|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości kosmetyczne
Cytat:
![]() ![]() Nowość od Rimmel'a Renew & Lift Foundation http://www.rimmellondon.com/UK/produ...ct.aspx?id=299 Co prawda na razie u nas go nie ma, ale pewnie lada moment będzie. Tu można obejrzeć reklamę: http://www.rimmellondon.com/UK/kate/...ks.aspx?look=9 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
I kolejne nowości, tym razem od Bielendy:
- Dieta Orientalna - Olejek Araganowy - Kuracja Parafinowa Ręce i Nogi - Aromasensation i znana już Dieta Śródziemnomorska - Czarna Oliwka Sama wiem tyle, co z ulotki real'a więc wklejam jej część co by sobie można było pooglądać i poczytać (jak ktoś dopatrzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Przyjaciółka KWC
|
Fajne te nowości Bielendy.
![]() ![]()
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie ciekawie wyglądają te nowości, jeszcze nigdy nie miałam nic z Bielendy, może się skuszę w końcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Olejki z Bielendy "macalam" ale jakos nie zachecily mnie do kupna wole poprzednie wersje sa bardziej aromatyczne
![]() a ciekawa jestem jak pachnie Dieta Orientalna bo ogolnie olej araganowy nie podszedl mi. Seria oliwkowa ciekawi ![]() ![]()
#4506 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja teraz łaskawie spoglądam na Bielendę, bo zwariowałam na punkcie mleczka Powitanie z Afryką.
![]() Jedyne zastrzeżenie, jakie mam, to powinni pomyśleć nad zmianą projektanta opakowań (a ta seria z olejkiem arganowym , to wygląda już na zdjęciu na szczyt bielendowego kiczu), bo żadne mnie jakoś specjalnie nie zachwyca, a np. buteleczka od mleczka Powitanie z Afryka jest niewygodna.
![]() |
#4507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niech mi tylko spróbują coś namieszać w afrykańskim kremie do twarzy, to nie wiem co im zrobię ![]() A co do designu serii araganowej, to faktycznie przesadzili. Ogólnie zamysły to może mają niezłe (vide seria afrykańska czy oliwkowa), ale z wykonaniem gorzej. Widać, że idą po najmniejszej linii oporu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Przyjaciółka KWC
|
Miałam na myśli znalezienie tej Bielendy gdzieś bliżej niż w Realu
![]() ![]() Mi się strasznie podoba ta konsystencja afrykańskiego mleczka, ale to dlatego, ze ja po prostu uwielbiam geste, tłuste lepiszcza do ciała. ![]()
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak szybko pojawia sie w Realu cale serie bo pamietam,ze u mnie poprzednie byly wystawiane na raty
![]() Jak sie skusze na "cos" to zdam relacje ![]() ![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
No ciekawa ta oferta Bielendy, ja od jakiegoś czasu chodzę koło serii Powitanie z Afryką i Beauty Milky, ale narazie nic nie kupiłam, za to miałam próbkę kremu tonująco-brązującego i był świetny, może kupię na wiosnę/lato, jak będzie w sklepach i jeszcze krem Królewski mi się podobał(też próbkę miałam).
PS.iceflower gratuluję awansu ![]()
#4511 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie w Rossmannie jest Czarna Oliwka, ale to pewnie wiesz. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam byłam w realu, nieomieszkałam pomacać i powąchać wszystkich kosmetyków bielendy, real jest świetnie zaopatrzony te kosmetyki.
Wszystko pachnie pieknie. Już miałam w koszyku balsam oliwkowy do ust, ale...muszę zmęczyć tisane i wtedy może kupię ten. Ale zapach masełka bardzo ładny. Seria dieta orientalna odrzuca mnie wyglądem, opakowania paskudne ![]() ale już sam zapach jest całkiem całkiem. Natomiast skusiłam się na kuracje parafinową ![]() I powiem wam że za takie grosze - 31 zł to jest mój absolutny hit! Seria jest przecudowna, jestem nią absolutnie zachwycona. Śliczne skarpeteczki i rękawiczki, naprawdę dopasowane, dobra gatunkowo bawełna, skarpetki dopasują sie chyba do każdego rozmiaru stopy. Uzyłam peelingu - pumeksu w kremie. Drobniutki ale dobrze ściera, poleruje wręcz skórę. Użyłam go na dłonie i stopy, od razu skóra zrobiła się jedwabista w dotyku. Potem zastosowałam kurację na noc na dłonie i stopy. Dzis użyłam kuracji parafionowej na dłonie. Mam cudnie wypielęgnowane dłonie i stopy. A kosmetyki ślicznie pachną, po prostu bosko. Każdy kosmetyk mozna tez kupić pojedynczo za ok, 10 zł za sztukę. Iceflower gratulki ![]()
#4513 |
Zakorzenienie
|
MagJu mi się właśnie zwłaszcza tonująco-brązujący spodobał, o dziwo na mojej jasnej cerze(testowałam go jakoś wczesną jesienią, ale nie byłam opalona, bo stosowałam filtry latem) nie wyszedł ani za ciemny, ani nie pomarańczowy
![]() ![]()
#4514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie miałam ochoty na te parafiny, to teraz już mam ![]() Cytat:
![]() ![]() A najlepsze, że zaraziłam nim i siostrę, która mimo ciemniejszej karnacji też go nałogowo używała. Teraz zaraziłam ją afrykańskim i tydzień temu słałam jej do UK 2 słoiczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Ja być może się wybiorę jutro do Reala- mam coś komuś sprawdzić? Konkretnie to jadę obmacać kolorki Mattitude Astora bo tez jest w tej gazetce
![]() Z gazetki Marionnaud- tym razem są same zestwawy prezentowe pokazane i kilka nowości makoijażowych ale my je już znamy dobrze ![]() W GC są kosmetyki do stylizacji włosów WEHO Vitality's, seria różowa, fioletowa i zielona i jeszcze cos z żółtej. Byłam wreszcie w Solvayu, faktycznie na razie mało tam ciekawych sklepów, jedynie mi się 4F sportowy spodobał chociaż nie często odwiedzam sklepy sportowe ![]() Natura masakrycznie droga 3-4 zł na każdym kosmetyi więcej ![]() ![]()
#4517 |
Przyjaciółka KWC
|
Rzyrafko zerknij na kurację parafinową i serię z olejkiem arganowym (mnie interesuje mleczko do ciała)
![]()
![]() |
#4518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
Widzę, że dłuższy wątek o Bielendzie - popieram, bo gama kosmetyków szeroka i naprawdę dobrej jakości. Byłam w Naturze i wahałam się między masłem a oliwką w formie balsamu z serii Czarna Oliwka. Padło na oliwkę i nie żałuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Rozeznanie
|
"Uprzejmie informuję, że wprowadziliśmy do sprzedaży 3 nowe produkty:
seria Oliwkowa - Mydło pod prysznic / żelowe / 500 ml - cena 6.30 zł. seria Masło Kakaowe - Mydło pod prysznic / kremowe / 500 ml - cena 6.30 zł. seria Kozie Mleko - Mydło pod prysznic / kremowe / 500 ml - cena 6.30 zł." Jutro jade po kakaowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dobrze wiedzieć że można ich już szukac
![]() |
#4522 |
Zadomowienie
|
Ale mi sie podoba ta seria z olejkiem arganowym
![]() Skusilabym sie na razie na iluminator wygladzajacy i mleczko do ciala ![]() Tylko, ze boje sie ze jak wybiore sie do Reala to nie bedzie, albo bedzie tylko jedna, dwie rzeczy ![]() Kuracje parafinowa widzialam juz w zeszlym tygodniu! Ale w lokalnej drogerii pobierajacej haracz ![]()
#4523 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4525 |
Raczkowanie
|
![]()
Pojawił się róż mineralny L'oreal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
O rany, znowu nowość L'oreala, jeszcze pudru nie kupiłam a tu już róż
![]()
#4527 |
Raczkowanie
|
mam dokładnie tak samo ![]() Dodaję jeszcze dostępne kolorki (choć u nas pewnie będzie uszczuplona ich ilość ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Konto usunięte
|
o sliczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Przyjaciółka KWC
|
Ja tam pudru nie chcę, ale różowi chyba nie przepuszczę. Kocham róże.
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że do nas dotrą i że kolory w rzeczywistości okażą się równie ładne, jak na zdjęciu. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale zanim będzie u nas to się zaopatrzę wreszcie w róż Burżuja ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.