|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla, część 10
Cytat:
![]() Ja mam spodnie funkcyjne, długie, bardzo fajne są. Chyba nikt nie wrzucał: http://www.opiniodajnia.pl/lidl-gazetka-13-06-2016/ Edytowane przez laisla Czas edycji: 2016-06-05 o 00:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Wtajemniczenie
|
Zaciekawily mnie haremki i kombinezon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
No dokładnie nic w gazetce ciekawego nie ma jedynie co kupię to chyba namiot na plaże.
Czy nie orientujecie się w jakiej cenie jest maggi w lidlu ? muszę córkę wysłać do sklepu |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Była już kiedyś waga kuchenna, która jest w nowej gazetce? Mamcia potrzebuje jakąś kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
Jak to jest z wymianą ubrań? Kupiłam dwie bluzeczki,ale obie za duże.Czy mam wejsc na sklep,wziac 2 bluzki w tym rozmiarze,ktore chce(jak jeszcze bedą) i podejsc do kasy i tam wymienic? Ale jestem zła na tę rozmiarówke w Lidlu..zaczyna mnie to wszystko wkurzac,przymierzalnie powinni zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw musisz podejść zaraz do kasy z tymi które zwracasz z później idziesz na sklep wymienić na te właściwe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Ja też może wybiorę się po haremki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Raczkowanie
|
Chyba nikt nie wrzucał: http://www.opiniodajnia.pl/lidl-gazetka-13-06-2016/[/QUOTE]
O matko będzie walka o spodnie haremki hahahah tym bardziej że będą całe czarne bez wzorów takie jak chciałam ![]() Ps. czy ktoś używał/używa może golarkę męską co ma w komplecie dodatkowo 20 końcówek za 16,99 warto czy nie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Mi się te haremki z jednej strony podobają, ale z drugiej one zawsze są takie luźne w kroku i wiszą, jakoś mnie to drażni i na mnie się nie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zadomowienie
|
To u nas się czepiają dlatego ja zawsze idę najpierw do kasy, jutro idę po koszule nocna ale nie umiem się zdecydować na kolor. Pewnie ocenie na miejscu ale chyba ta niebieska.
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() Ps. czy ktoś używał/używa może golarkę męską co ma w komplecie dodatkowo 20 końcówek za 16,99 warto czy nie??[/QUOTE] Warto ja kupuje je dla siebie -) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez agajanta Czas edycji: 2016-06-05 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam tak jak myślałam na początku,najpierw wzięłam te 2 bluzki ze sklepu,a potem podeszłam do kasy, wyjęłam z torby te wcześniej kupione i powiedziałam,ze chce zamienic "te na te" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Wzięłam 2 kombinezony dla Niuni.
Chciałam biała sukienkę śliczna u leżała supet, ale. Jak dla mnie za bardzo przeswitywała. Sukienki w paski mam, więc mnie nie interesowały, t shirt tak samo. One są takie rozkloszowane na dole. |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
Szaleństwo ale mam co chciałam. Dla taty na dzień taty, urodziny i imieniny w lipcu- koszula i spodenki granatowe i piżama w zielone paski. Dobrze że poszłam z centymetrem. Zwykle koszule tata ma L a tu M-ka dobra. Dla siebie mam granatowa sukienkę w paski S (świetna jest) i top biały XS w granatowe paski, też super leży. A z B. szare trampki. Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszych polowań
![]() Ludzi pełno... Ale i towaru wyjątkowo dużo |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Koszule nocne chyba są od czwartku. Pokuśtykałam dziś po sandałki z kontuzją stopy, bo w gazetce wydawały mi się godne uwagi. A tam wielkie rozczarowanie- za darmo bym ich nie chciała. Z żalu wzięłam sukienkę w morskim kolorze, będzie kiedyś na plażę, choć jest trochę za duża, a nie zdążyłam capnąć XS ![]() Poza tym dziś większym zainteresowaniem u mnie cieszyła się moda męska. W ogóle tam gdzie zazwyczaj u mnie leżały ciuchy damskie dziś leżały męskie, biegnące babeczki były zdziwione ![]() Czekolada szwajcarska przeceniona na 2.29. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Holy Crap!
|
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Kombinezon fajny, ale ma bardzo cienkie ramiączka u ciężko będzie by ładnie leżał przy standardowym staniku...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haremki chcę albo niebieskie albo granatowe, ewentualnie czarne (wezmę te, które będą miały 100proc wiskozy) Kombinezon i bluzka w kwiatki. No i pościel ładna, kilka wzorów mi się podoba. Sukienka niebieska w sumie też niegłupia ![]() Tylko jak to wszystko dostać, kiedy mija Cię rozentuzjazmowany tłum, to nie wiem, zanim dokustykam będzie po ptokach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ps. czy ktoś używał/używa może golarkę męską co ma w komplecie dodatkowo 20 końcówek za 16,99 warto czy nie??[/QUOTE] Dasz jakieś namiary na tą maszynkę? Szukam ostatnio i może też kupię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
Czy te sukienki były fajne byłam po piżamę ale na sukienki nie zerknęłam jedyna która mi sie podoba to
![]() kupiła któraś z Was ? jak z jakościa i jak leży ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
Dasz jakieś namiary na tą maszynkę? Szukam ostatnio i może też kupię.[/QUOTE]
Widziałam ją na dziale kosmetycznym nie pamiętam nazwy ale coś takiego to było jak na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Holy Crap!
|
Myślicie, że jak pójdę do Lidla koło 11:00 to będą jeszcze pościele?
Polecacie jakiś krem do ciała z Lidla, który jest w ofercie?
![]() |
#4529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Bardzo dobra, używam od lat do nóg, Tata nią goli normalnie zarost i nie narzeka, ez teź się nią golił ![]() ![]() Widziałam ją na dziale kosmetycznym nie pamiętam nazwy ale coś takiego to było jak na zdjęciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.