![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Mi też jest dzisiaj okropnie, cały czas czekam aż do mnie napisze zamiast się pogodzić z tym, że już nie napisze. Minęły 24 dni. Nie wiem na co ja jeszcze czekam. On ma po prostu mnie w dupie, czas spojrzeć prawdzie w oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem trochę zła, ale bardziej mam żal, że mimo mojej pracy nad tym związkiem, tego, co mi mówił i jak się zachowywał na początku, dostałam po tyłku. Zresztą nie wiem czy bym umiała znowu z nim być, zaufać.. Miałam go za innego człowieka, myślałam, że jest troskliwy, że gdyby coś miało się stać, to będzie o mnie walczył. Wyjechał i nagle wszystko runęło. ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Ech, boję się tego stanu wyczekiwania. Póki co o tym nie myślę, sam mi powiedział, że nie chce dzwonić i mieszać mi w głowie, ale oboje mamy swoje rzeczy, on ma mi oddać pieniądze, a nie zna mojego konta. Nie wiem jak zareaguje gdy dostanę np. chłodnego smsa, że przekazał komuś rzeczy i pieniądze. Przyjdzie taki czas, że będę musiała się z tym wszystkim pogodzić..
![]() |
#4503 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wolałabym być facetem, im jest jakoś łatwiej ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
I mój związek się zakończył. Najgorsze jest to ze pracujemy razem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Wtajemniczenie
|
Teraz jechałabym właśnie z nim i całą rodzinką na wesele do niego.. A tu proszę. Siedzę w domu i smucę się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Przyczajenie
|
Tęsknie za nim.... Teraz pewnie siedzi nad jeziorem ze znajomymi, albo na piwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Płakać mi się chce. Dzisiaj ma ten ślub, ciekawa jestem czy o czymś pomyśli jak usłyszy przysięgę "I ,że Cię nie zostawię aż do śmierci". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Współczuję. To byłby drugi dzień mojego 3tygodniowego urlopu, który miałam spędzić u niego, tak się cieszyłam na ten wyjazd... Rozwalił mi całe plany, ciężko się z tym wszystkim pogodzić.
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
W moim wypadku to ja zerwałam. I zawsze daję się nabrać na obietnice poprawy zmian itd, ale tym razem już głupia nie będę.
Wiadomo że ciężko jest, ale wiem że dobrze robię. Wykańczal mnie ten związek. Najgorzej będzie w pracy, nie chce zeby ludziom o mnie opowiadał jakieś straszne rzeczy, ogólnie chcę uniknąć pytań od wszystkich co się stało itd :/
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Mimo że czekam na weekend i go uwielbiam, to w tym momencie chybanie powinnam mieć weekendów. W pracy przynajmniej czymś się zajmę i nie myślę o tym dupku, a w domu już zaczynam myśleć, analizować, tworzyc sobie filmy w głowie i proawdzić do niego monologi. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Raczkowanie
|
Ale jaja, mój eks się odezwał
![]() Paradoksalnie utwierdziło mnie to w przekonaniu, że powinnam ułożyć sobie życie samej, że na nim świat się nie kończy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy umiem odejść... Tyle rozstań w życiu już przeżyłam, że to już z marszu mi przychodzi ![]() ps. tak w sumie na temat http://11x11.blox.pl/2006/10/Najwiek...a-kobieta.html
- - - Edytowane przez szukajac Czas edycji: 2014-08-02 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A i tak tęsknie, i tak kocham... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Marudziara
|
Trzeba zostawić, to co minęło za sobą i ruszyć do przodu. Podsycanie tęsknoty nic nie da ... życie w marzeniach tylko będzie bolało i przedłużało czas "dojścia do siebie". Trzeba odciąć się grubą kreską, zostawić za sobą i iść do przodu
![]()
#4518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze bym się chciała nauczyć korzystać z życia i cieszyc się nim, ale to temat chyba na inny wątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Marudziara
|
Mnie po 7 miesiącach zdarza się mieć "smutne dni", ale trzeba iść do przodu ...
#4520 |
Przyczajenie
|
Ciągle myślę, że powinnam dać mu czasu na przemyślenie tego, że odezwie się do mnie za kilka tygodni i znowu będziemy razem...
Nie umiem sobie tego wyobrazić, że juz go nie przytulę, nie obudzę się obok niego... WRÓĆ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Marudziara
|
Jeśli tak zdecydował,zostawił daj mu spokój. On Ciebie nie chce, a Ty marnujesz sobie życie zadręczając się jego osobą.
#4522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dopiero dziś mam trochę czasu, żeby Wam odpisać. Z eksem nie mam kontaktu od 5 dni. W tym czasie poleciał daleko za granicę - wyjazd z pracy na 3 tygodnie do Azji. Napisał mi, że doleciał - nie odpisałam nic. Cieszę się, że jest cały i zdrowy. Nie płaczę, nie budzę sie rano przerażona i przestraszona, tak jak to kiedyś było. Jakoś żyję, raz lepiej raz gorzej, są momenty, że tęsknię, ale odpycham od siebie te myśli. Przypominam sobie jego teksty, to jak mnie olewał, nie zapytał nawet jak się czuję po założeniu aparatu na zęby ![]() ![]() ![]() Byłam zabawką, nic nie znaczącym śmieciem, którego można przelecieć kiedy się chce a potem olać. Zdeptał moje uczucia, mnie jako człowieka poniżył i upokorzył. Robiłam wszystko, co chciał, widział jakie miałam wyrzuty sumienia jak coś zrobiłam nie tak i jeszcze bardziej mnie upodlił i patrzył jak się przed nim poniżam i błagam, żeby wybaczył.. Czy dla takiego człowieka powinno być miejsce w naszym życiu? Nie. Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę dużo siły ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Nie czekaj, ja czekałam i tylko się nacierpiałam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze dziewczyny, wszystkie zasługujemy na kochających i stabilnych facetów.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
Czemu znowu wszystko na gorąco robisz? Znowu się spieszysz i znowu wyjdzie Ci to bokiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Niedlugo zobaczę go w pracy, mimo ze nie chce juz z nim być to nie wiem jak się zachować. Nie chcę jego kolejnych obietnic... nie chcę tego słuchać
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że mój mnie kocha. Powiedział mi to. Że kocha, ale nie może już przez to przechodzić. Nie chce tego. Wiem to. Nie chce też ze mną być i spoko, trudno. Pocierpię sobie trochę i będzie dobrze. Trzeba przez to przebrnąć, chociaż jest bardzo ciężko. Ale trudno się z tym pogodzić. Boli mnie bardziej to, że to ja byłam osobą od której chce się odejść przez jej zachowanie. Że zmarnowałam szansę na ten związek. Z naprawdę fajnym facetem. Dlatego to ja teraz chciałabym to naprawić i "latam" za nim. Ale sytuacja odwrotna, gdzie facet od prawie roku mówi, że nic nie czuje i lala z nim jest? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, wiem, że to wątek rozstaniowy a ja jeszcze się nie rozstałam, ale myślę, że niedługo to nastąpi.
Jest mi tak bardzo przykro, że osoba która jest dla mnie najważniejsza ma kompletnie gdzieś to co sie ze mną dzieje i jak się czuje. Już mam dosyć bycia wiecznie na końcu. Wybaczyłam za wiele i teraz ponoszę tego konsekwencje. Potrzebuje sie wygadać. Przyjaciółka jest w pracy a do nikogo innego nie mam na tyle zaufania żeby opowiadac o moim zwiazku. Kazdy mysli, ze jest wspaniale. "misiu" na imprezie. Taki na dodatek zajety, ze nie mial czasu smsa wyslac. Edytowane przez effies Czas edycji: 2014-08-02 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Obwiniasz się o wszystko tak samo jak ja siebie obwiniałam.. Nie wiem czemu sobie to robisz. On na pewno księciem na białym rumaku nie był... Klapki z oczu muszą spaść tak jak i mi spadły. Chyba nie zrozumiałaś za wiele z mojego postu. O mnie eks się troszczył jak byliśmy razem. O tym nie interesowaniu się mną, olewaniu mnie to są sytuacje które się wydarzyły w ciągu ostatniego miesiąca. Nie jesteśmy razem od listopada 2013.. I od tej daty niecały rok wstecz zaczęło się piekło: było coś nie tak między nami - on chce odejść, on nie kocha. Jakoś się układało po tym i był cudowny i do rany przyłóż i oczywiście zakochany... ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
Kiedy poznamy kogoś wartościowego? ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
A to jak sie jest na imprezie to jest taki mus pisania? Edytowane przez ciezko_jest_lekko_zyc Czas edycji: 2014-08-02 o 21:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.