![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. I
Moja raz była tylko,pozniej rzekomo była ale bez zapowiedzi i nie otworzyłam drzwi bo spałam :d a pozniej zapowiedziała ale odwołała wizyte bo była chora i tak mam spokoj :d ale teraz nikt nie dzwonił do mnie by skontrolować dziecko:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
U nas nie bylo pielegniarki, ani na razie nikt nie dzwonil.
Dusiolka, ja zrobilam sobie depiliacje laserem light sheer i nic mi nie odroslo. Zrobilam bikini i zaczelam robic pachy, ale przerwalam ze wzgledu na ciaze. Edytowane przez mmgi Czas edycji: 2015-05-18 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zadomowienie
|
znalazłam gdzieś w internetach, że niby jest taki wymóg że pielęgniarka przychodzi gdy dziecko skończy 3 miesiące. a moja przychodnia trzyma się przepisów. tylko że moje dziecko za 4 dni skończy 5 miesięcy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam szkolenia z ipl profesjanlego czyli salonowego, wiec nie mam porównania, maszynkę którą mam, chwalę, ale trzeba pemiatc, ze jest to sprzęt do użytku domowego. Koleżanka która zna obie metody mówi, że jedyna różnica to ze okienkocw lumei jest małe wie zajmie caly zabieg trochę więcej czasu. Niektórzy mówią, ze drogo.....nie wiem jakie sa ceny w Polsce, ale tutaj robiąc co robie tj cale nogi, bikini, pachy zrobiłabym dwa zabiegi za cene maszynki. Dwa zabiegi to jest nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Katerina głownie dlatego ze nie daje trwałych efektów. No wlasnie a w salonie depilacja jest droga i tak.
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Ooo aleksandrytowe to te niby lepsze |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
ja póki co chodzę na wosk. wezmę się kiedyś za laser jak ceny trochę w dół pójdą
Używa któraś z Was szczoteczki do czyszczenia twarzy?
#4507 |
Zakorzenienie
|
dusiolka a wytrzymasz tyle z T?
![]() justyna u mnie nie bylo takiej istoty ![]()
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam kiedyś kupic sobie clarisonic ale stwierdziłam ze nie bede na ryj wydawać 600zl. Kazalam tz wziąć bioloq z taka nasadka :d zobaczymy ![]() ![]() Ewka to jest dobre pytanie :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Rozeznanie
|
Co do wygladu to ode mnie czesto chca dowod
![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
Naamarelle pracuje dorywczo w parku wysokosciowym. Tz tez. On jest instruktorem do paintballa, quadow i wysokosciowki tj parki linowe, tyrolka, wspinaczka itd a ja wczesniej prowadziłam naukę jazdy konnej a teraz zajmuje sie grupami. Grupy szkolne, urodzinki itd. Wyjścia do lasu, gry terenowe, poszukiwanie skarbow, podchody itd:p i do tego inne atrakcje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Namarelle co tam za biznes chcecie otworzyć ?
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Ja to bym chciała kupic jakis dworek Albo wybudować cos ns taki styl i urządzać śluby wesela itp ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Ewka potrafisz jeździć konno? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zadomowienie
|
Marit, ja sie czaje na clarisonic, ale jak bedzie w sephorze minus 20%, a Ty uzywasz?
Dusiolka, daj znac jak sie bioliq sprawdzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Mmgi dzisiaj ma mi przywieźć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Rozeznanie
|
Do mnie dzwoniła ze 2 tyg temu. Chciała nas nawiedzic i wypełnić jakąś z d.py ankiete, ale dogadalam się żeby sobie wzajemnie tyłka nie zawracać, że zrobimy to przy okazji szczepienia.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Ewka Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Rozeznanie
|
Ewka, fajna robota
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Tak, skacze
![]() ![]() ![]() Ale uczylas sie gdzies jeździć?? Ile ja razy spadlam to bym nie zliczyla:p raz zawislam na gałęzi a kon pogalopowal Lol. Raz sie zgubiłam. Raz spadlam w jeziorze. Raz zima w lesie spadlam to w szpitalu lezalam. Raz wpadłam pod kopyta to mam nieczule miejsce i taka narośl jakby na piszczeli do teraz. Duuzo tego bylo hehe ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Pepa jak będziecie nad morzem to zapraszam do nas ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Piszczelu miało być:p |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Omg Ewka jestes hardcorowa! Ja pewnie jakbym spadła to juz bym nie wsiadła :d raz przyrylam w drzewo, a jak byłam młodsza i pan mnie sadAl na konia tak ze ręce wzial pod moje kolano i mnie wybił to prawie prZez niego przeleciałam:d potem w liceum jeDzilam na stadninę z siostra i tam było fajnie tylko ze musiałyśmy drylowac 40km w jedna stronę i odpuściłam. Siostra jest bardziej odważna ,ona w teren pojechała koniem wlasnie po jeziorze po górkach i galopowała
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Moj maz nie moze sie doczekać kiedy córkę na łyżwy weźmie ..;p a ile czasu mi zeszło zeby zrobic na łyżwach cos wiecej niz jeździć w koło :d ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Ja to jestem boidupa. Jednego czego sie nie boje to wody ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Aaa no i na nartach i snowboardzie jezdze. We Francji tz wzial mnie na snowpark i jakas wyskoczenia taka była I mowi do mnie "jedziesz" a ja ze go pogięło :d niezłe tZeba było sie rozpędzić zeby w ogole podjechać pod nia a co dopiero wyskoczyć :d kontemplowalam nad nia troche az sie przemoglam :d ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- A i bardzo Lubie grac w siatkówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka moi rodzice nie mogli mnie potem zawozić wiec jeździłam pociągiem i potem szlam pieszo 7km do stadniny:p.
Jak spadlam i trafiłam do szpitala gdzie miałam wstrząśnienie mózgu, obite zebra i cos z jednym kręgiem w kręgosłupie to mama mi zabronila jeździć a ja i tak po 1,5 tyg pojechalam bo zawody miałam :p Duzo rzeczy robiłam jak bylam mlodsza. Tanczylam, śpiewałam, plywalam tez i na zawodach bylam ale w niczym nie bylam aż tak zakochana jak w koniach. W przyszlosci chciałabym miec agroturystykę i kilka koni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałbym jeździć konno ale to dosyć drogi sport.. Tak samo jak strzelnica.. też lubię ![]() Na nartach też jeździłam.. chciałam jechać w sezonie 2014/2015 na narty i męża wyciągnąć ale się dzidziuś u nas zapowiedział ![]() Dopóki nie wypali to mąż zakazał mówić komukolwiek ![]() ![]() ![]() U mnie była położna ze 3 razy, potem miała być ale chora była i chyba już nie przyjdzie. :P Kobietki a do laseru trzeba mieć pozamykane naczynka? wiecie może? marzy mi się laser, mam raczej nadające się włoski ![]() Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2015-05-18 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Naamarelle strzelnice wiatrówkową i luki też mamy i tez obsługuje:p
No jeździectwo to mega drogi interes. Ja jeździłam potem za darmochę bo jakby "szkolilam konie" ale sam sprzęt jest tez drogi. Ubrania, buty, nie mówiąc o siodlach itd dla koni. Ale początkujący może jeździć w leginsach i adidasach ![]() Ja jakbym miała teraz znów jeździć to bym musiała dla siebie caly sprzęt kupic, bo mój stary jest tak zdezelowany ze na śmietnik pójdzie :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Ewka niezła jestes
![]() ![]() ![]() Namarelle to nie robicie strony własnej na handel w necie? Czy Allegro narazie ? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Mam nawet toczek hahaha!! Moj tz chce miec konia ale nie umie jeździć :d tylko ze jak on sie za cos weźmie to to "katuje" |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Stare foty jakies:p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka posiadanie konia wiąże sie z ogromem pracy... Ale z drugiej str konie to kochane zwierzęta. Nauczyłam sie przy nich dyscypliny, wrażliwości i ciężkiej pracy. Jak nie bylo mnie stać na poczatku na jazdy, to w zamian za jazdę sprzatalam boksy, czyscilam, karmilam konie itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Kręgle też spoko
![]() No właśnie mnie się marzy jak jazda to w porządnym stroju ![]() Może kiedyś wpadniemy z mężem się wyszaleć do was ![]() Dusiolka narazie allegro, ale nie wiem czy nie tylko i wyłącznie allegro, wszystko zależy czy będzie się to kręcić, wydaje mi się że na all pójdzie najlepiej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Ja w kręgle to lewus jestem hehe. A na łyżwach opanowalam jazdę w kolko bez przewracania sie:p
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Naamarelle zapraszamy jak mala ppdrosnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Tylko na Allegro jak sprzedacie powyżej jakiejś kwoty łącznie to jakies prowizje sie płaci
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zadomowienie
|
jak sie już tak chwalimy to ja przez kilka lat trenowałam piłkę nożną
![]()
#4530 |
Zakorzenienie
|
Wiem bo sprzedawaliśmy swego czasu miody na Allegro tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.