Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-30, 20:03   #4531
andziuleczyka
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Catherrine - też o tym myślałam i byłby to bardzo ciekawy pomysł bo pewnie rzeczwiscie niczego by sie nie domyslił tylko... jak ostatnio swierdził w sklepie przy stoisku z laptopami - on się na komputerach nie zna... <mur>

Ciężki przypadek dlatego ciężko mi cokolwiek sensownego wymyśleć
andziuleczyka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 10:22   #4532
*Catherrine*
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez andziuleczyka Pokaż wiadomość
Catherrine - też o tym myślałam i byłby to bardzo ciekawy pomysł bo pewnie rzeczwiscie niczego by sie nie domyslił tylko... jak ostatnio swierdził w sklepie przy stoisku z laptopami - on się na komputerach nie zna... <mur>

Ciężki przypadek dlatego ciężko mi cokolwiek sensownego wymyśleć
A na czym się zna? Może wymyśl, że remont robisz w pokoju, albo przemeblowanie - na przestawieniu szafy to chyba każdy się zna, a kobieta jest troszkę słabsza (fizycznie) więc może o pomoc poprosic..
Stary 2009-10-31, 10:53   #4533
moooniaaaa
Zakorzenienie

Przebranie Mikołajki na 6 grudnia to dobry pomysł?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:18   #4534
aliccia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Przebranie Mikołajki na 6 grudnia to dobry pomysł?
A wiesz, że też o tym pomyślałam
Stary 2009-10-31, 11:41   #4535
lloo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olinciaa Pokaż wiadomość
jaka wode kochana kupiłas i po ile ? ja własnie chyba wybieram sie
olinciaa a mogłabys powiedziec gdzie zamowilas ten portret metoda monotypii bo mnie to zaintrygowalo super pomysl
lloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:48   #4536
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliccia Pokaż wiadomość
A wiesz, że też o tym pomyślałam
I czekoladowy Mikołaj schowany pod poduszką
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 13:42   #4537
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

dziewczyny ja wam podsunę jeden sprawdzony pomysł
szczególnie dotyczy to dziewczyn o większym "związkowym stażu"
otóż kupcie w papierniczym taki cały rulonik co się na nim rachunek znajduje ze sklepu..
i napiszcie na całej jego długości powody np dlaczego/za co kochacie swoich chłopaków, najmilsze wspomnienia itd
gdy będzie to rozwijał, rozwijał, rozwijał... i czytał to na pewno łza się w oku zakręci
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 13:54   #4538
nusia4
Raczkowanie

Ja już prawie w dwuletnim związku przerobiłam sporo prezentów, jestem zwolenniczką praktycznych/przydatnych prezentów więc były elektryczne golarki, maszynki do strzyżenia włosów,ciepłe sweterki na zimę, paski do spodni, ulubione książki... itd. na imieniny tż pomysły się zakończyły! a to już za kilka dni. Więc kupiłam mu torbę do laptopa,bo ciągle pożycza ode mnie do każdej kieszonki w tej torbie miałam włożyc lizaki,ale w mojej mieścinie nie ma fikuśnych;/ więc włożyłam batony w sumie wyszło ich chyba 6. W torbie jest miejsce na włożenie wizytówki/karteczki więc włożyłam nasze zdjęcie z wakacji w żółtych chustkach na głowie wyglądamy nieco dziecinnie na tej fotce,a zaraz pod tą "słodką" włożyłam swoje zdjęcie z okropną miną wyłupiaste oczy naburmuszona mina...żeby się nie zasłodziłładnie obcięłamto straszne zdjęcie w kształt serca
nusia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 14:04   #4539
mijjenka
Zakorzenienie

Ale macie fajne pomysły
ja teraz poluję na prezent z okazji 4. rocznicy
No i właściwie pomysł mam...
Chcę zrobić album taki trochę scrapbookingowy, wkleję tam niektóre zdjęcia, bilety różne, paragony itd.
Właśnie poszukuję teraz albumu na wklejane zdjęcia, tylko wszędzie są albo czarne albo białe strony... Na czarnych zbytnio pisac nie idzie itd. , a biały z kolei jest...za biały
No a na allegro nic mnie nie zauroczyło... i w empiku są różne takie wycinanki, naklejki itd. więc na pewno coś wyczaruję.

To konto nie istnieje.
mijjenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 14:42   #4540
Jik
Zadomowienie

To ja dorzucę coś od siebie, bo ostatnio też miałam problem z kupieniem prezentu dla swojego TŻeta, chociaż my sobie mówimy co chcemy. Chciał płytę i dostał ją, ale jako że ja lubię robić niespodzianki, to wymyśliłam, że kiedyś ( może następna okazja) kupię mu karnet na strzelnicę Tak to sam nie wpadnie na to, żeby iść, ale podejrzewam, że mu się spodoba. Kiedyś urządziłam nam taki Dzień Dziecka. Byliśmy w teatrze dla dzieci, poszliśmy na gofry, watę cukrową. A zanim zaczęliśmy ten Dzień Dziecka, to powtykałam mu małe karteczki do kieszeni i w inne miejsca. Były na nich różne napisy m. in. dlaczego jest dla mnie ważny itd. Taka gra, rozumiecie...? Strasznie mu się to spodobało i był zachwycony tym dniem. Bo za każdym razem dostawał coś malutkiego, ale co chwilę był zaskakiwany. Co do materialnych prezentów, to też myślałam o prenumeracie jakiegoś pisma, które lubi ( prezent by przychodził co miesiąc ) A zawsze poważnie rozmyślam nad jedną rzeczą, mianowicie samochodem na baterię czy coś. Zawsze takie auto kupujemy jego bratankowi i OCZYWIŚCIE zawsze musi go przetestować ( czyt. faceci to jednak wciąż dzieciaki )
Jik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 21:30   #4541
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez kolezankaa Pokaż wiadomość
dziewczyny ja wam podsunę jeden sprawdzony pomysł
szczególnie dotyczy to dziewczyn o większym "związkowym stażu"
otóż kupcie w papierniczym taki cały rulonik co się na nim rachunek znajduje ze sklepu..
i napiszcie na całej jego długości powody np dlaczego/za co kochacie swoich chłopaków, najmilsze wspomnienia itd
gdy będzie to rozwijał, rozwijał, rozwijał... i czytał to na pewno łza się w oku zakręci
Zrobiłam tak na urodziny tylko że wyliczałam w nim życzenia to się zdziwił
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 22:17   #4542
Nadeel
Raczkowanie

Ja myslę co dac na prezent mojemu Tż na 4 rocznice... hmm......zaraz przejrze allegro:P
ustaliliśmy, ze prezenty do maks 50 zł bo troche duzo ostatnio mielismy wydatkow, wiec takie, a co najwazniejsze to od serca:P
Nadeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 07:21   #4543
makeupnotwar
Wtajemniczenie

ja na mikołajki planuję zakupić od cholernejrejestracji tu z wizażu naszą karykaturę a na gwiazdkę może prenumeratę logo? zobaczymy

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 07:49   #4544
isiaczekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
ja na mikołajki planuję zakupić od cholernejrejestracji tu z wizażu naszą karykaturę a na gwiazdkę może prenumeratę logo? zobaczymy

A mogę prosić o link do profilu tej wizażanki. bardzo fajny pomysł na prezent
Stary 2009-11-01, 14:52   #4545
Myszolec
Raczkowanie

Mi przez 7 lat już wyczerpały się pomysły chyba.
Dawałam mu już zegarek, kosmetyki, książki, portfel...
W tym roku na urodziny (pierwsze jako mojego męża) dam mu coś, co chce dostać, czyli piżamę na zimę. A jako dodatek kilka smakowych, fajnych, ciekawych herbat, bo uwielbia je.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

A pod choinkę kupię mu może najnowszą płytę Rammstein, bo ciągle o niej mówi.
Myszolec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 19:36   #4546
kiti86
Raczkowanie

czesc dziewczyny ;-))

ja ze swoim TZ jestem od 9m-cy , za miesiac ma urodziny ;-) i nie mialam za bardzo pomyslu az do przeczytania forum w sumie pomysly byly ale ciezko je zrealizowac ( TZ mieszka 150km dalej w miescie gdzie studiujemy zaocznie) albo przy probach sprawdzenia czy mu sie spodoba wypadaly srednio, wiec..
wymyslilam sobie tak:
uwielbia marcepan - podkradam jeden z pomyslow - kupie mu 24 cukierki marcepanowe (24urodziny) do kazdego dołącze karteczke zwinieta w rulonik lub harmonijke z tekstami jak bardzo i za co go kocham na kazdej co innego i zapakuje to do jakiegos ozdobnego pudełka z wielką czerwoną kokardą. To rano po sniadaniu Straszny z niego łakomczuch na słodycze!

Pozniej zabiore go na tor kartingowy, wspominal mi czasem ze chcialby pojezdzic sobie i nie ukrywam ze ja tez a ponoc jest rewelacyjnie na tych torach zreszta koszt 50pln za 20min jazdy mowi sam za siebie..

Po powrocie do domku (TZ wynajmuje pokoj w mieszk stud) TZ bedzie myslal ze juz koniec :p zrobimy jakas kolacje pyszna.. a wieczorem dostanie jeszcze jedno pudelko a w nim kajadanki z futerkiem i butelke szampana

Co wy na to ? nie wiem czy nie za hmm.. sredni ten prezent. Chcialam mu kupic jakis niezly zegarek ale nie lubi nosic, lancuszek juz ma z krzyzykiem... perfumy kupil sobie z miesiac temu , nasze ulubione ;-) , zdjecia moje wielkie wisza u niego w pokoju ,ubran ma pod dostatkiem, ciezko mi wymyslec cos jednego..
eh

Edytowane przez kiti86
Czas edycji: 2009-11-01 o 19:41
kiti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 20:01   #4547
Cekiny
Zadomowienie

Ja bym tak nie zrobiła

No, ale pomysł niegłupi.

Cel... ??

W moim portfeliku widnieje od dziś prawo jazdy.

Kocham
Cekiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-01, 21:18   #4548
nusia4
Raczkowanie

Co wy na to ? nie wiem czy nie za hmm.. sredni ten prezent. Chcialam mu kupic jakis niezly zegarek ale nie lubi nosic, lancuszek juz ma z krzyzykiem... perfumy kupil sobie z miesiac temu , nasze ulubione ;-) , zdjecia moje wielkie wisza u niego w pokoju ,ubran ma pod dostatkiem, ciezko mi wymyslec cos jednego..
eh[/QUOTE]

Dla mnie bomba! na pewno się ucieszy tyle niespodzianek w jeden dzień
nusia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:34   #4549
happilyinlove
Przyczajenie

Dot.: Jaki Prezent?

hej. wpadłam na pomysł, który zamierzam zrealizować dopiero za ponad pół roku, kiedy to będę z moim Tż obchodzić dwa lata, ale chciałabym Was prosić o pomoc. moim prezentem ma być album, ale nie chciałabym żeby był taki banalny, składający się tylko i wyłącznie ze wspólnych zdjęć. wymyśliłam, że mogłyby się tam znaleźć także np. jakieś miłe sms-y, zdjęcie naszych obrączek, miniaturka rysunku, który wykonał mój Tż, paragon z McDonald's itp., ale wiem, że to stanowczo za mało. pomóżcie, co mogłabym jeszcze wrzucić do tego albumu? oczywiście, zdjęcia też będą

25. 07. 2008
szczęśliwa
happilyinlove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:41   #4550
Liiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pallitqa Pokaż wiadomość
zrobiłam tak na urodziny tylko że wyliczałam w nim życzenia to się zdziwił:d
ale jak to pisać na poziomo czy pionowo i przeciez te ruloniki sa takie długaśne

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 19:14   #4551
kiti86
Raczkowanie

ja sobie wymyslilam to tak ze kupie kartki czerwone A4 i powycinam paski hm.. 1,5 cm szerokosci powiedzmy , napisze poziomo i je zroluje , do cukierka przyczepie zszywaczem albo pobawie sie tasiemką i dziurkaczem , zobaczymy ;-))

A tak w ogole to urozmaicilam troche prezent,
Rano - sniadanie , potem dostanie pudelko z cukierkami i karteczkami , na wierzchu biala karteczka " część 1 - pysznosci/slodkosci " (cos w tym stylu)

Potem pojedziemy na tor kartingowy ( tam w sumie niedlugo,a jak ktos ma urodziny to dodaja 10min gratis ;-) ) eh z dojazdem na tor zajmie nam to z 2 godziny.
Potem do domku , zrobimy szybki obiad , powiem TZ zeby sie ladnie ubrał i wyjdziemy, nie powiem mu gdzie a ze oboje uwielbiamy dobre komedie i rzadko mamy czas wyjsc wieczorem to zabiore go do Teatru Komedia ( mam nadzieje ze dostane jeszcze bilety eh, jutro bede dzwonic ) w drodze dam mu recznie zrobiona kartke urodzinowa ( obiecalam mu ) i dolacze karteczke " czesc 2 - np. trochę smiechu "
A wieczorem.. dzis mi sie przypomnialo ze ciagle nie mamy czym otworzyc wina, albo piwka i juz TZ wspominal ze musi sobie wreszcie kupic korkociag wiec dostanie scyzoryk ;-) ładnie zapakowany + wielka butle szampana ;-D

Teraz nie wiem czy zdolamy sie wyrobic ze wszystkim hmm.. ten tor moze na niedziele przełoże jak cos ;-)
Teraz lepiej? ;-)
pozdr
Stary 2009-11-02, 19:51   #4552
karolinkaa77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiti86 Pokaż wiadomość
ja sobie wymyslilam to tak ze kupie kartki czerwone A4 i powycinam paski hm.. 1,5 cm szerokosci powiedzmy , napisze poziomo i je zroluje , do cukierka przyczepie zszywaczem albo pobawie sie tasiemką i dziurkaczem , zobaczymy ;-))

A tak w ogole to urozmaicilam troche prezent,
Rano - sniadanie , potem dostanie pudelko z cukierkami i karteczkami , na wierzchu biala karteczka " część 1 - pysznosci/slodkosci " (cos w tym stylu)

Potem pojedziemy na tor kartingowy ( tam w sumie niedlugo,a jak ktos ma urodziny to dodaja 10min gratis ;-) ) eh z dojazdem na tor zajmie nam to z 2 godziny.
Potem do domku , zrobimy szybki obiad , powiem TZ zeby sie ladnie ubrał i wyjdziemy, nie powiem mu gdzie a ze oboje uwielbiamy dobre komedie i rzadko mamy czas wyjsc wieczorem to zabiore go do Teatru Komedia ( mam nadzieje ze dostane jeszcze bilety eh, jutro bede dzwonic ) w drodze dam mu recznie zrobiona kartke urodzinowa ( obiecalam mu ) i dolacze karteczke " czesc 2 - np. trochę smiechu "
A wieczorem.. dzis mi sie przypomnialo ze ciagle nie mamy czym otworzyc wina, albo piwka i juz TZ wspominal ze musi sobie wreszcie kupic korkociag wiec dostanie scyzoryk ;-) ładnie zapakowany + wielka butle szampana ;-D

Teraz nie wiem czy zdolamy sie wyrobic ze wszystkim hmm.. ten tor moze na niedziele przełoże jak cos ;-)
Teraz lepiej? ;-)
pozdr
Mi sie pomysl podoba

She wants to change her world !

karolinkaa77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:39   #4553
aniolek487
Raczkowanie

Kiti86 pomysł mi sie podoba ale...napewno tz bedzie strasznie zaskoczony

A co mi doradzicie na mojego na Mikołaja....?

Ma 27 lat...łancuszek srebrny juz ma...odziezy dostawac nie lubi...perfumy zawsze kupuje jak jest w Anglii

Interesuje sie motoryzacja ...;-) tyle i teraz... pomysłów brak :/

to bedzie moj pierwszy wazniejszy prezent dla niego gdyz mamy tylko 2 miesiace stazu jak narazie )

Edytowane przez aniolek487
Czas edycji: 2009-11-03 o 10:40
aniolek487 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 12:51   #4554
lloo
Raczkowanie

ja ma jakas ulubiona gwiazdeczke to mozna jesli Tobie to nie bedzie przeszkadzać moj Tz ma w swoim pokoju duzy plakac jakiejs półnagiej panny ;p heh i tez jakos specjalnie mi to nie przeszkadza
lloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 13:08   #4555
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

podziwiam...Wy aż tyle rocznic i okazji na prezenty macie? My tylko imieniny, urodziny, Dzień Kobiet ( Chłopaka) i ewentualnie walentynki. a i tam zawsze mam problem

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 14:59   #4556
Nadeel
Raczkowanie

Ja pisłam wyzej ze szukam prezentu dla mojego Chłopaka na 4 rocznice..
Przejrzałam prawie całe allegro i 0 pomyslów!!
NIe wiem co kupic ((

Rok temu dostał ode mnie srebrny łańcuszek , z podziałem na serca - jedno dla mnie, drugie dla niego
Stary 2009-11-03, 16:04   #4557
kiti86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pracowita_76 Pokaż wiadomość
A co sadzicie o kupnie plakatu z ulubiona gwiazdeczka Hollywood? Moze to troche dziwne, zeby ukochany wpatrywal sie w cudna laleczke, ale czy nie jestesmy po to, zeby sprawiac naszym mezczyznom przyjemnosci?! Nawet te niewielkie i nierealne?

takie plakaty sa swietne ;-) jeszcze np antyramke do tego i git.

Aniołek 487 wiem ze bedzie zaskoczony ;-) lubi niespodzianki wiec mysle ze sie ucieszy.

Edytowane przez kiti86
Czas edycji: 2009-11-03 o 16:05
Stary 2009-11-03, 18:28   #4558
aniolek487
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadeel Pokaż wiadomość
Ja pisłam wyzej ze szukam prezentu dla mojego Chłopaka na 4 rocznice..
Przejrzałam prawie całe allegro i 0 pomyslów!!
NIe wiem co kupic ((

Rok temu dostał ode mnie srebrny łańcuszek , z podziałem na serca - jedno dla mnie, drugie dla niego

a powiedz nam czy macie juz razem srebrne obrączki z inicjałami?? Moim zdaniem to świetna sprawa

A powiedz ile ma lat itd
aniolek487 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:08   #4559
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
podziwiam...Wy aż tyle rocznic i okazji na prezenty macie? My tylko imieniny, urodziny, Dzień Kobiet ( Chłopaka) i ewentualnie walentynki. a i tam zawsze mam problem
No my też musimy się do tego ograniczyć chyba, bo tak to co chwila jakaś okazja Rocznica poznania się, ślubu, urodziny, imieniny, mikołaj, dzień kobiet i facetów, boże narodzenie, walentynki, dzień dziecka... tak tak

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolek487 Pokaż wiadomość
a powiedz nam czy macie juz razem srebrne obrączki z inicjałami?? Moim zdaniem to świetna sprawa

A powiedz ile ma lat itd
To zależy, mój by taki prezent wyśmiał i w życiu tego nie założył Także wiele zależy od faceta i jego upodobań

Ja na rocznice zawsze starałam się przygotować romantyczną kolację, do tego jakiś prezent serduszkowy Na rocznicę dobre też są perfumy - ale to już pewnie przerabiałaś jak większość z nas
Stary 2009-11-03, 20:38   #4560
Nadeel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniolek487 Pokaż wiadomość

A powiedz ile ma lat itd
Nigdy by nie założyl obrączki przed ślubem, wysmiewa takie prezenty:P Mowi ze czułby sie jak gej :P

Lat ma 21.

Juz mase rzeczy został ode mnie,że brak pomysłów mam: ksiażki, wielkie zdjecie nasze przerobione w ramce, zegar w oponie , auta rzeźbione kupione, serduszka, figurki , kubków kilka , łańcuszek z łamanym sercem, perfumy, lampka zmieniajaca kolory i już dalej nie pamietam co mu kupilam :P

Edytowane przez Nadeel
Czas edycji: 2009-11-04 o 00:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości