Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-06, 17:57   #4501
Artm
Rozeznanie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.33

Cytat:
Napisane przez cud nie kobieta Pokaż wiadomość
Polski Bus

Ok, zglupialam. Zawsze myslalam, ze nie maja zadnych znizek studenckich. A dzisiaj przy wsiadaniu facet zapytal kilka osob przede mna czy maja legitymacje studencka. Czy ja o czyms nie wiem?
W kursach pospiesznych muszą honorować zniżki ustawowe, więc także ulgę studencką. Ale liczy się ona od ceny podstawowej (na stronie jest cennik), a nie promocyjnej, więc często nie opłaca się korzystać z tej ulgi.
Artm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 17:59   #4502
cud nie kobieta
Ante Pante

Cytat:
Napisane przez Artm Pokaż wiadomość
W kursach pospiesznych muszą honorować zniżki ustawowe, więc także ulgę studencką. Ale liczy się ona od ceny podstawowej (na stronie jest cennik), a nie promocyjnej, więc często nie opłaca się korzystać z tej ulgi.
No ale w takim razie jakbym sie uparla i chciala to gdzie niby mialabym sobie to zaznaczyc? Przeciez nie maja jej na liscie ulg.
Stary 2016-03-06, 18:01   #4503
Smerfetka696969
Zakorzenienie

[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;56883861]Taki?
http://xstritfashion.pl/czarny-kompl...any-p-682.html

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Wieczorem na sucho, ale jak dla mnie w ogóle nie pomaga

Może Hola Lola albo Kawa Rzeszowska? A jeśli masz ochotę na coś słodkiego to polecam Maffinkarnie. Mają tam bardzo fajnie ozdobione muffiny, do tego smaczne [/QUOTE]

Dzięki może być i taki choć tamte były na FB i czerwone i białe jakby ktoś znalazł to proszę dać znać

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 18:13   #4504
efflorescence
Rozeznanie

Nie mam miksera.
Czy jest jakiś inny sposób na pozbycie się grudek z mąki przy robieniu naleśników? Czasem wyjdą bez problemu, a czasem robią się te grudki i nawet przy długim i starannym mieszaniu/rozcieraniu nie da się ich pozbyć.

Cytat:
Napisane przez misorpresa Pokaż wiadomość
Dlaczego uważasz, że to troll? Bo tobie się to nie przydarzyło i twoim koleżankom również? Naprawdę solidny argument.
efflorescence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 18:22   #4505
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że śmierdzieć wilgocią zaczną, jak włożysz w nie mokre stopy, pochodzisz godzinę po domu i nie dasz im wyschnąć, a potem rzucisz gdzieś w kąt albo pod łózko jak spać pójdziesz. Zresztą niewycieranie do końca stóp, a już szczególnie między palcami, może prowadzić do grzybicy Lepiej wytrzeć stopy porządnie i kupić sobie takie klapki i nie martwić się o nic

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;56899941]Ja mam z firmy Scholl, są zdrowotne z profilowanymi na stopy wkładkami.

Nie, po kąpieli wilgotnych/mokrych stóp nie wsadzam skóra długo schnie.[/QUOTE]

Nie, nie. Ja wycieram, ale wychodząc z wanny wycieram lekko, niedokładnie, żeby się nie wywalić. I wychodzę prosto na kapcie, a potem jak już stoję stabilnie, to dokładnie wycieram stopy. czyli tylko przez chwilkę stoję z lekko wilgotnym nogami na butach.
Co za wyznanie

Biorę właśnie pod uwagę zwykle klapki kąpielowe, które będą mi służyć i po domu, i na basen.Jednak żadne mi się nie podobają. Ładniejsze są japonki, ale po domu nie bardzo. Więc też zastanawiam się, czy nie lepiej kupić takie , a na basen kupię sobie jakieś japonki niedrogie.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 18:27   #4506
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez efflorescence Pokaż wiadomość
Nie mam miksera.
Czy jest jakiś inny sposób na pozbycie się grudek z mąki przy robieniu naleśników? Czasem wyjdą bez problemu, a czasem robią się te grudki i nawet przy długim i starannym mieszaniu/rozcieraniu nie da się ich pozbyć.
Ja mocno mieszam trzepaczką, ale metalową, jest lepsza niż plastikowa. Mam 4 miksery, ale nie chce mi się ich włączać z reguły :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 18:40   #4507
evanaeve
Zadomowienie

GG do evanaeve

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;56908366]Ja mocno mieszam trzepaczką, ale metalową, jest lepsza niż plastikowa. Mam 4 miksery, ale nie chce mi się ich włączać z reguły :P[/QUOTE]

Robie dokladnie tak samo. Mieszam energicznie trzepaczka i mam bez grudek.

Życie takie ma klimaty, że co dobre to na raty
Jacek Kaczmarski
evanaeve jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-06, 18:40   #4508
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
Czy używała któraś z Was odżywkę do rzęs Long 4 Lashes? Dostępna w rossmanie.
U mojej koleżanki pięknie wydłużyła rzęsy, wogóle słyszałam o niej same ochy i achy, kosmetyczka też mi ją polecała, ale naczytałam się w internetach, że po jej odstawieniu rzęsy sobie "przestają radzić", i ich stan znacznie się pogarsza:/ i że lepiej jej nie zaczynać używać, bo później robi szkodę rzęsom, pomaga na chwilę.
Używała jej któraś z Was, odstawiła, i miała problem z rzęsami? Czy wręcz przeciwnie?
Dla mnie ta odżywka to porażka, mimo, że aplikowałam b. dokładnie, to myślałam, że mi oczy wypali. Do tego efektu nie było żadnego. Nie męczyłam się i wyrzuciłam.
Stary 2016-03-06, 18:45   #4509
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
U mojej koleżanki pięknie wydłużyła rzęsy, wogóle słyszałam o niej same ochy i achy, kosmetyczka też mi ją polecała, ale naczytałam się w internetach, że po jej odstawieniu rzęsy sobie "przestają radzić", i ich stan znacznie się pogarsza:/ i że lepiej jej nie zaczynać używać, bo później robi szkodę rzęsom, pomaga na chwilę.
Używała jej któraś z Was, odstawiła, i miała problem z rzęsami? Czy wręcz przeciwnie?
Ja stosowałam przed ślubem, efekty były mega Po zaprzestaniu rzęsy są takie jak wcześniej, czyli ładne i dlugie
Cytat:
Nie mam miksera.
Metalowa trzepaczka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 18:47   #4510
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Ja używałam od listopada do połowy stycznia i byłam zachwycona efektami. Dalej mam ładne rzęsy, fotek nie robiłam więc nie wiem czy przestały rosnąć czy nie. Zniszczone na pewno nie są Teraz używam raz na parę dni. Nie miałam żadnych skutków ubocznych typu swędzenie, pieczenie, zaczerwienienie oczu itp.

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Dla mnie ta odżywka to porażka, mimo, że aplikowałam b. dokładnie, to myślałam, że mi oczy wypali. Do tego efektu nie było żadnego. Nie męczyłam się i wyrzuciłam.
Ja polecam active lash z l'biotici, teraz jest w promocji za 39,99 w super-pharm. Działa tak samo jak long 4 lashes, ale nie zawiera alkoholu, więc nie podrażnia tak jak l4l Ja stosuję je dopiero od 3 dni ale widzę efekty u koleżanek, są naprawdę świetne

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 19:16   #4511
psotka_kotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez psotka_kotka Pokaż wiadomość
Hej Czy wytłumaczy mi ktoś zasady oglądania seriali na zalukaj? Niby limitu nie ma, ale dlaczego po którymś odcinku wyświetla sie: "Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer st.☠☠☠☠☠☠☠ zbyt długo nie odpowiada.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy"

lub "Connections limit reached! Please try again later"

Przykładowo za tydzien chcę zobaczyć ten odcinek który sie nie włączył i się wyświetla ten sam komunikat. Często oglądam 2-3 odcinki dziennie. Jeśli nie ma limitu to dlaczego?

Ktoś coś wie?
psotka_kotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-06, 19:24   #4512
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Nie, nie. Ja wycieram, ale wychodząc z wanny wycieram lekko, niedokładnie, żeby się nie wywalić. I wychodzę prosto na kapcie, a potem jak już stoję stabilnie, to dokładnie wycieram stopy. czyli tylko przez chwilkę stoję z lekko wilgotnym nogami na butach.
Co za wyznanie

Biorę właśnie pod uwagę zwykle klapki kąpielowe, które będą mi służyć i po domu, i na basen.Jednak żadne mi się nie podobają. Ładniejsze są japonki, ale po domu nie bardzo. Więc też zastanawiam się, czy nie lepiej kupić takie , a na basen kupię sobie jakieś japonki niedrogie.

Na basen inne klapki (z gumy, pianki) a po domu inne - choćby z uwagi na higienę
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 19:32   #4513
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Nie mam miksera.
Całe wieki ludzi nie mieli miksera, więc musi się dać U mnie w domu używało się głównie takiej drewnianej "mątewki", ale nie wiem czy to w sklepach można kupić... Mi zdarzało się mieszać trzepaczką albo widelcem. Najlepiej nie wrzucać wszystkiego od razu do miski i mieszać, tylko dodawać stopniowo. Rozmącić najpierw dokładnie same jajka, a potem na przemian dodaję mąkę i mleko. Ważne żeby mąkę dawać pierwszą i dawać jej z początku więcej - tak żeby ciasto wychodziło gęste, a dopiero potem rozrzedzać je mlekiem. Mniej więcej w systemie: pół szklanki mąki -> dokładnie wymieszać -> ćwierć szklanki mleka -> wymieszać i tak dalej aż na końcu dodać resztę mleka która jeszcze została.

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Problem z przelewem internetowym za zakupy mam. Kupiłam coś on line i wybrałam opcję przelewu internetowego. Przekierowało mnie na stronę płatności (PayU), wybrałam swój bank, przekierowało mnie na stronę banku i nie mogłam się zalogować (pisało że złe hasło, a podawałam na pewno dobre - wina banku, sprawa już wyjaśniona). Ale w związku z tym zrobiłam im normalny przelew ze swojego konta, nie przez PayU, podałam w tytule przelewu to co chcieli w przypadku wybrania zwykłego przelewu. Pytanie, czy muszę coś w tym PayU wyjaśniać czy po prostu jak nie zapłacę to nic się nie stanie, sklep kasę tak czy tak dostał.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 19:54   #4514
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość

Problem z przelewem internetowym za zakupy mam. Kupiłam coś on line i wybrałam opcję przelewu internetowego. Przekierowało mnie na stronę płatności (PayU), wybrałam swój bank, przekierowało mnie na stronę banku i nie mogłam się zalogować (pisało że złe hasło, a podawałam na pewno dobre - wina banku, sprawa już wyjaśniona). Ale w związku z tym zrobiłam im normalny przelew ze swojego konta, nie przez PayU, podałam w tytule przelewu to co chcieli w przypadku wybrania zwykłego przelewu. Pytanie, czy muszę coś w tym PayU wyjaśniać czy po prostu jak nie zapłacę to nic się nie stanie, sklep kasę tak czy tak dostał.
Nic nie musisz wyjaśniać. Skoro zrobiłaś już przelew na konto sklepu, to pieniądze dostaną

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 20:10   #4515
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Nic nie musisz wyjaśniać. Skoro zrobiłaś już przelew na konto sklepu, to pieniądze dostaną
W info od PayU pisało coś o anulowaniu transakcji przy braku przelewu przez 10dni - ale chciałam się upewnić czy dobrze to rozumiem Dzięki
Stary 2016-03-06, 20:12   #4516
NinaSimone
Zakorzenienie

Cherry flamme ile czekalas na buty że sklepu, o którym pisalysmy wczesniej?
NinaSimone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 20:20   #4517
beatiska
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;56911106]Na basen inne klapki (z gumy, pianki) a po domu inne - choćby z uwagi na higienę [/QUOTE]

No właśnie rzadko chodzę na basen. Dodatkowo takie basenowe klapki u mnie przemawiają też za tym, że mozna je myć. Zwykle kapcie też wrzucam do pralki, ale znowu takie że skóry klapki, to ciężej z utrzymaniem higieny.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2016-03-06, 20:29   #4518
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
W info od PayU pisało coś o anulowaniu transakcji przy braku przelewu przez 10dni - ale chciałam się upewnić czy dobrze to rozumiem Dzięki
W praktyce to wygląda tak, że po 10 dniach ten numer konta do przelewu będzie jakby nieaktualny/nieaktywny i w efekcie cała transakcja. Ale jak dostaną wcześniej pieniądze inną drogą, to sklep już nie będzie patrzył na PayU

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez NinaSimone Pokaż wiadomość
Cherry flamme ile czekalas na buty że sklepu, o którym pisalysmy wczesniej?
Tak do 5 dni roboczych. Ale to naprawdę ciężko powiedzieć, bo jak już pisałam, nigdy nie zależało mi szczególnie na czasie i nie liczyłam dni. W dodatku zazwyczaj przekładam kuriera na inny dzień, bo on przyjeżdża w takich godzinach, w których nikogo nie ma w domu i potrzebują dodatkowego dnia, żeby zorganizować odbiór.

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
No właśnie rzadko chodzę na basen. Dodatkowo takie basenowe klapki u mnie przemawiają też za tym, że mozna je myć. Zwykle kapcie też wrzucam do pralki, ale znowu takie że skóry klapki, to ciężej z utrzymaniem higieny.
Ja po domu chodzę w japonkach i sobie chwalę. Co parę dni je myję gąbką i mydłem, wycieram i od razu mogę chodzić w czystych. A jak po prysznicu mam mokre stopy, to nie muszę się martwić, że mi się zniszczą od wody

Stary 2016-03-06, 20:33   #4519
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
W praktyce to wygląda tak, że po 10 dniach ten numer konta do przelewu będzie jakby nieaktualny/nieaktywny i w efekcie cała transakcja. Ale jak dostaną wcześniej pieniądze inną drogą, to sklep już nie będzie patrzył na PayU
Dzięki za szczegółowe wyjaśnienie Zdenerwowałam się na tyle tym brakiem dostępu do mojego konta, że boję się, żeby nic nie namieszać. Może dla pewności zadzwonię jeszcze do sklepu, czy dostali kasę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-06, 20:33   #4520
Kala713
Zakorzenienie

Możecie mi polecić bazę pod makijaż?
Szczerzę mówiąc będzie to moja pierwsza ,nigdy nie używałam.Podkład nigdy nie robił mi problemów i bez bazy dobrze się trzymał ale postanowiłam sprawdzić jak to będzie z bazą.
Chciałabym taką znośnie cenową.
Aaa i jeszcze mam pytanie odnośnie czy baza i podkład nie zrobią mi maski na twarzy?Nie chciałabym tego.Podkładu używam z vichy.
Chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna
Kala713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 20:43   #4521
Dotka90
Zakorzenienie

#komunia
#chrzestny

Co kupic chrzesnicy tzta na komunie i za jaka kwote? Co kupowalyscie bedac chrzestnymi? Dodam ze jestem przeciwna drogim prezentom i takie za 1000zl odpadaja w przedbiegach.
Uprzedzajac - z chrzestna niestety sie nie zlozymy na cos wiekszego.
Myslimy o tablecie albo aparacie foto?
Rower ma jak cos. Ja myslalam jeszcze o zegarku ale tz marudzi.

Tylko prosze o odpowiedzi nie-studentki bo to jednak znaczaco zmienia sytuacje
Stary 2016-03-06, 20:59   #4522
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
#komunia
#chrzestny

Co kupic chrzesnicy tzta na komunie i za jaka kwote? Co kupowalyscie bedac chrzestnymi? Dodam ze jestem przeciwna drogim prezentom i takie za 1000zl odpadaja w przedbiegach.

Ale w sumie to dlaczego zmienia? Chodzi o to, że studenty to z definicji biedaki ?

Jak dla mnie aparat nie jest dobrym pomysłem. Aparat dlatego, że za kwotę poniżej 1000zł nie kupisz nic dużo lepszego niż aparat w telefonie (a telefon pewnie ma, albo zaraz dostanie). No i telefon zawsze ma się przy sobie, a aparat to kolejny gadżet, o którym dziecko np. na wycieczce musi pamiętać. Tablet już prędzej.

Od siebie dam pomysł albo na zegarek (nie wiem, dlaczego Twój facet marudzi ) albo na kolczyki. Sama kupiłam na komunię takie z diamentami (za 600zł) i mam pewność, że chrześnica będzie je miała przez długie, długie lata i nigdy nie wyjdą z mody.

Stary 2016-03-06, 21:12   #4523
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Ja moje skórzane klapki też wrzucam do prania do pralki i nic im nie jest bo solidne łapcie (szyte i klejone)
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 21:17   #4524
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Ale w sumie to dlaczego zmienia? Chodzi o to, że studenty to z definicji biedaki ?

Jak dla mnie aparat nie jest dobrym pomysłem. Aparat dlatego, że za kwotę poniżej 1000zł nie kupisz nic dużo lepszego niż aparat w telefonie (a telefon pewnie ma, albo zaraz dostanie). No i telefon zawsze ma się przy sobie, a aparat to kolejny gadżet, o którym dziecko np. na wycieczce musi pamiętać. Tablet już prędzej.

Od siebie dam pomysł albo na zegarek (nie wiem, dlaczego Twój facet marudzi ) albo na kolczyki. Sama kupiłam na komunię takie z diamentami (za 600zł) i mam pewność, że chrześnica będzie je miała przez długie, długie lata i nigdy nie wyjdą z mody.
Ja bym zegarka nie kupowała, ale biżuterię jak najbardziej i właśnie kolczyki.
Stary 2016-03-06, 21:19   #4525
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Dzięki za szczegółowe wyjaśnienie Zdenerwowałam się na tyle tym brakiem dostępu do mojego konta, że boję się, żeby nic nie namieszać. Może dla pewności zadzwonię jeszcze do sklepu, czy dostali kasę.
Napisałabym maila do sklepu z numerem zamówienia i uprzedziła, że kasa przyjdzie inną drogą niż ta zaznaczona w opcjach zapłaty
Stary 2016-03-06, 21:25   #4526
beatiska
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;56918446]Ja moje skórzane klapki też wrzucam do prania do pralki i nic im nie jest bo solidne łapcie (szyte i klejone) [/QUOTE]

Oooooo. To mnie zaskoczyłaś. Myślałam, że takie to szybko się rozwala i skóra zrobi się twarda i nieprzyjemna

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2016-03-06, 21:42   #4527
Dotka90
Zakorzenienie

Cherry dlatego ze czesto tutaj odpowiedzia na takie pytania bylo 'kupilam biblie i zloty lancuszek ale bylam wtedy studentka i nie pracowalam wiec nie mialam kasy za bardzo' nie ze jestem uprzedzona

W sumie racja z tym aparatem. Ok, zostaje tablet, kolczyki, zegarek. Podpytamy jeszcze rodzicow na pewno.
Stary 2016-03-06, 21:52   #4528
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ejniacz Pokaż wiadomość
Ja polecam active lash z l'biotici, teraz jest w promocji za 39,99 w super-pharm. Działa tak samo jak long 4 lashes, ale nie zawiera alkoholu, więc nie podrażnia tak jak l4l Ja stosuję je dopiero od 3 dni ale widzę efekty u koleżanek, są naprawdę świetne
A jaki składnik tak cudownie działa na rzęsy w tego typu odżywkach, wiadomo w ogóle?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
#komunia
#chrzestny

Aparat nie jest złym pomysłem, tylko, że teraz dzieciaki raczej mają całkiem porządne fotki z komórki więc może to trochę bez sensu aby na wycieczki woziła dwa gadżety? A może komórka właśnie nowa zamiast aparatu? Ja bym nie ryzykowała chyba biżuterią jednak, trudno trafić w gust, choć gdy się uda to wtedy jest to porządny prezent
Moja przyjaciółka podpytywała mnie, co by się przydało mojej córce gdy szła do komunii, to odpowiedziałam, że fajna walizka na kółkach na wyjazdy, dostała i korzysta po dziś dzień
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 22:04   #4529
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Napisałabym maila do sklepu z numerem zamówienia i uprzedziła, że kasa przyjdzie inną drogą niż ta zaznaczona w opcjach zapłaty
O, tak zrobię

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
A jaki składnik tak cudownie działa na rzęsy w tego typu odżywkach, wiadomo w ogóle?
Tak, bimatoprost - lek na jaskrę, którego objawem ubocznym jest wzrost rzęs. Któraś z tego typu odżywek ma jakąś pochodną o innej nazwie.
Stary 2016-03-06, 22:06   #4530
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
O, tak zrobię

Tak, bimatoprost - lek na jaskrę, którego objawem ubocznym jest wzrost rzęs. Któraś z tego typu odżywek ma jakąś pochodną o innej nazwie.
Ciekawe, nie pomyślałabym, że to coś takiego
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości