![]() |
#4531 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
[QUOTE=Adazina
Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-11-21 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
Adusia, może tak być jak tu
![]() W przeddzień zamknięcia, pamiętasz? ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- A tu co za cuda? Kawa na poprzedniej stronce została ![]() Ja właśnie piję kawkę z tahini Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-11-21 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
oczywiście pamiętam. Jednak fotki przenieść muszę. Na Garze fotograficzna historia Mani i Lisiczki, oraz troszkę że zwiedzania Polski. Zapłakałabym się gdyby to przepadło. Muszę zdjęcia przenieść do pamięci zewnętrznej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Adusia wobec tego musisz się spieszyć.
Zostało jeszcze kilka dni, może nie forsuj się i nie rób tego w jeden dzień. Ogrom tych zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Bo tam tego typu cudeńka z lat minionych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyfereczko,
tak... pracy ogrom... rozłożyłam ją na kilka dni... ale muszę ją zrobić... ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Tu fotki są marnej jakości, bo wczoraj zrobiłam fotki ekranu komputera i ze łzami w oczach córce wysyłałam. Szkoda mi tego Gara.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Proponuję na przyszłość wybrać najcenniejsze i zrobić albumy.
Syn mój ma na przykład fajną drukarkę, która drukuje zdjęcia, cudnie wychodzą. Elektroniczna przechowalnia nie zastąpi albumu. -------------- Adusia a jak u Ciebie? Zima? ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cudna zdjęcia ![]() Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-11-21 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Albo to:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Chłopaczek prowadzący Lisiczkę (ten w białej podkoszulce) dzisiaj jest w klasie maturalnej. A ten blondyneczek na przedzie wycieczki, to już ósma klasa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia to bilet na podróż w czasie.
Fajne takie wspomnienia. ----------------- Pa, mam robotę. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4542 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
albumy niby mam założone. Dwaniej trochę zdjęć przenosiłam. Dawniej... Trochę... ===== Tak, mamy zimę. ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- A więc już nie przeszkadzam... Pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zakorzenienie
|
Ada kilka dni przenosiłam zdjęcia i nie wiem, czy wszystko przeniosłam. Człowiek się przyzwyczaił do gara a tu masz. Koniec zabawki. Ja byłam na garze od roku 2007 to się tez mi nazbierało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
4 pory roku i ja piąta
|
Ach! Jak się wspomnieniowo zrobiło
![]() U mnie białawe gdzieś tam sobie nadal leży. Jak wyszłam z pracy, to sporo tam śniegu było, to dzieciaki rzucały się nim a piszczały! Ściskam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Ada ja nie wiem jaki miałaś nick na garnku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
4 pory roku i ja piąta
|
Dzień dobry
![]() U mnie spadło więcej śniegu i zrobiło się zimowo... a nawet jak patrzę w okularach to dalej coś sypie ![]() Zostawiam ![]() ![]() No i znów opryszczka... wiedziałam. Czułam po organizmie, że walczy, bo ja jakaś przymulona byłam i proszę! Dziś piąteczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Dzień piękny. Maleńki śnieżek, a słonko ogromniaste. Wyspana i zadowolona. Kawusia miło pachnie. Lenifko, idę na Gar i wyślę Ci wiadomość priv. ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cyferuś, zestaw świetny. Wszystko co lubię i mogę. Dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferciu,
my pierogi mamy już zamówione. Ja, niestety nie robię. Mówisz, że sypie u Was. U nas świeci i mocno daje po oczach. Na G. jestem od 2011 r. więc się nazbierało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Adusia sporo 11 lat, mogło się nazbierać.
--------- Prawdziwie zimowa aura ![]() Za godzinę będzie można bałwana lepić ![]() Emmi wspomniała, że dzieciaki piszczą na jego widok ![]() Jak spada ten pierwszy ja też się cieszę ![]() ----------------- Adusia zapraszam na 2 sezon Cesarzowej Sisi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Adusia zazdroszczę Ci takiego zajęcia
![]() Miła praca. -------------- Pa |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Ada_ Noż znam profil, ale nie kojarzyłam z tobą. Ot problem nickowy. Mi się to zdarza. Ostatnio to rożne osoby wziełam za jedną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
ech... ta opryszczka... wirus siedzi sobie w zwojach nerwowych i tylko czeka na okazję, aby wyskoczyć... dziadostwo straszne... ===== Cyfereńko, u Was bałwany. U mnie tak nie ma. Śnieg nad ranem lekko prószył. Tak tylko odrobineczkę. Teraz +1* Odczuwalna -3* Częściowe zachmurzenie Opady 5% Wilgotność 74% Wiart 13 km/godz Jakość powietrza zła (widać na pobliskiej wsi ludzie jeszcze piece kopciuchy mają) Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-11-22 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
4 pory roku i ja piąta
|
Co do opryszczki to nie jest tak źle. Obecnie to traktuję ją jako konkretny sygnał od organizmu, że atakuje nas wirus, walczy ale potrzebuje wsparcia. I to wsparcie od razu otrzymuje nie tylko pod postacią leku na samą opryszczkę, ale ogólnie na wzmocnienie całego organizmu. Tak samo jak wyłazi zimno, to wcale nie jest byle jaki sygnał i warto go docenić w kontakcie werbalnym z własnym organizmem.
Czajnik z wodą... Czas na herbatkę ![]() ------------------- Z tymi ,,kopciuchami" to byłabym ostrożna w ocenie, bo jak co do czego przyjdzie, to na tych starych kuchniach będzie można posiłek ugotować. A przy starych piecach ogrzać się. W każdym razie jest herbatka ![]() ![]() I wiecie co? Jest piątunio po pracy ![]() ![]() ![]() Może by tak... w związku z tym... coś na słodko? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-11-22 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Witajcie. Aura nadal zimowa, prószy drobny śnieg. Roleta w górze, ja na stanowisku, może ktoś się zjawi ![]() Teraz same zjawy, szukam innych zajęć, żeby nie tracić czasu. Odkurzyłam całe piętro, nastawiłam rosołek, zamarynowałam mięso. Teraz można wypić kawkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- ![]() Hej Adi! |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie!!
Zima. Mroźno bardzo. A na jutro zapowiadają opady deszczu. Mówią, że na drogach i chodnikach pojawi się straszna szklanka. Kto może niech w domu zostanie. Kawusia, o tak! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cyferciu, fajne to światełko. Och, Ty jesteś bardzo pracowitą osobą. My z MM-kiem dopiero przy porannej kawce. A ja nastawiłam gary na trzy zupy i nic więcej nie zrobiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.