![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam na fb że szpital w którym chce rodzic wykonuje od wczoraj bezpłatnie badania przesiewowe w kierunku SMA 🥰
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojechaliśmy do moich rodziców uzupełnić zapas ogórków kiszonych. ![]() ![]() ![]() Poza tym nie rodzę, nic nie boli, nic się nie napina. W dzień cisza i spokój. Zobaczymy jaka mnie czeka noc. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamusie czy Wasze maluszki tez meczy czkawka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle nie jestem nastawiona na kp i jak znam życie to będzie mi tryskać z piersi na zawołanie mimo że nie będę tego chciała ![]() Nairobi - wykupiłaś w końcu ten lek na zatrzymanie laktacji? Jeśli nie to jak działasz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4540 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie teraz czeka przyznanie sie połoznej ze mala jest na mm tylko juz widze jej mine i gadanie eh.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4542 | |||
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z ogórkami mialam to samo, ale teraz nie mogę na nie juz patrzec, chyba przesyt ![]() ![]() Też jestem ciekawa jaka nic mnie czeka, czy znow te przepowiadacze mnie wykończą ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak ja chciałam kp, nigdy bym nie pomyślała że to nie jest takie łatwe. Wczoraj mały był na cycku cały dzień, jadł godzinę z jednego i godzinę z drugiego, nie mogłam kompletnie nic zrobić i rozumiem że to jest jego potrzeba bliskości ale mnie to przerosło. W nocy łapał cycka, ciągał i puszal a później płacz bo chce cycka i tak dookola. Nie wytrzymałabym tak na dłuższą metę. Chętnie biorę go do siebie na brzuch, masuje, przytulam, całuję i tak wyrażam swoją miłość do niego, niestety nie czułam wielkiej radości z karmienia. Bardziej myślałam jak ja go będę karmić na dworze czy jak przyjdą goście ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Mały zrobił mi chrzest bojowy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Echme, super z tym testem na SMA!
A któraś z Was kupowała ten test do samodzielnego pobrania krwi i badania? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4547 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4549 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Rozeznanie
|
Ja to chyba zmieniłam zdanie
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
![]() Ja to pewnie przenoszę. Zawsze jest tak że „straszą” że poród będzie wcześniej a potem jak dochodzi co do czego to jest później niż w ogóle miało być. Jutro TŻ wreszcie ma złożyć wózek. 2 tygodnie temu go odebraliśmy i dopiero dzisiaj z samochodu go TŻ wyciągnął wiec tempo jest zabójcze ![]() Orientujecie się może jak to jest - w ciąży bardzo mi urósł biust i jak np nie będę karmić piersią lub będę ale bardzo krótko to czy on wróci do rozmiaru sprzed ciąży i jeśli tak to po jakim czasie?
![]() Edytowane przez echme Czas edycji: 2021-02-13 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się pospinał brzuch kilka razy w kinie i mała wierci dziurę dosłownie w dole. I tak przez chwilę sobie pomyślałam,że ja nie chce teraz 🤣 I w sumie wolę żeby poczekała. Tż jest w tym tygodniu permanentnie niewyspany, więc niech da mu nockę przespać i wtedy pomyślimy ![]() W sumie, jeszcze kilka dni mogłabym pochodzić w ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałam urodzić 13.02, naprawdę chciałam! A tu nic z tego ![]() ![]() Ale pewnie nawet nie będę musiała. NIC się nie dzieje. Na wieczór pojawiły się leciutkie bóle a'la okresowe, ale wciąż zero skurczów. Obstawiam, że na wtorkowe ktg też dotrę i nic się wcześniej nie wydarzy ![]() Za to skończyliśmy dziś z naklejkami w pokoju małego. A właściwie tż skończył. Może to go odrobinę zachęci do wyjścia...? Gdyby nie ten ból pleców, to mogłabym jeszcze odrobinę pochodzić w ciąży. Ale jednak mam coraz bardziej dość. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś dorosła i nie musisz obcym i rodzinie tłumaczyć się ze swoich decyzji. Dziecko jest głodne? Nie. To wara. ![]() A ja dostałam nawalu mleka i mam dwa baniaki zamiast piersi ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Zakorzenienie
|
Nairobi masz już jakąś decyzję z zusu w sprawie macierzyńskiego? To gdzieś widać w pue?
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 03:58 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- U nas dzisiaj nocka normalna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Zastanawiam czy nie kupic spiworka do wozka bo kurcze nie wiadomo kiedy ta zima odpusci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
U mnie noc taka, że mogłabym zapomnieć że jestem w ciąży.
![]() Bobuś może stwierdził, że niedziela, trzeba dzień święty święcić, to on nikomu pracy nie będzie dokładał. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie echme, jaki wzięłaś rozm misiowego kombinezonu? Ja 62, mały się urodził 58 i kombinezon jest giiiiiigantyyyyyycznyyyyy . Mąż biegl kupić 56, dostał brązowy. Już nigdzie nie ma wyboru bo koniec sezonu. 56 też jest za duży.. ![]() Nairobi, zerknij na prognozy. Idzie spore ocieplenie. Ale takie spore, spore. Wczoraj na Polsacie w pogodzie widziałam. Co prawda w necie dalej średnie pogody, ale mam nadzieję, że ich nie zaktualizowali po prostu ![]() ![]() ![]() Edit. Widzę, że już trochę zmienili, np następna niedziela 9stopni, polsat wspominał o 14. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2021-02-14 o 06:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam misiowy 56 z hm ale podobno wypada jak 62. Jak ocieplenie idzie to widzę że się nie przyda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.