenie podobają! Wyjdzie piękna suknia
Cytat:
słoneczka - jak Was proszę - rzućcie okiem na te cuda dziwy z załącznika - czy to coś w ogóle ma szansę utrzymać się na biuście? do mojej kiecki (oprócz wszywania miseczek) nie widzę innego wyjścia ...

Ja nigdy nie miałam zaufania do takich rzeczy, ale ja jestem z kategorii miska F, więc u mnie by nie było mowy o tym, aby taki biustonosz utrzymał biust w jako-takich ryzach... Jak nie potrzebujesz dużego wsparcia to może i da radę? A jak panie z salonu albo z jakiegoś dobrego bieliźnianego sklepu, może one coś doradzą?
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Odważna dziewczyna !
Haha, przestań! Mam zaufanie do tej dziewczyny, mam nadzieję, że słuszne Ogólny zarys omówiłyśmy wspólnie, ale nie chce po prostu wszystkich elementów dekoracji mi zdradzać wprost

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Anesthesia Co do tańca użytkowego, chodzimy na kurs. I powiem tak - po 4 zajęciach można coś wynieść - kroki, obroty. Zupełna podstawa. Po 8 zajęciach - jest różnorodność, figury są coraz bardziej widowiskowe, ale i trudniesze. Mamy cały czas styczność z tańcem i mimo to 8h to trochę za mało, trzeba też ćwiczyć. Tyle, że jesteśmy na kursie, a nie na zajęciach indywidualnych.
Dzięki Z Twojego opisu brzmi, ze nam takie 8 lekcji wystarczy, mam taką nadzieję. A gdzie chodzicie na kurs, jeśli można wiedzieć? Na Grzegórzecką (chyba najbardziej popularny kurs ) , czy do jakiejś innej szkoły?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:53   #4506
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się bardzo podoba, sama nie mam falbanek,ale ta suknia bardzo mi się podoba

Śliczne, bardzo mi się podobają, ale TŻ siedzący obok mówi, że jak dla starej baby, głupol...

Odważna dziewczyna !

zapytaj dlaczego dla starej
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 21:54   #4507
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Anuszka89 Witaj

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

wrzucam buty wymieniam je na mniejsze, mam nadzieję, że będę dobre

Buty piękne.. też takie chce

Nie jestem w stanie nadrobić dokładnie was dziewczyny bo jutro mam egzamin wewnętrzny teoretyczny na prawko.. więc muszę się jeszcze poduczyć trochę trzymajcie kciuki
Stary 2014-02-13, 22:10   #4508
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

na duzym biuscie mi sie to nie widzi
dlatego sama nie wiem co zrobic , kolezanka mi doradzała żebym sobie kupiła bardotke z silikonem odpięła szelki i że sie niby trzyma no ale nie wiem

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Anuszka89 Witaj

Nie jestem w stanie nadrobić dokładnie was dziewczyny bo jutro mam egzamin wewnętrzny teoretyczny na prawko.. więc muszę się jeszcze poduczyć trochę trzymajcie kciuki
!! nie stresuj sie a pojdzie łatwo

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-13, 22:14   #4509
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Zainspirowalam sie mani dla mnie w zlocie i wyszlo mi cos takiego

Bardzo ładnie.

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Ze spraw ślubnych to tylko tyle, że poprosiliśmy z TŻ mojego dziadeczka, by wspólnie z rodzicami błogosławił nas w dniu ślubu i się zgodził. Ja się mało co nie popłakałam...
To gratulacje, będzie tak jak chciałaś A co do zaćmy, jeżeli macie możliwość to nie czekajcie tych 2 lat i idźcie prywatnie na operacje. Moja babcia i dziadek zmagają się z zaćmą, babcia na jedno oko nie widzi, na drugim też ma zaćmę, ale jeszcze widzi. Dziadek był na operacji, bo jakby czekał dwa lata to by oślepł ;/ Mam nadzieję, że jednak wyniki okażą się w porządku.
Cytat:
Niezłe

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
zamowilismy obraczki
.
Gratulacje.

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
hej ja tylko na chwilę...musze sie przyznac- przegrałam z sesją i poległam na jednym egzaminie nie to żebym się skarżyla...ale troche to Wasza wina
wkrótce do Was wracam

p.s. jutro poprawka trzymajcie
Powodzenia!
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 22:24   #4510
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Gratulacje przy zamawianiu płaci się jakąś zaliczkę? Bo my pewnie w sob. będziemy zamawiać
Dziękuję Tak, płaciliśmy zaliczkę w wysokości 30% od ceny Załapaliśmy się na promocję na obraczki - również 30 % .

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Jeśli para młoda sobie zażyczy, a ksiądz się zgodzi, to można dwa czytania
Musze sie dowiedzieć!

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
boskie

Cytat:
hej ja tylko na chwilę...musze sie przyznac- przegrałam z sesją i poległam na jednym egzaminie nie to żebym się skarżyla...ale troche to Wasza wina
wkrótce do Was wracam

Trzymamy!

Cytat:
gratki za obrączki!
Dziękujemy!

Cytat:
Super! Klasyka najlepsza!
Dziękujemy!

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 22:33   #4511
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:

dół śliczny lejący, góry może ciuta za dużo się świeci, ale to z kolei rozwiązuje dużo kłopotów z doborem biżu

Cytat:
Ja nigdy nie miałam zaufania do takich rzeczy, ale ja jestem z kategorii miska F, więc u mnie by nie było mowy o tym, aby taki biustonosz utrzymał biust w jako-takich ryzach... Jak nie potrzebujesz dużego wsparcia to może i da radę? A jak panie z salonu albo z jakiegoś dobrego bieliźnianego sklepu, może one coś doradzą?

Haha, przestań! Mam zaufanie do tej dziewczyny, mam nadzieję, że słuszne Ogólny zarys omówiłyśmy wspólnie, ale nie chce po prostu wszystkich elementów dekoracji mi zdradzać wprost

Dzięki Z Twojego opisu brzmi, ze nam takie 8 lekcji wystarczy, mam taką nadzieję. A gdzie chodzicie na kurs, jeśli można wiedzieć? Na Grzegórzecką (chyba najbardziej popularny kurs ) , czy do jakiejś innej szkoły?
właśnie chyba będę musiała skorzystać z jakiejś usługi brafftingu bo sama nie wiem czy ogarnę ten temat...

PS. szkoły tańca z Krakowa?
My idziemy do Skalski Dance, przy tatarskiej na Salwatorze - mamy piechotką kilka minuta
tylko dalej nie podali daty rozpoczęcia zajęć, niecierpliwię się

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
na duzym biuscie mi sie to nie widzi
dlatego sama nie wiem co zrobic , kolezanka mi doradzała żebym sobie kupiła bardotke z silikonem odpięła szelki i że sie niby trzyma no ale nie wiem [COLOR="Silver"]
mnie te silikony odstraszają, ale może to jest jedynie wyjście.
przy dużym biuście faktycznie może "nie udźwignąć", ale przy małym (mój) problem jest taki, że może całkiem zniknąć ;/

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-02-13, 22:56   #4512
iza1336
Raczkowanie

Hej Kochane! Piszę dziś z mojego nowego cudeńka Laptopik bielusi... <3

Dziękuję za miłe słowa odnośnie filmiku.

Witam Nową PMkę.

Ogarnęłam Was pobieżnie przez to, że bawię się moim nowiusim dzidziusiem
Obiecuję się poprawić i udzielać coraz więcej!

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Nie wiem czy ze mną wszystko ok?! Ale od tygodnia używam tej odżywki z Rossmanna, o której było tak głośno i chyba mam dłuższe rzęsy... :P albo to jakieś złudzenie podświadome :P
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 22:59   #4513
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
byłam dzisiaj tak zestresowana, że aż mnie żołądek bolał i trzęsło mnie ze stresu, że jeszcze tego nie mieliśmy, ale jak poszliśmy do księdza to wszystko ze mnie zeszło. Ksiądz był baaaardzo przyjazny i ludzki, pogadaliśmy sobie od serca i ostatecznie 27 września o 17.00 będziemy ślubować Kalendarz miał praktycznie pusty na wrzesień i naszego dnia ślubujemy póki co tylko my Nie było mowy o żadnych licencjach, bo traktujemy mnie jakbym była przepisana już z rodzicami ze starej parafii, więc pozostaje tylko zgłosić się trzy miesiące przed w sprawie papierków tylko teraz ekspresowo nauki i poradnię musimy zrobić a w sobotę będę zamawiać kieckę wszystko idzie do przodu

ps. przepraszam za ilość skaczących emotek, ale załatwienie ślubu kosztowało mnie tyle stresu (teraz nie wiem dlaczego nawet ), że odczuwam teraz mega ulgę
super gratulacje
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Zamówiliśy obrączki!! U jubilera, cena po promocji 30 % 1950 zł, producent polski. Żółte zloto, klasyczne, płaskie , soczewkowe, bez wzorów i kamieni, próba 585, ja rozmiar 12,5, szerokość 5 mm, TŻ rozmiar 24,5 , szerokość 6 mm. Odbiór za 3 tyg
gratulacje my wczoraj też takie klasyczne zamówiliśmy
Cytat:
Napisane przez ankafuks Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny.
Biorę ślub w sierpniu i ostatnio jestem w "depresji" - kupiłam suknie ślubną i zaczęłam się stresować, że to nie TA.
Upatrzyłam sobie suknię z kolekcji Pronovias -Ledurne, ale niestety cena mnie powaliła na nogi - ponad 6 tys. zł. - zdecydowanie ponad moje możliwości.
W związku z tym zaczęłam szukać innych sukienek i zdecydowałam się na suknię Daga http://www.sprzedajsuknie.pl/oglosze...t44YElM77.html .
Niestety teraz jestem załamana, bo mam wrażenie, że to nie TA sukienka i że ona w ogóle jest nieładna.
Proszę Was o szczerą ocenę.
suknia zupełnie nie w moim stylu, nie lubię takich falban ale to TY masz się w niej dobrze czuć
Cytat:
wkrótce do Was wracam

powodzenia
Cytat:

mi się podoba i dół i przód i tył jaki pokazałaś
Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość

kupuj haha
powodzenia!
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
hihihi Gratuluję zakupów

Cytat:

ja mam taki pierwszy, na mój mały biust jest super byłam kiedyś na weselu, bo miałam odkryte plecy, trzymał mi się dobrze całą noc wszystko zależy od tego jaki masz biust

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 23:00   #4514
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
ja mam podobne plecy i wg mnie to największy plus mojej sukienki :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aluure 2455.jpg (40,0 KB, 24 załadowań)
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-02-13 o 23:17
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-13, 23:02   #4515
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
ja mam podobne plecy i wg mnie to największy plus mojej sukienki :P
CUUUDNA!
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-13, 23:29   #4516
enzunio
BAN stały

Cytat:
zapytaj dlaczego dla starej
Bo jest dziwny i nie zna się
Stary 2014-02-14, 00:02   #4517
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość

Witam Nową PMkę.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Nie wiem czy ze mną wszystko ok?! Ale od tygodnia używam tej odżywki z Rossmanna, o której było tak głośno i chyba mam dłuższe rzęsy... :P albo to jakieś złudzenie podświadome :P
gratuluję białego też mam chopla, wszystkie moje gadzety są białe
Zdradz mi ,co to za odżywka???

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 00:16   #4518
czekooczekolada
Zakorzenienie

hejj poczekajcie z wykonczeniem wątku do 10 rano bo w tych okolicach dopiero bede zeby zalozyc nowy wątek

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-02-14 o 00:37
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 00:54   #4519
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cude ja nie bardzo białe buty chce wiec mi nie spieszno takich szukać, ale te balerinki mnie urzekły.

Elrosa nie Ty jedna na kredycie bedziesz jechała. U Nas podobnie. Obecnie mamy mieszkanie nasze ale jest za małe dla Nas, bo to 2 pokoje 38 metrów. Jakoś po slubie planujemy drugie dziecko więc tutaj sie nie pomieścimy, wiec chcemy to mieszkanie sobie zostawić i np. wynajmować a sami wepchniemy sie pewnie w kredyt i kupimy już duże 4-ro pokojowe, takie docelowe tzn. już do końca życia.

Tak czytam o tych bieliznach i serio biała wg Was jest okropna ? Ja mam pełno białych gatek a i staniki ze 2 białe mam. Cielistych za to nie mam wcale ( majtek) a stanik jeden ( w sumie to chyba juz go musze wyrzucic niedługo). Mi sie absolutnie biały stanik nie odznacza pod niczym, ale moze dziwne ciuchy nosze :p

Lg ago nie doczytałam, po czym efekty tak szybko widzisz ?

Lg ago hymm otwiera mi sie strona głowna CCC, ale z opisu to ja chyba o innych mowie bo te moje były śnieżno białe.

Sunrise mój TŻ ma ciemno granatowy garniak, bardzo jasny odcień koszuli ivory i fioletowy krawat w takim odcieniu jak ja buty. Kamizelki brak- nie podobają Nam sie.

Ewaden pocieszyłaś mnie serio moja papierologia przy Twojej to pikuś.

No doubt nie martw się na zapas. Bedzie dobrze i z dziadkiem i Twoimi badaniami.

Opium maniciure świetny, bardzo mi sie podoba

Mimi gratki obrączek.

Enzunio poboda mi sie pomysł na dekoracje kosciola.
Swoją drogą jak to jest u Was? Dogadujecie sie z innymi parami z tego samego dnia, czy kosciół Wam ogarnia dekoracje, czy jak ?

Annic gratki za datę i kościół.

Misia brawo za obrączki

Mmona kciukasy za poprawke.

Mhboyismine dla mnie takie plecy są idealne i cudowne.

A my po poradni bardzo zrelaksowani. Więcej stresu niż to warte. Babeczka o nic nie pytała, nie zadawała intymnych, krępujących pytań ot na podstawie schematów/ wykresów okreslaliśmy dni płodne. Laseczki wiec nie bójcie się, nie taki wilk straszny jak go malują.

No i chyba czas spać, jutro po 8 pobudka i do kościoła ogarniać papiery.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 02:35   #4520
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Ja ich używałam kilkakrotnie (na weselach i innych imprezach)- utrzymywały się całą noc, bez ześlizgiwania, więc polecam (nie mam ani dużego biustu, ani mini, taka miska B)
Cytat:
Ponoć w zeszłym roku gladiole były w kosmicznych cenach, trochę się tego moja deko obawiała, ale nie mogłam się powstrzymać, bo są takie strzeliste i uwielbiam te kwiaty, moja mama zawsze pełen ogród ich ma

Ja dywan wypieprzę, w kościele od listopada jest nowa posadzka, a jakaś stara szmata tylko psułaby efekt, dywan to chyba nie jest jakiś obowiązek, ja bym na Twoim miejscu poprosiła o zwinięcie, to minuta
Mi moja mówiła, że gladiole są ekonomicznym rozwiązaniem , bo w samych piwoniach byłoby za drogo, więc mieszamy ale mi sie to mieszanie podoba- gladiole uważam za bardzo ładne kwiaty, a poza tym należą do moich wspomnień z dzieciństwa- babcia miała ich pełen ogród
Z dywanem to muszę się dopytać księdza/ siostry zakonnej (też bym wychrzaniła go ), bo nie wiem czy go zdążą i chcą ewentualnie rozwinąć na nabożeństwo, które jest po naszej ceremonii
Cytat:
Cytat:
Mi tył się podoba , dół też ale przód bym bardziej zabudowała- dla równowagi dla tyłu

Byliśmy u księdza i ciężar mi z serca spadł (chodziłam jak tykająca bomba, ale udało się mnie rozbroić )- kursy online zostały zaakceptowane, musimy odbyć w międzyczasie 1 rozmowe/ "test" na zgodność (łatwizna)+ dostarczyć papiery różne (Akt Chrztu, Pierwszej Komunii, Bierzmowania, certyfikat ze ślubu cywilnego, zaświadczenia od 2 świadków ze strony każdego z nas, którzy znają nas bardzo dobrze i poświadczą że nie znają przeszkód byśmy wzięli ślub- i to musi być klepnięte przez jakiegoś oficjała- księdza bądź urzędnika, badź prawnika dziwne, ale da się zrobić itd.). Jeśli dostarczymy wszystkie zaświadczenia i dokumenty do 14 kwietnia to księża i biskupii amerykańscy zdążą przesłać papiery i zgody do biskupa w Polsce i parafii, gdzie bierzemy ślub . Uffff
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 06:53   #4521
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:

Witam Nową PMkę.

Biale sprzęty rządzą

Fajnie że widzisz efekty po odzywce!

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja mam taki pierwszy, na mój mały biust jest super byłam kiedyś na weselu, bo miałam odkryte plecy, trzymał mi się dobrze całą noc wszystko zależy od tego jaki masz biust

Cytat:
Ja ich używałam kilkakrotnie (na weselach i innych imprezach)- utrzymywały się całą noc, bez ześlizgiwania, więc polecam (nie mam ani dużego biustu, ani mini, taka miska b
Kurcze dziewczyny wielkie dzięki! ja mam tez taka mala miseczke B czyli jest szansa że trzymalby sie dla pewnosci jak to ja :p kupie sobie taki wczesniej i przetestuje czy da sie to nosić :p

Laseczki MILEGO ZAKOCHANEGO DNIA :LOVE:

Wysłane z mojego GT-I8260

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-02-14, 07:48   #4522
cude
Zadomowienie

Anesthesia, kupuję, mam nadzieję
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 08:03   #4523
enzunio
BAN stały

Dzień dobry dziewczyny!! Szczęśliwych Walentynek, dzisiaj moja druga rocznica zaręczyn!!

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Enzunio poboda mi sie pomysł na dekoracje kosciola.
Swoją drogą jak to jest u Was? Dogadujecie sie z innymi parami z tego samego dnia, czy kosciół Wam ogarnia dekoracje, czy jak ?
Poszliśmy się zapytać czy możemy mieć swoją dekoratorkę i jak najardziej (myślę, że kościół się cieszy, bo to nowoczesny kościół bez sióstr zakonnych, specjalnie taki wybraliśmy) no i pojechaliśmy w zeszły poniedziałek zobaczyć czy jest inna para i jest godzinę przed nami i zadzwoniliśmy do nich jak nam ksiądz zasugerował ("Będziecie mogli się podzielić kosztami") i zgodzili się zaplacić polowę, nawet żadnych wymagań nie mieli, żadnego koloru przewodniego... Ale i tak zdecydowaliśmy się na biały, bo fioletowy nie bardzo pasuje nam jakoś
No i bardzo się cieszymy, ja wszystko ustalałam z dekoratorką

Cytat:

Mi moja mówiła, że gladiole są ekonomicznym rozwiązaniem , bo w samych piwoniach byłoby za drogo, więc mieszamy ale mi sie to mieszanie podoba- gladiole uważam za bardzo ładne kwiaty, a poza tym należą do moich wspomnień z dzieciństwa- babcia miała ich pełen ogród
Z dywanem to muszę się dopytać księdza/ siostry zakonnej (też bym wychrzaniła go ), bo nie wiem czy go zdążą i chcą ewentualnie rozwinąć na nabożeństwo, które jest po naszej ceremonii
Zawsze były, ale w zeszłym roku byla długa zima i były potwornie drogie i było ich mało na giełdzie Ale liczę na to, że w tym roku zima odpuści i będę miała swoje gladiole

Cytat:
Biale sprzęty rządzą
Przeczytałam "białe zęby rządzą"
Stary 2014-02-14, 08:09   #4524
madzixx88
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki

walentynkowa

Mialam dzis koszmar slubny i sie obudzilam przed budzikiem
Byl dzien slubu, w domu bylo chyba z 30 osob plus fryzjer i wizazystka, rozgardiasz pelen cala zadowolona mijam wizazystke i mowie, ze ide wlasnie sie czesac a potem do niej..a ona, ze jak to, ze moja mama zarzadzila, ze czesanie i make up bede miec po slubie a przed weselem ! i ze przeprasza, ale jeszcze ma 5 osob do pomalowania i odwrocila sie na piecie ja w szoku, szukam mamy co ona odwalila, ale okazalo sie, ze poszla do carrfoura i komorke zostawila zrobilo sie mega zamieszanie, dzwonilam do Tz z placzem, ze 'o ktorej my bedziemy na sali ) nagle patrze ze do slubu 1,5 h a ja ani uczesana ani pomalowana..masakra! Pytam fryzjera czy moze mnie zaczac czesac, bo juz czasu nie ma, on ze spoko ale moze mi tylko zrobic modelowanie na szczotke bo upiecia nie zdarzy, bo oglada skoki !!!
Haha i sie wtedy obudzilam i od razu Tz zaczelam opowiadac

Opium-bardzo ladne paznokcie robie sobie czasem takie, ale ze ze srebrym brokatem

Anesthesia-dziekuje za info o promocji odzywki!!!

Lg ago-super, ze widzisz efekty! Na pewno ja kupie

Iza-i Ty rowniez i gratuluje bialego laptopka dzidziusia tez mam bialego i tel tez

Enzunio-moj Tz tez sie dziwnie spojrzal jak mu przeczytalam ta piesn a tam porownanie do jelenia stwierdzil, ze on nie zgadza sie na zadne antylopy

Docik-piekny gest ze strony Tesciow, rozumiem, ze moze Ci byc niezrecznie ale skoro tak postanowili, to musieli rozmawiac dlugo na ten temat i sa w 200%pewni

Co do bialej bielizny to ja bardzo lubie i jak Atomoowce nic sie nie odznacza chyba, ze przez bluzki mgielki
Do sukni slubnej bede tez miec bialy, choc snilo mi sie tez ze wybralam srebrny strapless

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-02-14 o 08:11
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 08:14   #4525
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, masz może zdjęcia z przed i teraz? Ciekawa jestem rezultatów

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
hejj poczekajcie z wykonczeniem wątku do 10 rano bo w tych okolicach dopiero bede zeby zalozyc nowy wątek
A mamy tytuł? Spokojnie, poczekamy!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 08:23   #4526
madzixx88
Zakorzenienie

Wczoraj chyba Kishlaczkowa(?) pytala o bokserki z Intimissimi, ja w razie czego jako alternatywe moge polecic czerwone bokserki Supermena z Re mega sa!

I jeszcze maly cynk: Dziewczyny, ktore maja New Look, dzis i jutro z kuponem z fb -50%

madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 08:23   #4527
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Enzunio, gratulacje z okazji drugiej rocznicy!
Jakie plany walentynkowe? My idziemy do znajomych na kolację, winko i filmy

Trzeba myśleć nad nowym tytułem wątku!
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 08:32   #4528
Dotka90
Zakorzenienie

Mojakaren, tez się nad Skalskimi zastanawialiśmy, byli an Targach, rozmawialiśmy z tą babeczką i bardzo dobre wrażenie na nas zrobiła
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 08:34   #4529
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Wczoraj chyba Kishlaczkowa(?) pytala o bokserki z Intimissimi, ja w razie czego jako alternatywe moge polecic czerwone bokserki Supermena z Re mega sa!

I jeszcze maly cynk: Dziewczyny, ktore maja New Look, dzis i jutro z kuponem z fb -50%

Kochana to nie ja pytałam, ale przyda się taka wiadomość, więc dziękuję

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 08:37   #4530
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Enzunio, gratulacje z okazji drugiej rocznicy!
Jakie plany walentynkowe? My idziemy do znajomych na kolację, winko i filmy

Trzeba myśleć nad nowym tytułem wątku!
Wyjazd na Mazury i cały weekend rozdawanie zaproszeń, nie ma co

Ale może coś TŻ wymyśli by nie siedzieć z teściami...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości