|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
daj trochę słońca bo u nas dzisiaj brrrrrrrrCytat:
![]() http://www.etsy.com/listing/16932821...feed_tlp=women
|
|
#4502 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
ale i tak w sumie musze pojechac do jakiegos center pomierzyc, bo przy mojej kiepskiej figurze lepiej zobaczyc przed zakupem...
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Docik Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, samych pięknych i radosnych dni w życiu... i żeby ten jeden z najpiękniejszych dni ułozył się po Twojej myśli i był naprawdę wyjątkowy! 100 lat!
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Lemon_Drop Jeszcze nie mamy obrączek, chyba będą z niewielką soczewką (palce mi bardzo puchną) i tam na pewno będzie grawer.
mojakarenJak masz możliwosć zajrzenia do sklepu stacjonarnego, to polecam. W e-sklepie nie ma niestety wszystkich sukienek dostępnych w sklepach. Zeszłoroczna kolekcja letnia była bardzo kwiecista, w tym i jaśniejsze wzory. Udanego świętowania z TŻ-tem ![]() paula Lilia wydaje się trwała. Aczkolwiek florystki nie zawsze polecają tych kwiatów, bo mają kolorowy pyłek, ktory brudzi. U mnie standard to 50 wsuwek. Śmieję się, że jeszcze z kilka próbnych fryzur i będę miała zapas wsuwek na dłuugie lata Anesthesia za cukiernię Macie już upatrzony smak?A co do oryginalnego graweru - mój mężczyzna na początku chciał na zewnątrz grawer z kodem binarnym. Na szczęście stanie chyba na zwykłym, mało szokującym odcisku palca ![]() docik Wszystkiego najlepszego dla Ciebie ![]() Opium Gratuluję zmiany kodu - zazdroszczę, ze tak niedługo do ślubu ![]() wenedka świetna księga - czemu w PL nie ma takich ładnych ?Znalazłam stronę z pięknymi tortami - są obłędne. Zobaczcie tutaj
|
#4506 |
|
BAN stały
|
77 DDŚ
Docik wszystkiego co najlepsze, pięknego wesela i słodkiego życia ![]() Właśnie kliknęłam (zamierzam założyć dopiero przy zdejmowaniu welonu na oczepiny) |
|
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podzielę się jak w końcu się wybiorę ![]() Cytat:
Ja nie używam wsuwek, te które wyciągnęłam wczoraj z fryzury przyniosę na czesanie w dniu ślubu. Bo po co mi drugie tyle
|
||
|
|
|
#4508 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamy apartament/studio na starówce w Sienie, i to będzie naszą bazą wypadową. Ostatnią noc jesteśmy w Rzymie, bo stamtąd lecimy do StanówMy już jedną podróż poślubną mieliśmy, po cywilnym. Byliśmy 2 tygodnie na Hawajach- mój Tż się tam wychował i chciał mi pokazać swoje miejsca. Teraz przyszła moja kolej na podzielenie się ![]() sukienka przeurocza! Cytat:
Podzielę się zdjęciami na pewno!Co do koloru, fajne jest to że można te włosy farbować, jak swoje naturalne, i być może po ślubie troszkę je przyciemnię, tak o ton, żeby nie kupować nowego zestawu (a może jeszcze przed, jeśli mame uda mi się uspokoić- ona mnie widziała ostatnio jako blondynkę, zanim wyleciałam z Polski, iciemniejsze włosy mogą być szokiem )Cytat:
a Wy jakie miejsca rozważacie??? ![]() docik10, w 9tą rocznice 18-stych urodzin życzę Ci wszystkiego co najwspanialsze! ![]() Weselna01, wow! Podziwiam za odwagę! Ja bym takiej nie założyła, ale musze przyznać że jest świetna! cornflower_girl, super link z tymi tortami- dzięki mam już swój wcześniej upatrzony, ale na wszelki wypadek dorzucę jeszcze ze 2 przykłady, gdyby mnie naszły wątpliwośi
|
|||
|
|
|
#4509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki żeby Ci podpasowała ![]() Cytat:
![]() właśnie podejdę tam kiedyś osobiście bo w sklepie internetowym mało kiecek ![]() Cytat:
|
|
#4510 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
STO LAT i wymarzonego ślubu Cytat:
i dziwią mnie wasze opinie, że to wymuszanie kasy itd. moim zdaniem nie wypada wrzucac monet, ale nie trzeba 50zł. my zawsze tańczymy po 1 tańcu z TŻ po 10 zł czyli kosztuje nas to 20zł, a jak ktoś chce wygrac niech wrzuca więcejCytat:
Cytat:
m. in. baleriny, zawsze mam z brokatem Cytat:
![]() Cytat:
bardzo fajna jak na wesele w stylu rustykalnym ;P Cytat:
|
|
#4511 |
|
Zadomowienie
|
docik10, wszystkiego co najlepsze!!!
Ze zbieraniem na wózek spotkałam się dwa razy. Raz tak normalnie, drugi raz z sufitu spadł deszcz banknotów . Wiem, że nie trzeba dużo dawać, wedle uznania, ale będzie tak głupio po prostu robić taką zabawę a stała się już bardzo popularna.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Rozeznanie
|
Docik spelnienia marzen! Duzo milosci i wszystkiego najlepszego
![]() Wen tak ksiega cudo! I kolczyki tez An gratulacje zalatwienia cukierni ![]() Co do zbierania na wozek, nigdy sie nie spotkalam, u nas nie bedzie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#4513 |
|
Rozeznanie
|
Docik, wszystkiego najlepszego!
|
#4514 |
|
BAN stały
|
Cude, nie wiem czy tak już
W moich rejonach jest od zawsze, nawet moja mama miała I ja też będę miała, u nas oprócz banknotów (nawet jednodolarówek ) daje się też monety, zdrapki lotto, kupony lotto itp. Każdy jest na to przygotowany raczej, każdy chce wygrać flaszkę, więc te nominały są jak najmniejsze, żeby jak najwięcej razy podchodzić ![]() EDIT: Natomiast u nas nie używa się określenia "zbierania na wózek" ![]() I zbiera to nowa para młoda, która trzyma welon i zbiera do welonu, więc nazywa się "zbieranie do welonu"
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-03-15 o 19:02 |
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?biw=1366...tart=0&ndsp=22 |
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Docik - najlepsiejszego
|
|
|
|
#4518 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
poza tym kto nie chce niech nie tańczy, przecież to nie jest zmuszanie żeby dać kasę i tańczyć
|
||
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
O - właśnie mi przypomniałyście, że chciałam dać adnotację na zaproszeniach, że jeżeli komuś wpadnie do głowy przynosić nam kwiaty na ślub, to już lepiej kupon lotto
![]() Z innej beczki: jak robicie te piętrowe cytaty? Ja umiem tylko zacytować na raz jeden post i cofnij, cytuj, cofnij...czasem ja jestem w trakcie dodawania, a tu ktoś pisze posta i mi się rozbija moja wypowiedź na dwa oddzielne posty z cytatami... Jak się to robi?Dzięki za komentarze odnośnie sukienki Macie zdane 99% osób z jakimi rozmawiałam - że piękna, odważna, urocza, śliczna i w ogóle, ale sami nie mieliby odwagi Było widzieć jaka ja byłam przerażona, jak weszłam z nią do przymierzalni i miała mnie zobaczyć mama, siostra i bratowa. Spodziewałam się fali krytyki (2 na 3 osoby z tej grupy mają dość tradycyjne podejście ds wesela) a tu łubudubu - zachwycone, że mi pasuje, że leży idealnie i w ogóle są na tak ![]() Większa wojna była (i jest) o to, że to "tylko cywilny" :P Sprawdzam właśnie kim jest Kim Kardashian i co za wesele miała. Dalej mimo wszystko trochę się boję, że jedna osoba od włosów, makijażu, paznokci itp. może zrobić wszystko po łebkach... Jakie macie doświadczenia? W załączniku dorzucam nasze pomysły na detale, sale itp. Część będzie dosłownie a z innych czerpiemy natchnienie Na pewno tort i figurki chcemy takie mieć chyba, że gości będzie mniej jak 70, to i tort będzie inny (bo na mniej jak 70 kawałków nie da się go zrobić). Takie zaproszenia ale inny motyw, kule, tylko w naszym zestawie kolorystycznym i tak dalej.Dodaje też zdjęcia naszego lokalu ![]() I zdjęcie jednej z PM z Wrocławia, która miała sesję w tej sukni Tylko kolorystyka inna, bo stricte biało-czarna.
|
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
I dalej
|
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np. u mnie nigdy w życiu nie było czegoś takiego jak zbieranie na wózek ani dawanie kasy orkiestrze za dedykacje z kolei mamy takie coś jak "obigrowki (obgrywanie- jak kto woli)" gdzie drużba (o ile się go posiada dla mnie mega głupie i wieśniackie, ale dosyć popularne ![]() Cytat:
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw klikasz to wielocytuj przy każdej wypowiedzi na którą chcesz odpowiedzieć, a na sam koniec klikasz odpowiedz na dole
|
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4525 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piękna i odważna Cytat:
może świadkowej mama by mi taką uszyła, bo w tej z linka jest taka guma na plecach, która nigdy mi się nie podobała, a i istnieje obawa, że będzie się zsuwać... Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
165 DDŚ[QUOTE=czekooczekolada;455 97659]docik spełnienia marzeń ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja nijak do sukni nie pasuje, ale kocham ją miłością wielką i nie zamierzam z niej rezygnować i wpinam z welonemCytat:
byłam dzisiaj na siłowni ui stwierdziłam, że ja moich grubych ramion i bułek pod pachami chyba nigdy się nie pozbędę
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze u nas nie ma niczego takiego. A macie takie zabawy jak zabieranie butów młodym?
|
#4527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nawet małolatów nie oszczędzali ;/jeszcze jak się trafi jakiś kiepski drużba to może sie zrobić nieprzyjemnie ... Cytat:
co do ramion - na pewno przesadzasz ale wolałabym mieć takie delikatne, a nie chude i wyrzeźbione jak moje
|
|
#4528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a widziałaś moje zdjęcia w sukni?? w klubie są
"Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." Edytowane przez KaMilka4891 Czas edycji: 2014-03-15 o 20:32 |
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4530 |
|
Zadomowienie
|
I te rymy częstochowskie przy tych "odgrywkach " - nienawidzę tego- trwa to w nieskończoność. Dlatego my nie decydowaliśmy na żadnego wodzireja , drużbę czy jak to się zwie. Bawiliśmy na weselu z naszą orkiestrą , rewelacyjnie prowadzili i co najważniejsze z klasą bez jakiś głupich chamskich zabaw czy podtekstów.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

daj trochę słońca bo u nas dzisiaj brrrrrrrr
Całkowicie w moim guście 
?

) stwierdziła, że ona to w sumie nic nie wie bo my jej nic nie mówimy, a o niektórych sprawach dowiaduje się od osób trzecich. Ale, żeby sama zapytała to też nie bardzo... więc dziwią mnie jej marudzenia, bo skoro nie pyta, to ja wychodzę z założenia, że może jej szczegóły nie interesują, więc po co ją mamy nimi zarzucać.

ostatnio skarpetki kupiłam dziecięce

piękna i odważna