|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tegoroczne maturzystki
Hej, hej, wróciłam od TŻ, dużo naprodukowałyście postów [jak zwykle] w ten weekend. Byliśmy w Nocnym Maratonei Filmowym, reżyserka wersja Władcy Pierścieni. 11h ;P Przyznaję się, że zdarzyło mi się na pare sekund przysnąć parę razy. No ale wstałam w sobotę rano na pociąg. No i dziś spaliśmy do 14
Żeby nie było, że sie obijałam, to do pociągu wzięłąm książkę z historii Zaraz też się za coś biorę, trzeba poważnie pomyśleć o tej maturze ustnej...Aaaa no i po wielogodiznnych poszukiwaniach kupiłam sobie komplet typu spodnie+marynarka. 36 rozmiar, marynarka dobrze leży, ale spodnie trzeba zmniejszyć na szerokość i długość. Ale nie chciałam czarnego, mam taki kawowo-brązowy, a nei bylo 34 :/ |
|
|
|
#4532 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Materiał był tani 14.20 za metr, a w Poznaniu taki sam 22,5 za metr. Oszczędna jestem, wiem, wiem. Szyje spodnie, spódnice i żakiet, a że siostra mojego TŻ jest krawcowa bedzie ładnie uszyty. |
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal nic nie zrobiłam
A zaraz "Taniec z gwiazdami" Ale jazda Chyba nie pójdę jutro do szkoły |
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Upiłam sie.
winem, drinkami,piwem.. a musze jeszcze napisac wypracowanie tzn [pracez historii
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
O nie nie nie dawajcie mi zadnych slownikow, bo nie bede miala powodu zeby sie od nauki wykrecic
|
|
|
|
#4536 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, ja chyba dorzucę jeszcze jeden film do literatury podmiotu... Bo mam 3, niby to ok na 15 min, ale nie wiem sama...
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
No to z kim się tu jutro spotkam rano? Bo ja do szkoły na 100% nie ide
Tylko rano do lekarza po zwolnienie i leki muszę iść. Idę na "Taniec z gwiazdami" i do łóżka, wygrzewać się dalej. (nie całuję, bo zarażę )
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Anijka a jaki Ty masz temat?
![]() Eh a ja sie bije z myslami czy licytowac kosmetyki Oriflame na allegro bo mam na nie ochote, ale w sumie to nie sa mi potrzebne... no nie wiem, nie wiem, mam jeszcze godzine, doradzcie dziewczyny (a chodzi konkretnie o krem do ciala midowo-migdalowy, maseczka toffi, balsam wisniowo-migdalowy,krem do rak waniliowo-cynamonowy i peeling do ust migdalowy)
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
papiszynko takie smaki i zapachy to ja bym pewnie kupila
![]() zawsze mozesz zrobic potem mala wymianke na wizazu jak ci sie odmieni hehe ;p ogladam Taniec z gwiazdami jak pewnie wiekszosc z was heheh ;pa tak poza tym to uwazam ze ladnie tanczyli ta rumbe i ze na 3 nie zasluzyli ![]() natuska moze ja bede rano, ale to tak tylko chwilke bo ide na 13.40 do szkoly |
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie oglądam "Taniec z gwiazdami"
A wszystko leży odłogiem Niech mnie ktoś kopnie !! ![]() Papiszynko same smakowite kosmetyki Gdyby mi nie były potrzebne, ale miałabym na nie ochotę, albo chociaż żeby zobaczyć zapach to bym kupiła |
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra to kupie, najwyzej pozniej bedzie na was
zreszta cos mi sie w koncu nalezy od zycia! |
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
Też oglądam "Taniec z gwiazdami" , wcinam kanapki i pije herbate,dietka znow poszla w odstawke
... a dupa rosnie![]() Napisalam tylko prace z religii ,a reszty nie ruszylam i chyba nie rusze... mam lenia, bleee.... palic mi sie znow chce |
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
paulyna z moja dietka podobnie
![]() ale ja tradycyjnie zaczynam od poniedzialku, takze wg mojego planu od jutra powrot do dbania o siebie ![]() no, tak a propo to ostatnio kupilam sobie ten nowy krem wyszczuplajacy avonu (ten z serii anew) i po tygodniu stosowania jest nawet niezle
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile mniej więcej ubyło ? ![]() A ja oglądam dalej "Taniec z gwiazdami" i wcinam płatki Corn Flakes (suche)
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
malalka co do "Kilku slow w kwestii zydowskiej" - nie mam pojecia o co w tym chodzi i wlasnie pytalam wczesnie czy ktos moze ma ksiazke do 2 klasy bo tam ma to byc :/ ale jutro sobie pojde do biblioteki i jak bedzie to sobie skseruje.
Odpowiadam dopiero teraz bo jestem w trakcie nadrabiania zaleglosci maturzystkowych
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz zjadlam kanapki i dalej mam chcice na cos dobrego
![]() Kurde bym zrobila sobie jutro wagary,ale to chyba zły plan
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Zauwazylyscie, ze Hubert Urbanski ma plasterek na szyji? Czyzby sie zacial przy goleniu? A moze mała malinka
|
|
|
|
#4548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja "Taniec..." z doskoku tylko oglądam, a tak to siedzę w pokoju i próbuję się wziąć za coś |
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
heheh no ala po tygodniu to za wczesnie na ubytek cm
ale zauwazylam ze skora jest b. gladka i wyglada na bardziej napieta ![]() a ja mam ochote na herbatke ale nie chce mi sie wstawac i robic.. |
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh no i kupa 2 balsamy mi przelictowali, a najbardziej mi na nich zalezalo.Czemu ja zawsze musze byc stratna? :/
|
|
|
|
#4551 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Mój temat na maturke ustna to " Cierpienie i ofiara jako nieodłączny składnik ludzkiego życia. Omów na przykładzie wybranych utworów literackich". Czy ma moze ktoś z Was taki temat?? Albo czy możecie mi pomóc? Jakie utwory byscie wybraly? Z góry thx za pomoc |
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
paola a Ty sobie jeszcze utworow nie wybralas?
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
papiszynko ja tez tak za bardzo jeszcze nie wybralam, tzn dzis dopiero przy pisaniu konspektu
nie wiem tylko czy dobrze wybralam.. takze bede musiala z jakas polonistka to obgadac..ale na moja nie mam co liczyc bo jak juz kiedys poprosilam ja o rade to ona mi nic poza "hmmmmm.. no sama nie wiem" nie powiedziala |
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
jako tako koncepcje juz mam ale nauczycielce jeszcze zadnych jakis deklaracji nie skladalismy . A chcialam poznac wasze opinie
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
No to szybkie jestescie dziewczyny..
|
|
|
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
Czekam na wyniki "TzG"
więc weszłam Jutro nie idę do szkoły, rano do lekarza, a potem nauka, nauka, nauka Nienawidzę historii, co mnie podkusiło żeby ją zdawać?
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie do Taty mówiłam, że ma plasterek
Pewnie się zaciął ![]() Coś niskie te oceny im dają... We wcześniejszej edycji gorzej tańczyli a noty wyższe dostawali Dla mnie mistrzami rumby jest Cichopek z tym swoim Marcinem Ciekawe czy i w tej edycji powstanie jakaś para ? Coś jakby Mroczek miał ochotkę Malalaka myślałam, że może 0,1 cm Ci ubyło chociaż Miałam ten wcześniejszy krem, wyszczuplająco-ujędrniający, dawał uczucie chłodzenia, ale dość nieprzyjemnie pachniał i go wyrzuciłam - nie lubię avon'owskich kosmetyków Kolejny raz się zraziłam...
|
|
|
|
#4558 |
|
Zadomowienie
|
Ja pierdzielę, dziewczyny, ja mam wrażenie, że ja przecholowałam z prezentacją, bo się jej jeszcze nie uczę, tylko ją napisałam, ale widzę, że skoro Wy nawet nie zaczęłyście pisać to mi ulżyło
|
#4559 |
|
Raczkowanie
|
poprostu j.polski nie jest moja najlepsza dziedzina wiec ciezko mi sie za to zabrac....za to matma i fiza jakos ma wieksze przebicie
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też się nie chce uczyc prezentacji, ale wiem, że jak nie zacznę teraz, to potem nie dam rady. Powinnam do 4 maja czyli pierwszych matur- mieć ją już w 1 paluszku, bo potem zamiast myslec o innych egzaminach, to będę powtarzała prezentacje. A znacie już daty? Ja wchodzę 12 maja o 16:30
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

Zaraz też się za coś biorę, trzeba poważnie pomyśleć o tej maturze ustnej...

A zaraz "Taniec z gwiazdami"
Ale jazda ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
(nie całuję, bo zarażę 

Nienawidzę historii, co mnie podkusiło żeby ją zdawać?
Coś jakby Mroczek miał ochotkę