|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II
[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;88346165]Mam takie same odczucia. To jest po prostu fatalna kompozycja i dziwię się, że zdecydowali się je pokazać. Przez to, że Wojtka(?)(cudowna zdolność zapominania imion po sezonie xd) prawie nie widać Aga wydaje się ogromna. I wiele osób wyglądałoby tutaj bardzo niekorzystnie, bo zachwiane są proporcje.
Odchodząc od zdjęć czy tylko ja mam wrażenie, że to takie sztuczne i nie bardzo po tych fotach widać miłość?[/QUOTE]Nie tylko aga wyszła niekorzystnie - u Wojtka (u każdego by się tak stało) w takiej pozycji wystaje bardzo brzuszek, a uwydatnia to choinka na swetrze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Śmieszna ta sesja, rozumiem ze z dziećmi takie robią ok, ale dwoje dorosłych ludzi, no ale mówię tu walka o lajki na Insta "wychowali" sie na Anicie i Adrianie, choć u tamtych faktycznie lepiej i dużo naturalniej to mimo wszystko wychodzi. Jakość nie powala, ale pewnie za free wiec więcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Wtajemniczenie
|
OMG, dzięki za wstawienie zdjęć! Czy tylko ja mam ciary żenady jak to widzę?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Konto usunięte
|
Mi byłoby szkoda czasu aby oglądać to po kilka razy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
[1=bb410bd1fbb42d2edea92b1 ada01ce79bf3cfb02_603add0 278cd5;88346165]Mam takie same odczucia. To jest po prostu fatalna kompozycja i dziwię się, że zdecydowali się je pokazać. Przez to, że Wojtka(?)(cudowna zdolność zapominania imion po sezonie xd) prawie nie widać Aga wydaje się ogromna. I wiele osób wyglądałoby tutaj bardzo niekorzystnie, bo zachwiane są proporcje.
Odchodząc od zdjęć czy tylko ja mam wrażenie, że to takie sztuczne i nie bardzo po tych fotach widać miłość?[/QUOTE]Wyglądają jak z gazetki typu Lidl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Raczkowanie
|
Ciekawostek ciąg dalszy
![]() Na spotkaniu grupowym (jeszcze przed badaniami) nasze bohaterki z I sezonu siedziały w jednym rzędzie obok siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
Ale nie oglądam tak "wnikliwie"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- I Sezon Podczas obrad Mosak właśnie mówił, że Ewie pasowałby Jacek, bo "ona nie chce chuderlaka". Więc czemu dostała Dariusza? Dariusz nie wypowiadał się na temat kształtu piersi i pośladków, ale za to ust i brwi (cienkie) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Cóż, z uprzejmości pominę wątek zdjęć Agnieszki i Wojtka
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4542 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja niestety jak oglądam ten program to zależnie od sezonu czuje się albo znudzona albo mam straszne ciary żenady i nie jestem w stanie oglądać uważnie xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta sesja świąteczna to masakra, fotograf sam sobie plamę zrobił bo ja bym do takiego nie poszła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4544 |
Raczkowanie
|
Nieco współcześnie
Sezon IV Budynek z mieszkaniem Wojtka i nazwa jego osiedla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
I parę szczegółów:
Budynek: Bunscha Park to świeżo zrealizowana inwestycja, wyróżniająca się na mapie Krakowa wieloma czynnikami, zwiększającymi komfort życia. Budynek został wykonany z wysokiej klasy materiałów, co zapewnia doskonałą termoizolację. Mieszkanie w okresie zimowym jest naprawdę ciepłe, co znacząco wpływa na obniżenie rachunków za ogrzewanie. Dodatkowo wysokiej klasy okna sprawiają, że mieszkanie jest bardzo ciche. Na terenie osiedla znajduje się tężnia solankowa, która hydro-jonizuje powietrze, wywołując prozdrowotny mikroklimat. Budynek jest na zamkniętym monitorowanym osiedlu, co niewątpliwie gwarantuje nasze bezpieczeństwo. Lokalizacja: Mieszkanie znajduje się przy ulicy Federowicza, skąd w 5 minut dojdziemy pieszo do pętli tramwajowej Czerwone Maki. Bliskość pętli gwarantuje nam szybkie i bezpośrednie połączenie z praktycznie każdą częścią Krakowa. Dla zmotoryzowanych mieszkańców niewątpliwym atutem będzie bardzo bliski wylot na autostradę A4. Chwilę zajmę nam spacer do Krakowskiego Parku Technologicznego, gdzie znajdują się biurowce takich firm jak: Shell, Motorola, Ericsson, a także kampusu UJ. Naprzeciwko osiedla znajduje się nowo wybudowane centrum handlowe Atut, w którym mamy do dyspozycji: Lidl, Rossmann, aptekę oraz wiele innych sklepów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Raczkowanie
|
Z kolei Asia i Adam spotkali się z jego siostrą w lokalu Sopelek serwującą lody naturalne
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
Natomiast Oliwia i jej teściowa udały się do Sweet Home Silesia - podobno najlepszej cukierni w Katowicach
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Raczkowanie
|
Nic dziwnego, że Oliwia się tak długo malowała na imprezę rodzinną u Łukasza skoro dublowali sceny:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Raczkowanie
|
Lepiej widoczne mieszkanie Wojtka
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
omg podziwiam że chce Ci się tak to wszystko analizować
![]()
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
A dla mnie to już obsesja...
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Raczkowanie
|
Jakoś trzeba podtrzymać to forum
![]() A tu jeszcze dokładniej klatka Wojtka, mieszkanie 45 (kombinacji nie będę rozszyfrowywać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cos w tym jest. Tym bardziej, ze jak napisałam, ze mi by sie nie chciało oglądać po kilka razy jednego sezonu to padła odpowiedz, ze oglada ale prasuje, cos robi i w tle leci. Jak widać to chyba nie bardzo tak jest. Analizowanie klatka po klatce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;88354418]Cos w tym jest. Tym bardziej, ze jak napisałam, ze mi by sie nie chciało oglądać po kilka razy jednego sezonu to padła odpowiedz, ze oglada ale prasuje, cos robi i w tle leci.
Jak widać to chyba nie bardzo tak jest. Analizowanie klatka po klatce...[/QUOTE] Nawet nie oglądam klatki po klatce, tylko sobie przewijam i jak jest coś ciekawego to robię screen ![]() Tymczasem dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Konto usunięte
|
Z tego co pamiętam, to na fb też znajdowały się nawet osoby, które podawały jakie to osiedla, ulice itd. wnioskując po własnej wiedzy/znajomości miasta + programie.
Podobnie było w Ugotowanych, gdzie też były przebitki nie tylko na osiedla/ulice, ale i konkretne numery mieszkań/drzwi ![]() ![]() Większe zdziwko raczej w kierunku stacji, że pokazuje takie rzeczy i/lub uczestników. Tylko tym ostatnim to chyba nie przeszkadza, skoro zgłaszają się do programu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Human Being
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Raczkowanie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;88354418]Cos w tym jest. Tym bardziej, ze jak napisałam, ze mi by sie nie chciało oglądać po kilka razy jednego sezonu to padła odpowiedz, ze oglada ale prasuje, cos robi i w tle leci.
Jak widać to chyba nie bardzo tak jest. Analizowanie klatka po klatce...[/QUOTE] W całości tak naprawdę oglądam tylko I sezon - nie ma tam gwiazdorzenia, parcia na szkło mimo, że montaż sugeruje coś innego niż rzeczywistość np. Magda i Krystian, to właśnie są tacy naturalni i zwyczajni. No i słynne dramy Ewy czy Natalii. I tego brakuje mi w kolejnych sezonach, które już nie są takie fajne :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
Wiadomo kiedy następny sezon?
Mega cisza na razie z informacjami |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Idealna Źona; )
|
"Cała" slubna rodzina spędza wekend świąteczny w Zakopanem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.