Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-09, 13:40   #4501
Nicole`_
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Gratulacje!
Stary 2015-05-09, 14:16   #4502
beatrix28
Zadomowienie

roxy gratulacje
majka za te zdjecia wrzuce Ci wieczorem nowy prosty przepis cwiczenia czynia mistrza,
szczerze to nie taka zla ta szafa ...no i super ze Majka tak ladnie sama sklada.Remek dotad mial wysoko polke z ubraniami wiec ja sie tym zajmuje ale niedlugo sam bedzie musial ..a te szyby to jest szklo czy taki przeswitujacy lekko plastik?

Lulababy no w sumie UK to juz inna rzeczywistosc,tj wszystko co wykrtacza poza granice Pl fajnie masz,mala rzecz a cieszy..

moje dziecko myje lazienke ,musze zrobic rewizje..
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 14:34   #4503
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
roxy gratulacje
majka za te zdjecia wrzuce Ci wieczorem nowy prosty przepis cwiczenia czynia mistrza,
szczerze to nie taka zla ta szafa ...no i super ze Majka tak ladnie sama sklada.Remek dotad mial wysoko polke z ubraniami wiec ja sie tym zajmuje ale niedlugo sam bedzie musial ..a te szyby to jest szklo czy taki przeswitujacy lekko plastik?

Lulababy no w sumie UK to juz inna rzeczywistosc,tj wszystko co wykrtacza poza granice Pl fajnie masz,mala rzecz a cieszy..

moje dziecko myje lazienke ,musze zrobic rewizje..
to jest taki plastik jak by w pionowe paseczki ... mi się podoba
noooooo i czekam na przepis kochana

Roxi - gratuluję , już z głowy masz

wrzucam fotki nowego zakupu o którym mówiłam Tylko nie wiem bo jakoś dziwnie granatowy na zdjęciach jest ale w rzeczywistości szary - taki jak na zdjęciu z misiem...

do tego fotelik maxi cosi - foty jeszcze nie zrobiłam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150509_035.jpg (63,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150509_036.jpg (63,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150509_037.jpg (60,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150509_047.jpg (62,8 KB, 26 załadowań)
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 14:59   #4504
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość

Majka brawo dla małej za porządek ! To sie chwali ja juniora tez od małego uczę porządku w szafie i nie moge narzekać na bałagan

Dziewczyny... Tak szybko - ZAKOŃCZYŁAM EDUKACJE !! teraz tylko dokończyć magisterkę i sie obronić

Lecimy sobie na obiadek uczcić a potem powrót do domku, kapiel i odpoczywanie do wieczora bo mimo wszystko jestem padnieta
Gratulacje to już ostatnia prosta i będziesz Pani magister

Ogarnęłam dom, zrobiłam porządek na ogrodku, po obiedzie posprzatane teraz oglądamy z młodym kurczaka małego bo już nie mam siły.
Zrobiłabym jakieś ciasto a właściwie zjadłabym muszę teściową namówić aby coś zrobiła
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 16:04   #4505
roxana_lu
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

Majka wozek bardzo fajny, mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze fura prowadzić

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 16:35   #4506
mms_22
Zakorzenienie

roxana_lu gratulacje

a my wróciliśmy z zakupów Kupiłam te chusteczki huggies w tesco na promocji, i pare rzeczy dla siebie ( min. wkładki laktacyjne, majtki siatkowe, podkłady poporodowe) i troche rzeczy dla Malucha (min. szczotkę do włosów, zestaw do paznokci, termometr do wody, pieluszki - tetrową i flanelową itp) nie mogę niestety wrzucić zdj, bo coś mi się nie chce załadować, ale spróbuję jeszcze później

a i zamówiłam sobie ten zestaw z nuk (butelka+ smoczek) i będę miała w tygodniu

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 17:18   #4507
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
roxana_lu gratulacje

a my wróciliśmy z zakupów Kupiłam te chusteczki huggies w tesco na promocji, i pare rzeczy dla siebie ( min. wkładki laktacyjne, majtki siatkowe, podkłady poporodowe) i troche rzeczy dla Malucha (min. szczotkę do włosów, zestaw do paznokci, termometr do wody, pieluszki - tetrową i flanelową itp) nie mogę niestety wrzucić zdj, bo coś mi się nie chce załadować, ale spróbuję jeszcze później

a i zamówiłam sobie ten zestaw z nuk (butelka+ smoczek) i będę miała w tygodniu

O to widze ze sie z maleństwem obkupiliscie
Super !

Ja czekan na reszte przesyłek a i dzis planuje pozamawiac kilka rzeczy jeszcze, zeby był koniec wyprawki...

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-09, 17:24   #4508
martulka0991
Zadomowienie

Roxi, gratki!!! Teraz to juz z gorki ;-)
Majka, extra pojazd ;-)
Ja dzis czulam sie jakos fatalnie i mnie zcielo, ucielam sobie drzemke i obudzil mnie dopiero maz po pracy jak domofonem zadzwonil ;-) pozniej razem posprzatalismy mieszkanko, i... Upoeklismy pizze, on robil ciasto ja reszte, pychotka! chec spedzona ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 17:25   #4509
moniska139
Zadomowienie

Wy już kończycie zakupy dla maluszków a moja wyprawka leży i kwiczy...
Zrobiłam muffinki kakaowe z dżemem wiśniowym i wyszły mi zakalce, żadnych ciast do sierpnia nie robię, tylko biszkopty mi wychodzą teraz. Dobrze, że za drożdżowe się nie brałam. Na gorąco z zimnym mlekiem nawet dobrze smakowały nie wiem jak potem będą.
Chłop namawia mnie na wycieczkę do Czech po Kofolę, już mu słońce dziś głowę przygrzało za mocno
Młody padł to ja ambitnie zabieram się za przegląd Allegro i robię jakąś listę potrzebnych rzeczy.
Stary 2015-05-09, 17:32   #4510
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
O to widze ze sie z maleństwem obkupiliscie
Super !

Ja czekan na reszte przesyłek a i dzis planuje pozamawiac kilka rzeczy jeszcze, zeby był koniec wyprawki...

My to dopiero zaczynamy i "grubsze" zakupy przed nami jutro pojedziemy oblukać łóżeczka miałam nie robić zakupów wcześniej niz w czerwcu, ale poddałam się namowom męża

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 17:44   #4511
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Wy już kończycie zakupy dla maluszków a moja wyprawka leży i kwiczy...
Zrobiłam muffinki kakaowe z dżemem wiśniowym i wyszły mi zakalce, żadnych ciast do sierpnia nie robię, tylko biszkopty mi wychodzą teraz. Dobrze, że za drożdżowe się nie brałam. Na gorąco z zimnym mlekiem nawet dobrze smakowały nie wiem jak potem będą.
Chłop namawia mnie na wycieczkę do Czech po Kofolę, już mu słońce dziś głowę przygrzało za mocno
Młody padł to ja ambitnie zabieram się za przegląd Allegro i robię jakąś listę potrzebnych rzeczy.
mi też coraz częściej zakalce wychodzą

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Roxi, gratki!!! Teraz to juz z gorki ;-)
Majka, extra pojazd ;-)
Ja dzis czulam sie jakos fatalnie i mnie zcielo, ucielam sobie drzemke i obudzil mnie dopiero maz po pracy jak domofonem zadzwonil ;-) pozniej razem posprzatalismy mieszkanko, i... Upoeklismy pizze, on robil ciasto ja reszte, pychotka! chec spedzona ;-)
dzięki!

no i fajnie, ze sie udalo pizze zrobic

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
My to dopiero zaczynamy i "grubsze" zakupy przed nami jutro pojedziemy oblukać łóżeczka miałam nie robić zakupów wcześniej niz w czerwcu, ale poddałam się namowom męża
czyli jednak

---
dziewczyny, mam prośbę.. info w klubie!

Synuś i Córcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-09, 18:23   #4512
beaciorq
Zadomowienie

To chyba jakas klatwa ciazarnych ze ciasta nie wychodzą :-P ja to sie nawet nie zabieram tylko zamawiam u mamy i mi piecze :-P

My dzis tez po zakupach ale tym razem do mieszkanka maluszek musi jeszcze poczekac :-P
Ach i to uczucie wpakowac sie bez pardonu na poczatek kolejki w kasie uprzywilejowanej ...))
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 18:24   #4513
MsLullaby
Zakorzenienie

Mi o dziwo każde ciasto wychodzi

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 18:47   #4514
martulka0991
Zadomowienie

Mnie wczoraj wysylala kasjerka w auchanie do kasy uprzywilejowanej jak zobaczyla ze czekamy w kolejce ;-) ale nie skorzystalam bo polowe zakupow mielismy na tasmie ;-) powiedziala ze nastepnym razem zebysmy korzystali z przywilejow bo ludzie sami z siebie sie nie domysla a ja mam prawo sie zle poczuc i zeby korzystac jak tylko mozna

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Ja mialam dzis jakies ciacho piec i nie upieklam... Leniuch sie wlaczyl i moze jutro ;-)
Stary 2015-05-09, 19:51   #4515
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny

Majka wozek bardzo fajny, mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze fura prowadzić
no też mam nadzieję choć może to i głupie ale zastanawiam się czy nie wziąć jeszcze gondoli z xlander a tej nie zostawić na zimę bo jest duża i dość ciężka... A mam tam przejściówki do xlandera bo fotelik mamy z tej firmy*...
Dokladnie myślę o tej ze zdjęcia w tym właśnie kolorku ... Jest mniejsza, lżejsza...

*edit- maxi cosi - ma przejściówki co x lander
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,4 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2015-05-09 o 21:19
Stary 2015-05-09, 19:52   #4516
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

---
dziewczyny, mam prośbę.. info w klubie!
jak by co to pisz priv- odpisałam
Stary 2015-05-09, 20:12   #4517
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
no też mam nadzieję choć może to i głupie ale zastanawiam się czy nie wziąć jeszcze gondoli z xlander a tej nie zostawić na zimę bo jest duża i dość ciężka... A mam tam przejściówki do xlandera bo fotelik mamy z tej firmy...
Dokladnie myślę o tej ze zdjęcia w tym właśnie kolorku ... Jest mniejsza, lżejsza...

Zrobisz i tak jak bedziesz uważała ale skoro masz juz gondolkę to po co Ci jeszcze jedna. Lepiej sobie ta kase przeznacz na cos innego bo to według mnie zbedny wydatek
A to masz xlandera fotelik? Bo pisałas, ze maxi cosi

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-09, 20:33   #4518
beatrix28
Zadomowienie

majka dzieki za inf dot szafy
Przepis na babke za majonezem
4 jaja,
1szkl cukru
1szkl.maki pszennej
1 lyz.proszku do pieczenia
1/2 sloika mnajonezu winairy z 400g tj 200g/ml
kilka kropel olejku cytrynowego

Wykonanie ddzielic bialka od zoltek bialka ubic ,dodac cukier,w osobnej misce zmieszac zoltka z majonezem,dodac do bialek,dodac make z proszkiem no i ciut olejku.wylac na forme ,forme wysmarowac i obtoczyc bulka tarta i piec 40 min w 170st/bez termo. szczerze to pieke w formie do tarty i jak ostygnie wyjmuje ciasto do gory dnem i daje galaretke z owocami ale ile ludzi tyle pomyslow.
robilam kilkanascie razy..
wozek fajny choc rozwiazanie dot koszyka na zakupy i tej plątaniny droazkow mi sie nie podoba ,ale moze ja tak odbieram..
beaciorq to zamaist ciast piecz muffinki tylko kup forme bo w samych papilotkach,chyba ze sa sylikonowe pod wplywem ciezaru ciasta moga sie rozlazic..

Edytowane przez beatrix28
Czas edycji: 2015-05-09 o 20:47
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 20:44   #4519
beaciorq
Zadomowienie

Beatrix ja nie pieke teraz bo mi sie zwyczajnie nie chce :-P
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-09, 21:17   #4520
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobisz i tak jak bedziesz uważała ale skoro masz juz gondolkę to po co Ci jeszcze jedna. Lepiej sobie ta kase przeznacz na cos innego bo to według mnie zbedny wydatek
A to masz xlandera fotelik? Bo pisałas, ze maxi cosi
maxi cosi ale ma te same wejściówki co x lander - chyba źle się wyraziłam , myślałam co inne a inaczej napisałam.... Też szaro czarny...
Nie wiem, pewnie masz rację, ale ja kupiłam tą gondolkę quinny ale nie tą co jest w zestawach bo wydawało mi się że będzie za mała... i dlatego osobno brałam spacerówkę i gondolę... A teraz jak na nią patrzę to mam wrażenie że jest ... hmmm zimowa jeśli tak to mogę określić.... Wyściółka w środku jest gruba i ciepła tak samo ten materac który jest w środku jest bardzo gruby... A gondolki w x landerach są ,,delikatniejsze,, , dno ma cienki materac , jest twardszy i boki ma cienkie też... Kurde, muszę pomyśleć... co raz bardziej się nad tym zastanawiam...

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
majka dzieki za inf dot szafy
Przepis na babke za majonezem
4 jaja,
1szkl cukru
1szkl.maki pszennej
1 lyz.proszku do pieczenia
1/2 sloika mnajonezu winairy z 400g tj 200g/ml
kilka kropel olejku cytrynowego

Wykonanie ddzielic bialka od zoltek bialka ubic ,dodac cukier,w osobnej misce zmieszac zoltka z majonezem,dodac do bialek,dodac make z proszkiem no i ciut olejku.wylac na forme ,forme wysmarowac i obtoczyc bulka tarta i piec 40 min w 170st/bez termo. szczerze to pieke w formie do tarty i jak ostygnie wyjmuje ciasto do gory dnem i daje galaretke z owocami ale ile ludzi tyle pomyslow.
robilam kilkanascie razy..
wozek fajny choc rozwiazanie dot koszyka na zakupy i tej plątaniny droazkow mi sie nie podoba ,ale moze ja tak odbieram..
beaciorq to zamaist ciast piecz muffinki tylko kup forme bo w samych papilotkach,chyba ze sa sylikonowe pod wplywem ciezaru ciasta moga sie rozlazic..
moja kochana
zrobię jak tylko zjemy to hahaha bo jeszcze 1/4 blaszki została domownikom wyjdą bokiem te ciasta hehhe

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2015-05-10 o 00:04
Stary 2015-05-10, 00:07   #4521
majka242007
Zakorzenienie

śpicie?
nie mogę zasnąć... oglądałam film i ryczałam , wszystko mnie rozczula haha do końca ciąży chyba mi pozostaje ddtvn i domo+ haha bo na tym jeszcze nie płakałam
Stary 2015-05-10, 05:57   #4522
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
maxi cosi ale ma te same wejściówki co x lander - chyba źle się wyraziłam , myślałam co inne a inaczej napisałam.... Też szaro czarny...
Nie wiem, pewnie masz rację, ale ja kupiłam tą gondolkę quinny ale nie tą co jest w zestawach bo wydawało mi się że będzie za mała... i dlatego osobno brałam spacerówkę i gondolę... A teraz jak na nią patrzę to mam wrażenie że jest ... hmmm zimowa jeśli tak to mogę określić.... Wyściółka w środku jest gruba i ciepła tak samo ten materac który jest w środku jest bardzo gruby... A gondolki w x landerach są ,,delikatniejsze,, , dno ma cienki materac , jest twardszy i boki ma cienkie też... Kurde, muszę pomyśleć... co raz bardziej się nad tym zastanawiam...
Chyba lepiej jak w gondoli jest grubsze dno. Nie będzie tak twardo. Ja młodemu dawałam koc do wózka bo w tej co używałam to była deska przykryta szmatką i wydawało mi się to mega niewygodne dla Filipa. Jeśli jest większa ta którą masz to będzie bardziej przewiewne. Tak mi się wydaje.

Młody po 5 zrobił pobudkę o nie ma zmiłuj się. Jak nie tż to Filip. Kiedy ja się wyspie?
Stary 2015-05-10, 05:59   #4523
martulka0991
Zadomowienie

Witajcie mamusie :-* ja wczoraj sie obzarlam pizza, rurkami z kremem waniliowym i poszlam spac ;-) dzis obudzil mnie skurcz ludki i juz nie spie, leze jeszcze bo dam troche pospac mojemu pierwszemu dziecku :-P (czt. Mezusiowi) dzis pogoda zachwycajaca pewnie nie bedzie a chcielismy skoczyc do jakiegos parku na spacerek... Dzis na obiadek karkoweczka w sosie wlasnym, kasza gryczana dla mnie a dla meza jeczmienna i chyba do tego salata z gogurtrm ;-) bo ogorkow kiszonych nie mam :-(
Stary 2015-05-10, 06:22   #4524
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

moja kochana
zrobię jak tylko zjemy to hahaha bo jeszcze 1/4 blaszki została domownikom wyjdą bokiem te ciasta hehhe

Słońce ja mam maxi cosi i tez te wózki maja dwa rodzaje gondoli. Mniejsza, lżejsza - letnia i druga większa, grubsza, z takim wlasnie grubszym materacykiem - zimowa. Ze względu na to, ze jeszcze trzeba zachaczyc o zime to wybrałam od razu wersje większa bo przecież nie wydam kolejnych kilku stówek na druga nowa gondole ja sie tym nie przejmuje, chwilka lata nam zostaje a zaraz po przyjdzie jesień i juz nam to przeszkadzać nie bedzie
Ale tak jak mowilam, to moje zdanie

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
śpicie?
nie mogę zasnąć... oglądałam film i ryczałam , wszystko mnie rozczula haha do końca ciąży chyba mi pozostaje ddtvn i domo+ haha bo na tym jeszcze nie płakałam

Jak Cie jakis reportaż na ddtvn rozczuli to i to bedziesz musiała odrzucić hihi
Ja sie nie rozczulam za bardzo bo po prostu raczej filmów nie oglądam w ogole minimum telewizji

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:
Chyba lepiej jak w gondoli jest grubsze dno. Nie będzie tak twardo. Ja młodemu dawałam koc do wózka bo w tej co używałam to była deska przykryta szmatką i wydawało mi się to mega niewygodne dla Filipa. Jeśli jest większa ta którą masz to będzie bardziej przewiewne. Tak mi się wydaje.

Młody po 5 zrobił pobudkę o nie ma zmiłuj się. Jak nie tż to Filip. Kiedy ja się wyspie?

Hahaha u nas jest to samo. Tzn jak nie junior to... Julka fikająca w brzuszku i naciskająca na pecherz byłam w łazience a teraz dalej tak skacze, ze az głupio byłoby ją zostawic sama sobie i zasnąć hihi

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie :-* ja wczoraj sie obzarlam pizza, rurkami z kremem waniliowym i poszlam spac ;-) dzis obudzil mnie skurcz ludki i juz nie spie, leze jeszcze bo dam troche pospac mojemu pierwszemu dziecku :-P (czt. Mezusiowi) dzis pogoda zachwycajaca pewnie nie bedzie a chcielismy skoczyc do jakiegos parku na spacerek... Dzis na obiadek karkoweczka w sosie wlasnym, kasza gryczana dla mnie a dla meza jeczmienna i chyba do tego salata z gogurtrm ;-) bo ogorkow kiszonych nie mam :-(

No pogoda u nas tez ma dzis nie zachwycać... Ale powiem szczerze, ze juz dawno sie tak nie zmęczyłam jak wczoraj (uczelnia, obiad, dojazdy, sprzątanie, zakupy itd)... Po prostu widac, ze o wiele więcej odpoczywam niż kiedys i teraz taki aktywny dzien juz po prostu mnie meczy bardziej... Wiec dzis na spokojnie, obiad u dziadkow i odpoczywanie w domku

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

A tak w ogole to czesc !

Weszłam na aplikacje ciążowa i czytam 98 dni do porodu... A w rzeczywistości o 14 mniej ze względu na cc wiec pozostaje mi do sądnego dnia 84 dni juz coraz bardziej sie doczekać nie moge. Zaczęły przychodzić te wszystkie rzeczy dla małej...
I tak bardziej to odczuwam jeszcze junior ciagle chodzi i pyta "mamusiu a kiedy Julcia przyjdzie na swiat? Urosła juz na tyle, zeby byc z nami?"

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-10, 06:45   #4525
martulka0991
Zadomowienie

Ja nie wytrzymalam lezac w lozku, wstalam na sniadanie, staruszek dalej slodko spi a ja zza zasciany od sasiadki slucham rozanca :-P swietny poranek ;-)
Roxana, ja juz tez nie moge sie doczekac... Ale juz blizej jak dalej ;-) mam ochote rzucic sie w wir prania i prasowania tego wszystkiego ale jeszcze nie... Jeszcze czekam, zrobie to koniec czerwca poczatek lipca jak dam rade, w na pewno dam :-P
Roxana, mamy prawo sie szybciej meczyc, jestesmy coraz wieksze ;-) a Twoj maly slodziak! Ktos powie a co taki maly moze rozumiec, a on... Rozumie i jest taki czuly ze niejeden dorosly moglby sie powstydzic...
Stary 2015-05-10, 07:39   #4526
Anev0
Zakorzenienie

Roxi, gratki!!!
Majka super pojazd

Witam sie w niedzele z zapytaniem czym rozni sie butelka waska od szerokiej?
antykolkowa? ktora jest lepsza w czyszczeniu i poreczniejsza?

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 08:16   #4527
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
Roxi, gratki!!!
Majka super pojazd

Witam sie w niedzele z zapytaniem czym rozni sie butelka waska od szerokiej?
antykolkowa? ktora jest lepsza w czyszczeniu i poreczniejsza?
Z antyloklowa nie pomogę ale młody smoczka w wąskiej nie potrafił złapać tylko w szerokiej mu się dobrze piło. Ale on cyckowy to inaczej był nauczony.

Jak mi słabo było w kościele, ledwo do końca wysiedziałam.
Stary 2015-05-10, 08:20   #4528
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:
Z antyloklowa nie pomogę ale młody smoczka w wąskiej nie potrafił złapać tylko w szerokiej mu się dobrze piło. Ale on cyckowy to inaczej był nauczony.

AHA dzięki za opinie
a miałaś miejsce siedziace?

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 08:20   #4529
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

Ojjj chyba bym tez nie dała rady wysiedzieć w kościele w tym stanie, u nas to sa tłumy (poza wczesnymi godzinami), do kosciola sie ledwo da wejść...

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-10, 08:34   #4530
moniska139
Zadomowienie

Na 8 to może 1/5 kościoła jest zajęte więc miejsca sporo. Ogólnie mamy bardzo zimny kościół i w największe upały można zmarznac na mszy. Już na Godzinach się zasapałam to potem było coraz gorzej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości