![]() |
#4531 |
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
on za pol roku wroci na stale do polski..tak mowi..
a teraz odliczam w podpisie bo ma dostac jakos tak urlop...ale boje sie ze nie wypali spotkanie i bedzie dupa a ja serce zlamane ![]() zaangazowalam sie ![]() on wczoraj mi pisal na skype ze cos chyba zaczyna do mnie czuc |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Muszę przyznac,że jestem pod wrażeniem Waszych historii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle w dzisiejszych czasach,to nie ma kiedy i gdzie kogoś poznać..zostaje internet;p
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2009-10-10 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja sie boje ze do niego wroci byla dziewczyna Martyna byli ze soba 2.5 roku a w sierpniu sie rozstali... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Kasia wszystkiego co NAJ NAJ lepsze z okazji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SZCZĘŚCIA PIENIĄŹKÓW i uśmiechu...kazdego dnia...... ![]() ![]() wielkie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Konto usunięte
|
dziekuje motylica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4536 | |
Wtajemniczenie
|
kachaaa najlepszego również życzę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
karola Ty tu dziś jeszcze wejdź i napisz co i jak bo my z niecierpliwością czekamy... zobaczysz będzie fajnieeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Konto usunięte
|
jenny dzieki
![]() brakuje mi Tż jakiegos do szczescia ![]() a E. sie nie odzywa od wczoraj wogole ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Spoko odezwie sie...zoabczysz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Konto usunięte
|
moze ma mnie dosyc ja sie narzcam...albo ma kogos innego jakas cycata blondyne poznal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
oj jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze, że możecie z Waszymi lubymi codziennie miec kontakt
![]() u mnie nadal cisza w eterze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Konto usunięte
|
ja tez nie ma codziennie a dzis to nic nawet smsa
![]() ![]() najgorsze urodzuny w moim zyciu!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Wtajemniczenie
|
będzie dobrze kachaaa odezwie się zobaczysz...
a mi musicie coś poradzić... no więc jak wiecie spotykam się z moim kolegą... nadal pozostajemy w relacjach kolega-koleżanka... wiem, że mu na mnie zależy bo mi to powiedział ale ja wtedy przestraszona zmieniłam temat no i on teraz chyba czeka na mój ruch... co mogę zrobić, powiedzieć itd by dać mu do zrozumienia, że mi też na nim zależy... spotykamy się więc jest buzi buzi ale ja np chętnie bym się przytuliła, złapała za rączkę itd ale jesteśmy oficjalnie kumplami i nie wiem jak zrobić krok na przód... musicie mi poradzić coś bo ja niedoświadczona w sprawach damsko-męskich;/
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie mija 4 z najcięższych moich dni . Jutro widzę się z M. Nareszcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4545 |
Konto usunięte
|
nie odezwal sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Raczkowanie
|
![]() Może się coś stało, że nie może się odezwać?
#4548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak rozmowa rozmowa... a jak zrobić by on zaczął rozmowe ne ten temat...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak nie jesteś przekonana pomyśl ile możesz zyskać, a ile stracić? Może to cię zachęci...
![]() |
#4550 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dzis szal...pisalam z P. do 14.30 do 17 i teraz od 20:45 do...... Jest boski ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Konto usunięte
|
odezwal sie...pisalismy troche tylko...on mial dzis imieniny ale ja nie iedzialam o tym
![]() czuje soe okrompnie trace nadzieje chyba juz wiecei ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak myslicie - dac sobie spokoj już teraz czy czekac jeszcze na jakis znak ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Konto usunięte
|
Nie mam pojęcia. A odzywałas się do niego? Ja nie wytrzymała bym.
Może za często do niego pisze i temu może ma mnie dosyć nie wiem ja sobie już wkrecam filmy jak to on mówi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
sytuacja wyglada tak:
randka we wtorek zadzwonil i gadalismy o malo waznych rzeczach czwartek nic piatek nic sobota nie wytrzymalam i wyslalam smsa, zadzwonil i powiedzial ze jest zabiegany itd i kiedys pogadamy - mam sobie skype'a zainstalowac itd i dalej nic ![]() ![]() zawsze jakos tak bylo, ze jak umawialam sie z facetami w ciagu tygodnia byla druga randka, a tutaj nie wiem, czy on jest zainteresowany czy nie? bo jakies sprzeczne sygnaly mi wysyła ![]() ![]() ![]() umrę z tej niepewności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Kacha wszystkiego Njalpesiejszego czyli faceta, sukcesów, radości, miłosci i zdrowia !!!
jenny obwiam sie, że jesli raz przerwałaś mu tak ważne wyznania to chłopak za szybko nie zaryzykuje kolejnej rozmowy.. ale skoro wszytsko idzie w dobrym kierunku to moze tak jak ktoś tu radził sama zacznij jakaś pogawędkę o związkach i pomału dojdziecie do tematu WAS - 3mam kciuki ![]() pisałaś ze wasze 1sze spotkanko było 12 lipca - moje 1sze dokładnie 5 miesiecy wcześniej czyli 12 lutego i... od 2 spotkanka trwa moja bajka ![]() dziewczyny - może będę okrutna- ale wydaje mi się, że jeśli facet nie odzywa się zbyt często po spotkaniu i nie wykazuje wyraźnej chęci na dalszy kontakt to takie ciągłe pisanie i narzucanie się nic nie da, a wrecz pogorszy sytuacje. przezyłam to już na własnej skórze- i tę opcje ze to ktos mi się spodobał i tą że ja się spodobałam a nie miałam ochoty kontynuować znajomosci - co się wtedy robi ? urywa stopniowo kontakt. wydaje mi się, że jak facetowi zależy to postawi swiat na głowie zeby jak najszybciej doprowadzic do kolejnego spotkania... ale głowa do góry... |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
margolka - niestety mysle tak samo i mam zlamane serce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Laski, zawsze to mowie.... nie ten, to nastepny. Serce sie naprawi, to pewne. Zawsze kiedys sie "zrosnie" spowrotem. Najlepszym wyjsciem, jest znalezc nowy obiekt westchnien i heja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Noo taka prawda. Choć nie jest to takie proste czasem...ja to mam takie szczęście że w takiej sytuacji jeszcze się nie znalazłam.
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj niestety po powrocie żle się czułam wię dlatego dopiero dziś piszę... Jak było? Hm... No faktycznie najwięcej stresu było przed... Jak już się z nim spotkałam jakoś poszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A rozmawialiśmy o różnych rzeczach... Pytał niby co studiuję, ale nie miałam co mu opowiadać o tym, bo on się przyznał że ma tylko zawodowe wykształceni... I pytał czy mi przeszkadza to... A co ja mu miałam powiedzieć?! Że nie wiem, że ważne żebym miała o czym rozmawiać z chłopakiem bo jak inaczej... Jakoś to było, lepiej znacznie niż z tym poprzednim chłopakiem ![]() Sama się sobie dziwię, że z nim tak otwarcie z nim rozmawiałam ![]() JA mu się bardzo spodobałam, powiedział mi to otwarcie ![]() ![]() Napisał potem, że chciałby sie ze mną spotykać... A ja nie wiem co o tym myśleć... Czy dać mu szansę? Teoretycznie mogłabym...ale czy to ma sens? Bo jeśli jeszcze bardziej mu sie spodobam...a on mi nie to co powiem?! Nie chciałabym robić mu krzywdy... Nie wiem też jak byłoby ze spotkaniami... Dzieli nas ok.50 km... Duzo to nie jest, ale oboje nie mamy aut więc tylko autobusy nas ratują... Niby ok, ale... Jemu pasują tylko weekendy...Ja mam prawie w kazdy weekend szkołę więc ciężko ![]() I co tu robić? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.