Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-12, 06:23   #4501
Lwic88a
Zadomowienie

Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Jalouse witaj po przerwie
Co do owu to nic nie wiem, jak będę w ciąży to będę wiedziała, że była, jak nie to w kolejnym cyklu mam się zjawić u gina w 10dc i się dowiem czy dojrzewają pecherzyki czy nie.

Źle się czuje z tym zatkanym uchem więc się cieszę, że jutro do laryngologa, poza tym nic mi się nie chce przez ten upał.

TŻ od przyszłego pon.do końca mies.ma wolne więc się mega cieszę Pewnie jak pójdzie znów do pracy to będę się dziwnie samotnie czuła.

Spać mi się chce cholernie i żałuję, że nie mogę się położyć...w ogóle ostatnio mam jakieś cieńkie dni.

W poniedziałek na 16:00 idę na rozmowę z szefową bo wrócić mam do pracy 01.09 a że u nas są zmiany strukturyzacyjne to już jakiś czas temu zaproponowała mi bym wróciła na nowe stanowisko ( fajniejsze) i się zgodziłam i w teorii mam w pon.omówić z nią więcej na ten temat. Mam tylko nadzieję, że omówimy to faktycznie, a nie że mi np. wręczy wypowiedzenie ( od dziś jestem już na urlopie a nie na rodzicielskim)
Dobrze że z tym uchem idziesz do lekarza. Oby nowe stanowisko w pracy bylo fajne.

Cytat:
No też się cieszę z tym uchem w ogóle nie wiem co się dzieje. Pierwszy raz w tym roku w zimie miałam zapalenie ucha. Bolało szalenie ( nie pamiętam którego) ale dostałam fajne krople i przeszło.
A teraz to w ogóle nie wiem od czego bo ciepło, w dodatku nie boli tak jak wtedy, bo wtedy mnie bolało non stop, nieważne czy dusiłam na nie czy nie, a teraz tylko jak naduszę i w dodatku ból przy naduszeniu taki konktetny to 1 dzień, później przechodzi. Tydzień temu miałam to samo, z tym, że wtedy normalnie słyszałam, a dziś niestety jest zatkane totalnie. Czuje też, że jest napuchnięte w środku. No totalnie nie kapuję co się z tymi uszami dzieje.

A z pracą to wiesz...byłoby chamskie, ale naprawdę nie wiem czy po pracodawcach można się wiele spodziewać. Lwica się przekonała ostatnio, a ja ...no cóż. Moje szefowe oficjalnie są bardzo wporzo, niestety niejednokrotnie słyszałam jak za plecami gadają. I niestety wiem, że kobiety na L4 ciążowych, L4 opiekuńczych a także na macierzyńskich są u nich na cenzurowanym. Wiem też, że nie chciały bym ja cały rok wzięła macierzyńskiego, ale cóż...dla mnie Daro był ważniejszy. Tak więc w poniedziałek wiele się wyjaśni.

Nie patrz na to co ja mialam w pracy. Stalo sie ze zachowali sie po chamsku ale za to dostalam wczoraj telefon z zaproszeniem na rozmowe w sprawie pracy Jupi! Ide w poniedzialek na 14 - bedziecie trzymac kciuki?

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, niestety nie mam zbyt dużej mozliwości nadrobienia tego co napisałyście bo padł mi dysk w kompie a kiedy zostanie naprawiony to nie wiem
Postaram się podczytywac przez tel...
Bardzo proszę o trzymanie kciuków w dniu jutrzejszym mam usg I trymestru a później wizytę.
Z dobrych wiesci to taka że przez ostatnie 2 dni nie wymiotowałam i byłam całkiem energiczna ale za to dzis o 5 rano wymiotowałam... ehhh

Oby te wymioty juz sie u Ciebie skonczyly. Bo bardzo Cie meczą.

Cytat:
Napisane przez konsternacja Pokaż wiadomość
To Darek ma teraz jakoś urodzinki

U mnie na wątku mamusiowym jedna dziewczyna dziś się dowiedziała, że nie ma gdzie wracać do pracy...

Niestety coraz wiecej pracodawcow tak postepuje...

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić, że po wielkich bólach i niechceniach moja praca pt. "Fundamenty etyki katolickiej" powstała! 3 strony, a od poniedziałku ją męczyłam. W nagrodę pójdę po pracy do biedronki bo mi się mleko i mąka skończyły, a naleśniki z czegoś powstać muszą

Ponadto przyszła moja paczka z apteki rano. Użyłam od razu kremu himalaya, na razie efektu - 10 lat nie ma, ale może po tygodniu stosowania, kto wie
Przyszedł też termometr microlife. I tu Mąż mnie zaskoczył, przeczytał instrukcje (kurczę wszystko pięknie opisane, nie przypominam sobie, żebym w poprzednim też miała np. karty cyklu?), tak się ucieszył z tego termometru, sprawdzał, jak działa. Poprzedni jakoś mu się tak nie podobał
Podśmiewał się też z moich testów ciążowych. Dziewczyny 2,40 za sztukę to wzięłam od razu 6, coby do końca roku starczyło.

Gratulacje! Bedziesz sie dzielic tymi testami

Cytat:
Studiuję na chrześcijańskiej uczelni stąd przedmiot teologia i filozofia katolicka.
BUU- prowadzący mi odpisał coś w stylu, no dobrze zaliczę to pani, ale spodziewałem się czegoś więcej ja nie

ELINKA- jutro z Tobą mam dentystę
KANWA- a z Tobą w piątek mam gina

Nie ma naleśniorków. Wróciłam a tu Mężul zrobił makaron pełnoziarnisty z łososiem, szpinakiem, fetą. Zapomniałam zajechać do biedronki więc ucieszył mnie niezmiernie!

A wiecie, ja nigdy nie kupowałam takie pomysłu na. Dziwiłam się, jak kiedyś Mariolka robiła coś z papirusem i zobaczyłam to w sklepie, a obok z 10 innych rodzajów różnych fixów mixów.

Dzisiaj byłam na mszy. Było czytanie o nie wyczerpującym się dzbanie wody i napełniającej się baryłce oliwy (http://mateusz.pl/czytania/2014/20140610.htm )
Tak w moim skrócie: Kobieta zawierzyła Eliaszowi, ryzykując, że nie zostanie jedzenia dla niej i syna. Ale ten spełnił obietnicę i dzban z baryłką napełniły się. Czyli zaufanie zostało nagrodzone.

I ksiądz nawiązał, że przychodzą do niego czasem pary, do spowiedzi, po kolędzie, czy na spotkania parafialne i mówią próbowaliśmy już wszystkiego- nie możemy mieć dzieci... I on mówi im, żeby zawierzyli Bogu. Nie tak, że Pan Bóg zrobi za nich to dziecko, ale modląc się i oddając ster Jemu. Może być też Matce Bożej, jeśli wolimy. Ale oni tam działają dla naszego dobra i nie zostawią nas samych. Czasem po prostu chcą, abyśmy mocniej uwierzyli, że Pan Bóg ma moc sprawczą. I tę mszę on właśnie chciałby odprawić w intencji małżeństw, którym jeszcze się udało i które bardzo potrzebują tej modlitwy. Wczoraj było za małżeństwa i rodziców. A dzisiejsza niech będzie taka, żeby następnym razem ci starający się już mogli się modlić za prawidłowy rozwój dzieci i dobre dzieciństwo.
Łzy cały czas napływały mi do oczu i wiecie, co? Rozejrzałam się wokoło a tam kilka kobiet płakało. Jedna z nich w mocno zaawansowanej ciąży.
Chciałam się z Wami tym podzielić.

Ja jestem wierzaca i to co napisalas to bardzo mi sie spodobalo. Szkoda ze u mnie nie ma takich spotkan.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Dzieki Mlebi

Lwic88a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 06:26   #4502
mariolaw_132
Zakorzenienie

Gryzia wyszalej się

Ja jeszcze dzisiaj do pracy, jutro wolne ale za to znowu w sobotę idę a na jutro mam już tyle zajęć że nie zdąrze się zorientować i już będzie koniec dnia.

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

Lwica
mariolaw_132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 06:37   #4503
Ringo6
Zadomowienie

Gryzia... szalonego panieńskiego!
Witam wszystkich.
Sonia, ja czekam na wynik i cały czas trzymam kciuki.
Oglądałam program o deklaracji wiary rano i był poruszony temat niepełnosprawności dzieci (według woli matki chciała usunąć 2 ciążę, bo na prenatalnym wyszło jej ta sama wada), ale nie zgodził się na to gin i w 1 i w 2 ciąży kobieta urodziła dzieci z tą samą wadą genetyczną -karłowatością (jakaś tam, nie umiem nazwy powtórzyć). Dzieci, teraz już nastolatkowie, wypowiadały się jak cierpią z porodu odparzeń, niepełnosprawności, kompleksów, że pomimo tego, że są dorosłe to nie mogą być samodzielne i ich największym marzeniem (nierealnym) jest być wysokim. Są świadomi tego, co chciała zrobić matka i mówią, że woleli by się nie urodzić i często żałują, że żyją, bo cały czas tylko cierpią.
I JAK JA MAM SIĘ JUTRA NIE BAĆ?

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Lwica
Kopniaczki 19/40
12.12.14r. <3N<3
Ringo6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 06:44   #4504
kanwa
Zakorzenienie

Lwica trzymam już kciuki
Trzymajcie za mnie też bo dziś Tż odbiera wyniki nasienia

6 cs @5.07
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 06:45   #4505
Lwic88a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ringo6 Pokaż wiadomość
Gryzia... szalonego panieńskiego!
Witam wszystkich.
Sonia, ja czekam na wynik i cały czas trzymam kciuki.
Oglądałam program o deklaracji wiary rano i był poruszony temat niepełnosprawności dzieci (według woli matki chciała usunąć 2 ciążę, bo na prenatalnym wyszło jej ta sama wada), ale nie zgodził się na to gin i w 1 i w 2 ciąży kobieta urodziła dzieci z tą samą wadą genetyczną -karłowatością (jakaś tam, nie umiem nazwy powtórzyć). Dzieci, teraz już nastolatkowie, wypowiadały się jak cierpią z porodu odparzeń, niepełnosprawności, kompleksów, że pomimo tego, że są dorosłe to nie mogą być samodzielne i ich największym marzeniem (nierealnym) jest być wysokim. Są świadomi tego, co chciała zrobić matka i mówią, że woleli by się nie urodzić i często żałują, że żyją, bo cały czas tylko cierpią.
I JAK JA MAM SIĘ JUTRA NIE BAĆ?

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Lwica
Sztraszne to jest ale ja bym czegoś takiego dziecku nie powiedziała.

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Lwica trzymam już kciuki
Trzymajcie za mnie też bo dziś Tż odbiera wyniki nasienia

6 cs @5.07
Kciuki u rąk i u nóg

Lwic88a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 06:47   #4506
mariolaw_132
Zakorzenienie

Ja chyba też bym zamilkła i nigdy nie powiedziała bo to jest przykre że matka mówi coś takiego.
Stary 2014-06-12, 06:48   #4507
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lwic88a Pokaż wiadomość
Sztraszne to jest ale ja bym czegoś takiego dziecku nie powiedziała.

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Kciuki u rąk i u nóg

6 cs @5.07

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 06:53   #4508
Ringo6
Zadomowienie

To, że im tak powiedziała też mnie poruszyło -też nigdy bym nie powiedziała nan jej miejscu, ale te dzieci, jak opisywały swoje życie, jak płakały, dobrze, że mąż był przy mnie, bo tak to bym beczała jak bóbr.
Kopniaczki 19/40
12.12.14r. <3N<3
Ringo6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 06:54   #4509
soniuska
Zakorzenienie

Lwica za pracę !

Kanwa za wyniki !

Mlebi za lekarza! ;* - wizytę

Ringo nie-dziekuje ;*

dziewczyny w pracy mam patelnie ;/
a na dworze tak przyjemnie ;/
komu ?

Edytowane przez soniuska
Czas edycji: 2014-06-12 o 06:55
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 06:54   #4510
mariolaw_132
Zakorzenienie

To ja już uciekam

nie piszcie za dużo żebym dokopała się do wiadomości Mlebi z info co u lekarza

Mołego
Stary 2014-06-12, 06:54   #4511
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ringo6 Pokaż wiadomość
To, że im tak powiedziała też mnie poruszyło -też nigdy bym nie powiedziała nan jej miejscu, ale te dzieci, jak opisywały swoje życie, jak płakały, dobrze, że mąż był przy mnie, bo tak to bym beczała jak bóbr.
matko straszne to jest ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 07:06   #4512
elinka21
Zakorzenienie

Magiusa chyba,Ty pytalas Kielce

Lwica kciuki
Mlebi kciuku
Kanwa kciuku
Sonia kciuki
I Elinka kciuki za dentyste

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 07:23   #4513
aggo_di
Wtajemniczenie

RINGO- myślę, że strach jest normalnym uczuciem w tej sytuacji. Ale nie zmieni on biegu zdarzeń. Twój stres nie sprawi, że dziecko inne. Ono już ukształtowało się jakiś czas temu. Podziały genetyczne i cały łańcuch dna powstał w momencie zapłodnienia komórki jajowej.
Temat, który poruszyłaś jest ciężki i mi osobie nie mającej dziecka, nie będącej w ciąży trudno się wypowiedzieć, jak zachowałabym się w danej sytuacji. Teraz uważam, że może zrobiłabym tak i tak, a gdy będę w ciąży dojdą emocje, przywiązanie i decyzja będzie jeszcze inna...
Wczoraj czytałam artykuł:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-..._wysokieobcasy
Bardzo szanuję tego lekarza, miałam okazję brać udział w prowadzonych przez niego zajęciach.

LWICA- kciuki za rozmowę, testami się nie podzielę sam wszystkie obsikam w tym roku
MARIOLA- jeszcze tylko trochę i odpoczniesz
ELINKA- ja mam super dentystę, pośpiewuje, zadaje pytania borując siedzisz chwilę, a 3 zęby zrobione.
Na wakacje jeździłam w okolice Jędrzejowa
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 07:30   #4514
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość

Lwica kciuki
Mlebi kciuku
Kanwa kciuku
Sonia kciuki

Elinko kciuki za dentyste!!!
Cytat:
RINGO- myślę, że strach jest normalnym uczuciem w tej sytuacji. Ale nie zmieni on biegu zdarzeń. Twój stres nie sprawi, że dziecko inne. Ono już ukształtowało się jakiś czas temu. Podziały genetyczne i cały łańcuch dna powstał w momencie zapłodnienia komórki jajowej.
Temat, który poruszyłaś jest ciężki i mi osobie nie mającej dziecka, nie będącej w ciąży trudno się wypowiedzieć, jak zachowałabym się w danej sytuacji. Teraz uważam, że może zrobiłabym tak i tak, a gdy będę w ciąży dojdą emocje, przywiązanie i decyzja będzie jeszcze inna...
Wczoraj czytałam artykuł:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-..._wysokieobcasy
Bardzo szanuję tego lekarza, miałam okazję brać udział w prowadzonych przez niego zajęciach.

LWICA- kciuki za rozmowę, testami się nie podzielę sam wszystkie obsikam w tym roku
MARIOLA- jeszcze tylko trochę i odpoczniesz
ELINKA- ja mam super dentystę, pośpiewuje, zadaje pytania borując siedzisz chwilę, a 3 zęby zrobione.
Na wakacje jeździłam w okolice Jędrzejowa
Aggo to jak zeby mi sie posypia to wpadam
Stary 2014-06-12, 07:32   #4515
aggo_di
Wtajemniczenie

Dziewczyny na etapie urządzania mieszkania dzisiaj zaczęła się wyprzedaż w home & you. Na stronie internetowej, albo w sklepach stacjonanarnych.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Elinko kciuki za dentyste!!!

Aggo to jak zeby mi sie posypia to wpadam
Chodzę do niego od 7 roku życia, a moja Mama, Dziadek to jeszcze dłużej. p.z. Mój Dziadek ma 90 lat, wszystkie swoje zęby, jeden mu usunęli w podstawówce tylko stały, bo myśleli, że to mleczak
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 07:33   #4516
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Lwica za pracę !

Kanwa za wyniki !

Mlebi za lekarza! ;* - wizytę

Ringo nie-dziekuje ;*

dziewczyny w pracy mam patelnie ;/
a na dworze tak przyjemnie ;/
komu ?
Dziękuję kochane moje

Cytat:

Lwica kciuki
Mlebi kciuku
Kanwa kciuku
Sonia kciuki

6 cs @5.07
Stary 2014-06-12, 07:40   #4517
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny na etapie urządzania mieszkania dzisiaj zaczęła się wyprzedaż w home & you. Na stronie internetowej, albo w sklepach stacjonanarnych.

---------- dopisano o 08:32 ---------- poprzedni post napisano o 08:30 ----------

chodzę do niego od 7 roku życia, a moja mama, dziadek to jeszcze dłużej. P.z. Mój dziadek ma 90 lat, wszystkie swoje zęby, jeden mu usunęli w podstawówce tylko stały, bo myśleli, że to mleczak :d
o kurde, marzy mi sie taka kwadratowa blacha do brownie :d

nie kus!!

kanwa daj szybko znac co z nasieniem jak bedziesz wiedziec
Stary 2014-06-12, 07:47   #4518
kanwa
Zakorzenienie

A to dopiero po południu bo po pracy ma odebrać wyniki

6 cs @5.07
Stary 2014-06-12, 07:50   #4519
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
A to dopiero po południu bo po pracy ma odebrać wyniki

6 cs @5.07
dobrze to bede czekac

nikogo do chetnego?
ja juz zaczelam swoja pic

ide zaraz na dol po pizzerke

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 07:51   #4520
Calineczka 27
Zakorzenienie

Tak mi sie coś chce....
Miłego dnia
Calineczka 27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 07:51   #4521
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Calineczka 27 Pokaż wiadomość
Tak mi sie coś chce....
Miłego dnia
? :P

milego ;*
Stary 2014-06-12, 08:00   #4522
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze że z tym uchem idziesz do lekarza. Oby nowe stanowisko w pracy bylo fajne.

Nie patrz na to co ja mialam w pracy. Stalo sie ze zachowali sie po chamsku ale za to dostalam wczoraj telefon z zaproszeniem na rozmowe w sprawie pracy Jupi! Ide w poniedzialek na 14 - bedziecie trzymac kciuki?

Oby te wymioty juz sie u Ciebie skonczyly. Bo bardzo Cie meczą.

Niestety coraz wiecej pracodawcow tak postepuje...

Gratulacje! Bedziesz sie dzielic tymi testami

Ja jestem wierzaca i to co napisalas to bardzo mi sie spodobalo. Szkoda ze u mnie nie ma takich spotkan.

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Dzieki Mlebi

Kciuki za rozmowe

Test negatywny dziś Teorie mam 3:
1. nie jestem w ciąży
2. za wcześnie
3. po wczorajszej wizycie u gina i testach owu pomyślałam, że może owu przede mną. Co jest możliwe bo w poprzednią ciąże zaszłam w 30 dc. W każdym razie jutro idę na monitoring sprawdzić czy np. pęcherzyk się powiększył.

Ale, Drogie Dziewczyny.
Mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewacie, ale dziś jest dla mnie najważniejszy dzień w roku i chciałabym się z Wami nieco podzielić tą radością.
Rok temu, o godzinie 21:41 mój Ukochany Daruś pojawił się na świecie.
Chciałabym Wam pokazać jak się zmieniał ( proszę nie gniewajcie się)
W tym wyjątkowym dniu życzę także każdej z Was by zobaczyła w odpowiednim czasie ( ja wiem, że każda chce szybko, ale czasami warto poczekać bo dzięki temu będziemy bardziej na to gotowe ) II, a później szczęśliwie donosiła i urodziła upragnione dziecko.
Ściskam każdą mocno

Cały rok.jpg

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 08:02   #4523
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Kciuki za rozmowe

Test negatywny dziś Teorie mam 3:
1. nie jestem w ciąży
2. za wcześnie
3. po wczorajszej wizycie u gina i testach owu pomyślałam, że może owu przede mną. Co jest możliwe bo w poprzednią ciąże zaszłam w 30 dc. W każdym razie jutro idę na monitoring sprawdzić czy np. pęcherzyk się powiększył.

Ale, Drogie Dziewczyny.
Mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewacie, ale dziś jest dla mnie najważniejszy dzień w roku i chciałabym się z Wami nieco podzielić tą radością.
Rok temu, o godzinie 21:41 mój Ukochany Daruś pojawił się na świecie.
Chciałabym Wam pokazać jak się zmieniał ( proszę nie gniewajcie się)
W tym wyjątkowym dniu życzę także każdej z Was by zobaczyła w odpowiednim czasie ( ja wiem, że każda chce szybko, ale czasami warto poczekać bo dzięki temu będziemy bardziej na to gotowe ) II, a później szczęśliwie donosiła i urodziła upragnione dziecko.
Ściskam każdą mocno

Załącznik 5708847
sliczny!!!

DARO WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CIEBIE I DLA MAMY ;*

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-12, 08:08   #4524
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

soniuska ja chętna na kawkę

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Magiusa wszystkiego najlepszego dla synka Pierwsze urodznki ważny dzień Całuski dla solenizanta
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 08:08   #4525
elinka21
Zakorzenienie

magiusa a Ty skad?

25.03.14
Stary 2014-06-12, 08:09   #4526
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle sie napisalam i mnie wywalilo.... Wrr...
Gryzelda-zycze Ci udanego wieczoru
Ja dostalam tel wczoraj ze mnie zapraszaja z konkurencji na rozmowe w sprawie pracy na poniedzialek

Szybko ruszylo Powodzenia

Cytat:
Chodzę do niego od 7 roku życia, a moja Mama, Dziadek to jeszcze dłużej. p.z. Mój Dziadek ma 90 lat, wszystkie swoje zęby, jeden mu usunęli w podstawówce tylko stały, bo myśleli, że to mleczak
Wow ! niesamowity dziadek moj tesc ma 82 i calkiem niedawno wyszla mu osemka

Magiusa sto lat dla Darka !! Niech rosnie duzy, zdrowy i madry a dla mamy gratulacje zdj pojde zobaczyc na kompa pozniej

Wysłane z mojego LG-E455 przy użyciu Tapatalka
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 08:10   #4527
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Koleżanka nie dostała zwolnienia od gina, powiedział jej że to za wcześnie i może być ciąża martwa. Wrrrr Nie chciała bym już do pracy wrócić...
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 08:10   #4528
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maamaazuzi Pokaż wiadomość
soniuska ja chętna na kawkę

---------- dopisano o 09:08 ---------- poprzedni post napisano o 09:06 ----------

magiusa wszystkiego najlepszego dla synka pierwsze urodznki ważny dzień całuski dla solenizanta
Proszę
Stary 2014-06-12, 08:13   #4529
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
magiusa a Ty skad?

Poznań

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-12, 08:14   #4530
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Poznań
Noo to zapraszam

25.03.14
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości