|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
tak czy owak to jest to samo... nie wiem w jakich jednostkach mogłabyś się nie łapać
![]() lepiej zadietować profilaktycznie. Maga miała poniżej 140 i też dietowała moje koleżanki weselnie robią po prostu tour po Długiej i zawsze coś wyhaczą. Ja - w ta pora (wyprzedażowa) - lubiłam kupić kiecę tu (mają butik na rogu Jana i Tomasza) http://www.femini.pl/kolekcje-femini...lato-2013.html tylko nie wiem jak teraz z cenami ostatnio ze 3 lata temu tam kupowałam... (ale kiecki nosiłam i będę nosić - o ile schudnę - lata).Cytat:
bardzo mi przykro....![]() ![]() klask i:a jak podróż (oprócz duchoty)? pokaż swoje trofea
|
|
|
#4503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi przykro ![]() Cytat:
super, że wizyty udane i do tego zakupy ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
jak jechaliśmy było ok. ale jak się zatrzymywaliśmy była syrena. koszmar, ona cały mokry i czerwony (my też). na bioderkach też apogeum wycia. mało brakowało a tż by wył razem z nim jak widział co mu robią
![]() trofea http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...470140628.html (przepłaciłam 10 zł., ale wiem jaki rozmiar mam nosić i zależało mi na czasie).gorset taki standardowy na haftki. okulary i buty bez szału. nie mam siły teraz robić zdjęcia, może później ![]() Panika jak ty się czujesz?
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Panika no dlatego właśnie "profilaktycznie" dietuję
cukier po jogurcie naturalnym i otrębach i bananie (wkroiłam całego aby zobaczyć) 93 czyli jest gites i to mi się podoba i mam nadzieję że tak zostanie ale dziś jestem co chwila głodna, jadłam godzienę temu a już chce mi się jeść...Ważyłam się na wadze w aptece i mam plus 1kg więc OK, chociaż pani dr mnie ostrzegała że moge lecieć z wagi z jednej str bym chciała ale z drugiej ta mina ginki...nie bardzo... Jojla co do ruchów to ginka odrazu mi powiedziała że DZIECKO TEŻ SPAĆ MUSI więc nie ma się co stresować a jak długo się nie oddzywał to brałam coś słodkiego, kostkę czekolady choćby i po chwili odzew był Melbi tak dziś już spokojniejsza, po prostu wczoraj miałam chwilę załamania że jeszcze do tego to mi się przyplątało...ale dziś już ogarnęłam powoli temat i jest ok... Saminka witaj i przykro mi że tutaj i w takich okolicznościach, a co teraz macie czekać? czy możecie działać? miałaś zabieg czy samoistne poronienie? Ile masz lat? Waderka dziewczynki już napisały wszystko, też uważam że szpital to dobre rozwiązanie, ale na jak długo będziesz musiała tam zostać? Kiedy kolejna wizyta?? Berbie super że wszystko OK, pokaż zakupy ?? ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Berbie fajny ten cyckonosz no i tak 10zł to NIC bo ja przepłaciłam 50zł ;/ ale już trudno jestem już mądrzejsza chociaż początkowo miałam plan iść tylko pomierzyć i zobaczyć jaki rozmiar....zamówić w necie no ale cóż....
|
#4506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4507 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
stanior elegancki
|
|
|
#4508 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mierzyłam ketonów w moczu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale najważniejsze że wszystko ok
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
skąd ja to znam ![]() cały czas się nie rozumiemy. przy wartości "180" nie ma mowy o profilaktycznym dietowaniu. Berbie, dobrze się czuję (oprócz muła roku). Jutro o 9ej jednak idę do gina. I poza naturalnym stresem i strachem mam kwestię nie do przeskoczenia. Powinnam zmyć kolor z paznokci u stóp. A za chiny nie dam rady. Jak tylko odkręcam zmywacz....
|
|
#4510 |
|
Konto usunięte
|
Pani kciuki za jutro
Agatka cieszę się że ogarnęłaś temat i już jesteś spokojniejsza Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4511 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło ![]() nie mam pojęcia - muszę skonsultować z dr - czekamy na wyniki i idę do dr...zobaczymy co będzie... Cytat:
niezła lassska rośnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niezłe łupy ![]() ========================= ================ znów byłam u rodziców - musiałam zająć myśli więc zrobiłam wczoraj i dziś jakieś 50 słoików ogórków kiszonych jednak odgonić myśli się nie dało...
|
|
#4512 |
|
Konto usunięte
|
Rena będzie lepiej jak to wypłaczesz. Nie hamuj się.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jutro.Mały zjadł łyżeczka na kolacje.Mimo to po kàpaniu zażyczył sobie cyca Oby tylko zaczął przybierać...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Paniczka pisząc "profilaktycznie" miałam na myśli "leczenie-dietą"
Trzymam za jutro Póki co idzie mi nieźle chociaż zupa ogórkowa była z ryżem normalnym a nie brązowym jak zalecają Na kolacje zjem pomidora malinowego chociaż on nie jest zalecany - ale tylko takie mam w domu, sprawdzę jak na mnie działa... Iza dzięki Samira no to daj znać po wizycie a my tu trzymamy zostań z Nami, będzie Ci łatwiej! Zeberka widzę Cię! Pisz co u Was?? Jak się czujecie? jak Kasia? Rena bo myśli nie da się niczym odciągnąć...one i tak będą
|
#4515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O
Cytat:
Jedyne co dobrego wynikło z mojego poronienia to to że trafiłam na ten wątek . Dziewczyny są najlepsze i bardzo dużo mi pomogły. Cytat:
wow goni maksia! Dziś 4800gram Ciesze się że bioderka okbi że tyle załatwiliście Cytat:
super objaw Cytat:
Żadne ogórasy na to nie pomogą ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy Czas edycji: 2014-07-31 o 20:29 |
||||
|
|
|
#4516 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4517 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Rena
Dziękuję Wam kochane za wsparcie, tak jak Berbie ( Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agatko wierzę, że dasz radę Cytat:
Zaczynam schizować, co chwilę sprawdzam, czy nie krwawię Jeśli by były jakieś krwawienia to mam jechać do najbliższego szpitala, a potem ewentualnie po badaniach przeniosą mnie do Warszawy. Pociesza mnie, że nasz ordynator to dobry kolega mojej ginki, więc miałaby nade mną pośrednią opiekę ![]() Ale z dwojga złego wolę iść do szpitala na Madalińskiego, kiedy nic się nie dzieje i tam być do końca, niż do swojego miejscowego z plamieniem i oni mieliby się mną "zająć"... Saminka witaj
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Waderka a własnie jest odwrotnie, z tego co ta lekarka mi dziś mówiła to cukrzyca ciążowa wywodzi się z hormonów których w ciąży jest aż za dużo....to nie jest tak że jak ktoś ma nadwagę czy coś to będzie ją miał...
Ja pierdziu a ja jakbym miała iśc do szpitala...co dziś pow do Tż że ta lekarka zaleciła mi 30 min spacery....heh i jak tu spacerować jak ginka każe się oszczędzać i leżakować...a ta szyjka nie daje mi spokoju...i jeszcze jakbym miała teraz iść się "szyć" to już bym miała dość bo jak tu w szpitalu dietować... Trzymam za Was abyś nie musiała trafiać do tego szpitala, zwłaszcza z plamieniami! Nic takiego nie będzie miało miejsca!A skoro przy schizach jesteśmy to ja mam wrażenie że moje dziecko jest mega nisko ... czy to normalne???????? Saminka pisz tutaj i wylewaj żale bo to pomaga!
|
#4519 |
|
Konto usunięte
|
Saminka...
![]() za bioderka Krzysia ![]() Agatko widzę, że zaczynasz panowanie nad cukrzycą - będzie dobrze ![]() Waderka u Ciebie też trzymam , żebyś nie musiała leżeć do rozwiązania |
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Saminka witaj
![]() Berbie dobrze że wszystko jest w porządku. Brawa za zakupy ![]() My dzisiaj też byliśmy u kontroli u ortopedy. Jutro idziemy na wesele. Pierwszy raz Olka na pól nocy zostawimy
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olo na bank da radę ale Ty? ![]() Agata: Cytat:
myślisz, że w szpitalu nie zapytają o dietę??? może być lepsza lub gorsza (bo mogą nie trafić w Twój cukrzycowy "gust"), ale na pewno będzie osobna.
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Pani trochę się obawiam o piersi bo idziemy na 15 więc nie wiem jak to będzie bez karmienia
a po tym jak Olek ostatnio dużo je może być ciekawie. Olek zostaje z moją mamą, więc będę spokojna bo lepszej opieki nie może mieć
|
#4523 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I te sam zestaw i te zalecenia. Uprzedzam - śliniaczek jest bardzo szeroki Agata, poczytaj kilka razy książeczkę, popróbuj tego i owego i tak jak Ci Pani pisze - obyś miała cukrzycę, jak ja. Niewiele przytyłam, świetnie się czułam, metabolizm ładnie działał. Niestety po porodzie sprawa z dietą się rypła ![]() Cytat:
Przytulam mocno... Pisz, ile tylko potrzebujesz.. Cytat:
![]() Nie byłam u lekarza, mama i TŻ orzekli, że siusior wygląda normalnie. Ale ja będę bacznie obserwować... |
|||
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Maga, rozumiem. Mam nadzieję, że biust da radę
![]() Mój Żniwiarz. Pomagał dziś sąsiadom. Furorę robił bo pomagał, że ho! ho!
|
|
#4525 |
|
Konto usunięte
|
Rewelacyjny
![]()
|
|
|
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
Agatko o wiele lepiej Ci z tym spokojem.
Fajnie ze tak szybko ogarnełas sprawe. Saminka witaj. Pisz dziewczyny sa bezcenne. Berbie super ze u Krzysia wszystko dobrze. Duzy chlop. Kucyku Maksiu tez ładnie rosnie. Anitko Emi to chyba bedzie jakas modeleczka. Waderko oby wszystko dobrze sie poukladalo. A swoja droga jak dopiero za 3 tygodnie wizyta to chyba nie jest zle? Renka przytulam mocno. Chcialabym takie podejscie jak Ty. Ja jestem tak zes.rana ze moge byc w ciazy ze wole nie miec dzieci. No jakas masakra. Izka mam nadzieje ze Domis szybciutko nadrobi wage. Gryzia co tam u Ciebie? Jak sie czujesz? Zeberko odezwij sie do nas. Trzymajcie sie kochane. Kciuki dla potrzebujacych.
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za troskę
Wypoczywamy z Kasią u moich Rodziców bo ostatnio mam jakiś gorszy czas pt.''jestem zawiedziona sobą'' Miałam gościowy maraton, potem tz-et mi naznosił grzybów z lasu, na koniec chciałam chociaż zerknąc do pudeł jakie ciuszki mam dla Tosi bo ostatnio zaczynam miewać skurcze..więc ciągle jakaś robota i minimalne ilości snu.... Potrzebowałam trochę zwolnić tempo ale na niedzielę wracamy bo mam znowu gości na których długo czekałam a trudno było się czasowo zgrać.Nie odnoszę się ale nadrobiłam, moze powrocie uda się być bardziej aktywnym na forum. Caluski ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Nieźle, gdyby nie forum i suwaczek nie wiedziałabym, ze zaczęlam 34tc, gdyby mnie ktoś zapytał powiedziałabym, ze 32
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień doberek
![]() uff w końcu da się oddychać..u mnie od rana pada!! Trochę odpoczynku od tych upałów się przyda
|
|
#4529 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze, mocno trzymam żeby jednak obyło się bez szpitala ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki, żeby nie było źle z piersiami i żebyście się rozerwali troszeczkę udanej zabawy ![]() Cytat:
![]() W szpitalu przecież pytają o dietę - może nie jest ona jakaś cudowna ale opracowana dla cukrzyków Poza tym co to za gdybanie i nastawianie się negatywnie na coś czysto teoretycznego ![]() Cytat:
wcale się nie dziwię, że furorę robił ![]() za wizytę ![]() Cytat:
![]() Kochana w ogóle napisz coś więcej co u Ciebie, co u Was? ![]() Cytat:
I nie gniewaj się ale ja naprawdę mam wrażenie, że za dużo od siebie wymagasz. Ja rozumiem, że gości trzeba ugościć ale Ty to chyba jesteś taka perfekcyjna pani domu i wszystko musi być pod linijkę - a chyba w Twoim stanie powinnaś jednak więcej myśleć o sobie ![]() Ale leci ta Twoja ciąża szybko - tym bardziej bardzo Cię proszę przystopuj troszkę bardziej
|
|
#4530 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
Nie bój sie w szpitalu bedziecie pod dobra opieka Cytat:
Cytat:
Niestety dieta w szpitalu z ostawia BARDZO wiele do życzenia ![]() Cytat:
Kochany Cytat:
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

ostatnio ze 3 lata temu tam kupowałam... (ale kiecki nosiłam i będę nosić - o ile schudnę - lata).

klask i:
bardzo mi przykro 

czyli jest gites 

ale nie miałam jak napisać 

myślisz, że w szpitalu nie zapytają o dietę???