|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IV
A ja kocham zimę za te cudowne widoki ze śniegiem w roli głównej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Ja tez lubie zime
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Oj ja tez uwielbiam zime, ale taka mrozna i ze sloncem. Jedyna pora roku , której nie lubie to jesien - za dużo deszcuz, wilgoci , spadkow ciśnienia
![]() ![]()
#4504 |
Zakorzenienie
|
a macie jakieś plany na sylwka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
witajcie ! umieram mam kaca po alko i tez moralnego bo zwyzywalam narzeczonego kolezanki . Zaczelo sie od tego ze walnal tekst do Niej ..dobrze ze masz dziecko z bylym to przynajmniej masz alimenty i ja nie musze az tyle pracowac , mysle ok debil , prostak, nierob a pozniej zaczalely sie rozmowy o homoseksualistach i jego podejscie do tematu tak mnie wkurzylo ze mu pocisnelam a na koniec polozylam sie soac kolo jego kobiety i zaczal mnie obmacywac
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę zimy: Opóźnione pociągi, przemarznięte stopy, ręce, odśnieżanie szuflą podwórka, jazda po śliskiej drodze z dusza na ramieniu, ciągle choroby i bóle zatok aż do porzygu... A idź pan w ch** z tą całą zimą!
![]() Cieszę się, ze sie wyprowadziłam pod wawe, bo jak sobie przypomnę dom rodziców na wsi i zimy, kiedy po opadach śniegu droga była przez kilka dni nieprzejezdnai nikt nie dotarł do pracy/ szkoły/lekarza... Noce, kiedy wstawałam o 4 rano i wychodziłam na mróz i przedzierałam kilka km przez zaspy do kolan na pociąg, bo trzeba było na egzamin na uczelnię dojechać... Zgroza ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-11-13 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh zawsze się zastanawiałem co kobiety takie jak Twoja koleżanka widzą w takich idiotach? ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
Cześć Maja ![]() Jeden z niewielu plusów w mieszkaniu bloku - nie trzeba odśnieżać i podziemne miejsce postojowe jak tam weekend? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Obijam się i czytam o Cichociemnych. I jestem pełna podziwu i szacunku dla tych ludzi, ich odwagi, poświęcenia i skromności...
A dzisiaj? Pustka, chamstwo, głupota, pogoń za kasą, za popularnością i lajkami na fejsie, kibole wycierający sobie gębę hasłami o patriotyzmie... Żyć sie odechciewa ![]()
#4509 |
BAN stały
|
No nie wiem, znam sporo osób które nie mają nawet tego fb. Połowa traktuje go czysto jako komunikator a to, że przeglądają widać jedynie po tym jak zaczną ze mną gadać o czymś co wstawiłem.
Ludzi mających instagrama praktycznie nie znam. Jedyne co to snapchata sporo ma (ja nie) ale z bliższymi znajomymi mamy nawet grupę na fb. Pogoni za kasą też zbytnio nie widzę, ludzie raczej wolą trochę mniej zarobić ale mieć przyjemniejszą pracę, w mniejszym zakresie godzin. Generalnie z tego co widuje to kobiety mają większą pogoń za kasą i lepszym stanowiskiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zimę uwielbiam. Ale taką białą, a nie błotną breję. Wygląda to pięknie. Z resztą - każda poro roku mnie czymś urzeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
No w moim gronie to pogoń za kasą jest ogromna , właściwie ludzie są w stanie zrezygnować całkowicie z życia dla tzw. "kariery"
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Ja jakoś parcia na kasę nie mam - jak kiedyś szef mi powiedział czy nie chciałbym porobić w dzień niepodległości płatne 200% za godzinę to się na niego popatrzyłem jak na idiotę - no szanujmy się... Tak samo nie mam zamiaru robić jakiś chorych nadgodzin ani w weekendy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Rozeznanie
|
Dużo też zależy od branży, są takie gdzie nie wiadomo jakich kokosów się nie zarabia.
Dla mnie osobiście stabilna stabilność finansowa jest ważna, ale nadmierna pogoń za kasą mnie odrzuca. Zimę lubię, ale bardziej lubiłam kiedy mieszkałam w dużym mieście. W tym roku przez dojazdy coś czuję, że będę lubić ją mniej, |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Maja ale trochę też w skrajność popadasz - jest dużo młodych ludzi którzy mają gdzieś ten "wirtualny świat" ...
Mi się śmiać się chce z tych którzy próbują się z siebie robić na siłę celebrytów codziennie zasypując ludzi swoimi fotami na insta/fb, komentując wszystkie "hot" tematy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-11-13 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Jak jeździcie gdzieś to ogłaszacie się na blabla car ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
BAN stały
|
Co ? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zawsze łakoma.
|
Ja miałam mieć dziś randkę z moim nieznajomym. Ale niestety przełożył. Napisał mi w sms-ie, ze impreza mu się przedłużyła i nie da rady się spotkać. Ale napisał, ze mnie przeprasza. Więcej nie jestem zła, ale nie powiem trochę przykro mi się zrobiło. Wczoraj specjalnie nie poszłam na dyskotekę, aby właśnie nie zabalować za bardzo. No trudno... A jak tam Wasze randki?
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zależy od podejścia. Ja nigdy nie przepadałam za portalami spolecznosciowymi, nk miałam z dużym opóźnieniem, facebooka dosłownie na chwile. Ale wszystko pokasowalam, to nie dla mnie. Dla mnie to jest przerazajace co się dzieje - ludzie non stop wgapieni w telefon, wyczekujący na cos, nawet jak idziesz na spotkanie to i tak się wgapiaja w teleofon. Zreszta moi znajomi wiedza żeby przy mnie nie siedzieć nad telefonem, bo zawsze zwracam uwagę i jest im głupio. No, ale dla mnie bezsensu jest się spotykać i sleczec nad telefonem. W takim razie po co takie spotkania. Tak naprawdę to my ludzie sprawiamy i dopuszczamy to, ze nasze zycie toczy się w wirtualnej rzeczywistości.
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zimę nawet lubię. W sumie każda pora roku ma dla mnie jakiś urok ![]() pseudofeministka Zgadzam się z Tobą w 100%. Edytowane przez Classic Czas edycji: 2016-11-13 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam czy takie randkowanie przez internet
Już trochę tak dziewczyn poznałem ale bez większych sukcesów... |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
BAN stały
|
Cytat:
Też zwracam uwagę ale to się raczej nie zdarza. Ja fb mam głównie ze względu na informacje oraz jako komunikator. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sama nie jestem jakimś zwierzakiem internetowym. Fejsa założyłam na studiach bo był mi potrzebny do kontaktowania się i był w tym najszybszy. Nk, instagrama, snapchata, twittera i innych nigdy również nie miałam. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lolek9000 - do randkowania przez internet myślę, że najlepiej podejść ze sporym dystansem. Nie jest to pewnie całkiem bezsensowne, bo pewnie każdy z nas zna jakąś parę, która poznała się przez internet, ale raczej nie ma co nastawiać się na jakieś wow. Edytowane przez Classic Czas edycji: 2016-11-13 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
BAN stały
|
Cytat:
FB służy mi do komunikacji, sprawdzania eventów. Czasem przeskroluje mój wall, raz na miesiąc coś tam wrzucę. Insta - raz na tydzien siadam sobie w jakiejs kawiarni i skroluję ten instagram. Ogólnie mam tam takich blizszych znajomych, czasem lądują tam jakieś zdjęcia jedzenia, podróży. Dlaczego to robię ? W sumie nie wiem. Na moim instagramowym koncie króluje chaos. Nie wiem po co je mam, za lajkami nie gonię bo mam z reguły po 20-30 ![]() Wg mnie to wszystko zależy od dawki. Pamiętam, raz wracałem busem z podróży - 2,5h. Przede mną siedziała dziewczyna. Bo ja wiem, z 19-20 lat. Przez bite 2,5 godz jest użytkowanie telefonu wyglądało tak samo: fejs, insta, snapy, fejs, insta, snapy, coś tam komuś wysłac jakimś innm komunikatorem i znowu fejs, insta, snapy. Chyba zbyt mało profili followuję bo u mnie wystarczy jak raz na 3 dni posiedzę z 20 minut ![]() Snapchat - przez długi czas myślałem, że to ... głupota. i pewnie jest to głupota, ale mam kilka takich dobrych kumpel, często rozrzuconych po kraju i prawda jest taka, że o ile FB i Insta potrafią pogorszyć nastrój, o tyle Snapchat poprawia. Jeśli masz odpowiednich znajomych to cieszysz się z tego, że Ci przyślą snapa z jakąś tam informacją co u nich, że np. właśnie leży na wykładach padnięta ![]() W sumie, nie wiem jak to wszystko oceniać. Nawet jeśli ktoś np. siedzi 1 godz dziennie to jest to ... długość serialu. Chyba nikt mi nie wmówi, że kolejny serial na netflixie, hbo czy czymkolwiek innym ma większą wartość niż ... śmieciowa, czyli dokładnie taka jak na fb, insta itd. ![]() Każdy lubi trochę czasu przepierdzielać, chyba, że jest na etapie jarania się produktywnością, coachingiem i innymi bzdetami, które zbyt dosłownie pojmowane, zamiast zwiększać radość to zmniejszają. Wszystko jest dla ludzi. Czasami trzeba odsiewać debili. Na fejsie mam poodznaczane "obserwowanie" dziwnych znajomych, którzy mnie irytują. NA insta sledzę to co chcę, a na snapie mam tych, których lubię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
BAN stały
|
Największym dystansem do wszelkiej maści grafików, fotografów i makijażystów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie twierdzę,że to dla wszystkich bezsensu - dla atrakcyjnych dziewczyn to chyba najłatwiejszy sposób by znaleźć szerokie grono adorantów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
No są tacy, są znam koleżankę, której zalezy na ilości a nie jakości adoratorów i im więcej do niej pisze, tym jest szczęśliwsza
#4529 |
Zakorzenienie
|
Eh, umieram w pociągu, impreza mi się wydluzyla do 6 rano, a o 8 wstawalam na pociąg :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo dużo osób jest wręcz uzależnionych od lajków i lizusowskich komentarzy na insta/fb czy właśnie na tinderze Stąd też co chwile wrzucają jakieś zdjęcie i czerpioą przyjemność z tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.