![]() |
#4531 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
![]() Szczególnie obiad ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
No i nie zdecydowałam się na żadne na zmianę...
![]() Kurcze, nie myślałam, że to mi sprawi taki kłopot... ![]() Byłam za to wczoraj na konsultacji i dentysty. Porozmawiałam o wybielaniu i przedstawił mi 3 opcje: 1) wybielanie lampą - skuteczne, ale bardzo drogie 2) wybielanie nakładkowe - szyna z odlewu, do tego żel i zakładamy na noc; 3) wybielanie nakładkowe - nakładki jednorazowe już z żelem. Lampa odpada ze względu na koszt. Zaleca wybielanie żelem, ale powiedział, że ja i tak mam stosunkowo jasną barwę zębów, zatem nie ryzykowałby z opcją 2, bo podobno można przedobrzyć i wygląda się wtedy, jakby się miało protezkę ![]() Jak pójdę za tydzień z tą dwójką, to wtedy zobaczę, jak to po jej wybieleniu będzie wyglądało, i porozmawiam ewentualnie o tych nakładkach: ile, jakie itp. I pytanie, jaki koszt u niego, bo powiem wprost, że chodzi o kasę, i że w internetowym sklepie (specjalistycznym, nie na all ![]() TŻ baaardzo mnie namawia. Zobaczymy. Ale nawet wybielenie dwójki i wyrównanie plomb da duuużo ![]() ![]()
#4533 |
Zadomowienie
|
mnie też w poniedziałek czeka dentysta, chcę naprawić czwórkę, którą daaawno temu ułamałam jedząc ryż! trochę już zszarzała...
aaby jak się zdecydujesz na to wybielanie to potem pokaż efekty, czy było warto ![]() byłam wczoraj na próbnej fryzurze... troche ją zmodyfikowałyśmy, ale spięte na bok będą tak jak chciałam. fryzjerka trochę za wysoko mi wszystko przypięła, więc rozwaliłam przy niej to co zrobiła i ułożyłam po swojemu ![]() ![]() ![]() śliczne macie te wszystkie buty! ubolewam nad tym że nie umiem chodzić na takich wyższych obcasach ;( tak ładnie wyglądają na nodze! ja wciąż szukam... a jak już znajdę ładne to oczywiście nie ma mojego rozmiaru - 35 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczną masz fryzurkę! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4535 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edit: 50 dni do ślubu ![]() Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2011-05-27 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Żona mojego taty też nosi rozmiar 35 i często musi kupować buty na dziale dziecięcym... Ale ma też kilka ładnych par na obcasach, chyba większość z CCC
![]() Też bym chciała umieć chodzić na obcasach - na razie max to 6cm, ale i tak nie chodzę tak na co dzień, bo jakość chodników mnie wykańcza. Jutro mamy pierwszą lekcję pierwszego tańca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
My tańczyć zupełnie nie umiemy, a chcielibyśmy zatańczyć na swoim przyjęciu.. Na kurs nie mamy teraz czasu i pieniędzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Ooo, a utwór wybrany? Taniec jakiś konkretny, czy przytulaniec?
#4539 |
Zakorzenienie
|
Mamy ambitny plan zatańczyć jakiś układ do walca angielskiego
![]() A co do piosenki to obstawiam Dana Glover - It is you http://matrik90.wrzuta.pl/audio/1ua8...rek_soundtrack . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27150437]Też mam 35 i w porównaniu z tym, co było kilka lat temu, jest dużo lepiej moim zdaniem. Można już znaleźć ładne, kobiece buty - ja mam chyba z 50 par ![]() [/QUOTE] wiem wiem, są 35, tylko że takich jak szukam i to fioletowych to jeszcze nie znalazłam ![]() jadę w przyszłym tyg. na kolejne poszukiwania.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
![]()
Cześć Dziewczyny.
Zaczęliśmy już rozdawać zaproszenia. Rodzina TŻa już prawie w całości rozdana. Została moja. Jeszcze nie dopadł mnie stres przedślubny, tylko boje się, że nie wyrobię się ze wszystkim. Nie mam jeszcze sukienki przywitalno-poprawinowej, nie mamy garnituru, koszuli i butów dla TŻa, zapomnieliśmy omówić z zespołem szczegóły zabaw oczepinowych, nie mamy piosenki na pierwszy taniec. A do tego jeszcze nie zaczęliśmy załatwiać dokumentów z UC i kościoła. Masakra. A i jeszcze jedno nie wiem czy czasem nasz ślub nie powinien odbywać się na zasadzie licencji, gdyż już od dłuższego czasu nie mieszkamy w domu. I jeszcze w dodatku praca mgr. Nie obronię się w terminie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem kiedy będę bronić pracę mgr... Dzisiaj promotor oddał mi poprawioną pełną wersję kompletnej pracy i wychodzi na to, że muszę przeredagować cały wstęp i solidnie rozwinąć 1 rozdział (na który już brak mi materiałów
![]() ![]() Ale za to bardzo pozytywnie nastawia mnie fakt, że w poniedziałek mam pierwszą przymiarkę sukni ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po za tym też nie mamy omówionych żadnych szczegółów ani z dj ani z fotografem czy z obsługą sali. O pierwszym tańcu nie wspomnę, nawet nie umiemy tańczyć... W USC ani w kościele też jeszcze nie byliśmy podpisać. obronę już mam dawno za sobą. ale mimo wszytsko wiem ze na pewno zdążymy! ![]() mrowinka - szukałam na necie butów, jest parę fajnych , ale co z tego jak na obcasie 9 cm... a potrzebuję taki 6-7 cm max. mam takie na 9 cm i jeśli innych nie znajdę to w nich pójdę ale tylko na pierwsze hmm 2 godziny? bo tylko tyle w nich wytrzymam chyba że znasz jakieś sklepy, których ja jeszcze nie przeszukałam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jezdzę do salonu przymierzać suknie z wystawy bo na moja nie mogę się doczekać(ma być ok 10 czerwca)a już powinnam wybierac dodatki ![]() Cytat:
![]() My tez mamy nieopodal las (300m) ale kierowniczka mówiła,że wielokrotie pszczali już lampiony i wszystko było ok ![]() Białych butów nie mogę mieć bo suknia jest ecru ![]() Jesli chodzi o buty myślę coraz bardziej o nr2 ![]() Bukiet chyba jednak nr 3 ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj rozdaliśmy kolejną część zaproszeń i zostało nam do rozdania ok 10 szt ![]() Byłam dziś na jednej z trzech fryzur próbnych. Wklejam zdjęcie wzorca i tego co wyszło ![]() Jedne zdjęcia są bez ozdoby inne z prowizoryczna ozdobą którą jakby cos wymienię na ładniejszą tiarę ![]() Wróciłam ponownie do grzywki która zapuszczałam od 8 m-cy ![]() Kok tak wysoko upięty bo pod spód pójdzie welon jeśli zdecyduję się na tą fryzurę ![]() Co myślicie?
![]() |
#4546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czemu trzy fryzury próbne? U różnych fryzjerów robisz, czy testujesz różne upięcia? minini, dokładnie taką fryzurę chcę mieć ![]() ![]()
06.12.2013 - Iga 20.06.2016 - Olek Edytowane przez Kociak85 Czas edycji: 2011-05-28 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Facet jest tylko w poniedziałki więc idę do niego pojutrze ale jak się okaże że zapomniał to chyba się załamę ![]() Ale fajnie, że idziesz na przymiarkę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie lipcowe PMki
chciałam do was dołączyć ja co prawda wychodzę za mąż w 2012 ![]() ![]()
#4549 |
Zadomowienie
|
Witamy
![]() ![]() Masz już upatrzoną sukienkę? ![]()
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
ee no dobra jesteś
![]() ![]() ja mam przymiarkę za 2 tygodnie, mało co nam już zostało do załatwienia. Dekorację kościoła wybrałyśmy z koleżanką. Fryzurę wybieram, ale muszę się na próbną umówić. Tak samo z makijażem. Zaczynam sie już powoli stresować.
#4552 |
Zakorzenienie
|
po prostu znalazłam tą jedną jedyną... Chciałam poczekać jeszcze ale babka w salonie powiedziała że jak wycofają ją z salonu to zamówienie jej może być droższe więc cóż zamówiłam. I do maja za rok czekam na przymiarki
![]()
#4553 | |
Zadomowienie
|
ooo szybko
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A po zapraszaniu troszkę się odstresujemy bo idziemy do brata na małą imprezkę ![]() ![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wybrałam w końcu zaproszenia http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...615707294.html i czekam aż do mnie dojdą. W przyszły weekend zaczynamy zapraszać. Problem mam z wyborem fryzury. Jeśli znacie jakieś stronki z fryzurami ślubnymi, to wklejcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
a wiec moja suknia
tylko to jest model salonowy i jest za duża. Moja będzie już szyta na mnie w kolorze białym (ta jest ecru)
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już z zaproszeniami skończyłam, została nam w sumie tylko moja koleżanka, ale ona ma na razie remont więc czekamy aż da znać. Bylebyśmy zdążyli tylko ![]()
![]() |
#4557 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Robię trzy rózne fryzury ![]() Kok wysoko upięty u góry(zdjecia z próbnej) z welonem, kok upięty z boku ze storczykiem oraz kręcone włosy upiete z boku ze storczykiem ![]() Fryzjerka powiedziała mi,że boczne upięcia nie współgraja z welonem więc welon rozważam z wysoko upiętym kokiem ![]() Cytat:
![]() Welonu jeszcze nie zakupilam więc zdjęcia bez wpiętego welonu ![]() Oczywiście tez uważam,że taka fryzura wygląda najlepiej z podpiętym welonem ![]() Jeśli chodzi o welony to gdzie je dziewczyny kuujecie? W salonach czy przez internet??? Polecicie mi jakąś stronę internetową z dobrej jakości welonami?? ![]()
Mam jeszcze czas żeby być grzeczną dziewczynką ![]() Zdeklarowana kociara ![]() Edytowane przez Angel Eyes Czas edycji: 2011-05-28 o 17:38 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 3 też mi się bardzo podoba, jedynie pierwsza zupełnie nie w moim stylu co do welonu to nie pomogę bo ja sama raczej nie będę miała, ostateczną decyzję podejmę po próbnej fryzurze, która najprawdopodobniej w przyszła sobotę ![]() załatwiliśmy dziś licencje, proboszcz okazał się być bardzo sympatycznym gościem, nie dość, że nie wziął od nas za to kasy (płaciliśmy tylko wcześniej za protokół i zapowiedzi 100 zł, ale to u innego księdza) to jeszcze miał niezły ubaw z tego, że ksiądz z którym spisywaliśmy protokół kazał nam przyjść zameldować się z karteczką od spowiedzi, powiedział, że on jest człowiekiem wierzącym i jemu takie śmieszne dowody nie są potrzebne ![]() przed nami jeszcze wizyta w przyszłym tygodniu w kościele w którym bierzemy ślub, no i powinno już być z górki ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-05-28 o 18:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Rozeznanie
|
To znaczy, że jak mieszkasz w innej miejscowości to wszystkie zgłoszenie o ślubie, zapowiedzi, protokół powinien być spisany w parafii w której mieszkacie obecnie. Tak powiedział mi ksiądz z parafii w której obecnie mieszkam, a księdzu z kościoła w którym odbędzie się ślub nie mówiliśmy, że mieszkamy razem, a on się nie pytał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.