Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-03, 13:35   #4501
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
http://www.fotografia.zgora.pl/galer...eria-slubna#13 Ale nieładna sukienka.
Druga oferta wydaje mi się lepsza i zdjęcia też o niebo ładniejsze. Ile ten drugi fotograf?
1900 ten KR foto

❤ 25.12.2013 Zaręczyny - Powiedziałam TAK ❤
❤ 29.04.2017 Będziemy sobie ślubować ❤
Lisaveta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:36   #4502
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
1900 ten KR foto
To zdecydowanie drugi. Bardzo dobra oferta.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:42   #4503
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam dylemat na temat fotografa
http://www.fotografia.zgora.pl/galerie/galeria-slubna
Jak Wam się ten podoba?
za 2200 zł w ofercie ma min. 370 zdjęć, plener 4 h w inny dzień, sesja rodzinna lub narzeczeńska 2 h, od przygotowań po oczepiny zdjęcia.

czy brać tego http://kr-foto.pl/ plener inny dzień, 500 szt zdjęć, 120 zdjęć plener, prezentacja.
u tego pierwszego podoba mi się ten efekt 'zdjęć za mgłą' a u drugiego kadry ciekawsze

Cytat:
Dzięki Ci To bedzie na pewno moja inspiracja.
Ciekawa jestem jaka będzie nowa u Anny Kary..

Wiecie,ale mi się wczoraj miło zrobiło jak moja sis powiedziała,że jesli chce teraz tą sukienkę to mi kupi.. Mam najlepszą siostrę na świecie,od zawsze mogę na nią liczyć.
ja nie wiem czy nie pojadę w przyszły czwartek z koleżanką do Krk i ona sama wyszła z inicjatywą, żebyśmy poszły do AK i żebym coś pomierzyła no i nie wiem czy to nie za wcześnie ale z drugiej strony przecież przymierzyć mogę i przynajmniej będę wiedziała który krój sukni u mnie odpada prawda?

co do siostry to fajnie, że masz z nią taką relację, że możesz na nią liczyć i chyba każdej z nas by było miło jakby dostała taką propozycję od siostry

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:53   #4504
Lisaveta
♥♥♥♥♥♥♥♥

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
u tego pierwszego podoba mi się ten efekt 'zdjęć za mgłą' a u drugiego kadry ciekawsze

ja nie wiem czy nie pojadę w przyszły czwartek z koleżanką do Krk i ona sama wyszła z inicjatywą, żebyśmy poszły do AK i żebym coś pomierzyła no i nie wiem czy to nie za wcześnie ale z drugiej strony przecież przymierzyć mogę i przynajmniej będę wiedziała który krój sukni u mnie odpada prawda?

co do siostry to fajnie, że masz z nią taką relację, że możesz na nią liczyć i chyba każdej z nas by było miło jakby dostała taką propozycję od siostry
chyba ten drugi będzie lepszy, ten pierwszy ma tez kosmiczna zaliczkę 700 zł na już.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Czyli Dj wybrany, tylko musimy umowę podpisać i zaliczkę wpłacić
kamerzysta wybrany - umowa i zaliczka do wykonania,
fotograf wybrany - zaliczka i umowa do wykonania
no i sale do oglądniecie i wybrania któreś i wtedy umowa i zaliczka

i na rok 2015 kończę wydatki ślubne.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Wiecie do Dziewczyny DZIĘKUJE WAM, że jesteście, bo z nikim w domu nie mogę pogadać na temat przygotowań a Wy mnie zawsze wysłuchacie i doradzicie.

❤ 25.12.2013 Zaręczyny - Powiedziałam TAK ❤
❤ 29.04.2017 Będziemy sobie ślubować ❤
Lisaveta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 13:56   #4505
201801191006
Konto usunięte

Cytat:

warto się umówić wcześniej, bo tak z ulicy to nic nie przymierzysz
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 14:35   #4506
VinVinara
Zakorzenienie

Jak Wam dzień mija? Ja mam dziś lepszy humor. Na szczęście moje najgorsze w życiu urodziny już są przeszłością.
Stary 2015-09-03, 14:40   #4507
nniee
Zakorzenienie

Ja byłam dziś w herbaciarni z TŻem i w ogóle spędzamy ze sobą dużo czasu, bo mam dwa dni wolnego z rzędu, co się ostatnio bardzo rzadko zdarza
A wieczór będę miała dla siebie, bo TŻ jedzie pograć w nogę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 15:20   #4508
201604261006
Konto usunięte

MALGOSIA na praktyki do przedszkola zapomniałam dopisac.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 15:22   #4509
VinVinara
Zakorzenienie

Do mnie Tz jedzie. Pewnie usne od razu przy nim. Ćwiczy któraś z Was jogę?
Stary 2015-09-03, 15:28   #4510
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dowiedziałam się,że kolejna koleżanka ze studiów wychodzi za mąż w '17. 20 maja.
Najsmieszniejsze jest to,że zaręczyłam się jako pierwsza,a wychodze za mąż jako ostatnia
Wszystkie wychodzą za mąż przede mną Ale z tego co widzę chyba zadna mnie nie zaprosi.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Do mnie Tz jedzie. Pewnie usne od razu przy nim. Ćwiczy któraś z Was jogę?
Oj nigdy nie byłam zbyt dobrze rozciągnięta by to zaczynać

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
MALGOSIA na praktyki do przedszkola zapomniałam dopisac.
Aaa bo już myślałam,że dostałaś pracę o której nie wiedziałyśmy
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 15:37   #4511
201604261006
Konto usunięte

Za duzo mam praktyk teraz W tym semestrze mam 4razy praktyki po 50godzin

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-03, 16:17   #4512
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny. Mam dość. 12 dni pod rząd na rano. W tym dwie soboty po 12 godzin. I to wszystko stojąc. Mam ochotę rzucić to w cholerę
Moze warto zacząć rozglądać sie za czymś innym bo na dłuższa metę cieżko to widzę. Praca pracą ale zdrowie przede wszystkim.

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 16:38   #4513
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Moze warto zacząć rozglądać sie za czymś innym bo na dłuższa metę cieżko to widzę. Praca pracą ale zdrowie przede wszystkim.
Trzymam mnie tam umowa o pracę.
Stary 2015-09-03, 16:47   #4514
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
Trzymam mnie tam umowa o pracę.
co Ci z umowy o pracę jak w tak młodym wieku sobie zepsujesz zdrowie i nerwy?
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 16:57   #4515
aankaa092
Zakorzenienie

Witam dzisiaj wszystkie PMki
A ja jak zwykle mam słaby humor. Tabletki muszę zmienić bo oszaleję. Ostatnio rozpłakałam się w nocy z błahego powodu, TŻ zawsze zmienia podejście do mnie po tym jak się rozpłaczę. Jest delikatniejszy. Mocno zapomina się, że moje humory, to co chcę i czego nie chcę nie zależy ode mnie, a od hormonów, które mną sterują

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
u nas żadne nowe auto nie wchodzi w grę
xD mam podobnie, kocham stare auta A to jakie wybierzemybędzie zależałood ich ceny, ale wolałabym jakiś mały, nawet wyglądający na staryale zadbany. Ostatnio widziałam taki na zjeździe motocyki WSK u mnie w mieście. Niestety garbusek miał tylko 2 miesca z przodu, a z tyłu wyciągnięte były siedzenia. Odpada też samochód bez pasów, jako że będziemy jechać ekspresówką.

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
NAPISAŁAM NA FB DO TEJ KRAWCOWEJ KTÓREJ STRONKĘ WRZUCAŁAM!!
Napisała, że sukienka śliczna i że gratuluje wyboru i że na 100% mi taką uszyje! ugadałam się już z nią ze w styczniu 2017 do niej przyjdę i podała mi nawet wstępny koszt 3500 zł jezu, jak się cieszę, że cena taka sama jak tej z australii i nie musze martwic sie o przesylke

ALE JESTEM SZCZESLIWA

przepraszam, że caps lockiem, ale naprawde jestem podjarana
i nie nadrabiam was na razie bo TŻ jest u mnie
CIESZĘ SIĘ! To ta, co pisałaś, że nie robi kopii?

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość

alez oczywiście! ja też założyłam po to aby wyleczyć się z kompleksu i z tej strony polecam Ci bardzo bo wiem co to znaczy" kompleks zębowy:
a moje leczenie mam wrażenie że przedłużyło się ze względu na to że moja orto chciała wyciągnąć ze mnie więcej kasy
Moja przez 3 wizyty mówiła "za miesiąc zdejmujemy". Potem jak dała mi retencyjny, to tez chciała bym przychodziła na wizyty, ale ja uznałam, że nie są mi już potrzebne i już nigdy więcej do niej nie poszłam. Za długo leczyła moje bardzo krzywe zęby aparatem zdejmowany wiedząc, że jako dziecko miałam trudnościz oddychaniem nosem, a aparat zdejmowany miałam na górę i dół. :/
Rodzice wydali od cholery kasy na 3aparaty zdejmowane (dla mnie,brata i siostry), przerobienie mojego aparatu, wizyty, a potem na aparat stały dla mnie i wizyty z nim związane. Niezła kasa za to dla ortodonty.
Cytat:
dziewczyny mam dylemat na temat fotografa
http://www.fotografia.zgora.pl/galerie/galeria-slubna
Jak Wam się ten podoba?
za 2200 zł w ofercie ma min. 370 zdjęć, plener 4 h w inny dzień, sesja rodzinna lub narzeczeńska 2 h, od przygotowań po oczepiny zdjęcia.

czy brać tego http://kr-foto.pl/ plener inny dzień, 500 szt zdjęć, 120 zdjęć plener, prezentacja.
Zgora ma o niebo lepsze plenery. Z wesela zdjecia takie jakie ja bym mogła cyfrówką zrobić.
Kr-foto o niebo lepsze zdjęcia z wesela. Za to plenery sztuczne, do kitu, słabe oświetlenie (co można korygować bez problemu w plenerze).
Mam nadzieję, że jest ci trochę lepiej. Po każdej chorobie, zabiegu, czymkolwiek przychodzi dzień "załamania" zdrowia, a potem jest tylko lepiej

Eaj, czytam jak załatwiacie już to wszystko, a ja jakoś nie mam nic, przez słaby humor nie odzywam się do fotografów. Muszę jutro przysiąść z TŻ i omówić tę sprawę.
Tak samo musimy umówić się z dwoma DJami, których znalazłam.
Dobrze byłoby znaleźć samochód w rozsądnej cenie, bo już czuję jak mi uciekają pieniądze
Po sezonie ślubów pojedziemy do restauracji omówić wszystko związane z weselem.

Chciałabym już jeździć za sukniami, ale jeśli powiedziałabym to komuś, to by mnie wyśmiał.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
co Ci z umowy o pracę jak w tak młodym wieku sobie zepsujesz zdrowie i nerwy?
Ech, właśnie w tak młodym wieku jest ważna wiem po sobie... chociaż jeśli nie chce się zakładać szybko rodziny to można i na zleceniu jechać. Ale wtedy jak zachorujesz to tracisz kasę, bo L4 nie obowiązuje, jak chcesz "urlop" to tracisz kasę, bo nikt nie da ci płatnego urlopu na zleceniu. Taka lipa :/

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-09-03 o 16:52
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 17:12   #4516
motylek825
Zakorzenienie

A ja miałam tyle dzisiaj zrobic po powrocie z pracy a ja ciagle w kółko to samo:pinterest-instagram-pinterest-instagram: kiecki ślubne, buty, dekoracje, kwiaty, kiecki, buty, welony, dekoracje, torty, kiecki, buty...

Stary 2015-09-03, 17:16   #4517
201604261006
Konto usunięte

Vin rozglądaj się za inną pracą. Tak na dłuższą metę nie da się żyć A może znajdziesz lepszą pracę, również na umowię
Stary 2015-09-03, 17:37   #4518
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominika405 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za kciuki,ale zaproponowano mi stawkę 5.3zł/h. Także chyba ich pogrzało. Miejsce super, dużo pacjentów ale nie za taką stawkę i to godziny pracy 16-22, także ciężko pogodzić z nauką. Zła jestem, bo się nastawiłam i lipa.
chyba żart z tą stawką
napewno coś lepszego znajdziesz

Cytat:
https://instagram.com/p/2TJhDGq35O/

Chyba sie zakochałam

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

O kurczę moze jeszcze cos znajdziesz. Ale ta stawka to mnie rozwaliła
jakie cudo
mi już się tyle sukienek podoba że nie wiem co ja wybiorę

Cytat:
Napisane przez ziuta89 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=RBTpRaws5ts

Uśmiałam się, a potem: chwila, a jeśli tam jest więcej realistycznych sytuacji niż tych przerysowanych... yyyy zobaczymy :P
o tym samym pomyślałam

Cytat:
TŻ miał pierwszy koszmar ślubny Śniło mu się,że buty mu się porozklejały, spodnie porwały w kroku i alarm strażacki miał i poleciał sprzed ołtarza
już koszmary się zaczynają

Cytat:
Żartujesz prawda? Przecież to nieprawda. Moja sis pracuje w dużej firmie zajmującej się rekrutacjami. Rekrutuje ludzi i przeprowadza z nimi rozmowy. Przychodzi mnóstwo dojrzałych osób właśnie z aparatem na zębach. Ja jak widzę osobę w aparacie to od razu mam dobre zdanie,że właśnie dba by mieć ładne zęby i uśmiech. Dla mnie ładne zęby to podstawa, nie rozumiem jak kogoś stać na aparat i leczenie i mimo,że powinien to nie zakłada.

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

nie żartuje. I to prawda.
Są różni ludzie i różnie reagują i nie powiem że wszyscy reagują "o jak super że Pani dba o zęby jakie to mądre z Pani strony". Bardzo dużo ludzi z którymi mam styczność (i to też nie wszyscy) oceniają tą niezbyt miło. wiesz da się wyczuć jak ktoś ze skrzywioną miną patrzy jak na potworka w metalu
Reszta osób ale to raczej takich z którymi mam częściej styczność najzwyczajniej w świecie się przyzwyczaiła do mnie w tym czymś

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość

Moja przez 3 wizyty mówiła "za miesiąc zdejmujemy". Potem jak dała mi retencyjny, to tez chciała bym przychodziła na wizyty, ale ja uznałam, że nie są mi już potrzebne i już nigdy więcej do niej nie poszłam. Za długo leczyła moje bardzo krzywe zęby aparatem zdejmowany wiedząc, że jako dziecko miałam trudnościz oddychaniem nosem, a aparat zdejmowany miałam na górę i dół. :/
Rodzice wydali od cholery kasy na 3aparaty zdejmowane (dla mnie,brata i siostry), przerobienie mojego aparatu, wizyty, a potem na aparat stały dla mnie i wizyty z nim związane. Niezła kasa za to dla ortodonty.
niestety dużo ortodontów żeruje na klientach

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 17:39   #4519
butcher_girl
Zadomowienie

Podczytywałam Was dziś,więc jestem na bieżąco
My jutro spotykamy się z moimi rodzicami Z tego co wstępnie się dowiedziałam chcą się dowiedzieć czy nie potrzebujemy pomocy przy organizacji no i wiem,ze cos sie tam chca dołożyć jako Nam w prezencie. Zobaczymy co to z tego wyjdzie

Dowiedziałam się,ze na tej naszej sali (którą zaklepiemy w tym msc) w cenie są już ciasta i tort jaki się tylko chce!!! 180zł/os.
Jejku,już nie mogę się doczekac

Cieszę się,ze u Was tak wszystko zgrabnie idzie w większości. Nawet się nie obejrzymy jak będziemy już po tym pięknym dniu!

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-03, 18:35   #4520
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za kciuki,ale zaproponowano mi stawkę 5.3zł/h. Także chyba ich pogrzało. Miejsce super, dużo pacjentów ale nie za taką stawkę i to godziny pracy 16-22, także ciężko pogodzić z nauką. Zła jestem, bo się nastawiłam i lipa.
5,3 na pewno znajdziesz lepszą prace

Cytat:
Dostałam ofertę innego kamerzysty za 3000 zł
I co myślicie o tej ofercie? Warta czy za drogo.
Bardzo fajna, chyba warto

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Hej. Mały odlot zaliczyłam po tabletce, od 5 rano boli mnie brzuch, lecę na nospie-forte, głowa mnie boli, czuję się okropnie, jakbym była chora. Mam nadzieję, że to kilkudniowa reakcja organizmu. Dziś chyba cały dzień przeleżę w łóżku.
Zdrowiej
Stary 2015-09-03, 19:40   #4521
aguleekk
Zakorzenienie

Nie polecam vectry przez dwa dni nie miałam neta i telewizji bo PRZEZ ICH POMYŁKĘ odcięli nam sygnał... i jeszcze obiecywali dzisiaj rano to załatwić, a udało się dopiero przed 19... piszę reklamację

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 07:17   #4522
butcher_girl
Zadomowienie

Cześć co tu taka cisza? żyjecie? co u Was?
u mnie dzisiaj szaro i ponuro za oknem...

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 07:21   #4523
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
No u mnie to samo. Ale dobrze ze deszcz bo sucho wszędzie. Trawnik brązowy.

Jeszcze dziś i weekend.

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 07:53   #4524
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
no to marne pieniądze rzeczywiście :/ szkoda ale może znajdziesz jeszcze coś innego

przeglądnęłam cały ten profil i podoba mi się co druga są takie delikatne

a na pintereście znalazłam podobną do tej co Ci się podoba - tylko ramiączka trochę inne są
Między tą a tamtą pierwszą stawiam na 1 :P

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
:O
Toż to nawet na waciki nie starczy ;/ Mam nadzieję, że wkrótce znajdziesz coś lepszego

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Ziuta bardzo ładna sala
Poziomka bierzcie 9.09!

Mój Tż jakiś czas temu wpadł na pomysł żeby jechać do Kazimierza, ale to raczej na weekend i pewnie już nie w tym roku mamy tam niecałe 190 km więc jechać w piątek i wrócić w niedziele jak najbardziej

muszka mi takie suknie się nie widzą, ale jeśli Tobie się podoba, to jak najbardziej

Witam nowe

Aardbei gratuluję rocznicy

Misislipy jakie terminy

malgosia piękna suknia

papaya super że znalazłaś krawcową

Lisaveta wypoczywaj

Wczoraj mielismy kukurydzę, dziś Tż w pracy. Trochę Was nadrobiłam

A od poniedziałku idę do przedszkola

Do 15.09 mam wpłacić 900zł za szkołe no poszaleli, w zeszłym roku pierwsza rata była do końca listopada

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Wiecie że dopiero do mnie dotarło że wzięłam ślub wczoraj tak mnie jakoś 'strzeliło'

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

A w ogóle to dostałam @ na mazurach ale kupiłam tampony (pierwszy raz w życiu) i jakoś się kąpałam
O ta skubana już przylazła ??!!
Ja w październiku prawie 700 i w listopadzie też ;/

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Ja wiem,że taki dzień jest raz w zyciu,ale jednak ja musze budzet mieć mniejszy,bo nie uzbieram tyle kasy Chce w trójce zmieścić się we wszystkim do ubioru. No może poza drugim dniem,ale nie mam zamiaru kupować czegos wyjątkowego za 500 zł.
Pół roku to trochę nie za malo czasu na uszycie?
W zależności zapewne od projektu i od obłożenia Pani krawcowej :P

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak produkujecie, że nie mogę nadążyć z nadrabianiem.

My w ten weekend będziemy oglądać w necie sale, w następnym tygodniu się poumawiamy na oglądanie w weekend. Już chciałabym mieć salę z głowy i wiedzieć, którego się pobieramy. Marzy mi się ten 9 sierpnia , ale jeśli zakochamy się w jakiejś sali i wolne będzie np. we wrześniu, to bierzemy. Ostatecznie we wrześniu też może być ładnie i może nie tak upalnie. Chciałabym mieć ze 25 stopni max

Mi podobają się takie skromne princesski. Z koronkowymi elementami, w romantycznym stylu, nie takim "glam". Np. takie coś
:O <3 CO to za model

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny. Mam dość. 12 dni pod rząd na rano. W tym dwie soboty po 12 godzin. I to wszystko stojąc. Mam ochotę rzucić to w cholerę
O jezu... DO zajechania normalnie, współczuję ;(
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 07:53   #4525
zambeza
polaczek cebulaczek

hejo ja sie zbieram do szkoly, mam na 10 ale wstalam po 6 zeby pocwiczyc pogrzalo mnie troche

cwicze juz 12 dzien
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 08:03   #4526
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Ja namiętnie namawiam D. żebyśmy umówili się z dj na wpłacenie mu zaliczki to nie wiem dlaczego to się tak przedłuża...
(Mamy termin zarezerwowany, zaliczką jest kwota jaką sami zdecydujemy dać, jeżeli ktoś inny chciałby ten termin to my mamy pierwszeństwo i nas zapyta wcześniej czy bierzemy na pewno czy nie)
I chyba D. dlatego tak zwleka a ja nie lubię, wolałabym już ten papierek !

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
hejo ja sie zbieram do szkoly, mam na 10 ale wstalam po 6 zeby pocwiczyc pogrzalo mnie troche

cwicze juz 12 dzien
Hoho wytrwała
Powodzenia w dalszej wytrwałości
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-09-04, 08:06   #4527
motylek825
Zakorzenienie

Dzien dobry
Obudziłam sie dzis ze strasznym bólem głowy

Butcher_girl bardzo korzystna cena na tej twojej sali

Tak sie cieszę bo TZ stwierdził, ze wracamy po ślubie do Pl

Jeszcze kilka godzin i weekend!

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość

cwicze juz 12 dzien
Ja od poniedziałku zaczynam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 08:12   #4528
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Dzien dobry
Obudziłam sie dzis ze strasznym bólem głowy

Butcher_girl bardzo korzystna cena na tej twojej sali

Tak sie cieszę bo TZ stwierdził, ze wracamy po ślubie do Pl

Jeszcze kilka godzin i weekend!

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Ja od poniedziałku zaczynam
Ja też hahaha a tak poważnie D. zakupił wczoraj ławeczkę do brzuchów dla mnie a dla siebie hantelki
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-09-04, 08:20   #4529
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
Ja też hahaha a tak poważnie D. zakupił wczoraj ławeczkę do brzuchów dla mnie a dla siebie hantelki
My kupiliśmy nowy rowerek treningowy dwa dni temu, teraz stoi i czeka w sumie to patrzy na mnie i wola: no choooodz motylek, wsiądź pojedziemy daleko i spalimy ten zbędny tłuszcz hahaha

Stary 2015-09-04, 08:21   #4530
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
U mnie pada, ale to dobrze, przyda się trochę takiej pogody

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości