![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
W torbie leżą dwa staniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
Ja też dwa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dziewczyny nie kupiłam biustonosza bo się w aucie tak rozpłakałam że wyglądam jakbym płakała miesiąc...
Jechałam do sklepu, wjechalam na swój pas- lewy (do jazdy prosto). Przede mną pasy i facet z wózkiem z noworodkiem w środku. Z prawej strony (!!!) volvo zapierd###ąc mnie wyprzedziło prosto na faceta z wózkiem.. ja po hamulcach, ten z volvo to samo. Dosłownie centymetry dzieliły mnie od jego bagażnika a tego gnoja od wózka z dzieckiem!!! Rozpłakałam się tak bardzo że masakra. Wyobraziłam sobie że w tym wózku jest Jagoda.. jeden gnój a nie dość że by mnie staranował ale najbardziej by na tym ucierpiało niewinne dziecko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Raczkowanie
|
Cześć mamusie
Jestem strasznie zajęta, więc się nie udzielam. Staram się cokolwiek Was nadrobić. Gratulacje wizytowe, esor ogromnie się cieszę, że jesteś już rozpakowana. Mohnka trzymam kciuki. Ja po wizycie mała ma 3200 i mam mieć cc 04/05 Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
#4535 | |||||
Rozeznanie
|
BlackSanctum zazdroszczę takich włosów
![]() Talusia czyli wieczór udany ![]() ![]() Talusia dzięki za info o Mohnce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja z małżem wybrałam się przed pierwszym porodem obczaić drogę. Nie wiem co mi się ubzdurało, że do szpitala skręca się w prawo. Pojechaliśmy. Do szpitala dojechaliśmy. Idziemy zobaczyć gdzie porodówka. Patrzę na tablicę a tam same pulmonologie i chirurgie, a porodówki brak. Zapytaliśmy ochroniarza o porodówkę, a ten patrzy na mnie z przerażeniem w oczach, bo chyba pomyślał, że ja do porodu przyjechałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7306731 1]Dobry ![]() ![]() Jestem zła bo tz dostał mandat za brak biletu bo się spieszyl i nie odbił się wrrrr i znowu kasa w plecy:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Jak to mówią: jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy i to akurat często prawda :/ ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() Brzuszka o kierownicę nie obiłaś przy tym hamowaniu?? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Rozeznanie
|
Ja biorę jeden
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bidulko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Wtajemniczenie
ski
|
Na szczęście brzuch nie ucierpiał bo zawsze pasy zapinam tak by nie uciskały i w razie "W" miejsce było.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka współczuję sytuacji :/
Ja biorę chyba jeden stanik, najwyżej luby mi dokupi taki sam z hm. |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
Bambi ja tez wezme jeden, nie chce dokupowac kolejnego bo nie wiem jak biust bedzie wygladal jak sie rozhula laktacja, kolezanki mowily ze w szpitalu zakładały tylko na noc zeby miec gdzie wkladki wsadzic zeby sie nie zalac pokarmem. Jedna mowila nawet ze przez jakis czas chodzila jak byly same na sali z biustem na wierzchu bo miala poranione sutki i to jej dawalo ulgę
![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-21 o 10:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Ale okropna pogoda
![]() Kiwaczka :Zero wyobraźni. Prawo jazdy zabrać. Szkoda że nie udało się spisać numerów rejestracyjnych i podać tego gnoja na policję. A z drugiej strony zaraz ciagali by Cie po komisariatach, a przecież Jagoda może być lada chwila. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zadomowienie
|
Ja mysle ze porod i pobyt w szpitalu zwiazany z narodzinami dziecka sprawia ze czlowiek musi sie wyzbyc wstydu
![]() ![]() A z ciekawości- piersią karmić tez się bedziesz wstydzić? ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Sasiadka wariatka z gory tak drze pysk że własnie właczylam kanał muzyczny na cały regulator zeby zagłuszyć jej krzyki ![]()
#4545 |
Zakorzenienie
|
No ja też czekam na pierwsze, naturalnie urodzone maleństwo na wątku, mam nadzieję, że Mohnka właśnie rozpoczyna tę serię. 😍😍😍
Siedzę u dentysty. Czekam na swoją kolej, zmienia mi opatrunek w kanałach i p porodzie będę wypełniać zęba, a potem odbudowa. ![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Wtajemniczenie
ski
|
Co chwilę sprawdzam forum i fb zobaczyć czy Mohnka gdzieś coś napisała 😁☺
Jeszcze w środku "chodzę" ale przynajmniej nie płacze i zaczęłam wyglądać jak człowiek. Mąż mi dał zakaz by jechać powrotem do miasta i popołudniu bądź jutro razem zajedziemy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Też zauważyłam, że wolę kupić coś dziecku niż sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiwaczka wspolczuje stresu, dobrze ze to sie tak skonczylo ![]()
16.05.2017 G. ![]() Edytowane przez bunnybe Czas edycji: 2017-04-21 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
Mąż obudził mnie wstając do pracy przed 7 i tak leżałam sobie, po 8 był kurier, przyszedł rożek i fasolka z motherhood ☺ No a około 9 zasnęłam, dopiero teraz wracam do żywych
![]() Kiwaczka - Aż mi się coś dzieje!! Jak słyszę o takich pajacach! Jeździć nie potrafią.. kto im daje prawo jazdy! Całe szczęście, że nic się nie stało Panu z maleństwem no i Tobie. Spokojnie ogarnij się w domu i pojedziesz z mężem ![]() Angellinka - Pęknie mała waży ![]() ![]() Misja - A to racja 😀 mój ogólnie jest śpiochem! Za dnia nie ma szans żeby zasnął ale wieczorem jak położy się do łóżka to minuta i go nie ma :O Happiness - Spokojnie, wydaje mi się że dobra waga ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-04-21 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, u nas dziś piękne słońce
![]() Kiwaczka, współczuję sytuacji ![]() ![]() Najgorsze jest to, że sam znam osobę, która przeszła testy psychologiczne dla kierowców, a w życiu bym jej nie chciała spotkać na drodze, albo z nią jechać samochodem. Nie wiem, czy istnieje jakiś sposób, żeby takie osoby wykluczyć z ruchu drogowego ![]() Czuję się dziś jak wyrodna matka, bo po miesiącach zakupów dla dziecka i dla siebie pod kątem ciąży, wczorajszy kosmetykowy szał wyzwolił we mnie trochę tęsknoty za zakupami dla siebie ![]() I strach, że z małym nie będzie mi się chciało dbać o siebie, choć mam nadzieję, że codzienne spacery mnie zmotywują do tego, żeby wyglądać jak człowiek ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Jestem, jestem
![]() ![]() Wczoraj bylam u TZta w pracy troche ponadrabiac, zeby w razie porodu mogl sobie zrobic wolne ![]() ![]() Dzieki za liczne opinie o sandalkach-zostawiam ![]() ![]() ![]() Ja tez nie lubie firanek, mam tylko takie panelowe i innych sobie nie wyobrazam w ogole. Co do mowienia o rozpoczeciu akcji, to ja tez nie mam zamiaru. Porodowka jest jakby w podziemiach i nie ma w ogole zasiegu, wszyscy by sie tylko martwili. Wkurza mnie tylko, ze moja siostra i mama odkad wiedza, ze ich nie poinformuje, to co chwila mnie "sprawdzaja" i dzwonia do mnie, a ajk nie odbieram to molesuja tz telefonami. Normalnie policja ![]() ![]() Odwiedzin w szpitalu sie nie spodziewam, bo nie mam tu nikogo z bliskiej rodziny. Gdybym byla w Polsce to rodzicow i siostre bym przyjela ![]() W Olsztynie kilka razy czekalam na autobus do Kaliningradu, mam tam rodzine ![]() ![]() Mohnka czekamy na Maksia!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba o mnie zapomnieli na ktg ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- A co z Fartuszkiem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4554 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej, trzymam kciuki za Mohnkę
![]() Kiwaczka, dobrze, że nic się nie stało. Ja ostatnio boję się jeździć, nawet jako pasażer. W Wwie dużo idiotów jeździ. Byłam dziś na fitnessie, a potem w lidlu, kupiłam top ciążowy ze sznurkami po bokach - fajny. I jeszcze sukienkę, ale średnio jestem przekonana do niej, chyba oddam (ta w kropki). Poza tym upolowałam małe skarpeteczki. Z biustonoszy nie było co wybrać. Dziś Leonek jest bardzo aktywny, magluje mnie mocno od środka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Ginka powiedziala tez, ze mimo, ze juz maluszek jest bezpieczny (wg om 37+0, wg usg 37+3), to z 10 dni w brzuszku dobrze by mu zrobily i ze tyle albo dluzej jeszcze wg niej powinnam wytrzymac
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4557 |
Zadomowienie
|
Kiwaczka współczuję sytuacji, to ogromny stres :/ niektórzy nie mają wyobraźni... wczoraj koło mnie taki wariat przejechał, akurat wyjeżdżaliśmy z Tż spod domu, tutaj zawsze jakieś dzieci biegają, psy chodzą (mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych), a idiota jechał ze 100km/h :/
Ja będę karmiła tam, gdzie dziecko zgłodnieje ![]() ![]() ![]() Wysprzątałam cały dom. Miałam ogarnąć sypialnię, ale wyszłam na korytarz, do łazienki, kuchni, pokoju dla małej i tak poleciało ![]() Czas na kawę chyba ![]()
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Rozeznanie
|
Hej,
Dziewczyny się rozkręcają. Mało z nas będzie majówkami. Przystopujcie ![]() Back, Wikingowie 😍 Marta, wow! Przepiękne włosy! Nie mogę napatrzeć się na zdjęcie 😍😀 Ja też wzięłam dwa staniki, ale będę używała tego z HM, drugi tak w razie w ![]() Kiwaczka, masakra! Ja tak samo bym zareagowała! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dwa, jak coś to Tz mi dowiezie. Poprzednio w połogu bardzo się pocilam, ale też było gorąco wtedy.. Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś byłam w labie - pewnie to już ostatnie badanie. Pani rejestrująca mnie chciała mi ułatwić życie i bez kolejki poprosiła mnie do położnej, a tam czekałam 20 minut bo w środku jedna pacjentka, a potem z gabinetu lekarza od razu przeszła druga, także była to moja najdłuższa wizyta w labie, bo normalnie w punkcie pobrań sprawnie to idzie... Odebrałam zamówienie w rossmanie, byłam w lidlu, a teraz odpoczywam po jajecznicy że szczypiorkiem 😊 Ciekawe jak tam Mohnka 😊 Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.