![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Dziękuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4532 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4533 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam ze sama nie wiem czy bym barziej chciała chłopca czy dziewczynkę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4534 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zwracacie uwagę na to kiedy przyjmujecie? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie się śniło, że w dniu ślubu jeździłam po sklepach szukać sukni ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dziś szkołę rodzenia. U mnie kościelny był na totalnym luzie. Cywilny wariatkowo. Prawie się spoznilismy.
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Obudził mnie pełny pęcherz i juz nie mogę zasnąć :/ a zaraz będzie budzik dzwonił.
#4538 |
Zakorzenienie
|
Ja tez się w dniu ślubu nie stresowałam może troszeczkę w kościele :p
A sny wcześniej tez miałam dziwne, zazwyczaj ze zapomniałam o makijażu czy fryzjerze itp Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Mała! Współczuje tej 1 na zwolnieniu. Ja bym wyszła z założenia, ze skoro na początku i tak płaci pensje jeszcze pracodawca to nie bedą kontrolować.
Morelle - zasnęłaś jeszcze? Ja długo śpię w ciazy, ostatnio miałam tez dni, ze o 21.00 juz sie kładłam, bo tak mi sie spać chciało. Co do ślubu - u nas na spokojnie. Pamietam, ze jak ksiądz zapytał czy sie stresujemy to pytanie mnie zdziwiło, bo bo czym sie stresować. Widocznie nie byłam świadoma co mnie czeka ;P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Hehe dobre
![]() Zasnęłam, ale po 4. O 5:30 ledwo wstałam. Juz jestem we wro i czekam na kosmetyczkę. Szkołę rodzenia mam na 19.
#4541 |
Zakorzenienie
|
Ranny ptaszek z Ciebie morelle
![]() Dzień dobry wszystkim ![]() Ja coś ciężką noc miałam:/ sny dziwne i spać nie mogłam, mąż też ![]() Ma też dziś przyjść regal-organizer na zabawki małego, trochę uporządkuje mu to pokój... chciałabym go też zabrać do fryzjera dziś ![]() U mnie na ślubie w kościele było śmiesznie albo i strasznie kto.jak woli ![]() ![]() ![]() Ale było pieknie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-02-22 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w szkole rodzenia położna właśnie mówiła żeby tego nie robić tylko od razu wędrować do łazienki bo niby sprzyja to infekcjom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Hehe nieźle. Ja miałam okropnego księdza.
Ślub braliśmy w Rynku, w nieswojej parafii. Proboszcz chciał od nas 700 zł. Plus za sprzątanie kościoła 100 zł. Sprzątanie przed kościołem 50 zł. Zakonnicy za ubranie kościoła 200 zł. Plus kwiaty 300 zł. Organista 100 zł. Wszystko spoko prócz tej kwoty 700 zł. Gdzie na drzwiach wisiała kartka, że według uznania. Innym ksiądz też nam tak pow, a ten zaczął cennik wymieniac. Mąż się wciekl... poszliśmy tydzień później. Był inny ksiądz no i na złość tż dał zamiast 700 zł - 300 zł. Jak to pow dla zasady. Nie było wiadomo, który ksiądz będzie nam udzielał ślubu. .. no i był proboszcz.... Hmmm kazanie było conajmniej dziwne. Zaczynając od tego, że uśmiercil w modlitwie kilka os z mojej rodziny. "Módlmy się za zmarłego. .. " Kończąc na tym, że 30 min mówił o tym, że ludzie którzy nie chodzą do kościoła śmierdzą. W dodatku przepytywal świadków z kazania. ... Także było ciekawie. ...
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest taki zwyczaj ze wszyscy w kosciele siedza my przeszliśmy tuż przed mszą do wejscia i to ksiądz po nas wyszedł zapytał czy wszystko oki czy jest stresik i czy zaczynamy. I no to idziemy!!! Cała uroczystość super zaskoczyło nas gdy ksiadz kazał nam się pocałować bo to rzadko u nas. Goście zamarli a ksiądz do nich a gdzie brawa!!! a do nas na koniec jak przy ołtarzu skladalismy autografy powiedział ufff już chyba stresik minął pogratulował. Super ksiądz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj znać po szkole co tam ciekawego się dowiedziałaś. ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj jadę do roboty, trochę na plociuchy ![]() ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Hehe śluby bywają dziwne
![]() ![]() Dziewczyny jak sie objawia zapalenie pęcherza??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj mam że szkoły rodzenia ćwiczenia na sali gimnastycznej ciekawe co będziemy robić :-D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
to odliczamy!
![]() Mala - zapalenie pecherza jest jak ciagle chce ci sie siku, idziesz, siadasz a tam wyjdą 3 krople i koniec, a chce sie dalej siku. mialam kiedyś często. na szczeście dawno temu minęło tfu tfu i od kilku lat mam spokój. a co podejrzewasz? nasz ślub.. ponad 6 lat temu, nie było stresu, wynajelismy pokoj w hotelu i tam mielismy cale przygotowania - tzn ubieranie, czesanie, tylko świadkowie i nasz znajomy fotograf byli , bylo smiesznie a do kosciola jechalismy ciągle sie śmiejąc ![]() w domu byla cala rodzina, babcia, ciotki i kuzyni z niemiec - znam ich i wiem jaki stres by nam wprowadzili, dlatego postanowilismy tego uniknąć. to byla dobra decyzja bo jak sie okazalo potem wszyscy sie i tak kłócili przed wyjściem.
![]() |
#4550 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was umawiała się na wizytę do jakiegoś lekarza przez stronę znanylekarz? Bo ja jestem generalnie zwolenniczką umawiania się przez telefon (przynajmniej wiem na 100% że wszystko załatwiłam ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nigdy sie tędy nie umawialam na wizyty. co do chrztu to mój brat z dziewczyną tez nie mają ślubu, jak im ksiądz powoedział że nie ochrzci dziecka to moj brat mu nagadał że powinien sie cieszyć ze chcą je ochrzcić itd. wkoncu poszli do innego kościoła i tam bez problemów poszło - chrzest na wiosne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
*sportaddict*
|
Ja się umawialam do mojego ordynatora przez znanylekarz i zero problemów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj oglądać wózki. Raczej zdecydujemy się na anex sport tylko pojedziemy gdzieś jeszcze zobaczyć roan bass bo w tym sklepie nie było ![]() ![]() Rozmawialiśmy ze sprzedawcą o fotelikach i powiedział, że raczej nie poleca maxi cosi bo od dłuższego czasu nic nie zmieniają a inne firmy ciągle coś polepszają. Polecał bardzo kiddy, potem cybex tylko nie cloud bo przez to, że się rozkłada jest mniej bezpieczny ![]() Chcieliśmy kupić maxi cosi pebble a potem pearl bo są na tej samej bazie i spotkałam się z samymi dobrymi opiniami. No a teraz to już sama nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
korzystałam i polecam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czyli takie umówienie się przez stronę wystarczy? Nie muszę już się tam telefonicznie dobijać? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś odebrałam wyniki badań. Generalnie ok, tylko te kryształy szczawianu wapnia mi wyszły. Chyba morelle o tym kiedyś pisała. Wizytę mam 2.03., ale chyba już teraz zrezygnuję z herbaty, której codziennie piję duże ilości.
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przebieram nóżkami do wizyty, nie mogę się doczekać, ze jestem już gotowa haha ![]()
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja ![]() Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2017-02-22 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
wystarczy przez znanylekarz i nie musisz dzwonić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.