![]() |
#4531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Dla wielbicielek Liliankowych uśmiechów jeszcze jedna fotka.
Jastin ja nie używam kremu, tylko mam maść zapisaną przez doktorke, bo Lili nawet jak siedzimy w domu to ma taką spierzchniętą skóre na policzkach, a po tej maści to nawet jest ok.
#4532 |
Rozeznanie
|
dzień dobry bardzo wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń. Lilianko wszystkiego najlepszego życzy Nikolka z mamą ![]()
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
humbaczku na zdjęcia Lilianki aż miło popatrzeć, taka radosna i pogodna z niej dziewczynka
![]() Jastin ja też niczym nie smaruję Nikolce buźki, ale mam w domu zwykły kremik Ziajka dla niemowląt. Patryka smarowałam kremem Nivea i byłam zadowolona ![]()
![]() |
#4536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Watek zamkna??? ja im dam wrrrrrrrrrrrrr
Nasz wateczek to jedyne towarzystwo w moim zyciu ![]() Mnie cos depresja dopada wiec zaszylam sie w samotnosci...nienawidze tej pogody i tego ze nie moge z Szymonkiem nigdzie pojechac, bo ciagle wieje, pada albo mrozi....Nienawidze tej pogody... |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Wtajemniczenie
|
Dla kubusia wielkie cmokaski
![]() Dla uroczej jak słoneczko Lilianki duzo smiechu, radosnych chwil i wszystkiego co najlepsze życzy Alien z Wiką. Hmbak ucałuj i wściskaj Lile ![]() Ja mam juz internet, stęskniłam się za wami. Jastin jutro do ciebie napisze PW ![]()
#4539 |
Wtajemniczenie
|
dla Kubusia i Lilianki gorące życzenia urodzinowe
![]() ![]()
![]() |
#4541 |
Rozeznanie
|
Dla uroczej jak słoneczko Lilianki duzo smiechu, radosnych chwil i wszystkiego co najlepsze życzy Alien z Wiką.
Hmbak ucałuj i wściskaj Lile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
#4543 |
Rozeznanie
|
Dziękujemy wszystkim ciocią wizażowym za życzenia urodzinowe
![]()
#4544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Wklejam kilka fotek z urodzin Szymka..wiecej zdjec ma moja kuzynka i ma mi przyslac na plycie DVD to zalacze wiecej..i zalaczam kilka prezentów jakie dostal..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka..Pizamka, mis, spodenki, bluza i bluzka, jeansy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
samochod i sweterek, i Szymonek na koniec imprezy w balonach siedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Uciekam szykowac sie do Kauflandu po male zakupy typu kaszki i pieluszki..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki a ja mam dylemat i czekam od Was na szybką odpowiedż. Otóż zbliża się roczek Amelci, chrzestnego ma 800 km od mojej miejscowości. Jak uważacie należy wysłać zaproszenie na roczek listem czy wystarczy przedzwonić? Z jednej strony na piśmie jest bardzo zobowiązujące i może być kłopotliwe,żeby przyjechać a to wielki koszt taka wyprawa,a z drugiej strony to przecież tylko roczek sama nie wiem.
![]() Moni otwórz się i odezwij się na gg,plis,tęsknię za Tobą,a depresję zostaw dla tż. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Moni@ ale ten synek do Ciebie podobny, bedzie miał duuuuze powodzenie u dziewczyn
![]() ![]() Nel ja bym zadzwoniła, dla mnie to taka bardziej osobista forma kontaktu niż na piśmie, ja jakoś wolę takie sprawy załatwiać słysząc kogoś głos ![]()
![]() |
#4551 |
Zadomowienie
|
Monia ale rzeczywiście pięknie udekorowaliście mieszkanko. No i ten tort z fajerwerkami. Cudny!
Szymuś przystojniacha że hej. Wiesz Monia jak jadę do pracy tramwajem, to mijam często taką dziewczynę podobną do Ciebie. Dosłownie Twój sobowtór. Kiedyś myślałam, że to Ty, ale wiem, że to raczej nierealne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Moni@ zdjecia super,ślicznie oboje wyglądacie
![]() ![]() ![]() Nel ja bym zadzwoniła,wydaje mi sie ze to bedzie bardziej wygodne dla Ciebie i tej osoby do której dzwonisz,bo nawet jak bedzie chciała odmówić to bedzie jej łatwiej odrazu niz jak by dostala list i musiala by dzwonić,tak mi sie wydaje przynajmniej. Ja to dziś doła klepie chyba przez pogodę,wczoraj bylo tak ładnie a dziś szaro i buro ![]() ![]() Alienku później Ci odpisze,ciesze sie ze masz neta,mam nadzieje ze ucałowałaś Wike z okazji jej 13 miesiąca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki za podpowiedż,macie racje zadzwonie.
![]() Jastinku nie miej doła,bo nie lubię jak ktoś jest w takim stanie. ![]() Alienku napisz co u mamusi,bo się niepokoimy wszystkie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zadomowienie
|
Nel ja też bym zadzwoniła, z listami to różnie bywa bo nasza poczta tak sprawnie "pracuje"
![]() Moni zdjęcia Szmusia extra widać że imprezka się naprawdę udała , a to najważniejsze ![]() ![]() ![]() ![]() A mnie opętała mania schudnięcia , od niedzieli ćwiczę codziennie po półtora godziny , ograniczyłam jedzenie itd. Jak narazie efekty takie że bolą mnie mięśnie brzucha i łydki ![]()
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu to witaj w klubie ja juz ćwicze od dwóch tygodni i cel to kaloryferek na brzuchu taki jak kiedyś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Dziekuje za wszystkie dobre slowa od Was ![]() Widze ze to tylko ja pozostalam w tyle, bo wy ostro zabieracie sie za swoje ciałka ![]() Impreza byla naprawde super, jest bardzo duzo zdjec ale z goscmi ,ja wybralam tylko takie gdzie szymek jest i ewentualnie ja..Bo ktoby tam chcial ludziska ogladac.... W Opolu tez jest tesco ale po 1 nie mam jak jechac z Szymonkiem bo to 50km w obie strony a pociagiem to boje sie ze on zmarznie, a kolejnej choroby to nie chce...Poza tym Nel w Opolu nie ma nigdy fajnych ciuszkow, tylko body i cos na dziewczynki zawsze...Latem to kupowalam koszulki czy spodenki krotkie..teraz to tylko wszystko w kolorze rozowym, haftowane w kwiatuszki itd... Iwonko fajnie miec soboftura...Ja na tych zdjeciach wygladam koszmarnie, widzicie jakie mam czarne wlosy? a chcialam sredni braz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zadomowienie
|
Moni masz rację,że na dziewczynki to jest więcej ciuszków. A co do koloru włosków to mi się podoba, a zresztą kilka myć głowy i kolor zblednie. A czy Twoja mama już wróciła z pracy,bo wcześniej pisałaś,że ma przyjechać.
U nas pogoda koszmar leje od rana także nici ze spacerku. A na obiadek mamy rosołek z lanymi kluseczkami,bardzo wczoraj Amelci smakował. Dziewczynki czy którejś dziecko je mleko w nocy ,bo moja nadal budzi się o 3 lub 4 i je butlę,a ja już mam maxa bo jak wstanę do karmienia tro potem ciężko zasnąć. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Nel moja Wika przestała podjadać w nocy odkąd przestałam karmić ja cycem,czyli od 7 miesiąca.Jak ja karmiłam to wstawała o 3 zazwyczaj na cycka i dalej spała.Jak zaczęłam karmic ja sztucznym mlekiem z butli to przesypia mi całe nocki
![]() Spróbuj moze Amelce dawać zamiast mleka cos do picia,soczek albo wode,bo to może przyzwyczajenie poprostu.Albo zwieksz jej ilość podawanego przed zaśnieciem mleczka,może ona jest głodna i dlatego sie budzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moni@ moim zdaniem wyglądasz bardzo ładnie,a Szymonek to taka Twoja mniejsza kopia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Dawno pokazywałam swojego łobuza.
Wika zajadająca i nie w chumorze bo mama zabrała lalę,no i z ulubioną lalą ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.