|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Hej dziewczyny!
Przepraszam, że nie było mnie na wątku tzw byłam i czytałam czasem co nieco, ale nia miałam siły i poprostu czasu pisać. Podaję dziś wagę 64,7 @ już nie ma więc jest ok. Postaram się was doczytać bardziej o czym pisałyście, bo widzę że dużo mnie ominęło.. i chyba mam nadzieję że nie zostałam wyautowana ![]() Miałam dużo nauki i zaliczenia. W zasadzie w ten weekend miałam 1 kolo i 2 zerówki, a czeka mnie jeszcze 3 egzaminy, a jak zerówek nie zaliczę to po prostu 5 .... Utrzymanie wagi w normie więc ok ![]() Podaje dziś menu: 1. owsianka z jogodami goji, rodzynkami, żurawiną, orzechami pekan i grejfrut 2. jogurt naturalny + mandarynka 3. Schab wieprzowy ze sliwką suszoną + 3 ziemniaki + surówka (sałata pekińska, marchewka, papryka, jabłko, por) 4. jajko na miękko + chleb razowy kromka + 3-4 ogórki kwaszone 5. 100g pierś z indyka + warzywa (rzodkiewka, sałata rzymska, rukola, pomidor) + 50g kasza bulgur |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj 89
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
KASIULA właśnie wróciłam od lekarza.Leki przepisane ,ale w aptece nie ma wszystkich i mam zamówione będą o 17.Mam jakieś ampułki co się trzyma kilka minut w ustach i potem przegryza i robi się jakiś żel
![]() ano nadwyżka jest ![]() ![]()
#4504 |
Raczkowanie
|
hej waga do tabeli 71,5i nadwyżka ale obiecuje teraz nadrobić i wziąć się za siebie .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
awokado faszerowane łososiem i serem jajka faszerowane ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem jajecznica z pomidorem i szczypiorkiem jajka faszerowane jogurtem i schabem kasza jaglana z truskawkami pasta łososiowa z pieczywem chrupkim płatki owsiane z imbirem ii miodem płatki owsiane z jogurtem i suszoną śliwką ser biały z ogórkiem i koperkiem szpinakowa sałatka z orzechami i buraczkami zupa mleczna z płatkami owsianymi W zasadzie skład zawarty jest w tytule + przyprawy. Nie są to wiec jakieś wymyślne rzeczy. Obiady też proste, chociaż tu już bardziej potrzebny jakiś opis.Jest dział z przepisami, na własne wypieki pieczywa, z tego na pewno skorzystam. Ale generalnie szału nie ma. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- 2oka to ważymy tyle samo ![]()
![]() |
#4506 |
Wtajemniczenie
|
Ale Wam dobrze Kasiula i Nikola
![]() ![]() Kasiula pokaralo Cie za mnie!! ![]() ![]() ![]() Pendulka masz spadek 3,7kg w tydzien? O nie, tak nie moze byc. Nie ma Cie caly tydzien na watku, nie wiemy co jesz i na koniec sa liczby z kosmosu ![]() Musisz to koniecznie zmienic. Nikolcia a nie chcesz sobie elektronicznej kupic? Ogrodniczka nie no, poszaleli ze sniadaniami ![]() ![]()
#4507 |
Raczkowanie
|
MARTUSZKA a ile to roboty za 9miesięcy też możesz siedzieć w domu
![]() ![]() Jak przestanie mi waga spadać to pewnie kupie żeby chociaż spadek 0,3kg zobaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
Nikolcia
![]() ![]()
#4509 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Wtajemniczenie
|
Tabelka tak wszystkich zamurowala?
![]() Pisac, pisac ![]() U mnie dzis sniegiem sypalo jakby ktos oszalal. Jak tak dalej pojdzie to bede miec problemy z dojechaniem do pracy ![]() Oprocz moich zdjec i jadlospisu Kotori to nikt nie napisal nic co jadl ![]()
#4511 |
Raczkowanie
|
MARTUSZKA no bo mi się wyswietla tabelka i to nawet w moziili hehe.
A co do pisania jadłospisów to były ciekawsze tematy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
tak tak, ciekawsze tematy - a najciekawszy to byla mamusia od pajacykow
![]() ![]() ![]() Kasiula gdzie jestes? stesknilam sie slonce moje ![]() ![]()
#4513 |
Raczkowanie
|
Kasiula się obraziła albo szykuje dzieciaki do spania.Moja w końcu padła byle nie tak jak wczoraj na 2h a potem harce do 1
![]() Zjadłam na kolację rybę z puszki i mi strasznie ciężko na żołądku,trzeba płacić za grzechy teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zadomowienie
|
Martuszka obraziłam się
![]() ![]() Gości mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula no dobrze, ze sie obrazilas, moge Ci
![]() ![]() zartuje sobie ![]() ![]() Nikolcia toz ja tylko sobie malutkie zarciki robie ![]() 6-ty dzien juz ![]()
#4516 |
Raczkowanie
|
MARTUSZKA nie żartuj że w ciaży jesteś?????ale to nie wina moja i KASIULI od razu mówię.
![]() Kasiula bylekiedy goście Ci d...zawracją,pogoń ich bo MARTUSZKA czeka na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Wtajemniczenie
|
Nikolcia na pewno jest tego jakies inne sensowne wytlumaczenie
![]() I nawet tak sobie nie zartuj, bo wszysczy mi tak kracza ostatnio, nawet w pracy i ja chyba fisiuje ![]() ![]()
#4518 |
Raczkowanie
|
Byłam pewna że powiesz ze to przez NAS
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
Nikolcia spoko, spoko, 10 lat sie nic nie przypaletalo to i teraz sie nie przypaleta.
Tylko bardzo mi nie na reke ze akuret teraz @ mi sie spoznia, bo sie na narty wybieram. Zla jestem ![]()
#4520 |
Konto usunięte
|
Czytam wszystko, ale ciężko mi pisać z telefonu, a do komputera nie mam czasu zasiąść
![]() Dzisiaj: I- 120 gram twarogu z serkiem homogenizowanym, łyżką dżemu porzeczkowego i łyżką wiórek kokosowych, II- jedna kanapka z sałatą, burakiem i serem camembert+ pomarańcza, III- sałatka z 1/2 woreczka soczewicy zielonej, groszku, ogórka kiszonego+ 200 gram kalafiora, IV- sałatka (sałata, papryka, ogórek kiszony, marchew, sos musztardowy). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, jadlospis na jutro:
I. Musli z mlekiem II. Banan, orzechy laskowe III. Spaghetti IV. Mandarynki, jogurt nat. V. Rosol z duza iloscia marchewki i z piersia z kurczaka
#4522 |
Raczkowanie
|
20tka umarłabym z głodu po takim jedzeniu
![]() Martuszka kusisz spagetti ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Wtajemniczenie
|
2oka no poszlas po bandzie z tym jedzeniem
![]() Ja kocham spaghetti ![]() Tez juz sie zbieram, kolorowych snow ![]()
#4524 |
Konto usunięte
|
Ale ja nie byłam głodna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak myślałam, że zareagujecie ![]() jem normalnie, dzisiejszy jadłospis: 1. dwie kanapki z pastą jajeczną i warzywami, duża kawa z mlekiem i cukrem 2. dwie kromki razowca wędliną, masłem, ogórkiem kiszonym 3. makaron pełnoziarnisty, kurczak w curry z cebulą, gotowane warzywa 4. koktajl białkowy Ćwiczę bardzo dużo, poza tym w tamtym tygodniu miałam +0,2, bo w tydzień temu w pon dostałam @. Teraz zeszło to wszystko ze mnie, więc bilans i tak mniej wychodzi 1kg na tydzień. Niestety nie mam za bardzo czasu się udzielać, także faktycznie to się mija z celem. No trudno. Trzymajcie się Chudzielce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
KASIULA znikneła i wątek upadł
![]() MENU' 1. 1parówka z szynki,kromka z żywiecką,sałatą,1/4papryki 2.jogurt nat z musli,jabłko 3.spaghetti[pomidory z puszki,mielone z indyka,cebula,czosnek,baz ylia z ciemnym makaronem] 4.jajecznica z pomidorem i szczypiorkiem,kromka chrupkiego z serkiem Edytowane przez nikolcia r Czas edycji: 2015-01-27 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zadomowienie
|
Jestem
![]() ![]() Wczoraj mnie nie było bo przyszli do nas znajomi. Fajni z nich ludzie tylko nie mają umiaru. Wyszli przed 1 ![]() ![]() Dzisiaj u mnie do 15 nie ma prądu i ![]() ![]() ![]() Córa dzisiaj ma w szkole zabawę choinkową, wczoraj jeździliśmy kupi strój, padło na aniołka, chociaż raczej powinien być ![]() U mnie dzisiaj ładny spadek na wadze, wczoraj chyba zatrzymała mi się woda bo cały dzień latałam co 5 min siusiu. Muszę teraz go utrzymać i może jeszcze choć troszkę spadnie ![]() Dzisiejsze menu: I. 3 kromki chleba wieloziarnistego, 90 g sera camembert light, II. banan, kromki mojego chleba chrupkiego z odrobiną moejgo dżemu truskawkowego III. Zupa pieczarkowa, 2 jajka sadzone, surówka IV. 2 mandarynki, 30 g sera camembert light V. makrela wędzona, kromka mojego chleba chrupkiego ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Martuszka ty mi przynajmniej pokazałaś swój chudy, kościsty tyłeczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę na mnie nic nie zwalać! To nie przeze mnie spóźnia Ci się @ Ja nie pamiętam żeby między nami do czegoś doszło ![]() ![]() ![]() P.s. Zapomniałam Ci powiedzieć. Byłam ostatnio w Twojej okolicy i podmieniłam Ci tabletki na witaminki ![]() ![]() ![]() Pendulka skromny ten Twój jadłospis, tym bardziej że duuużo ćwiczysz. Już wiem dlaczego waga tak szybko Ci spada. Głodzisz się ![]() Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-01-27 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście ruch dzisiaj mały. To ja wkleję swoje menu:
1. ser biały z warzywami i jogurtem 2. chleb zytni oskroba + łosoś w sosie własnym + warzywa 3. spagetti pełnoziarniste + sos pomidorowy + chuda szynka +surówka 4. zupa ogórkowa niezabielana z ziemniakami 5. surówka warzywna + jogurt Pozwolę sobie jeszcze napisać odnośnie podróżowania z dziećmi. My co prawda mamy jedno, ale jeździliśmy od małego w góry. Dziecko przyzwyczajone do pieszych wędrówek. Czasami z kondycją lepsza od matki. Poza tym jest wiele tras, gdzie można pojechać wózkiem. Nawet w skalnych miastach w Czechach można jechać z dzieckiem w wózku. Nasza jednak na nogach zrobiła z 20 km. Do Morskiego Oka też weszła na nogach. Co prawda jak wróciliśmy do kwatery to zasnęła w ciągu 10 minut. Moje dziecko cieszyło się, że ona potrafi, a mama nie potrafi, bo tak specjalnie mówiliśmy, żeby było, że ona bohaterka, ale mama też dawała radę ![]() Dzisiaj mam wywiadówkę półroczną. Średnia podobno 5,0, więc jest dobrze ![]()
#4529 |
Zadomowienie
|
Ogrodniczka na spływie Dunajcem też byłam z córą (miała chyba wtedy 2 latka), Trzy Korony też zdobyliśmy. W Zakopanym byliśmy np wózkiem w Dolinie Chochołowskiej. Jak się chce to można w dzieckiem zwiedzić wiele miejsc. Jednak niektórym wygodniej i łatwiej jest szukać wymówek
![]() Moja córa też od poniedziałku zaczyna ferie. Zebranie mam jutro. O ile o oceny się nie boję bo widzę wszystkie na bieżąco (mają e-dziennik) to bardziej boję się o zachowanie. Nie jest łobuzem tylko gadułą ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Gdzie wy dziewczyny jesteście ![]() ![]() Anka widzę Cię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Wtajemniczenie
|
No co tak malo piszecie? Ja tu ciezko pracuje, wracam sie zrelaksowac i nie ma przy czym
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.