|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XI
Wow. Ładny
Pierwszy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy. Bałam się strasznie, ale było ok. Bite 3 godziny na fotelu.
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja najdłużej siedziałam (a raczej leżałam) 2,5 h, a najkrócej 20 min Mnie przed tatuażem towarzyszy tylko ekscytacja, zero strachu I dobrze, bo gdybym wiedziała, jak boli tatuaż na żebrach, to pewnie bym go nie robiła, a tak to już nie było odwrotu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow Edytowane przez j_fly Czas edycji: 2021-09-05 o 15:14 |
|
|
|
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby nie to że chrapię, to pewnie ucięła bym sobie drzemkę... To było bardziej denerwujące uczucie skrobania niż ból. Ot, sprawiłam sobie spóźniony prezent na urodziny.
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4536 |
|
Zadomowienie
|
Pokaż chociaż jeden 🙏
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem wrzucać zdjęć z aparatu przez apkę, a laptop mam chwilowo niesprawny
Ale mam imię, lawendę, słońce i księżyc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4538 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeszcze chcę kota Simona..
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Ja jeszcze chcę kota Simona..
|
#4539 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Dziewczyny, zabijecie mnie, ale przyznaję, dałam ![]() Te ozdoby to nie z Kika tylko z Tediego ![]() Jak nie chcecie utrzymywać ze mną kontaktu, napiszcie ![]() Czytałam posty i wyrzuty sumienia nie dawały mi spokoju ![]() Poniżej przesyłajcie nr konta, zwrócę za bilety i paliwo, jeśli ktoś się na darmo wybrał |
|
|
|
#4540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swój zrobiłam na 30stke.U mnie pogoda raczej letnia, ale na balkonie ustawiłam już wrzośce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4541 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przywiozlam sobie z pola mini dynki dzisiaj ,zapomnialam cyknac fotke jest sarbonka a dynki sa posegregowane w skrzyniach na male duze ,bierzesz co chcesz wrzucasz do skarbonki i gotowe,tak samo tu maja z kwiatami,czasami tez wskakujemy do sklepiku u rolnika w szopie doslownie bierzesz co chcesz wrzucasz do skarbonki i juz |
|
|
|
|
#4542 |
|
Rozeznanie
|
Powoli robię już sobie listę zagranicznych słodyczy do kupienia po najbliższej wypłacie, będę je pakować do szafy i potem wcinać w święta
|
|
|
|
#4543 |
|
Raczkowanie
|
Hej ho! Wracam po kilku dniach nieobecności.
Ja byłam wczoraj w kiku i jeszcze nic nie było! Az się zdziwilam, bo zawsze już o tej porze było duuuuużo wszystkiego. A wiecie co robie w pracy od tygodnia? Kalendarze adwentowe z ampułkami ![]() Ja planuje w tym roku mieć swój pierwszy kalendarz adwentowy ten z dm. Bronhilda ale pięknie to opisałaś!!! I u nas ranki mega chłodne ale w dzień mamy po 20-22 stopnie więc jest cieplutko. Kolejne 2 dni ma być 25 i 27 stopni! Nimfa20Melman Lapis_Lazuli co ciekawego z niemieckich? Może popróbuję jak nie znam. My jedziemy w sobotę oglądać dom. W sumie już po raz drugi ten sam. Trochę mam nadzieję, że w końcu wypali i kupimy. I w głowie siedzą mi święta w nowym domu... Rozmarzyłam się no
|
|
|
|
#4544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zanim ja kupiłam swój (po sąsiedzku) to rozplanowywałam, gdzie postawię, a tam, gdzie! ILE poustawiam choinek i ozdób ![]() No i miałam pole do popisu. A że na strychu z mamą sporo uzbierałyśmy... U mnie ostatnio 5* było z rańca o 4, zimno... Rodzice dołożyli mi do ekogroszku, wczoraj tata rozsypał. Coraz bliżej zima... ![]() A w parku powoli, ale stanowczo wkroczyła jesień. Z każdym dniem coraz więcej drzew ma przebarwione liście, żółkną już liście konwalii, ścieżka też jest przykryta subtelnym dywanem... Coraz więcej. W ogródku aronia się przebarwia, liście truskawek już czerwone, jabłoń ugina się pod ciężarem owoców... Teraz patrzę przez okno i już ciemno jest... 1- parkowa lipa 2- liście dębu 3- winobluszcz sąsiadów; jeszcze zielony, ale jak zacznie się zmieniać... 4- klon parkowy- już widać, jak się barwią liście |
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalam, ze nie dekoruje mieszaknia na jesień
ale jednak skusilam się w pracy na kolorową papryczkę w doniczce wyglada jak drzewo jesienią Mnie też się marzą swieta w nowym mieszkaniu
|
|
|
|
#4547 |
|
Konto usunięte
|
Tak ladnie piszecie o jesieni, ze dorobilam sie jesiennych dekoracji jeszcze latem
Edytowane przez 5f083cc4357a178743136285878af065567fa4f9_687ec672557c2 Czas edycji: 2021-10-15 o 15:46 |
|
|
|
#4548 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Animal Liberation
|
Moje ulubione niemieckie słodycze to batoniki Yogurette, truskawki i jogurt, ale już nie trzeba ich kupować za granicą, bo Netto, chyba Lidle też, już mają (nie Yogurette, ale identyczne w smaku czekoladki, też w formie batoników).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4550 |
|
Raczkowanie
|
Nimfa20Melman ja zawsze sobie mówię, że nie ma sensu teraz kupować deko i że starczy to co mam a już jak będzie dom to będę szaleć
![]() U mnie wczoraj i dziś było 26 i 28 stopni A mnie dopadła angina ( mały też kaszle coraz gorzej, więc jutro i z nim się chyba przejadę do lekarza.. Weekend na horyzoncie więc chyba wolę jutro póki lekarz normalnie przyjmuje. Są tu fanki netflixa i domu z papieru? Oglądałyście już nowe odcinki? Jak dla mnie to SZTOOOOOOOS !!!!! Chyba lepszego serialu nie ogladałam! Asik1503 deweloperka czy jak że się tak przeciąga? Ja nie dekoruję mieszkania na jesień. Nie podoba mi się to za cholerę Lapis_lazuli a tego z kindera jakoś jeszcze nie jadłam i tych żelków też nie choć ja mega żelkowa jestem ![]() Snowdrop a to tych też nie jem ale kojarze jakie to są. Ja ostatnio sprobowalam nutella b-ready i to jakis hit !!!!! |
|
|
|
#4551 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w TEDI
dzisiaj i już wystawiają chyba cały asortyment świąteczny |
|
|
|
#4552 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie 24, pełne słońce, gorąco (po 4.00 ojciec mówił, że 17* było!). Ale nie skorzystałam, bo po pracy pojechałam na hiszpański ![]() Oj, to zdrowia! Mnie też zawsze łapało coś we wrześniu. W zeszłym roku w ostatnim tyg. miałam ostre zapalenie migdałów. Ja czasem coś obejrzę na Netflixie. O tym "Domie z papieru" to nawet mój ojciec coś ostatnio wspominał...Ale to hiszpański jest, więc musi być dob...za☠☠☠*sty
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
Nimfa20Melman o ja ile ozdób!!!
Pokaż pokaż co tam już kupiłaś ![]() Oo uczysz się hiszpańskiego ![]() No serial jest przekozak!!! Dziękuję! Mi już dziś jest lepiej. Ale i z małym zaraz lecę do lekarza, bo taki ma duszący kaszel ![]() Mi się zawsze marzy taka girlanda na poręczy schodów w domu! No to mi się podoba jak nic innego Jak tylko w domu będą schody to będzie i girlanda ![]() I jeszcze sanki postawione pionowo i na nich ozdoby ![]() Troche mnie wkurza, że nie mogę tu emotikonek z klawiatury używać .. Tych forumowych zbytnio nie znam. Mam jedynie opcje odpowiedzi a tam nie ma do wyboru. Do lapka siadam jedynie zrzucić zdjęcia.. A pamiętam, że kiedyś miałam drugą opcje odpowiedzi do wyboru i tam wtedy były... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Animal Liberation
|
W tym roku na okres jesienno-zimowy mam ochotę kupić jakiś ładny spory kubek z wzorami i znaleźć dobrą kawę i dobre kakao, bo będę potrzebowała "odsypiaczy" a nie chcę korzystać aż tyle ze słodyczy. Do tej pory piłam za mało ciepłego, herbat, kawy i kakao i chcę to zmienić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś się wybiera?
![]() IMG_4658.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Bym poszła, ale czy znowu nie bedzie lockdownu ?
Co za dziwne czasy ![]() Kurcze lato pełna gęba a ja juz bym ponosiła moje nowe sukienki i botki i cardigany dopoki szkoł nie zamkną ![]() Z drugiej strony w lesie jest pieknie
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już bym posłuchała świątecznych piosenek! I co do ubrań jesiennych to też bym z chęcią je już zakładała, a pogoda jak na złość taka dziwna - rano marznę, po południu upał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4558 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem ciekawa czy u nas swiateczne kiermasze beda w tym roku,zawsze jezdzimy i zwiedzamy okoliczne te ktore najbardziej lubimy ,najlepsza pora na swiateczny kiermasz to wieczor kiedy wszystko jest ladnie oswietlone i dziala magia
Co do jesieni ,ja juz tez nakupilam sobie troche ladnych ubran nawet jesienne botki dzisiaj przytargalam ,dziwnie troche bo u nas ciepelko i slonecznie ,no ale jak tu przejsc obojetnie kiedy wszystko tak kusi Chcialam do przedpokoju takie zarowki na czarnym kablu sobie kupic ,ale wszystkie te ktore widzialam nie dosyc ze za milon monet to badziewne plastikowe,macie moze jakis pomysl gdzie takich szukac by byly w dobrej cenie ? |
|
|
|
#4559 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, chodzę od roku, wcześniej sama się uczyłam. Może jeszcze na angielski pójdę, bo wstyd nie znać Mnie też się taka girlanda bardzo podoba I jak syn dzisiaj ? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niedawno szłam do parku w kurtce i bluzie, a wczoraj w koszulce na ramiączkach i szortach ![]() [1=5f083cc4357a17874313628 5878af065567fa4f9_687ec67 2557c2;88896389] Chcialam do przedpokoju takie zarowki na czarnym kablu sobie kupic ,ale wszystkie te ktore widzialam nie dosyc ze za milon monet to badziewne plastikowe,macie moze jakis pomysl gdzie takich szukac by byly w dobrej cenie ?[/QUOTE] Kalosze muszę kupić długie i krótkie. Ja chyba widziałam takie w Leroy, zobacz online. Mnie dzisiaj boli głowa, już 4 tabletki wzięłam. A teraz idę spać, bo 1 nocka przede mną... ![]() 1. Kubek w liście 2. Bombka psiak 3. Susz wigilijny z Dino, dzisiejszy zakup
|
|||
|
|
|
#4560 |
|
Konto usunięte
|
bombka
Nie mamy leroya ale dobrze ,ze o nim piszesz bo mamy Obi moze tam sie przejedziemy kiedys, calkiem zapomnialam o tym sklepie....a wez u nas taka pogoda byla ,ze ja juz w jesien uwierzylam ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Co do jesieni to niektore drzewa obok mojego domu dostaja czerwone liscie ,ja tak troche sie ciesze bo to napwde ladnie bedzie wygladac jeszcze w cieple sloneczne dni na spacerze nad jeziorem np.to bajeczka,a z drugiej strony jak pomysle ze te liscie wszystkie opadna i drzewa beda takie lyse ,to ble,troche mi smutno |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Pierwszy? 

Ja najdłużej siedziałam (a raczej leżałam) 2,5 h, a najkrócej 20 min
Mnie przed tatuażem towarzyszy tylko ekscytacja, zero strachu

Ale mam imię, lawendę, słońce i księżyc.

swój zrobiłam na 30stke.

ale jednak skusilam się w pracy na kolorową papryczkę w doniczce

( mały też kaszle coraz gorzej, więc jutro i z nim się chyba przejadę do lekarza.. Weekend na horyzoncie więc chyba wolę jutro póki lekarz normalnie przyjmuje.