![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2018 cz.9
Ale mnie to naprawdę jakoś specjalnie nie boli
![]() ![]() Sed to dobrze, że chociaż dzień wolnego dziś się szykuje ![]()
![]() |
![]() |
#4532 | |
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- A jak prezenty? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Wtajemniczenie
|
U mnie spoko, wszystko co dostałam w tym roku mega fajne i przydatne
![]()
![]() |
![]() |
#4535 | |
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4536 |
Wtajemniczenie
|
Pandore?
![]()
![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
A ja praktycznie nie dostałam prezentów bo tak się umówiliśmy z rodziną w tym roku, że ze względu na wydatki weselne prezentów nie robimy
![]() Dostałam tylko od szefów Giorgio Armani SI, może go użyję na ślubie, niesamowicie trafili bo się wahałam między tym a Chloe ![]() Napiszecie jeszcze raz do czego tańczycie pierwszy taniec? Wertujemy od rana internety z TŻ i chyba jesteśmy wybredni bo nic nam się nie podoba... Jedynie to w miarę https://www.youtube.com/watch?v=ac3HkriqdGQ
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 |
Żona
|
Coś na zasadzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam wczoraj teledysk ślubny i PM miała "moja" sukienke. Ładnie wyglądała, nawet fryzurę miała taką jak planowałam 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
Wtajemniczenie
|
Ale cudowna pogoda
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Manami ja miałam chloe wczoraj ale to nie mój zapach. Już dwie próbki użyłam i na razie nie znalazłam nic
![]() ![]() Ja dostałam książki o zdrowym odżywianiu, szminki, patelnie, czajnik, pościel, świeczniki, kartę podarunkowa do reserved, 2x ręczniki, skarpety swiateczne trochę kasy. Babcia dostała zwrot za węgiel więc podzieliła się z calutka rodzina i górę słodyczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Pogoda piękna. Mogliśmy do kościoła iść pieszo Ale tz późno wstał Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
narzeczona ![]() fotograf dziecięcy i ślubny ![]() rozwój osobisty! ![]() Edytowane przez goplankowa Czas edycji: 2017-12-26 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Hej dopiero dziś mam chwilę żeby zajrzeć, za każdym razem jak chciałam wejść i wam życzenia złożyć to ktoś mnie wolał i chciał żebym w czymś pomogła. Ale chciałabym Wam życzyć by wszystkie wasze plany poszły pomyślnie.
Ja w wigilię byłam u rodziców, potem u brata TZ i było bardzo fajnie. Wczoraj wyglądało to tak samo tyle że teściowa była z nami u moich rodziców. A dziś zdążyłam się już poklocic z ojcem i mam popsuty humor. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4543 |
:)
|
Ja dzisiaj wyspałam się za wszystkie czasy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
TrustMe, I'mApsychologist
|
A my w tym roku cześć świat u mojego taty, a cześć z rodzina M. W przyszłym roku chciałabym jakąś cześć świat zrobić u siebie.
Dziewczyny - poszukuje podpowiedzi na podziękowania dla rodziców - z tym, że moi są po rozwodzie i nie żyją ze sobą dobrze, zastanawiamy się więc, jak to najlepiej zrobić. No i jeszcze okazuje się, że bezwiednie ustaliliśmy datę ślubu na 60 rocznice ślubu dziadków mojego M i myślimy ze może tez dla nich coś specjalnego zrobić. Macie może jakieś ciekawe pomysły? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Jakoś przezylam. Gorzej z jazdą do tz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4546 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Strasznie podoba mi się You and Me - Pink, ale średnio nadaje się do t tańczenia. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Hej wam. Święta minęły, ale po wigilii doszliśmy do zgodnego wniosku, że chyba będziemy losować, u kogo spędzamy wigilię. Mega męczące, a poza tym już u rodziców TŻ-ta nie mieliśmy siły nic wepchnąć w siebie, dosłownie takie mikroskopijne porcje, aby coś spróbować i tyle. Ale tak to ok, żałuję, że nie udało nam się rozdać wszystkich zaproszeń i musimy zrobić sobie w sobotę małą rundkę. Na szczęście prawie wszyscy są w jednym miejscu.
Trochę nas zaczyna przerażać, że po Nowym Roku zostanie nam dużo rzeczy do ogarnięcia. Ale sądzę, że damy radę ![]()
![]() |
#4548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
Muszę przetestować See by Chloe i Chanel Chance. Uwielbiam Coco Noir, mam nadzieje że ta Chanelka przypadnie mi do gustu. Szukam coś świeżego ale bogato pachnącego. Ktoś coś?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4550 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zakochałam się w tym układzie ![]() Edytowane przez 0gabi0 Czas edycji: 2017-12-26 o 22:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4552 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4553 | ||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry po Świętach
![]() jestem w ciąży. spożywczej ![]() taaak to na dole piękne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no ale mówiłam, że po Nowym Roku wezmę się za szukanie kiecki ślubnej... ![]() tyle czasu było, aż tu nagle j*b, prawie Nowy Rok ![]() co do wydatków to jakoś z TŻ się tym nie przejmujemy, nie porównujemy, nie szukamy taniej ![]() no ale to trochę tak jak w sklepie np. masło kosztuje nagle 6 zł. i trzeba je kupić to się je kupuje, tak mamy chyba z weselem. to tyle kosztuje i już, trzeba to trzeba ![]() chyba nie będziemy zliczać wydatków weselnych co do złotówki, bo pewnie byłby szok na końcu jak się okaże ile poszło na to wszystko ![]() poza tym prowadzimy razem firmę i co chwilę robimy przelewy na duże kwoty, więc może wydanie na coś kilka tysięcy tak nas nie boli, bo wszystko idzie z firmowego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale to Wam ma się przede wszystkim podobać ![]() nie wiem czy tak macie ale lepiej patrzy mi się na układ taneczny jak znam lub chociaż kojarzę piosenkę ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2017-12-27 o 05:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4554 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
serio Ci się tak podoba? mnie się wydaje, że bardzo sztywnie tańczą i układ trochę suchy
![]() jedynie co mi się podoba to Panna Młoda i pierwsza piosenka, choć kiepsko dopasowana skoro to maj, a ona taki mega klimat zimowy ma z uwagi na teledysk, no ale może to tylko moje czepialstwo ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2017-12-27 o 05:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4556 |
Wtajemniczenie
|
https://youtu.be/wZrR1C7lZBg
Mi sie ten strasznie podoba, chcialabym tak zatanczyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4557 |
Wtajemniczenie
|
A mi się żadne pierwsze tańce nie podobają, uważam, że to trochę cyrkowe
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4558 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. ![]() Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2017-12-27 o 07:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Mój TZ tez nie chce układu, ale musimy coś poćwiczyć, żeby nie wyszła nuda
![]() Witam się już z pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.