|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Madziuchna, zazdroszcze pierozkow z jagodami, w tym roku nie jadlam niestety
![]() Ania89, a co nie tak z pokojami? Bylo chlanie? ![]()
#4502 |
Zakorzenienie
|
wiesz bo wzięli 4-osobowe pokoje i przechodnie
![]() z korytarza najpierw do jednego pokoju się wchodziło, stamtąd do drugiego i na koniec łazienka. Masakra. Dla mnie lipa totalna, zero jakiejś prywatności itd. Zwłaszcza, że wcale to tanie nie było. Wolałabym normalne pokoju dwu osobowe a nie coś takiego ![]() chlanie dzień w dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Ania 86 - a ty chodzisz teraz na działkę poodpoczywac czy za gorąco?
Zuza- ale z ciebie hardcor ![]() Na zimę może znowu wrócę do basenu... Sysa- woskowanie rąk? A cóż to? ![]() Andzia89 - to już się maleńka nazywa starość ![]() ![]() ![]() Madzia- komary cie nie zezarly? U nas plaga ich... a jagody od 14-20 zł za kilo... 2 razy robiłam pierożki i mam 3 woreczki zamrożone ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Haha puste kalorie i bolacy leb ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4504 |
Zadomowienie
|
Aga - chodzę, ale na razie żeby doprowadzić działkę do porządku, bo po naszych wakacjach zastaliśmy chaszcze do kolan... Wczoraj byłam resztę dokończyć i teraz już w miarę to wygląda ![]() Jeśli chodzi o odpoczywanie na działce, to zawsze coś wynajdę sobie do roboty raczej.
#4505 |
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Zuza - Hahaha serio nie potrafisz pływać? Znam ludzi z sianozet którzy tez kiepskimi pływakami są, a ojciec rybak
![]() Ja czuje sie pewnie w wodzie, ale nie umiem kraulem ;p Ja w pracy, dzis spokojnie. Wyjatkowo. Urlop wezmę juz od piątku jak sie do czwartku wyrobie ze wszytskim. W pon przyjdzie pan od neta do nowego domku, a we wtorek pani z ktora bede projektować kuchnie ![]() Dzisiaj po pracy jesteśmy zaproszeni na obiad do restauracji przez rodzicow Tz. Miło ![]() Ps ładnie włosy mi urosły Ps 2 mam boczki Ps 3 schudnę niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Beatka - tak cholero jedna! Serio nie potrafię!
Fajnie tak gniazdko sobie urządzać - zazdroszczę i wierzę, że też będę kiedyś Wam o tym pisać... Tak sobie myślę, czy może jakieś oświadczyny u Ciebie się nie szykują skarbie? PS. Ty i boczki? W życiu w to nie uwierzę! Wyglądasz kwitnąco ![]()
09.11.2015 r. ![]() ![]() I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2016-07-26 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Andzia86- jakbym siebie czytała. .. po wakacjach to samo zapuszczona dżungla. .. i bez przerwy jakąś robota jest... Jak jest tak gorąco to nie pracuj za dużo kochanie ![]() ![]() Beatka - pokazalabym ci jak wyglądają prawdziwe boczki ![]() ![]() Faaajnie u ciebie...sielanka ![]() Zuza-nie strasz beatki bo ucieknie ![]() ![]() Mnie dziś od rana łeb boli... byłam na pobraniu krwi i na zabiegach a teraz leżę pod jablonka na leżaczku. .. na obiad będzie grill ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4508 |
Zakorzenienie
|
Zuza przyjdzie czas i na twoje urządzanie gniazdka. Z całego serduszka Ci tego życzę!
Och, zobaczymy, co z tym pierścionkiem ![]() Fisia - hehe serio, moje zwiazki wcześniej to jakas porażka ;p Zjadłam wlasnie lody na przerwie obiadowej ide popracowac jeszcze godzinkę i jadę do domku ![]() Korzystaj fisia ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Beatka- a chciałabyś pierścionek czy byś się wystarczyła?
![]() Ja już po obiedzie ![]() ![]() Nie wiecie co z Dagmara.?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4510 |
Zakorzenienie
|
Wystarczyć - nie znam/nie znałam tego słowa
![]() Mysle ze.... Oj zobaczymy zobaczymy ;p Chyba dzis zamówię meble łazienkowe jeszcze ;p Chyba. Mysle o szafce z lustrem, szafce pod umywalka. I moze cos jeszcze wąskiego ale wysokiego na ręczniki . W ogole łazienka jest w ciepłych kolorach. Wiec mysle o jakimś mocnym akcencie . Propozycje? Łazienka jest w kolorach "cappuccino" |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Oj kurcze z tableciaka pisze i mi słowa zmienia
![]() WYSTRASZYC ![]() Ja ci nie pomogę. .. u mnie wszystko kolorowe ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4512 |
Zakorzenienie
|
Beatka - capucino to ciepły odcien czyli ten mocny akcent tez by musiał być ciepły chyba. Czekolada?
Aga - spanie na słoncu to ryzykowna asprawa mała ![]() Ja dziś odpoczywam od cardio - zrobiłam brzuchy i rączki hantelkami. Na kolację wieśniak z ziarnami. Do jutra gwiazdeczki ![]()
#4513 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() U mnie dzisiaj dobry dzien, wyspalam sie, ludzie mnie jakos nie denerwowali. Oprocz szefowej ale to juz chyba norma. Wieczor troche nerwowy, przykry, a szkoda. Aga, woskowanie- depilacja raczek ![]() ![]() Ania89, jeju, to faktycznie lipa. Ja chyba jestem sporo mlodsza ale tez nie ciesza mnie takie rzeczy. Caly czas bym myslala, ze wlezie mi ktos w nocy ![]() Beatka, tez zazdroszcze wlasnego gniazdka i ciesze sie z Toba ![]() ![]() ![]()
#4514 |
Zakorzenienie
|
zuza-nie nie kochanie w cieniu pod jabłonką
![]() ![]() ja na kolacje zjadłam kubek jagódek z brązowym cukrem i jogurtem naturalnym ![]() ![]() sysa-oj chyba nie tak sporo młodsza ![]() a na rączkach to nie odrastają grubsze i bardziej widoczne włoski?? masz takie duże że musisz depilować?? ja mam niewidoczne...jasne takie... od wczoraj w moim mieście nie ma przez tydzień ciepłej wody-jakieś renowacje jak co roku...już sie wczoraj przywitałam z miską ale dzisiaj muszę umyć główkę i oglić nóżki...muszę nagrzać naprawdę dużo wody ![]() jutro odbiorę wyniki na cholesterol i trójglicerydy ![]()
#4515 |
Zakorzenienie
|
Aga, z 5 lat chyba jestem mlodsza, ale nie wiem na 100%. Tak, mam ciemne i dosyc dlugie. Woskowalam pierwszy raz. Niekoniecznie odrastaja dluzsze. Chcialam sprobowac na wakacje
![]() ![]()
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze ktos wlezie tez,ale ogólnie zero prywatności bo ciagle ktos obok, 24/dobe. Masakra. Ale jakos zlecialo ![]() Jutro Wrocław i już tylko we dwoje z TZtem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Sysa- ja raz w życiu użyłam wosku do depilacji nóg
![]() ![]() Andzia89 okropne ![]() ![]() Idę lulu-dobrej nocy małpki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4518 |
Zakorzenienie
|
Ania89, 23
![]() ![]() Aga, kto madry goli rece maszynka ![]() "ani pierdnac ani beknac" ![]()
#4519 |
Zakorzenienie
|
Sysa kupiłam taki co się w rękach nagrzewa. .. okropne to było -moje nogi wola maszynkę do golenia 😀
Taka prawda-prywatnie możesz to robić przy ludziach już nie😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4520 |
Zakorzenienie
|
A mi się marzy laser - szczególnie bikini. Mam laserowo robione pachy i to super sprawa jest ale droga straszniasto
![]() Melduję randkę z orbim - 45 minut.
#4521 |
Zakorzenienie
|
Zuza, mi tez sie marzy laser
![]()
#4522 |
Zakorzenienie
|
Ania - miłego czasu z Tz ;*
Ja chodze na laser . Wcześniej robiłam ipl ale przeszłam na laser. Drogo - ale lubie ten komfort pozniej. Randka z orbim ![]() Ja pownosilam kolejne rzeczy do nowego mieszkania i potem do rodzicow tz i wlasnie weszliśmy do domu.. Ide pod prysznic i spac |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Zuza-a to już na stałe wypala? Ja mam depilator ale nie używam. .. bolące dziadostwo. .. moja skóra szybko się podrażnia- maszynka najlepsza
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
No pierwszy dzień u nas super. Pogoda mega,az za bardzo bo upal straszny. Nalazilismy sie,nogi nam odpadają. Nawpierdzielalismy sie pysznych rzeczy
![]() ![]() ![]() Teraz ja jeszcze tv i wermucik a tz juz przysnal ![]() Tez bym chciała laserowa depilacje,bo u mnie mega ciezki,gruby,widoczny,szy bko odrastajacy zarost ![]() ![]() A gdzie Daga??? ![]() Je już jej dawno nie widziałam, a też mnie trochę nie było Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Tak laser na stałe, potrzeba kilka razy zrobić więc pieniążków sporo idzie ale to inwestycja. Ja zrobiłam chyba trzy razy na pachy - przydałoby się jeszcze z jeden zrobić ale nie miałam już funduszy. Obecnie robię depilatorem raz na dwa tygodnie bo kilka włosków (dosłownie kilka) odrasta. Czy boli? No jest to trochę nieprzyjemne ale do przeżycia - mniej boli niż wosk bikini
![]()
#4526 |
Zakorzenienie
|
Andzia89 fajnie ze w końcu masz to o czym marzyłas
![]() ![]() Właśnie nie wiem gdzie Daga. .. nie widać jej wogole na wizażu. .. teraz pełno terrorystów a Daga czesto gdzieś jezdzi-martwie się trochę o nią. .. nie pamiętam żeby miała gdzieś wyjeżdżać bez pożegnania z nami... Zuza- to jak na stałe że depilatorem poprawiasz? Ja na nogach bólu znieść nie mogłam a paszki są takie delikatne-brrr 😀 Jakbym miała na coś wydać hajs to na pajaczki bo nie dość że na udach to jeszcze na twarzy mam trochę ![]() Dziś przyniosłam z działki 3 wiadra plonów - jabłka, śliwki, cebulę, czosnek, szczaw, pietruszkę, salatw, fasolke, mięte, lawende, mage ,pomidory i ogorki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4527 |
Zakorzenienie
|
No poprawiam bo powinnam jeszcze z jeden zabieg zrobic ale kasy mi juz nie starczyło. A to co poprawiam to dosłownie kilka włosków na krzyż więc i tak jest lajcik,
Ja dzis z pracy spacerkiem wrociłam - czyli 4 km do tego 30 minut z moim ukochanym Orbim, brzuchy i hantelki ![]() Jutro ważenie... ![]() Aga - Ty to taka fajna gospocha jesteś, że mi wstyd jak cholera normalnie Daguś odezwij się mała bo zaczynamy świrować!
09.11.2015 r. ![]() ![]() I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2016-07-28 o 19:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Zuza, ja tu widze ladny romans z tym Orbim masz
![]() ![]() Zastanawiam sie nad zakupem woskow i maszynki do domku, chyba fajna sprawa ![]() Aga, gospocha jak ta lala ! ![]() ![]() Ania89, korzystajcie sloneczka !! ![]() Ja dzisiaj uczestniczylam w troszke ŚDM, super przezycie, pospiewalam, poskakalam, czuje energie ![]() Jutro wracam z pracy, pakuje sie i jade do tzta, w sobote 4:30 wyruszamy nad morze ! ![]()
#4529 |
Zakorzenienie
|
Haha gospocha
![]() Jakoś tak wychodzi... zawsze sobie jakieś zajęcie ![]() Zuza- a tz wie o romansie??😀 Sysa-super w końcu wakacje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4530 |
Zakorzenienie
|
No kwitnie romans to fakt
![]() ![]() Owocem tego romansu jest kolejny spadek o 600 g na wadze ![]() Sysa - ja paszki robiłam ładnych kilka lat temu i wtedy płaciłam chyba 300 albo 350 zł za jeden zabieg.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.