|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
Emma ja tak samo obawialam sie bedzie to wszystko widac ale jak trułam mezowi o kuchnie to on zrobmy sobie taki ladny czysty domek mialam jeszcze wlasnie typy ze dol ciemniejszy a gora jaśniejsza ale chyba wole jednolita, biale meble w salonie beda takze bedzie super pasowac, chcialam frezowane bo mi sie bardziej podobaja i lepiej umyc niz miedzy uchwytami ale maz ma grube paluchy i mowil z ebedzie mu ciezko otwierac
|
|
|
|
|
#4502 |
|
Wtajemniczenie
|
i nad ta tez myslalam tylko w macie bez połysku
|
|
|
|
#4503 |
|
Wtajemniczenie
|
poczytaj opinie o ciemnych blatach i podłogach to one sie bardziej brudza niz jasne, wszyscy mi to mowia, ostatnio nawet jak bylismy na miescie była takajakby szachownica na podłodze ułozona z plytek bialych czarnych szarych i na tych ciemnych było najbardziej widac paprochy
|
|
|
|
#4504 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet kilka razy musiałam łyknąć przeciwhistaminowy - lekarze mi powiedzieli że lepiej tak niż mam dostać ataku (mam astmę) co zdecydowanie bardziej zagraża dziecku. a ciuszki smieszne- ja sama nie chodzę w takich panterkach ciekawe jak maleństwo w takim wygląda Cytat:
![]() Cytat:
ale i tak planuje na nfz rodzic ciekawy artykuł - ja sama się zastanawiam jak to będzie z maleństwem i elektroniką. Mam ambitny plan ograniczyć mój czas spędzany przed ekranem bo wiem że za dużo w nim siedzę ale czy się uda? https://motherwithpassion.wordpress....ecnych-czasow/ |
|||
|
|
|
#4505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogłabym wycierac kurz dwa razy dziennie a i tak za chwilę go widac. To samo mówią znajomi, którzy mają ciemną podłogę.
|
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=_polly_;53390424]No trochę lipa.
Mój sobie już załatwił urlop w kwietniu, więc nie dość, że kasa wpadnie, to jeszcze przez 1,5 miesiąca będzie mi pomagał. Nowość dla obojga, dobrze, że razem przez to przejdziemy. [/QUOTE]Chyba jest jeszcze kilka dni urlopu okolicznościowego z tego co pamietam ![]() Misia, Polly kciuki za wizytę Polly czy dobrze zrozumiałam, ze masz AZS? Ja też i właśnie mnie wysypalo po mandarynkach a juz prawie 5 lat miałam spokoj ![]() Magda trzymaj się, mi na mdłości pomagaly migdały zawsze je miałam przy sobie oraz wodę niegaz i mietowe tic taki ;-) mój zestaw ratunkowyBonku, Emma piękne kuchnie, ja mam fronty średni brąz i jest super w utrzymaniu i jasna podłogę nieco gorsza ale ma taki lekki wzorek wiec codziennie nie muszę latać z mopem, co innego z odkurzacze bo z moimi długimi czarnymi włosami to niestety szybko je widać ![]() Gosza Uwielbiam klimat Szklarskiej Poręby, byliśmy tam na tydzień w lipcu Było super Taka fajna odmiana od morza, które mam na codzien ;-) Sloneczko udane zakupy i gajowy brzuszek ![]() Któregoś dnia MF Masterpiece ![]() Dorka moj ma ten sam problem ale z reguły w C&A kupuje a ostatnio nawet w H&M znalazł fajne z prostymi nogawkami ale normalnymi ;-) U mnie pogoda dziś do bani ale nie wieje w końcu, wczoraj miało być leniwie ale męża ściągnęli do pracy cale szczęście na chwile a potem pojechalismy na nowego Bonda i na kolacje Na dzisiaj mam ambitne plany porządkowe ale póki co niemoc mnie ogarnia, może posiedze i poczekam aż samo się zrobi ;-)
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam taka kuchnie
własnie gotuje na specjalne zamówienie mojego męża jarzynową ![]() dziś wizyta, potem sklepy i pizza z moim solenizantem ![]() jutro zaczynam zajęcia w szkole rodzenia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Cos nie moge sie wbic dzisiaj
|
#4509 |
|
Rozeznanie
|
Moonunit moim marzeniem jest mieszkanie nad morzem może kiedyś
![]() Misia trzymam kciuki za wizytę ![]() Ja mam dziś lenia coś nie mogę się zebrać by ogarnąć mieszkanie |
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Moonunit, dzięki
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- I kciuki za wizyty
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie podejmuję próbę po kilkudniowej nieobecności
.... mam 300 metrów do morza ... i marzę o górach Ja dalej szaleje z zakupami.. Wczoraj zamówiłam taki łapacz snów do pokoiku Helusi ![]() Muszę Wam pokazać.. MadeM wysłała mi zdjęcia.. taaakie żeby mi tylko smaka narobić, bo ma zasadę, że nie wysyła fot przed dostarczeniem paczki.... ma być efekt wow No ale uprosiłam i mam namiastkę ![]() kocyk z dresówką ![]() kocyk z minky - tekstylia do pokoiku
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie taka pogoda, że w ogóle nic nie mogę. TZ poszedł się przejść sam, bo mi się nie chciało. Nie wiem skąd on bierze chęci i energię w takie dni. Szaro, mokro.. Najlepiej się gdzieś zakopać i przespać. Może tylko do Rossmanna się przejdę, bo się promocja skończy i będzie mi przykro
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw mi popękała skóra na piszczelach, jak już to się wyleczyło, to po kremie pojawiła mi się skorupa na twarzy. jak sobie radzisz z AZS w ciąży?Czekam już w przychodni, jedna pani przede mną. czas zjeść coś słodkiego, bo, nie licząc poranka, mała jakoś mniej aktywna jest dzisiaj.
|
|
|
#4515 |
|
Rozeznanie
|
Olgietka to ja zapraszam do siebie mieszkam w górach swoich
![]() Jednak coś w tym jest że jak ktoś mieszka w górach to chciałby nad morzem i na odwrót ![]() Piękne te rzeczy Olgietka dla dzidziusia ![]() Ktorego_dnia Malinka mi też się nic nie chcę ale muszę się zmusić bo jaki poniedziałek taki cały tydzień
|
|
|
|
#4516 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobilam was!
Wczoraj bylismy u mojej mamy na obiedzie. Tak sie przejadlam, ze myslalam ze wszystko zwroce :/ potem bylismy u dziadkow. Okazalo sie, ze u mamy nie ma ubranek po Poli, bylo tylko jedno pudelko :/ Reszty bedzie maz szukal u dziadkow na strychu. Obawiam sie jednak, ze po Poli niewiele sie nada dla synka. Reszte oddam kolezance bo spodziewa sie coreczki. Synus kopie wiec ciesze sie. Niech kopie i rosnie zdrowo. Tak bardzo chcialabym juz luty zebym mogla go przytulic. Chcemy ustalic cesarke na koniec lutego. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W srode wybieramy sie na Disney on Ice z Pola, oby bylo fajnie, bo bilety drogie
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, nie strasz.. Juz dawno takiej niemocy nie miałam Ale skoro tak, to trzeba się zebrać i to szybko.---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Olgietka, śliczny ten łapacz! |
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ciemnych podłóg itp. To my mamy ciemne panele wszędzie i ja je lubię. Sprzątać i tak trzeba, czy to jasne czy ciemne. Nie potrafię udawać, że nie widzę brudu Za to terakotę wszędzie mamy drewnopodobną i jest super, do sprzątania i wizualnie. W wynajmowanym mieliśmy jasne błyszczące kafle, 5 min po sprzątaniu można było od nowa przecierać.Meble, schody itp. mamy w tonacji biel/śmietana z ciemnym brązem w stylu wenge. Kiedyś marzyła mi się błyszcząca biała kuchnia, ale kozo-kominek poniekąd narzucił nam wystrój i mamy bardziej sielsko. Teraz się z tego cieszę Nie dla mnie nowoczesne błyszczące wnętrza.Posprzątałam w łazience, umyłam podłogi, rozpakowałam drewno, czas na relaks
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane ją już po polowkowym,Hania pozostała Hania,waży 370 g,wszystko jest dobrze,jestem taka szczęśliwa
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja mam biała kuchnię w połysku ,polecany każdemu,wcześniej miałam wenge masakra nigdy więcej. Poza tym mąż sprzedał mi wirusa,boli mnie gardlo, kości i ogólnie jestem rozbita.
|
#4520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam połówkowe u swojego lekarza 17.11 i już czekam z utęsknieniem
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, gratulacje!
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Ide robić miksturę imbir cytryną miód może to pomoże czuję się fatalnie,zimno mi a za chwilę i tak muszę wyjść z domku jechać po corcie do przedszkola.
|
#4524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje coreczki
A ja dostalam wlasnie od znajomej
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
marta
Gratulacje! tak się cieszę z tych wszystkich pozytywnych wizyt
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jednak dzisiaj idę na połówkowe. Będzie kiepsko z kasa w listopadzie. Ale grunt, żeby się dowiedzieć czy dziecko zdrowo się rozwija i kto tam siedzi
szkoda, że tż nie mógł ze mną iść.. Ktoś musi pracować :-( Juz mnie boli brzuch i latam na kabelek non stop ze stresu. Wizyta o 16. My mamy nowe mieszkanie, zrobione dwa lata temu i juz mi się nie podoba. Mam ciemne podłogi (są super, jestem zadowolona) i ciemne meble, jasne ściany i kolorowe dodatki. Ale marze o jasnym salonie i kuchni.. Trudno, już po fakcie. Marzy mi się jasne, czyste mieszkanie. Przy ciemnym mieszkaniu nie ma tego efektu
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Emma - super inspiracja na kuchnię, taka mi się marzy! :-D. Tylko podłogę, tak jak któraś powiedziała, zrobiłabym w kropki albo wzorki, bo sama w kuchni mam jasne płytki i wszystko na nich widać.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

obawialam sie bedzie to wszystko widac ale jak trułam mezowi o kuchnie to on zrobmy sobie taki ladny czysty domek
mialam jeszcze wlasnie typy ze dol ciemniejszy a gora jaśniejsza ale chyba wole jednolita, biale meble w salonie beda takze bedzie super pasowac, chcialam frezowane bo mi sie bardziej podobaja i lepiej umyc niz miedzy uchwytami ale maz ma grube paluchy i mowil z ebedzie mu ciezko otwierac 

, w przyszłym jak już pisałam planuję zwolnienie muszę po prostu trochę odpocząć, a nie chcę brać urlopu bo późnij mi się na pewno przyda

trzymaj się, mi na mdłości pomagaly migdały zawsze je miałam przy sobie oraz wodę niegaz i mietowe tic taki ;-) mój zestaw ratunkowy

Ale skoro tak, to trzeba się zebrać i to szybko.