|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Catherrine - też o tym myślałam i byłby to bardzo ciekawy pomysł bo pewnie rzeczwiscie niczego by sie nie domyslił tylko... jak ostatnio swierdził w sklepie przy stoisku z laptopami - on się na komputerach nie zna... <mur>
Ciężki przypadek dlatego ciężko mi cokolwiek sensownego wymyśleć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Przebranie Mikołajki na 6 grudnia to dobry pomysł?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Raczkowanie
|
A wiesz, że też o tym pomyślałam
![]()
#4535 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
BAN stały
|
dziewczyny ja wam podsunę jeden sprawdzony pomysł
![]() szczególnie dotyczy to dziewczyn o większym "związkowym stażu" otóż kupcie w papierniczym taki cały rulonik co się na nim rachunek znajduje ze sklepu.. i napiszcie na całej jego długości powody np dlaczego/za co kochacie swoich chłopaków, najmilsze wspomnienia itd ![]() gdy będzie to rozwijał, rozwijał, rozwijał... i czytał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Raczkowanie
|
Ja już prawie w dwuletnim związku przerobiłam sporo prezentów, jestem zwolenniczką praktycznych/przydatnych prezentów więc były elektryczne golarki, maszynki do strzyżenia włosów,ciepłe sweterki na zimę, paski do spodni, ulubione książki... itd. na imieniny tż pomysły się zakończyły! a to już za kilka dni. Więc kupiłam mu torbę do laptopa,bo ciągle pożycza ode mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Ale macie fajne pomysły
![]() ja teraz poluję na prezent z okazji 4. rocznicy ![]() No i właściwie pomysł mam... Chcę zrobić album taki trochę scrapbookingowy, wkleję tam niektóre zdjęcia, bilety różne, paragony itd. Właśnie poszukuję teraz albumu na wklejane zdjęcia, tylko wszędzie są albo czarne albo białe strony... Na czarnych zbytnio pisac nie idzie itd. , a biały z kolei jest...za biały ![]() ![]() ![]() No a na allegro nic mnie nie zauroczyło... i w empiku są różne takie wycinanki, naklejki itd. więc na pewno coś wyczaruję.
#4540 |
Zadomowienie
|
To ja dorzucę coś od siebie, bo ostatnio też miałam problem z kupieniem prezentu dla swojego TŻeta, chociaż my sobie mówimy co chcemy. Chciał płytę i dostał ją, ale jako że ja lubię robić niespodzianki, to wymyśliłam, że kiedyś ( może następna okazja) kupię mu karnet na strzelnicę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
żona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
Ja myslę co dac na prezent mojemu Tż na 4 rocznice... hmm......zaraz przejrze allegro:P
ustaliliśmy, ze prezenty do maks 50 zł bo troche duzo ostatnio mielismy wydatkow, wiec takie, a co najwazniejsze to od serca:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Wtajemniczenie
|
ja na mikołajki planuję zakupić od cholernejrejestracji tu z wizażu naszą karykaturę
![]() ![]()
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogę prosić o link do profilu tej wizażanki. bardzo fajny pomysł na prezent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
Mi przez 7 lat już wyczerpały się pomysły chyba.
Dawałam mu już zegarek, kosmetyki, książki, portfel... W tym roku na urodziny (pierwsze jako mojego męża) dam mu coś, co chce dostać, czyli piżamę na zimę. A jako dodatek kilka smakowych, fajnych, ciekawych herbat, bo uwielbia je. ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- A pod choinkę kupię mu może najnowszą płytę Rammstein, bo ciągle o niej mówi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny ;-))
ja ze swoim TZ jestem od 9m-cy , za miesiac ma urodziny ;-) i nie mialam za bardzo pomyslu az do przeczytania forum ![]() wymyslilam sobie tak: uwielbia marcepan - podkradam jeden z pomyslow - kupie mu 24 cukierki marcepanowe (24urodziny) do kazdego dołącze karteczke zwinieta w rulonik lub harmonijke z tekstami jak bardzo i za co go kocham ![]() ![]() Pozniej zabiore go na tor kartingowy, wspominal mi czasem ze chcialby pojezdzic sobie i nie ukrywam ze ja tez ![]() ![]() Po powrocie do domku (TZ wynajmuje pokoj w mieszk stud) TZ bedzie myslal ze juz koniec :p zrobimy jakas kolacje pyszna.. a wieczorem dostanie jeszcze jedno pudelko a w nim kajadanki z futerkiem i butelke szampana ![]() Co wy na to ? nie wiem czy nie za hmm.. sredni ten prezent. Chcialam mu kupic jakis niezly zegarek ale nie lubi nosic, lancuszek juz ma z krzyzykiem... perfumy kupil sobie z miesiac temu , nasze ulubione ;-) , zdjecia moje wielkie wisza u niego w pokoju ,ubran ma pod dostatkiem, ciezko mi wymyslec cos jednego.. eh Edytowane przez kiti86 Czas edycji: 2009-11-01 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
Ja bym tak nie zrobiła
![]() No, ale pomysł niegłupi.
![]() |
#4548 |
Raczkowanie
|
Co wy na to ? nie wiem czy nie za hmm.. sredni ten prezent. Chcialam mu kupic jakis niezly zegarek ale nie lubi nosic, lancuszek juz ma z krzyzykiem... perfumy kupil sobie z miesiac temu , nasze ulubione ;-) , zdjecia moje wielkie wisza u niego w pokoju ,ubran ma pod dostatkiem, ciezko mi wymyslec cos jednego..
eh[/QUOTE] Dla mnie bomba! na pewno się ucieszy tyle niespodzianek w jeden dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki Prezent?
hej. wpadłam na pomysł, który zamierzam zrealizować dopiero za ponad pół roku, kiedy to będę z moim Tż obchodzić dwa lata, ale chciałabym Was prosić o pomoc. moim prezentem ma być album, ale nie chciałabym żeby był taki banalny, składający się tylko i wyłącznie ze wspólnych zdjęć. wymyśliłam, że mogłyby się tam znaleźć także np. jakieś miłe sms-y, zdjęcie naszych obrączek, miniaturka rysunku, który wykonał mój Tż, paragon z McDonald's itp., ale wiem, że to stanowczo za mało. pomóżcie, co mogłabym jeszcze wrzucić do tego albumu? oczywiście, zdjęcia też będą
![]()
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4551 |
Raczkowanie
|
ja sobie wymyslilam to tak ze kupie kartki czerwone A4 i powycinam paski hm.. 1,5 cm szerokosci powiedzmy , napisze poziomo i je zroluje , do cukierka przyczepie zszywaczem albo pobawie sie tasiemką i dziurkaczem , zobaczymy ;-))
A tak w ogole to urozmaicilam troche prezent, Rano - sniadanie , potem dostanie pudelko z cukierkami i karteczkami , na wierzchu biala karteczka " część 1 - pysznosci/slodkosci " (cos w tym stylu) Potem pojedziemy na tor kartingowy ( tam w sumie niedlugo,a jak ktos ma urodziny to dodaja 10min gratis ;-) ) eh z dojazdem na tor zajmie nam to z 2 godziny. Potem do domku , zrobimy szybki obiad , powiem TZ zeby sie ladnie ubrał i wyjdziemy, nie powiem mu gdzie ![]() A wieczorem.. dzis mi sie przypomnialo ze ciagle nie mamy czym otworzyc wina, albo piwka i juz TZ wspominal ze musi sobie wreszcie kupic korkociag wiec dostanie scyzoryk ;-) ładnie zapakowany + wielka butle szampana ;-D Teraz nie wiem czy zdolamy sie wyrobic ze wszystkim hmm.. ten tor moze na niedziele przełoże jak cos ;-) Teraz lepiej? ;-) pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4553 |
Raczkowanie
|
Kiti86 pomysł mi sie podoba
![]() ![]() A co mi doradzicie na mojego na Mikołaja....? Ma 27 lat...łancuszek srebrny juz ma...odziezy dostawac nie lubi...perfumy zawsze kupuje jak jest w Anglii Interesuje sie motoryzacja ...;-) tyle i teraz... pomysłów brak :/ to bedzie moj pierwszy wazniejszy prezent dla niego gdyz mamy tylko 2 miesiace stazu jak narazie ![]() Edytowane przez aniolek487 Czas edycji: 2009-11-03 o 10:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
ja ma jakas ulubiona gwiazdeczke to mozna jesli Tobie to nie bedzie przeszkadzać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
podziwiam...Wy aż tyle rocznic i okazji na prezenty macie? My tylko imieniny, urodziny, Dzień Kobiet ( Chłopaka) i ewentualnie walentynki. a i tam zawsze mam problem
![]()
#4556 |
Raczkowanie
|
Ja pisłam wyzej ze szukam prezentu dla mojego Chłopaka na 4 rocznice..
Przejrzałam prawie całe allegro i 0 pomyslów!! NIe wiem co kupic ![]() Rok temu dostał ode mnie srebrny łańcuszek , z podziałem na serca - jedno dla mnie, drugie dla niego |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
takie plakaty sa swietne ;-) jeszcze np antyramke do tego i git. Aniołek 487 wiem ze bedzie zaskoczony ;-) lubi niespodzianki wiec mysle ze sie ucieszy. Edytowane przez kiti86 Czas edycji: 2009-11-03 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a powiedz nam czy macie juz razem srebrne obrączki z inicjałami?? Moim zdaniem to świetna sprawa ![]() A powiedz ile ma lat itd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja na rocznice zawsze starałam się przygotować romantyczną kolację, do tego jakiś prezent serduszkowy ![]() ![]()
![]() |
#4560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lat ma 21. Juz mase rzeczy został ode mnie,że brak pomysłów mam: ksiażki, wielkie zdjecie nasze przerobione w ramce, zegar w oponie , auta rzeźbione kupione, serduszka, figurki , kubków kilka , łańcuszek z łamanym sercem, perfumy, lampka zmieniajaca kolory i już dalej nie pamietam co mu kupilam :P Edytowane przez Nadeel Czas edycji: 2009-11-04 o 00:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.