nowości kosmetyczne - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-24, 19:28   #4501
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: nowości kosmetyczne

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
szczesliwe rzesy? piekna nazwa, szpec od marketingu sie postaral coz, jesli ten tusz faktycnzie bylby w stanie uszczesliwic moje trudne rzesy to... hm, czemu nie [tak tak, podatna jestem ]
To jakbyś się na niego skusiła, to daj znać, czy Twoje rzęsy stały się szczęśliwsze

Nowość od Rimmel'a Renew & Lift Foundation
http://www.rimmellondon.com/UK/produ...ct.aspx?id=299
Co prawda na razie u nas go nie ma, ale pewnie lada moment będzie.

Tu można obejrzeć reklamę: http://www.rimmellondon.com/UK/kate/...ks.aspx?look=9
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 14:00   #4502
MagJa
Zakorzenienie

I kolejne nowości, tym razem od Bielendy:
- Dieta Orientalna - Olejek Araganowy
- Kuracja Parafinowa Ręce i Nogi
- Aromasensation
i znana już Dieta Śródziemnomorska - Czarna Oliwka

Sama wiem tyle, co z ulotki real'a więc wklejam jej część co by sobie można było pooglądać i poczytać (jak ktoś dopatrzy )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bielenda.jpg (120,4 KB, 160 załadowań)
Stary 2007-11-25, 14:07   #4503
iceflower
Przyjaciółka KWC

Fajne te nowości Bielendy. Ja bym chętnie zapolowała na mleczko do ciała z olejkiem arganowym i zestaw z całością kuracji parafinowej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 14:08   #4504
snowqueen
Zakorzenienie

Faktycznie ciekawie wyglądają te nowości, jeszcze nigdy nie miałam nic z Bielendy, może się skuszę w końcu Ciekawi mnie seria oliwkowa i ta kuracja parafinowa...
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 14:10   #4505
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Olejki z Bielendy "macalam" ale jakos nie zachecily mnie do kupna wole poprzednie wersje sa bardziej aromatyczne

a ciekawa jestem jak pachnie Dieta Orientalna bo ogolnie olej araganowy nie podszedl mi.

Seria oliwkowa ciekawi ale predzej skusze sie na cos do ciala,moze maselko do ciala?
Stary 2007-11-25, 14:13   #4506
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja teraz łaskawie spoglądam na Bielendę, bo zwariowałam na punkcie mleczka Powitanie z Afryką. Z tej serii z oliwką, chętnie bym wypróbowała oliwkę do ciała, no ale na razie raczej nie będę kupować, bo mam 3 balsamy i 1 masło do ciała i coś by pasowało zużyć najpierw.

Jedyne zastrzeżenie, jakie mam, to powinni pomyśleć nad zmianą projektanta opakowań (a ta seria z olejkiem arganowym , to wygląda już na zdjęciu na szczyt bielendowego kiczu), bo żadne mnie jakoś specjalnie nie zachwyca, a np. buteleczka od mleczka Powitanie z Afryka jest niewygodna.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-25, 14:32   #4507
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Fajne te nowości Bielendy. Ja bym chętnie zapolowała na mleczko do ciała z olejkiem arganowym i zestaw z całością kuracji parafinowej.
Nie trzeba specjalnie polować, wystarczy się wybrać do reala na zakupy

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Faktycznie ciekawie wyglądają te nowości, jeszcze nigdy nie miałam nic z Bielendy, może się skuszę w końcu Ciekawi mnie seria oliwkowa i ta kuracja parafinowa...
Ja tam Bielendę lubię i polecam Naprawdę dobra polska firma

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Olejki z Bielendy "macalam" ale jakos nie zachecily mnie do kupna wole poprzednie wersje sa bardziej aromatyczne

a ciekawa jestem jak pachnie Dieta Orientalna bo ogolnie olej araganowy nie podszedl mi.

Seria oliwkowa ciekawi ale predzej skusze sie na cos do ciala,moze maselko do ciala?
Olejki i mnie w ogóle nie kuszą, ale ta Dieta Orientalna i Śródziemnomorska jak najbardziej Coś czuję, że lada dzień kupię sobie krem na dzień z którejś z tych serii, bo kremu przeciw zaczerwienieniom z YR starczy mi jeszcze na 2-3 dni, a nie sądzę, żeby się YR wyrobiło tak szybko z paczką dla mnie, skoro w piątek jeszcze nie mieli wszystkiego. A czymś pyska trzeba smarować, co by go chronić przed tym zimnem.

Cytat:
Ja teraz łaskawie spoglądam na Bielendę, bo zwariowałam na punkcie mleczka Powitanie z Afryką. Z tej serii z oliwką, chętnie bym wypróbowała oliwkę do ciała, no ale na razie raczej nie będę kupować, bo mam 3 balsamy i 1 masło do ciała i coś by pasowało zużyć najpierw.

Jedyne zastrzeżenie, jakie mam, to powinni pomyśleć nad zmianą projektanta opakowań (a ta seria z olejkiem arganowym , to wygląda już na zdjęciu na szczyt bielendowego kiczu), bo żadne mnie jakoś specjalnie nie zachwyca, a np. buteleczka od mleczka Powitanie z Afryka jest niewygodna.
A mnie to mleczko afrykańskie wkurzyło, a raczej Bielenda mnie wkurzyła mieszając mu coś w składzie, jak mniemam. Pamiętam jeszcze, jak to mleczko miało takie niższe i bardziej pękate buteleczki i nie dość, że wtedy nie było problemów z wydostawaniem, bo mleczko było prawdziwym mleczkiem, to wtedy się w ogóle nie kleiło. A teraz kupiłam już w tej wyższej butelce (innych już nie ma) i co? I faktycznie wychodzić nie chce i w dodatku skóra się po nim lekko klei Chyba muszę zmienić mu ocenę na niższą
Niech mi tylko spróbują coś namieszać w afrykańskim kremie do twarzy, to nie wiem co im zrobię

A co do designu serii araganowej, to faktycznie przesadzili. Ogólnie zamysły to może mają niezłe (vide seria afrykańska czy oliwkowa), ale z wykonaniem gorzej. Widać, że idą po najmniejszej linii oporu
Stary 2007-11-25, 14:37   #4508
iceflower
Przyjaciółka KWC

Miałam na myśli znalezienie tej Bielendy gdzieś bliżej niż w Realu Bo wybitnie mi nie po drodze do tego sklepu.

Mi się strasznie podoba ta konsystencja afrykańskiego mleczka, ale to dlatego, ze ja po prostu uwielbiam geste, tłuste lepiszcza do ciała. Poprzedniej wersji nie miałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-25, 14:49   #4509
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Ciekawe jak szybko pojawia sie w Realu cale serie bo pamietam,ze u mnie poprzednie byly wystawiane na raty
Jak sie skusze na "cos" to zdam relacje Mam nadzieje,ze mazidla do ciala nie beda lepiace i nie zafunduja mi uczulenia jak jogurtowy mus z Beauty Milky
Stary 2007-11-25, 15:11   #4510
isa666
Zakorzenienie

No ciekawa ta oferta Bielendy, ja od jakiegoś czasu chodzę koło serii Powitanie z Afryką i Beauty Milky, ale narazie nic nie kupiłam, za to miałam próbkę kremu tonująco-brązującego i był świetny, może kupię na wiosnę/lato, jak będzie w sklepach i jeszcze krem Królewski mi się podobał(też próbkę miałam).
PS.iceflower gratuluję awansu
Stary 2007-11-25, 15:17   #4511
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam na myśli znalezienie tej Bielendy gdzieś bliżej niż w Realu Bo wybitnie mi nie po drodze do tego sklepu.
Aaa, teraz rozumiem. Też będę szukać gdzieś bliżej, jak znajdę, dam znać
W sumie w Rossmannie jest Czarna Oliwka, ale to pewnie wiesz.

Cytat:
Mi się strasznie podoba ta konsystencja afrykańskiego mleczka, ale to dlatego, ze ja po prostu uwielbiam geste, tłuste lepiszcza do ciała. Poprzedniej wersji nie miałam.
Do konsystencji nic nie mam, bo wcześniej była podobna, tylko jakby odrobinę bardziej śliska. Ale to klejenie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Ciekawe jak szybko pojawia sie w Realu cale serie bo pamietam,ze u mnie poprzednie byly wystawiane na raty
Jak sie skusze na "cos" to zdam relacje Mam nadzieje,ze mazidla do ciala nie beda lepiace i nie zafunduja mi uczulenia jak jogurtowy mus z Beauty Milky
Dobrze wiedzieć. W realu rzadko bywam, więc jakbym sie tam specjalnie wybrała po coś araganowego i by nie było, to bym się troszeczkę wkurzyła, bo kawałek do reala mam.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
No ciekawa ta oferta Bielendy, ja od jakiegoś czasu chodzę koło serii Powitanie z Afryką i Beauty Milky, ale narazie nic nie kupiłam, za to miałam próbkę kremu tonująco-brązującego i był świetny, może kupię na wiosnę/lato, jak będzie w sklepach i jeszcze krem Królewski mi się podobał(też próbkę miałam).
Krem królewski i ten tonująco-brązujący to moje ulubione kremy do twarzy z Bielendy, i nawet ogólnie ulubione Z Beauty Milky miałam któryś, już nie pamiętam czy na dzień czy na noc (a może jest jeden ), ale niestety mnie zapychał Za to maseczka Beauty Milky świetnie sprawdzała się jako krem na noc i krzywdy nie czyniła.
Stary 2007-11-25, 15:27   #4512
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Wczoraj byłam byłam w realu, nieomieszkałam pomacać i powąchać wszystkich kosmetyków bielendy, real jest świetnie zaopatrzony te kosmetyki.
Wszystko pachnie pieknie.
Już miałam w koszyku balsam oliwkowy do ust, ale...muszę zmęczyć tisane i wtedy może kupię ten.
Ale zapach masełka bardzo ładny.

Seria dieta orientalna odrzuca mnie wyglądem, opakowania paskudne
ale już sam zapach jest całkiem całkiem.

Natomiast skusiłam się na kuracje parafinową
I powiem wam że za takie grosze - 31 zł to jest mój absolutny hit!
Seria jest przecudowna, jestem nią absolutnie zachwycona.
Śliczne skarpeteczki i rękawiczki, naprawdę dopasowane, dobra gatunkowo bawełna, skarpetki dopasują sie chyba do każdego rozmiaru stopy.

Uzyłam peelingu - pumeksu w kremie.
Drobniutki ale dobrze ściera, poleruje wręcz skórę.
Użyłam go na dłonie i stopy, od razu skóra zrobiła się jedwabista w dotyku.

Potem zastosowałam kurację na noc na dłonie i stopy.

Dzis użyłam kuracji parafionowej na dłonie.

Mam cudnie wypielęgnowane dłonie i stopy.
A kosmetyki ślicznie pachną, po prostu bosko.

Każdy kosmetyk mozna tez kupić pojedynczo za ok, 10 zł za sztukę.

Iceflower gratulki
Stary 2007-11-25, 15:31   #4513
isa666
Zakorzenienie

MagJu mi się właśnie zwłaszcza tonująco-brązujący spodobał, o dziwo na mojej jasnej cerze(testowałam go jakoś wczesną jesienią, ale nie byłam opalona, bo stosowałam filtry latem) nie wyszedł ani za ciemny, ani nie pomarańczowy Jak leciutki podkład Nawet byłam w szoku, że twarz miałam jakieś 3 h matową!
Stary 2007-11-25, 15:40   #4514
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Śliczne skarpeteczki i rękawiczki, naprawdę dopasowane, dobra gatunkowo bawełna, skarpetki dopasują sie chyba do każdego rozmiaru stopy.

Każdy kosmetyk mozna tez kupić pojedynczo za ok, 10 zł za sztukę.
Oj, kusisz, kusisz
Jak nie miałam ochoty na te parafiny, to teraz już mam

Cytat:
MagJu mi się właśnie zwłaszcza tonująco-brązujący spodobał, o dziwo na mojej jasnej cerze(testowałam go jakoś wczesną jesienią, ale nie byłam opalona, bo stosowałam filtry latem) nie wyszedł ani za ciemny, ani nie pomarańczowy Jak leciutki podkład Nawet byłam w szoku, że twarz miałam jakieś 3 h matową!
Moje blade lico też ten kremik lubi. Odcień ma fajny, bo naprawdę naturalny i ładnie się dopasowuje. Odkąd go spróbowałam dzięki Hexxanie to praktycznie całe lato podkładu nie używałam. Nooo, tylko na jakieś specjalne okazje. Poza tym przy regularnym stosowaniu fajnie ociepla cerę
A najlepsze, że zaraziłam nim i siostrę, która mimo ciemniejszej karnacji też go nałogowo używała. Teraz zaraziłam ją afrykańskim i tydzień temu słałam jej do UK 2 słoiczki
Stary 2007-11-25, 15:40   #4515
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Aaa, teraz rozumiem. Też będę szukać gdzieś bliżej, jak znajdę, dam znać
W sumie w Rossmannie jest Czarna Oliwka, ale to pewnie wiesz.
Daj znać koniecznie, ja też jak zobaczę gdzieś to skrobnę.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Krem królewski i ten tonująco-brązujący to moje ulubione kremy do twarzy z Bielendy, i nawet ogólnie ulubione Z Beauty Milky miałam któryś, już nie pamiętam czy na dzień czy na noc (a może jest jeden ), ale niestety mnie zapychał Za to maseczka Beauty Milky świetnie sprawdzała się jako krem na noc i krzywdy nie czyniła.
Ten krem tonująco-brązujący trzymałam kiedyś chyba z 15 minut w rękach i dumałam, czy kupić, czy nie. I w końcu zostawiłam, bo się jednak trochę boję niesprawdzonych preparatów do twarzy. No a teraz oczywiście żałuję, że wtedy nie kupiłam, ale na razie krem tonująco-brązujący nie jest mi zbytnio potrzebny.

Cytat:

No to cieszy mnie pierwsza pozytywna opinia.

Cytat:
Iceflower gratulki
Cytat:
PS.iceflower gratuluję awansu
Dziękuję.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-25, 21:24   #4516
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja być może się wybiorę jutro do Reala- mam coś komuś sprawdzić? Konkretnie to jadę obmacać kolorki Mattitude Astora bo tez jest w tej gazetce

Z gazetki Marionnaud- tym razem są same zestwawy prezentowe pokazane i kilka nowości makoijażowych ale my je już znamy dobrze

W GC są kosmetyki do stylizacji włosów WEHO Vitality's, seria różowa, fioletowa i zielona i jeszcze cos z żółtej.

Byłam wreszcie w Solvayu, faktycznie na razie mało tam ciekawych sklepów, jedynie mi się 4F sportowy spodobał chociaż nie często odwiedzam sklepy sportowe
Natura masakrycznie droga 3-4 zł na każdym kosmetyi więcej jedynie kolorówka standardowo- dostałam od TŻ cień i lakier Essence
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 23:20   #4517
iceflower
Przyjaciółka KWC

Rzyrafko zerknij na kurację parafinową i serię z olejkiem arganowym (mnie interesuje mleczko do ciała)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-25, 23:26   #4518
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja być może się wybiorę jutro do Reala- mam coś komuś sprawdzić? Konkretnie to jadę obmacać kolorki Mattitude Astora bo tez jest w tej gazetce

Z gazetki Marionnaud- tym razem są same zestwawy prezentowe pokazane i kilka nowości makoijażowych ale my je już znamy dobrze

W GC są kosmetyki do stylizacji włosów WEHO Vitality's, seria różowa, fioletowa i zielona i jeszcze cos z żółtej.

Byłam wreszcie w Solvayu, faktycznie na razie mało tam ciekawych sklepów, jedynie mi się 4F sportowy spodobał chociaż nie często odwiedzam sklepy sportowe
Natura masakrycznie droga 3-4 zł na każdym kosmetyi więcej jedynie kolorówka standardowo- dostałam od TŻ cień i lakier Essence
Jeśli moge prosić Sp[ójrz na kurację parafinową, konkretnie interesuje mnie wszystko do stóp. Spójrz im w składy, co poza parafiną tam się czai. Może jakiś mocznik

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 08:04   #4519
Daszka
Zadomowienie

GG do Daszka

Widzę, że dłuższy wątek o Bielendzie - popieram, bo gama kosmetyków szeroka i naprawdę dobrej jakości. Byłam w Naturze i wahałam się między masłem a oliwką w formie balsamu z serii Czarna Oliwka. Padło na oliwkę i nie żałuję Śliczny, jakby kwiatowy zapach (w każdym razie z oliwką mało mi się kojarzy, może i dobrze), no i ta konsystencja - gęsta, aksamitna, natłuszczajaca, ale świetnie się wchłania. Nawet ciut za szybko - często musiałam sięgać po nową porcję, więc z wydajnością może być krucho. Na skórze pozostaje delikatny film, dlatego polecam na wieczór - pachnie do rana
Daszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-26, 08:09   #4520
Martilla
Rozeznanie

"Uprzejmie informuję, że wprowadziliśmy do sprzedaży 3 nowe produkty:

seria Oliwkowa
- Mydło pod prysznic / żelowe / 500 ml - cena 6.30 zł.

seria Masło Kakaowe
- Mydło pod prysznic / kremowe / 500 ml - cena 6.30 zł.

seria Kozie Mleko
- Mydło pod prysznic / kremowe / 500 ml - cena 6.30 zł."

Jutro jade po kakaowe w końcu się doczekałam
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 08:50   #4521
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
"Uprzejmie informuję, że wprowadziliśmy do sprzedaży 3 nowe produkty:

seria Oliwkowa
- Mydło pod prysznic / żelowe / 500 ml - cena 6.30 zł.

seria Masło Kakaowe
- Mydło pod prysznic / kremowe / 500 ml - cena 6.30 zł.

seria Kozie Mleko
- Mydło pod prysznic / kremowe / 500 ml - cena 6.30 zł."

Jutro jade po kakaowe w końcu się doczekałam
Pisałam już o tych mydełkach ok 2 tyg temu

Ale dobrze wiedzieć że można ich już szukac

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 09:35   #4522
Ptaszysko
Zadomowienie

Ale mi sie podoba ta seria z olejkiem arganowym

Skusilabym sie na razie na iluminator wygladzajacy i mleczko do ciala

Tylko, ze boje sie ze jak wybiore sie do Reala to nie bedzie, albo bedzie tylko jedna, dwie rzeczy

Kuracje parafinowa widzialam juz w zeszlym tygodniu! Ale w lokalnej drogerii pobierajacej haracz Kosztowala prawie 40 zl!

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 12:35   #4523
Martilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Pisałam już o tych mydełkach ok 2 tyg temu

Ale dobrze wiedzieć że można ich już szukac
Wiem, że pisałaś. Ja napisałam dlatego, że od dziś sa dostępne w sklepach
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 12:45   #4524
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Wiem, że pisałaś. Ja napisałam dlatego, że od dziś sa dostępne w sklepach
Ciekawe czy "w moim" już będą. Ale pewnie nie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 13:48   #4525
pączek
Raczkowanie

Talking Dot.: nowości kosmetyczne

Pojawił się róż mineralny L'oreal Ciekawe kiedy będzie w Polsce.. Wygląda zachęcająco
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blush.JPG (11,6 KB, 30 załadowań)
pączek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 16:43   #4526
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

O rany, znowu nowość L'oreala, jeszcze pudru nie kupiłam a tu już róż
Stary 2007-11-26, 17:13   #4527
pączek
Raczkowanie

Cytat:

mam dokładnie tak samo
Dodaję jeszcze dostępne kolorki (choć u nas pewnie będzie uszczuplona ich ilość ...) I kolor (nude glow), który wg mnie jest najśliczniejszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blush1.JPG (36,6 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blush2.JPG (10,6 KB, 31 załadowań)
pączek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 17:27   #4528
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

o sliczny
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 17:47   #4529
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja tam pudru nie chcę, ale różowi chyba nie przepuszczę. Kocham róże.

Cytat:
Napisane przez pączek Pokaż wiadomość
mam dokładnie tak samo
Dodaję jeszcze dostępne kolorki (choć u nas pewnie będzie uszczuplona ich ilość ...) I kolor (nude glow), który wg mnie jest najśliczniejszy
Śliczny kolor W ogóle kolorki fajne na zdjęciu, ja już bym w ciemno wzięła Mauve Glow, Rose Glow, Nude Glow i Shimmering Bronze.

Mam nadzieję, że do nas dotrą i że kolory w rzeczywistości okażą się równie ładne, jak na zdjęciu. Chociaż pewnie powinnam mieć odmienne życzenie w ramach leczenia różoholizmu i wyrabiania sobie nawyku oszczędzania.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2007-11-26, 18:34   #4530
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pączek Pokaż wiadomość
Pojawił się róż mineralny L'oreal Ciekawe kiedy będzie w Polsce.. Wygląda zachęcająco
Ooooo... Chętnie się skuszę, wygląda fajnie
Ale zanim będzie u nas to się zaopatrzę wreszcie w róż Burżuja

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości