|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
włosy kręcone |
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 | 23,61% |
włosy proste |
55 | 19,10% |
grzywka prosta |
24 | 8,33% |
grzywka na skos |
141 | 48,96% |
Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry Fryzjer - Kraków
Cytat:
Ja również z całego serca mogę polecić Viru. Co prawda nie farbuję włosów, chodzę tylko na strzyżenie, ale miałam okazję nie raz zobaczyć efekty jej pracy nad kolorem i zawsze efekt był świetny. Viru bardzo dobrze potrafi też doradzić i nie robi na ślepo tego co klient sobie wymyślił za wszelką cenę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
A jakie ceny u Viru?
Tzn. chodzi mi o długie włosy i zrobienie całkiem nowej fryzury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4533 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie, a czy jest jakiś tajny trick, aby umówić się do tego salonu? Dzwonię do nich, wypisuję i nic, żadnego odzewu, aż niemożliwe.
Ile trzeba czekać na wizytę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Byłam tam raz na strzyżeniu u Tomka Maruta - wrażenia pozytywne. Dla mnie ogromnym minusem był czas oczekiwania u tego fryzjera - 3 miesiące, ale zapisy przyjmują na 2 msc przed - błędne koło. Z tego, co mówiły mi stałe klientki tego salonu - inaczej ma się sprawa, kiedy fryzjer już dobrze zna klientkę. Ja byłam z zewnątrz i takich znajomości nei miałam. Nie wiem, jak jest u innych stylistów, ale paranoja z zapisami i te długie terminy skutecznie mnie zniechęciły. Znalazłam swojego fryzjera (no właściwie to TŻ mi polecił), terminy mam w ciągu tygodnia.
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2015-01-16 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4536 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Chciałabym mieć swojego pewnego fryzjera/fryzjerkę, a tu zawsze coś nie tak. Kiedyś przez przypadek trafiłam do osiedlowej pani, która obcięła mnie genialnie. Włosy się świetnie układały przez długi czas. Dane mi było być u niej kilka razy, a potem nagle salon zamknięto, bez żadnej informacji i pani mi przepadła. Nikt jej do tej pory nie dorównał. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4537 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
Dziwne, kiedy ja pierwszy raz się zapisywałam to bez problemu dostalam termin, a nie miałam żadnych znajomości. Jestem stałą klientką Viru, ale niestety nie otrzymuję z tego względu żadnych przywilejów. Poza tym zapisune nas recepcjonistka, zwykle telefonicznie więc znajomość z fryzjerem nic nam nie daje. Ostatnio faktycznie na termin do Viru trzeba długo czekać, chyba przez wzrost jej popularności. Ja ostatnio czekałam 2 miesiące. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Benderka Jaki masz typ włosów? Ja mam bardzo problematyczne (ni to proste, ni falujące; gęste i puszące się) i wreszcie ktoś sobie z nimi radzi.
Chodzę do Grzegorza Kołodzieja (przyjmuje na Kazimierzu). Jestem zadowolona, bo dobrał mi kolor pasujący do karnacji - naturalne są szare i mocno rozjaśnione na końcach od słońca. Teraz odcień jest ciepły, lekko kasztanowy; nie jest też płaski. Strzyżenie - dokładne. Być może nie była to wielka i awangardowa rewolucja - nie chciałam takiej, ale fryzura jest kobieca i twarzowa. Włosy jak na moje warunki dobrze się układają (czasami chciałam obcięcie na większe kręcenie się włosów - to były falujące, teraz mam lekko doprostowujące - też się fajnie sprawdza). TŻ odkąd chodzi do niego, ma bardzo dobrze obcięte włosy (a tego nie mogłam powiedzieć o innych fryzjerach, nawet tych sławniejszych w Krakowie). Antalaja Nie wiem, jak u Viru jest z kolejkami - nigdy nie byłam. Wypowiadałam się wyłącznie na temat innego fryzjera. Z przywilejami to wnioskuję po tym, co widziałam na głowach koleżanek - nie mają ogromnych odrostów, a chodzą do tej samej osoby, do której zapisy są normalnie na 3 msc naprzód.
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() Mi głównie chodzi o dobranie jakiejś nowej fryzury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4540 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a możecie polecić jakiegoś dobrego fryzjera, który robi ładne fryzury ślubne i dojeżdża do domu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4541 |
Przyczajenie
|
Witam,
Czy szanowne Panie mogą polecić jakiegoś męskiego fryzjera w Krakowie godnego polecenia ? Chciałbym coś zmienić. Jakaś fryzura na czasie ale nie mam rozeznania kto może z weną sam coś doradzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
p. Aneta z Hair Club na Żabińcu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4543 |
Przyczajenie
|
Salon Colette !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Słyszał ktoś o fryzjerze Ren-art? Przyjmuje albo na Bosackiej albo na Al. Słowackiego, trudno wyczuć bo na necie są dwa adresy. Widziałam stronę na FB, wygląda interesująco, no ale wiadomo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy ktoś kojarzy jak się nazywa i gdzie się podziała utalentowana fryzjerka z Kiss Paris w Cubusie? taka drobna brunetka, przyjemna, trochę gadatliwa, tak koło 40ki, imię chyba na A? zawsze strzygła mnie genialnie, zresztą wyglądała na szefową... od kilku miesięcy trafiam tylko na chłopaka (który nota bene ma b.dobry warsztat i jest sympatyczny).
teraz mam do podcięcia tylko końcówki. kusi mnie jakiś grupon (nie mam zamiaru wydawać więcej niż 50zł za podcięcie włosów o max.2 cm), jakieś propozycje? lub sugestie gdzie zaginęła fryzjerka z Kiss Paris? ![]()
![]() |
#4546 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny polećcie mi jakiegoś fryziera który zrobi mi fryzur ślubną, lekkie fale lub jakiegoś kłosa który wytrzyma chociaż pół zabawy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że potrzebujesz klasycznego/eleganckiego upięcia, to mam już inny namiar ![]()
![]() |
![]() |
#4548 |
biegam dla Zabawy
|
Umówiłam się w końcu do Klaudii z Avant Apres, chciałam do Viru, ale faktycznie krótkie terminy nie są osiągalne.
Zadowolona jestem, Klaudia sama zaproponowała jakie cięcie by u mnie widziała. Dopytywała jak układają mi się włosy, jak lubię je mieć. Mam podobną długość jak miałam, ale całkiem inny kształt. I trafiony - faktycznie nie mam problemu z ułożeniem. Po ścięciu też bardzo twarzowo mi wymodelowała. Miałam się zapisać następnym razem do Viru, ale chyba odpuszczę sobie te kilku miesięczne czekanie i pójdę znowu do Klaudii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4549 |
Zadomowienie
|
Proszę podaj namiar obawiam się ze może być problem z terminem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarówno w tym salonie jak i KHC te terminy na okolicznościowe czesanie są ok - choć najlepiej zadzwonić tam i zapytać.
![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Alkaxy, a do Viru jaki najbliższy termin?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za info, to nie aż tak źle, jak myślałam
![]() Spróbuję przedzwonić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4554 |
Przyczajenie
|
Dot.: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW KRAKÓW!! -wybór salonu!!
Ja przedłuzam włosy od lat. Ostatnio odwiedziłam Sklep Kiss Paris the hair shop w krakowie ul. starowislna 10 i okazuje sie ze panie tez przedłużają włosy różnymi metodami i okazuje sie ze super im to wychodzi :) Jestem bardzo zadowolona. Włosy mają super jakości, mozna dobrać sobie włosy na miejscu. W sklepie mają ich większą część. Ja przedłuzyłam sobie metodą laser extend i jestem zadowolona :) w dodatku dobrałam włosy dziewicze :) polecam tez makijaz permanentny metoda piórkową u nich:oklaski:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4555 |
biegam dla Zabawy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4556 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jest ktoś godny polecenia na kurdwanowie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jednakże ceny się trochę różnią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miałyście kiedyś robione hair undercut? Byłam kilka dni temu w Creative Cut i mi takie podcięcie zaproponowano, ponoć włosy się mają lepiej układać i ogólnie sprzyja takie podcięcie gęstym włosom. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4559 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
![]() Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2015-02-01 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4560 |
Przyczajenie
|
Planuje już od kilku miesięcy przedłużyć włosy ,słyszałam że w Krakowie na ul.Starowiślnej jest sklep który zajmuje się sprzedaża włosów i że włosy są super gatunku.Nie wiecie czy tam też przedłużają włosy ?? i jaki gatunek polecacie ??? słyszałam że najlepsze są słowiańskie a europejskie ?? czym się różnią?? buziakii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.