![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki 2016 <3
Poszliśmy spać po 3 bo maly strasznie płakał i nic nie pomagało.Potem pobudka co 30-60minut. Tz wstał kolo 6:30. Juz widzę jacy będziemy wieczorem skupieni we 3jke na usg genetycznym...😒
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Witam. Jestem nie do życia, zaraz zaczynam prace a pol nocy wymiotowałam. Cos mi siadło na żołądku
![]() Co do afery na wizażu jakies 2-3 lata temu było podobnie Jednak łaska była bardziej dramatyczna ciagle rodziła martwe dzieci itp itd masakra jednym słowem. Na dodatek jeszcze ja ja nakryła Na tym bo zapomniała sie wylogować i ciagle te same byki ortograficzne robiła ![]()
#4503 |
Zadomowienie
|
Byla tez afera na wizażu w 2014 chyba z dziewczyna z zagranicy a niby nie chciała dzieci a zaszla w ciążę z trojaczkami.Zdjęcia z usg wstawiala ale ktoś odkryl ze są ze strony internetowej gabinetu do usg i się więcej nie odezwala.
Może chciała napisać artykuł albo nie miała dzieci i jakies zaburzenia psychiczne hmmm nie wiem Z pewnością miała za dużo czasu wolnego 😜 |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A kolor poprawisz jeszcze raz, farbować się można, to nie szkodzi.
![]() |
#4506 |
Rozeznanie
|
Wrześniówki 2016 <3
Jestem w 12 tyg (podobno- raz jestem w 10 raz w 11 raz w 12... Także nie wiem juz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie wyświetlają się ważne daty czyli tam gdzie są serduszka, nie wyświetlają się informacje.Po za tym wygląda jakby stanął w miejscu do którego konto było aktywne.
#4508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam średnio mocne mdłości i wymioty co drugi dzień, ale od wczoraj znowu mnie męczy jakby woreczek (którego nie ma), niby nic takiego nie zjadłam, ale czuję się tragicznie, tylko pozycja leżąca i półsiedząca przynosi ulgę. Nie wiem kiedy ja zacznę normalnie funkcjonować, ale nie mam siły się zająć sobą, a co dopiero dzieckiem.
![]() |
#4509 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://bellybestfriend.pl/forum/w-ci...6946,2559.html tutaj, na koncu strony zaczęła sie afera. Wogole to Dzien Dobry Dziewczyny, Mam dzis jakies zoladkowe rewolucje. Chyba wczoraj troche pomieszalam: tu mleko, tam kwaśnica heh a dzis na obiad beda kluski śląskie z mięsem. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Ja tez ja pamietam! "Mieszkała" w USA i "była" chyba jakims naukowcem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zadomowienie
|
Milako - dzięki
![]() A ja się właśnie umówiłam do fryzjera na balejaż. Mam ostatnio awersję do wszystkiego co ciemne a tak się składa, że takie też mam włosy ![]() Ale - nie chcę ich farbować u nasady, bo chcę zachować tam naturalny kolor i nie znoszę łażenia co chwila do fryzjera z odrostami. Zadzwoniłam do mojego ulubionego i mi powiedział, że jakbym chciała się do niego zapisać w ciąży na pełne farbowanie, to by odmówił. Ale z jego wiedzy wynika, że jeśli farba nie będzie miała styczności ze skórą, to nic się nie dzieje i zaprasza. Bratowa ostrzegła, że może mnie zapach odrzucić i na to jestem ewentualnie przygotowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale powiem szczerze, że nie wywarło to na mnie aż tak ogromnego wrażenia jak na niektórych dziewczynach. Ale może gdybym tam się regularnie udzielała to też odczułabym to bardziej osobiście. Ale jak dla mnie to tam jest za duży kocioł, stanowczo wolę nasze forum ![]() Nie bardzo rozumiem jednej rzeczy: z tego co wywnioskowałam z wpisów to dziewczyny zrobiły tam jakąś tabelkę z numerami telefonów? Naprawdę??!! Po pierwsze po co a po drugie tak na ogólnym forum? Po cholerę? Cytat:
![]() Cytat:
Teraz u nas wszystkich jest wszystko dobrze i niech tak zostanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Manddy Czas edycji: 2016-02-18 o 09:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zadomowienie
|
Mi w pierwszej ciąży i lekarz i fryzjer mówili, że farbą bez amoniaku spokojnie można się farbować, koleżanki też się farbowały, dzieci zdrowe. Teraz nie mam tego problemu, bo od prawie 2 lat nie farbuje się wogóle i polubiłam swój naturalny kolor włosów.
#4514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie to w sumie zasmucilo, ze ktos ma takie problemy ze soba, posuwa sie do takich praktyk. A dziewczynom troche sie nie dziwie, ze sie oburzyły, "znały" ja prawie rok, była jakims goru na tym wątku, o wszystko ja pytaly. Pewnie sie zawiodły. Mnie tez BBF nie odpowiada, Wizaz lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 dni temu miałam najgorszy dzień, mieliśmy nad wyspa kolejny huragan, nie mogłam spać, cała noc mnie mdlilo, miałam migrene, poszłam do pracy i zdychalam :p A teraz po 2 dniach nagle przypływ energii, tylko raz obudziłam się na siusiu, 0 mdłości, 0 bólu piersi. I co? I martwię się ze coś nie tak ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Rozeznanie
|
Jej, marze o fryzjerze, mam nadzieje, ze w pon doktor da mi zielone światło na nieleżenie non stop o bede mogła wyjść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Szczęśliwa Czerwcówka
|
Dzień dobry.
Ja też przy najbliższej wizycie dopytam jak z tym malowaniem włosów. Bo na święta muszę coś z nimi zrobić ;/ Naturalne włosy mam ciemne, zawsze malowałam na ciemne kolory, to nie, na początku grudnia zachciało mi się zmiany i rozjaśniłam i mam teraz takie rudawe. I się kolor wypukał i mam takie brzydkie, że nie wiem. Wczorajszy wieczór był okropny. Bolała mnie głowa, dół brzucha i mdłości. Myślałam, że umrę. Ale dzięki temu szybko zasnęłam i tylko 2 razy w nocy na siku latałam.
#4519 |
Zakorzenienie
|
O to daj znać! Ja mam już odrosty i patrzeć na swoje włosy nie mogę
#4520 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może jakoś to tam było uzasadnione? Widziałam, że dziewczyny w pośpiechu miały kasować te swoje nr ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zadomowienie
|
Ja ostatni raz farbowałam w czerwcu w zeszłym roku i dumnie wracam do słowiańskiego (czyt. myszowatego) blondu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zadomowienie
|
Ja ufam, że mój wie co robi, bo to taka renomowana placówka, zawsze byłam zadowolona z ich usług
![]() A co chcecie robić z włosami? Ja planuję takie rozjaśnienie: ![]() I trzymam kciuki za śliczny, popielato-blond odcień, bo na widok brązowych ombre z jajecznożółtymi końcówkami, które z każdym tygodniem robią się coraz bardziej zielone... ![]() ...moje wewnętrzne fuj krzyczy, płacze, ucieka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obczaiłam ten wątek na BBF, przeskoczyłam na sam początek forum. Wydaje mi się, że ona kilka dni temu wyedytowała wszystkie swoje posty na pojedynczą kropkę, bo inne nicki się przewijają, a jej jednej nie ma. Udawanie udawaniem, ale to jest kradzież czyjejś tożsamości, grubsza sprawa. A właśnie, miałam Was zapytać - czy przyrost wagi w ciąży jest absolutnie obowiązkowy? Tzn. czy oprócz dziecka, płynu owodniowego, łożyska itd. organizm koniecznie zaabsorbuje tłuszczyk z powietrza czy niekoniecznie? Oczywiście przy rozsądnej diecie i nieobżeraniu się. Czy po prostu metabolizm staje dęba i nie ma wyjścia?
This sky, this bend in the river, Slows down and delivers me, the tide rolls back, And all my memories fade to black (...). /Sting Edytowane przez Samarinda Czas edycji: 2016-02-18 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4526 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem, nie wczytywalam sie, ale pewnie powodem było to, co Lea_ny napisała. Oj dziwne to wszystko, ale miałam wczoraj dzięki temu popołudnie pełne rozrywki ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Ja jestem ciemna, wogole niesłowiańska, oczy mam tylko zielone. Niestety mam dosc troche siwych wlosow- taka "uroda" mojej rodziny, wiec musze co miesiac odwiedzać fryzjera i robic odrosty. Teraz juz mija 1,5 i mnie szlag trafia. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Uczono mnie, że ocenę stanu odżywienia kobiet w ciąży określa sie na podstawie masy sprzed ciąży + dziecko około 3,5 kg macica 1 kg płyn owodniowy 1 kg piersi 0,5 kg łożysko 0,7 kg dodatkowa objętość krwi ciężarnej 1,2-1,5 kg woda zatrzymana w organizmie 1,5 kg zapasy mamy (na okres karmieniapiersią) ok. 3,5 kg Dodatkowo dokonuje się pomiarów obwodów, grubości fałdów skórno- tłuszczowych. Pomiar analizatorem jest niebezpieczny i nieużyteczny, bo ciąża fałszuje wynik". Także prawidłowo można, nazwijmy to, przytyć o ok 3,5kg żeby było z czego ciągnąć do produkcji mleka. Myślę, że to bardzo potrzebne kiedy nasze zapasy t.t są poniżej normy (z tego co pamiętam to ok 18% na ciało) a im mamy jej więcej, tym może być zbędne. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
10t2d i siódmy dzień bez Neptuna ![]() Ja nie mam problemu z włosami - długie prawie do pasa, naturalny jasny blond ![]() ![]() Edytowane przez chrupa Czas edycji: 2016-02-18 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze a ja na blond farbuje, wiec z amoniakiem, dlugo na odroscie nie pociagnę..
![]() |
#4530 |
Wtajemniczenie
|
heloo
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.