![]() |
#4531 |
Zadomowienie
|
Dot.: Praca jako au-pair
u mnie leje, i pogoda do du** jest ;/
Dziewczyny za pare godzin wylatuje do Londynu i tylko moge miec torbe podreczną, kurcze niby na pare dni, ale tam nie wiadomo ile tych ciuchow zabrac i spakowalam sie niby juz, tylko nie wiem czy ta torba nie bedzie za duza ![]() ![]() lece ryanarerem ;P Czy jak to sie tam zwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Konto usunięte
|
ja tez lece ryanairem nie lecialam jesczez ale mam cos w podobie moze mniejsza troszke ale kuzynka mowila ze mosze byc
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zadomowienie
|
Kurcze mam nadzieje ze mnie wpuszcza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa to już tylko tydzień właściwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na jakakolwiek wiad od TZ. na razie cisza. ![]() zdecydowałysmy sie jednakna studio, wolimy zaplacic i byc same we wlasnym mieszkaniu niz u kogos obcego, kogo nie znamy, a poza tym bedzie nas 3, a dla 3 osob ciezko cos znalezc... Cytat:
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
moj dzieciuch ma 14 miesiecy i jest kochany. narazie sie do mnie przyzwyczaja, pierwszy babysitting w ten weekend. trzymajcie kciuki i pozdrawiam wszystkie. narazie jestem na kompie host family wiec nie moge was dokladnie czytac ale wkrotce nadrobie.
Kachaa powodzonka w WB ![]()
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 89nina ja będę w miejscowości Tara, to około 30 km od Dublina, więc kawałek od siebie mamy ale i tak mogłybyśmy się spotkać np w połowie drogi i coś pozwiedzać. Jesteśmy w kontakcie ![]() Ja jutro już wylatuję. Jestem zakopana po uszy w ciuchach i innych badziewiach, nie wiem jak to ogarnąć bo nie umiem się pakować za cholerę ![]() Więc żegnam się na razie, spróbuję odezwać się po przylocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Wtajemniczenie
|
Madzioonia, teraz juz po ptakach, ale mi tez sie wydaje, ze to za duza torba na bagaz podreczny.
![]() Ja dzis ide szukac gry dla siostrzenicy, male maja taka fajna i sie uparlam, ze ja kupie dla Carli. ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Aaa, no i hosci wyjechali na 3 dni do Francji, mnie nie wzieli. ![]() Jak widac jestem im tylko potrzebna do dzieci, nic poza tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym jesli malzenstwo chce wyjechac gdzies bez dzieci to chyba logiczne,ze nie wezma niani ze soba,tylko chca pobyc sami mnie jak hosci zabieraja do kina, na imprezy z przyjaciolmi to wlasnie wtedy jak sa dzieci a nie ajk sa sami i wydaje mi sie to w porzadku ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- jeszcze dopsize,zeby nie bylo niejasnosci: wtedy nie opiekuje sie dziecmi rzecz jasna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Organizatorka
|
hej dziewczyny
![]() czuje sie generalnie fatalnie. chce mi sie ryczec zbyt zczesto i teskni za rodzicami. rodzina jets wspaniala, hostka tez... chodzi o mnie ![]() ![]() eh kochane pozdrawiam was goraco ![]()
#4543 |
Wtajemniczenie
|
Widzisz, Milka, a ja uwazam, ze ai pair powinna byc czescia rodziny i albo sie tego ktos trzyma, albo nie.
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Co do wychodzenia sam na sam to chyba logiczne, ze nie beda mnie wszedzie ze soba taszczyli, skoro nawet moi rodzice chca gdzies czasem sami wyjsc, ale troche smutno mi po 3 miesiacach uslyszec, ze wyszlo im " za drogo " na bilet dla mnie, skoro sa jedna z najbogatszych rodzin w Niemczech, nie sadzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Konto usunięte
|
mycha na :szok:!
malpka dzieki ![]() dziewczyny malo czasu mam na wizaz chce pobyc z rodzinka przed wyjazdemi le sie da robie zakupy przed wyjazdem wiadomo a to ciuch a to cos, jest u mnie brata dzieczyna i pomaga mi sie troche oderwac takze wybaczcie ale nie nadrobie was bo nie mam czasu na wizaz i kompa wogole ![]() ![]() mam nadzieje ze w UK bede miec na was czas wieczorkami ![]() jutro nad jeziorko jade potem moze tez, szybko leci pozdrawuiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już masz miesiąc prawie za sobą, dalej już będzie z górki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Wtajemniczenie
|
Kacha, korzystaj, ale odezwij sie przed i po wyjezdzie.
![]() Aerith, szybko zleci, a do tej samotnosci sie przyzwyczaisz, pomysl, ze ja tu w ogole nie znalazlam kolezanek i wszystkie wieczory spedzilam sama. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z drugiej strony- mowisz, ze stac ich na to, wiec troszke nieladnie sie zachowali... Cytat:
![]() Nos do góry Aerith, poszukaj sobie tam jakis znajomych, czas Ci szybciej zleci! Kacha...wybaczamy! ![]() a mi dzis hostka powiedziała, ze przez nast 2 tygodnie bede pracowac od 6.30 do 21 bez przerwy !! ( do tej pory mialam 3-4h przerwy w ciagu dnia, teraz nie bede miec i nie wyobrazam sobie tego!!!) ![]() ponadto okazalo sie, ze moj bilet na TGV nagle potaniał o 50% i lece go na stacje kupowac, poki kosztuje grosze- to dobra wiadomosc
![]() |
#4548 |
Wtajemniczenie
|
Roux, wiem, ze nie musieli mnie brac. Jednak teraz widze, ze oni zabierali mnie tam, gdzie im bylo wygodniej, a nie w celu poglebienia naszej wiezi - o nie! Mam to gdzies, jedyne co mnie cieszy, ze nie pojechalam, to ze male nie beda mnie budzic codziennie bladym switem, bo mamusi i tatusiowi sie nie chce byc z nimi nigdy w pokoju. A ze stac ich na to, tego jestem pewna.
W ogole, jak przychdzilo mnie gdzies zabrac bardziej do rodziny, to juz srednio. 2 tygodnie non stop?! Mi chyba tez jakos tyle pracy wyszlo, takiej od 6 rano dopoki male nie poszly spac, ale non stop sobie tego nie wyobrazam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Organizatorka
|
eh dziekuje dziewczyny
![]() chyba pojde do psichatry oO
#4550 |
Zakorzenienie
|
Aerith, a dlaczego nie miałaś dostępu do internetu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Wtajemniczenie
|
Aerith, odkad ja wyjechalam to mam straszne hustawki nastrojow i tez czasami mysle, ze przydalaby mi sie jakas pomoc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki. Ja juz od tygodnia w PL jestem. Kachaa widze ze juz pare dni ci do wyjazdu zostalo a cu.Kini do powrotu. Ale ten czas leci. roux wspolczuje problemow z tztem. Pozdrawiam.
#4553 |
Zakorzenienie
|
I co kasia, kończysz już na ten rok z operowaniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Organizatorka
|
Cytat:
na korsyce w jej domu nie ma. dopiero jak wrocimy do beziers (1 sierpien) bede miala staly dostep do neta. koncem czerwca nie bylam na necie bo mialam egzaminy;<
![]() |
#4555 |
Wtajemniczenie
|
Aerith, mi sie wydaje, ze ja tu sie zrobilam sto razy bardziej nerwowa, a wczesnie tez mi niczego nie brakowalo w tej dziedzinie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Konto usunięte
|
mam latania troche tu troche tam, plaza byla dzis ale zimno i nie wyszlo a sie opalic chcialam no ale coz... jutro impreza ale T. nie bedzie bo nie ma czym no i niestety bede sama z bratpowa nie chce mi sie wogole isc ale ostatnia impreza to musze no sie wyszalec
![]() z T. pisze ale on do mnie nic nie ma musze go traktowac jako TYLKO kolege:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Organizatorka
|
Cytat:
mi po roztsaniu z chlopakiem w ogole wydaje mi sie, ze nie ma przyjaciol ani nikogo mimo, ze jest wiele wspanialych osob. w oghole mam dni, ze nic tylko mi sie plakac chce, mam momenty ze jest wszystko spoko, a czsem kompletne dno:< nie moge sie doczekac stalego lacza, bo teraz mi babka zalatwila tylko takie z limitem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Konto usunięte
|
aerith ja tak samo tez juz tż nie mam i czuje sie samotna nawet tu w domu juz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() eh ja dochodze do wielu konstruktywnych wnioskow. boje sie teog co nieznane, bo z tztem planowalismy wspolnie przyszlosc. bylismy 5 lat... teraz mam przed soba nieznana przyszlosc, ktorej sie bpoje i czasme panikuje. mimo, ze tez wiem ze go nie kocham, ale widze jak abrdzo sie od niego uzaleznilam ... boje sie, ze z wieloma rzeczami nie dam sobie rady. wiec jak tylko mam przed soba maciupka nieznana mi rzecz od razu wszystko wiaze z tztem;/ bo zawsze do niego pisalam esy albo cos gdy bylo nie tak;< zostalo mi 15 imn limitu wiec tylko ta syzbciutko cos do was skrobie. i do piatku musze czekac na stale... caluje was kochane ![]() ![]()
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem w szoku bo czytam wasze posty ze jestescie w dolku i tesknicie a wyjechalyscie tylko na wakacje. Kiedys jak bylam na 3 miesiace au-pair to tez tesknilam ale nie tak zeby od razu w dolek wpadac. Teraz tez czasami mam napady (w zime albo zla pogode) ale nie za czesto. Postanowilam ze zostane jeszcze na rok a Anglii i bede odkladac kase na studia i aparat bym chciala sobie zalozyc. Rok sie wyszalalam to teraz nadeszla pora na oszczedzanie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.