|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Magic, przepiękna relacja! Kurczę dziewczyny, jak Was czytam to aż mam ciarki
aż jestem ciekawa swoich odczuć po
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
magic gratulacje jeszcze raz, piekna relacja
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Magic pięknie
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
my jesteśmy ze sobą na prawdę mega długo i co chwile ktoś nam się pyta "po co wam ten slub, przecież i tak żyjecie już jak małżeństwo", Tż juz nawet nie odpowiada na te głupie komentarze, macha tylko ręką cieszę się bardzo, że to napisałaś na pewno ślub umacnia jeszcze bardziej i przekonam się o tym już za 2 tygodnie
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Mistrzem pisania to ja nie jestem a powrót do soboty w emocjach jest dość z trudny. Z jednej strony jest żal że ten dzień mija jak szalony, dużo się działo i już teraz wiem że mnóstwa rzeczy nie opisałam.A z drugiej strony jest taka radość, takie szczęście No nie do opisania
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Magic
Piekna relacja ![]() A mieszkaliscie razem przed slubem(domyslam sie ze tak) ale chce zapytac czy dlugo?
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dawna byliśmy traktowani o czuliśmy się jak Stare małżeństwo -ale wierzcie mi jest zupełnie inaczej
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn jesteśmy razem trochę dłużej, a mieszkaliśmy ze sobą jakies dwa lata przed slubem, ale odczucia po dokladnie te same.
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
Magic świetna relacja dużo miłości
. Straciłam chęć do wszystkiego ;( zrobiły mi się pecherze po butach nad piętą normalnie żywa rana kupiłam plastry trybiotic i chodzę tylko w klapkach mam nadzieje że do soboty się wygoi ;(
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4510 | ||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
zostało mi 9 dni roboczych do końca umowy Cytat:
ja poproszę na priv! ![]() Magic, super!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Kleju!!!
klasyk mowi ze petarda petardowa !! cudna relacja gule w gardle miałam ![]() ale tak przy ostatnich relacjach zauwazyłam: o co kaman z wyprzedzaniem pod ołtarzem? gdzie to kogo kto ma wyprzedzic? musze wiedziec ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- musze pamietac zeby sie nie upic i miec materiał do napisania relacji na własnym slubie
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
sQ chodzi o to, że jak się wychodzi z klecznikow i odwracasz się do wyjścia to należy złapać Karolka za łapkę i przeciągnąć by wyszedł za Tobą z Twojej strony.Niby dzięki temu będziesz rządzić, nie wiem teściowa mi kazała tak zrobić
A co do picia to my na początku pilismy wodę zamiast wódki, ale jak tak patrzyłam jak moi znajomi się bawią, jak wznoszą toasty to zaczęłam pić raz wodę, raz wódkę a i tak skończyłam wesele trzeźwa.
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny -zony.
Wiecie czego sie boje. Ze obetra mnie buty slubne(w koncu nowe zalozone 1 raz) juz myslalam by na wszelki wypadek obkleic piety plastrami. Rozchodze je przed slubem po domu ale niechce ich tez zajechac ![]() Jak wasze buty wygodne byly? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4514 |
|
na przekór do celu
|
Hej
![]() Zrobiłam taki dobry obiad, a TŻ-a ciągle nie ma ![]() I przy okazji natknęłam się na filmik, który pokazuje, jak kończy się przesadne picie u pana młodego: http://file2.stuff.co.nz/184/11997184.mp4 Szkoda mi młodej, nie dość że wstyd na weselu, to jeszcze pół świata to ogląda
|
|
#4515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm chyba na wszystkich slubach kazdy wrocil swoja strona.. ![]() Cytat:
no ale nawalon yjak szpadel na miejscu gosci/orkiestry/mlodej ukróciłabym całe szoł ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balerinki tez potrafia mnie obetrzec. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
Jakie ciasta mieliście/ będziecie mieć na weselu?? bo my musimy podać w następnym tygodniu jakie chcemy
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- to je rozchodź przed plus żel przeciw odciskom compeed zakup
|
|
#4519 |
|
Raczkowanie
|
aaa proszę podajcie zabawy weselne słyszałam że kiedyś ktoś podawał a niewiem kto
ma ktoś proszę wstawcie
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci goście też jacyś mało "życzliwi" bo go jeszcze nakręcali, a w ogóle po co ona tam siedzi i to ogląda, ja na jej miejscu dawnop bym wstała i go wzięła z tego cyrku gdzieś na bok. żenada
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
MagicGirls genialna relacja! Wzruszyłam się i już nie mogę się doczekać września
życzę Wam, żeby każdy dzień był tak pełny miłości jak ten, który opisałaś! ![]()
|
|
#4522 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Nie da się nie kłaść niczego pod meblami, bo jak płytka będzie się kończyć równo z krawędzią mebli, to byś musiała położyć listwę - dziwnie tak I weź tu teraz dobierz listwę, która by pasowała do płytek i mebli![]() A jakbyś wciągnęła płytki 1 cm pod meble, to byłby skos, albo w jakieś podkładki z tyłu mebli trzeba by się było bawić... No i zostaje to, o czym dziewczyny pisały - meble jednak nie są na wieki wieków ![]() Z innymi płytkami radzę uważać, bo mogą być 1 mm szersze, mogą mieć inną fakturę pod spodem i już będzie się ciężko je kładło, mogą inaczej osiadać, co poskutkuje brakiem poziomu w kuchni, nierównym osadzeniem mebli... Ilona, ja w swoich ślubnych butach chodziłam po mieszkaniu miesiąc albo dłużej, żeby je rozchodzić - w żaden sposób nie ucierpiały, a dopasowały się do stopy ![]() Na weselu nie obtarły mnie, ale stopy nie przyzwyczajone do tak intensywnego dreptania na takiej wysokości bardzo mi spuchły, dlatego buty musiałam zmienić. Miałam baleriny na przebranie, ale na spuchnięte stopy były i tak za ciasne, skończyło się tak, że ostatnie godziny wesela spędziłam boso
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magic czytając twoją relacje przypomnialo mi się o wodzie. Ja wypiłam z pół litra juz jak był fotograf, potem w samochodzie troskę. Miałam butelkę z korkiem/ dozownikirm/ dziubkiem. Odebralismy akt ślubu. ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Zauważyłam u nas: sernik, jabłecznik, cos w stylu sernika na zimno z galaretka, jakieś toffii. Nie zjadłam żadnego. |
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy jeszcze ponad miesiąc na myślenie i wtedy podejmiemy ostateczną decycję
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Magic, Królewno! Cudowne relacje - każda z innymi emocjami, obydwie mega. Ja tez już chcę mieć to za sobą! ![]() Żonka - też proszę o priv |
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Idę na ten ustny trzymcie kciuki
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż na kawie u swojej teściowej, żona się leni i wizazuje. Dopada mnie zmęczenie, odczuwam zarwane noce.
Miało nie być poprawin, ale bracia rozstawili namioy i była luzacka posiadówa w ogrodzie. Nie powiedziałam wam jak pogoda. Od rana było parno, pochmurno. Co chwila pytałam czy pada (co ty z tym deszczem?) Bo takie czarne chmury były. Po 16 wyszło słońce. Nasz kościół ma okna od zachodniej strony i wpadały do środka promienie. Na czas życzeń (ok 19) jeszcze świeciło słońce. Noc cieplutka. A w niedzielę... deszcz. Dbał ktoś o nas tam na górze. |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Hey, Hey
![]() Odkąd pracuje nie mam czasu na forum... Od rana ciągle coś ale teraz wszyscy poszli do domów a ja wyrabiam nadgodziny to trochę ponadrabiam :P A może jakiś skrót co się działo od poniedziałku? |
|
|
|
#4530 |
|
Zadomowienie
|
zona i Magic piekne relacje, tez chce byc oaza spokoju!!!
Sent from my XT1032 using Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.

aż jestem ciekawa swoich odczuć po

.Przed slubem myślałam ,że nie da się kochać mocniej ,a jednak !Wszystko jest magiczne ,na wyciągniecie ręki ,gdybym mogła to bym fruwała !
na pewno ślub umacnia jeszcze bardziej i przekonam się o tym już za 2 tygodnie 

przeprowadzka dokonana, od dłuższego czasu siedzimy już na wsi, A oficjalnie od wczoraj... w niedzielę zmarła moja babcia... podsumowanie mojej teściowej "obie babcie czekały na wasz ślub"... kocioł w pracy - na szczęście jeszcze jeden dyżur i urlop 

Ci goście też jacyś mało "życzliwi" bo go jeszcze nakręcali, a w ogóle po co ona tam siedzi i to ogląda, ja na jej miejscu dawnop bym wstała i go wzięła z tego cyrku gdzieś na bok. żenada
I weź tu teraz dobierz listwę, która by pasowała do płytek i mebli