|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Nawijko, co będziesz robić z włosami?
Ja ostatnio sobie kupiłam farbę loreal do pasemek. Chciałam je troche rozjaśnić. Wyszło mi ombre nawet całkiem fajnie
|
#4502 |
|
Konto usunięte
|
A my jutro k morie
![]() plażo, witaj! po... 8 czy 9 latach. Czeka mnie intensywne zbieranie muszelek |
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie Wam urlopowiczki
![]() Miłego wypoczynku. Nas nie stać na wczasy wiadomo czemu. Dziś WRESZCIE założyli nam ten licznik z gazu Możemy wzywać komisję i mam nadzieje wreszcie mieszkanie będzie nasze.
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu Antonio ma postoju dzisiaj wcina kanapkę i oczywiście ukochane ogorasy. ..
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrej pogody dla wszystkich wypoczywajacycj
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- hje zartujesz z ta kasa??? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
Hje, tress ja w domu, tylko moje chłopaki pojechały sie planować
O 24 tz pisał, ze Tomaszek płacze i chce do domu, takze nici z wolnej chaty, jutro po południu pewnie bedą wracać. Cos mi mały nie chce odbić, siedzę juz z nim dobre 20 minut a ten nic. |
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;51970603] to nie jej pomysł, jakieś 2 lata temu byłam na konferencji, na której właśnie rozmawialiśmy o tym, była reforma przedszkoli = 1zl za dodatkową godzinę, wycofajnie płatnych zajęć dodatkowych z przedszkoli i już wówczas miało wejść przedszkole dla 2latków uważam, że w dzisiejszych czasach tak powinno być, bo jak piszesz, nie każdy może sobie pozwolić na bycie z dzieckiem, trzeba pracować, ale... nie na takich warunkach jak to jest teraz - 25 2latków w grupie ? nierealne[/QUOTE] chodzilo mi o sam pomysl, a kto to wymyslil to juz mnie mniej interesuje. Zgadzam sie w 150%. pomysl ok, ale warunki jakie panuja w przedszkolach i w ogole klasach 1-3 to makabra! |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, ze nieświadomych rodziców zapewnia sie, ze placówki są przygotowane, ze nauczyciel dostosowuje si do dzieci i wogle. A najczęściej rzeczywistość jest zupełnie inna. Oczywiście na pewno są wyjątki. Ale zapewne są mniejszością. Ktos ma kontakt. Z Kija?
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pisałam już, że ciąża w lecie to nie jest dobry pomysł? ![]() jaka czikaaaaaa
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zaczytane dziecię. . Juz tak pół godziny
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Lepsze chyba to jak bieganie za nim w taki upał ?
![]() Czeeeeeeeeeeeść Udało mi sie wreszcie nadgonić to co miałam zaległe Ale to tylko dzięki czice,dziś nie da sie usiedzieć na dworze więc póki sie nie ochłodzi nie ruszmy sie z domu Wczoraj tak mnie i małego zjarało słońce że wyglądamy jak raki ![]() A teraz to co zapamiętałam: Little- gratuluje pracy i trzymam kciuki żeby nie odbiło sie to na Twoim zdrowiu(nadgodziny) Nawijko- super że Kubuś już wyszedł z tego zapalenia płuc Oby już nic go nie łapało Pstryczku-trzymam kciuki za Kubusia,żeby każdy dzień w przedszkolu był tak lightowy jak ten pierwszy Ezzo-współczuje takiego "zajęczego" spania Piotrusia,wiem jakie to męczące bo Oskar jak tylko wróciliśmy ze szpitala spał tylko i wyłącznie u mnie na rękach. Dla pocieszenia-to kiedyś mija Neti- jeśli dobrze Ci z Antoniem w domu to korzystajcie póki możecie-tego nikt Wam nie zabierze Fewcia-Blanka super dziewczynka,bardzo mądrze wychowana ![]() Silver-biedna Darunia z tym ząbkiem -ucałuj ją mocno Insolito,Mika-super starszaki kochają rodzeństwo UDANYCH URLOPÓW WYPOCZYWAJĄCYM ![]() To chyba tyle co zapamiętałam
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. Ur. 23.01.2013 "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2015-07-04 o 17:27 |
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę. . Mój pływak
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
SILVER, tylko konce podcinalam. Niby zapuszczam takze fajerwerkow nie ma
![]() Czika przeokropna dzis. Ja dzis z Kuba i dziadkami na dzialce pol dnia. Mojego syna nie da sie polozyc na drzemke, wiec zasnal dopiero w drodze powrotnej. W zwiazku z czym wstal o 19 teraz sobie siedzimy na balkonie i gadamy ![]() Pytanie mam. Oplaca sie jeszcze kupowac fotelik na rower dla naszych dzieci? Dodam ze Kuba nie jest geniuszem w rozwoju fizycznym, takze mysle, ze jeszcze by na nim troche pojezdzil... Za jaka firma sie rozgladac? |
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5504030288
|
|
#4516 |
|
Konto usunięte
|
Nawijko, pewnie, że tak, dziecko do 7rż lub do 25kg może jechać
A. ma 5 lat i też będziemy w tym roku jeździć. Hama?P. śpi, dziewczyny śpią, ja czuwam. Pobudkę muszę mężowi po 1 zrobić. |
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym teraz miala kupowac to wzielabym taki z regulowanym oparciem co by dziecko moglo sie kimnac (bo ponoc takie sa? ) niestety brak drzemki w ciagu dnia czesto nam krzyzuje rowerowe plany bo jak tylko ruszamy to kubson zasypia
|
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, wiedze, ze ksiazka z mojego polecenia przypadla do gustu Antosiowi w takim samym stopniu co mojej P😃
Bylysmy na placu zabaw wieczorem i moje nadzieje legly w gruzach. Po cichaczu liczyłam, ze to szybko nie nastąpi. Niestety wchodzenie po ślizgu na zjeżdżalnie moje dziecko ma opanowane do perfekcji.. Ech. Dziwnie, ze tak mało do nadrabiania. Ale bardzo mnie to cieszy. Juz nie musze spędzać pól dnia przed kompem żeby być na bieżąco ![]() Milej niedzieli
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... tz na rybach -ja juz nie mogę spać a Antonio z łóżeczka przyszedł do mnie o jeszcze dosypia. Odkąd tu to jesteśmy młody przesypia całą noc -prawie do 7 w swoim łóżeczku. W domu u nas zazwyczaj ok 3-4 juz był u nas.
Katar ma troszkę mniejszy i pokaskluje-ale nie miałam serca mu w tym upale nie pozwolić wczoraj się pokapac w jeziorze i baseniku. . Taka czika. W dzien tez nie poszedł na drzemkę i po 21 zasnął mi na rękach na spacerze. .i tak podziwiam ze to nastąpiło tak późno bo atrakcji miał moc
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2015-07-05 o 10:06 |
|
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, my się wczasujemy u Rodziców ;p
Byliśmy już nad jeziorem i Hania się wcale nie boi, po szyję chce wchodzić ;p na szczęście jest bardzo długi brzeg i długo płytko. W kole już pięknie pływa, muszę jeszcze pływaczki kupić ![]() nawijko tylko hamax. My mamy krossa tego co neti pokazuje i do roweru TŻ nie pasuje. A ma taki dość nie tani. Myślał że może źle coś robi ale nie, nawet w sklepie powiedzieli, że ten foteik nie jest uniwersalny. A hamax kiss chyba, wszyscy nasi sąsiedzi go maja
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
A my siedzimy w domu. Zuzia nadal katar, na szczęście gorączki niet. A Miłosz się zaraził i ma katar.
Poza tym o 9 już jest taką czika że szok. Jutro ma być u nas 36 st. Mąż dziś wyjeżdża na szkolenie, do czwartku. A w piątek pewnie na 4 dni na Węgry pojedzie. Puscilam go. Niech ma coś od życia. My i tak z dziećmi byśmy nie jechali. |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Wow ale dzis czika... juz sie boje jakie burze po tym beda.
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju to co się dzieje ne zewnątrz to masakra. Ja chce dom, basen na podwórku i drinka
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
moja M ma drugi dzien goraczke i zadnych o
innych objawow co robic??? podaje nurofen apetyt i humor ma jesli to trzydniowka to wysypka bedzie trzeciego dnia? czy czwartego? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4527 | |
|
Zadomowienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Cytat:
Marsi, jak wysoka gorączka? Skoro i humor dobry o innych objawów brak to ja bym nic nie podawała, organizm sam niech zwalczy to co potrzebuje. Ja bym obserwowała mała i tyle. Co do trzydniówka u nas wysypka była 3 dnia. |
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spać na dobre to chyba już w pd pójdziemy![]()
|
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym...
![]() Cytat:
![]() My po nich właśnie mamy, nie wiem nawet jakiej firmy. Taki zwykły, paseczki do przepięcia przez biodra i krocze, podnóżki, zwykły plastikowy, My dzisiaj parę godzin nad wodą, młoda się wybawiła. Szkoda, że jestem takim pieprzonym wielorybem... A jutro badanie słuchu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

nawet całkiem fajnie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) niestety brak drzemki w ciagu dnia czesto nam krzyzuje rowerowe plany bo jak tylko ruszamy to kubson zasypia