Kobiety mężczyzn mundurowych:) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-16, 11:08   #4531
klaudiaaa86
Zadomowienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:)

Czesc wszystkim,nie zgadnicie kto wlasie byl u mnie w pracy!

ADAM MALYSZ a ja stalam jak wryta ,ten na mnie patrzy a ja jak słup. haha ale przezycie ehmm mam pospane

http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
03.12.2009r. - Together forever
klaudiaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 11:13   #4532
kliwia
Zakorzenienie

a mój tato wyleciał na misję do Libanu ech.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 14:14   #4533
chilanes
Zakorzenienie

Klaudia - a gdzież to pracujesz? kredyty, czy sklep z bananami? a moze apteka z Valerin Mite? ale przeżycie musiało być niezłe
Stary 2008-06-16, 18:52   #4534
klaudiaaa86
Zadomowienie

Ja w Starostwie Powiatowym.Adas byl u p.Starosty na soczku. On byl bardziej wystraszony niz ja taki wstydliwy Adaś:P

A dzis mecz mecz mecz !! !! !! !! !!

Moj wynik 2:1 .... ale niepowiem dla kogo

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
Stary 2008-06-16, 19:22   #4535
edyta1421
BAN stały

ja też liczę na 1:2, mam nadzieję że dla nas...
edyta1421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 22:34   #4536
aania_20
Zakorzenienie

No i lipa.......mecz beznadziejny. Ale Borucowi to i tak chyba się pomnik nalezy

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 23:26   #4537
misty82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
No i lipa.......mecz beznadziejny. Ale Borucowi to i tak chyba się pomnik nalezy
niestety....Lipa i to strazna ale Boruc znowu jest moim bohateram!!facet naprawde wiec co robi i robi to dobrze
Polakom gratulujemy BORUCA !!!!

klaudia...ale CI superowoooo normalnie zazdroszczę spotkania face to face z Małyszemlubie skoki narciaarskie,jestem wielka fanka i bardzooo lubię adama, skromny,sympatyczny człowiek ..zreszta jak według mnie wiekszośc skoczków

19.IX.2009 Nasz dzień
misty82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 08:48   #4538
klaudiaaa86
Zadomowienie

"hello Krejzole"

No niestety nie wygralismy i bardzo dobrze,polska reprezentacja nie wykazala sie- kolejny raz. Powinien Leo od poczatku dac SMolarka bo by chociaz sie cos dzialo,a Krzynowkowi juz podziekujemy! Nic nie potrafia,niestety, jak juz dostali pilke to albo nie mieli komu podac albo od razu zostala im zabrana Boruc jak zwykle pokazal klase i temu panu bym radzila sie przeniesc do innej druzyny a nie osmieszac sie w naszej Pl.

A co tam u innych panienek? Czemu taka cisza? Gdzie sa Chilanes,Martys, Ajrisz - (jej to nie bylo wieki) i reszta ktore siedzialy kiedys non stop?? Oj cos ten wizaz marnieje...

Edyta gdzie sie wyprowadzasz? Mi zostalo jeszcze kapke,moze od sierpnia juz bede 2bloki dalej

pozdrawiam i milego dniaa

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
Stary 2008-06-17, 12:08   #4539
edyta1421
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaudiaaa86 Pokaż wiadomość
(...)
Edyta gdzie sie wyprowadzasz? Mi zostalo jeszcze kapke,moze od sierpnia juz bede 2bloki dalej

pozdrawiam i milego dniaa
no witam wszystkich... Przeprowadzam się do Londynu... mąż postanowił przenieść swoją firmę a ja chcę być blisko niego więc zdecydowałam się na wyjazd za nim... w wojsku już złożyłam wypowiedzenie... ale może nie będzie konieczne... bo jak wieść gminna niesie, prawdopodobnie zostanę zatrudniona w ambasadzie w Londynie... dobrze by było... juz trochę tej pracy mam i niewiele mi zostało do emerytury...

ps. żołnierze to mają fajowo... 15 lat i emerytura... tak to mozna pracować... mój brat w tym roku doczekał się potomka, a w nastepnym już wybiera się na emeryturę... i może się w pełni nacieszyć dzieckiem... on będzie siedział w domu, za to małżonka pójdzie do pracy...
Stary 2008-06-17, 12:19   #4540
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta1421 Pokaż wiadomość
no witam wszystkich... Przeprowadzam się do Londynu... mąż postanowił przenieść swoją firmę a ja chcę być blisko niego więc zdecydowałam się na wyjazd za nim... w wojsku już złożyłam wypowiedzenie... ale może nie będzie konieczne... bo jak wieść gminna niesie, prawdopodobnie zostanę zatrudniona w ambasadzie w Londynie... dobrze by było... juz trochę tej pracy mam i niewiele mi zostało do emerytury...

ps. żołnierze to mają fajowo... 15 lat i emerytura... tak to mozna pracować... mój brat w tym roku doczekał się potomka, a w nastepnym już wybiera się na emeryturę... i może się w pełni nacieszyć dzieckiem... on będzie siedział w domu, za to małżonka pójdzie do pracy...
No tak, w szczególności jeśli ta emerytura będzie tak "wysoka", jak np mojego ojca : 478 zł na rękę Wtedy to faktycznie "można szaleć"!
Stary 2008-06-17, 12:53   #4541
ajrisz2
Rozeznanie

GG do ajrisz2

No tak, ale na emeryturze mozna doarabiac

Jej wielkosc po 15 lat jest naprawde smieszna no ale coz

Ja na watku jestem caly czas ale glownie czytam

Fajnie sie masz Edyta ze jedziesz do Londynu z mezem.
Sama sie zastanawiam, zreszta nie wiem czy moj TZ nie pojedzie, bo kontrakt ma do konca pazdziernika a potem to nie wie co, wiec kto wie

Choc mi sie tam nie spieszy juz tak jak kiedys. I tak mam dosc roboty na miejscu No i kotow tam nie lubia hehe

http://niekochane.com.pl Katowickie Niekochane

http://www.pustamtiska.pl

Nakarm zwierzę ze schroniska jednym kliknięciem!

ajrisz2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 13:29   #4542
klaudiaaa86
Zadomowienie

Edyta emerytura? hehe to ja za chwile bede na per pani Moj Tz napewno nie pojdzie po 15latach chyba ze bedzie zajechany juz psychicznie,ale fakt emeryturka moze byc niska a po co dorabiac w drugiej pracy skoro mozna dociagnac cos co sie kocha i miec wiecej pieniedzy. Gdzie tu sprawiedliwosc, moim rodzicom zostalo prawie raz tyle co juz przepracowali i normalnie im gul skacze jak mowie ze ich zieciu moze byc na emeryturce predzej niz oni no i do tego zarobki.... nie oklamujmy sie ale zolnierze poza misjami to w pracy nie wiele robia a inektorzy zasuwaja jak woły i gówno z tego maja.

Twoj napewno zadowolony bo wkoncu przestaniesz "macac" obcych facetow Tez bym chetnie wyjechala gdzies za granice ale raczej nie zanosi sie na to,bedzie trzeba tu siedziec i zarabiac smieszne pieniadze.. Edyta a dzieci macie???

Jeszcze godzina i do domu,wkoncu !!!!!!!! zaraz mnie cos trafii tutaj wrrrrrrrrrr

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
Stary 2008-06-17, 17:47   #4543
edyta1421
BAN stały

Cytat:

Twoj napewno zadowolony bo wkoncu przestaniesz "macac" obcych facetow Tez bym chetnie wyjechala gdzies za granice ale raczej nie zanosi sie na to,bedzie trzeba tu siedziec i zarabiac smieszne pieniadze.. Edyta a dzieci macie???

oj tak Tż jest wniebowzięty... szczególnie że nie muszę już jechać na żadną misję...
dzieci mamy całą kupę ... trójkę facetów- nowa szarża wojskowa nam rośnie...najstarszy ma 5 lat, najmłodsze (blixniaki) 2 miesiące...

a co do emeryturki... no to jasne że najlepiej jest siedzieć na swoim stołku i pracować dalej ile się da... niż iśc na groszową emerytkę i dorabiać gdzie indziej... też za grosze...
Stary 2008-06-17, 19:16   #4544
klaudiaaa86
Zadomowienie

Wooo 3 dzieci masz i na dodatek chlopakow? No to niezly wycisk bedzie jak podrosna maluchy! Moj Tz byl by wniebowziety jakby mial synow i napewno by ich zrobil na swoj wzor:P Brakuje Ci pewnie kobity jakiejs w domu,ale czy zrobi Wam roznica 3 czy 4? Kurde i blizniaki ale super,ja czuje ze kiedys bede miala corke:P a imie to juz wymyslam ale dla synka a Twoje jak sie nazywaja??

Zaniedlugo mecz,nie ma juz komu kibicowac za bardzo no ale obejrzec mozna

Wkoncu zalozylam Nasza Klase,mam nadzieje ze 2 raz mnie nie zablokuja !!

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
Stary 2008-06-17, 19:59   #4545
edyta1421
BAN stały

Cytat:
Wooo 3 dzieci masz i na dodatek chlopakow? No to niezly wycisk bedzie jak podrosna maluchy! Moj Tz byl by wniebowziety jakby mial synow i napewno by ich zrobil na swoj wzor:P Brakuje Ci pewnie kobity jakiejs w domu,ale czy zrobi Wam roznica 3 czy 4? Kurde i blizniaki ale super,ja czuje ze kiedys bede miala corke:P a imie to juz wymyslam ale dla synka a Twoje jak sie nazywaja??
no dziewczynki brak... ale chyba nie umiałabym się zajmować, w sensie zabawy dziewczynką... mój klimat to chłopaki, autka, klocki itp...
co do imion:
Kosma- w zdrobnieniu ja na niego wołam kosmatek (5 lat)
no i bliźniaki: Fabian i Filip.
Na szczęscie Kosmatek nie wykazuje zainteresowania wojskowością... bardziej woli iść z ojcem do jego pracy... po wyrzywać się na perkusji... albo drugi jego konik... formuła 1... i ta jego kubicomania... ostatnio nawet żyć człowiekowi nie dał tylko tak marudził przez tydzień, że mąż musiał skąbinować bilety i zabrać małego na ostatni wyścig...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 11:22   #4546
taka aga
Raczkowanie

Goraco goraco a tu w pracy trzeba siedziec
kiedys to bylo fajnie rok szkolny sie konczyl i cale 2 miesiace wakacji albo i 3 za studenckich czasow
jakby tego bylo malo z okna z pracy mam widok na jezioro

Sloneczne pozdrowienia
taka aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 12:05   #4547
klaudiaaa86
Zadomowienie

No cieplo cieplo Ja mam widok na kaudland i na ulice ;/ jakbym miala jezioro to bym wyszla na 5min wskoczyla i spowrotem do pracy U nas jeszcze sie slonce opiera i caly dzien zaduch.wiatrak o dupe rozbic,nic nie chlodzi tylko po nim glowa boli. Ja wlasnie bylam zalatwic na miescie sprawy szefowej (na rynek 2min) i przy okazji kupilam lakier do pazurow,pomadke, majciory i teraz sie chlodze zimnym napojem
Od jutra u nas swieto trzech braci tj swieto naszego miasta, 3 dni na rynku imprezy. No imprezy to za duzo powiedziane, monika brodka,leszcze i grabowski to zadna frajda ale za to duuuzo piwa i zarcia oby nie padalo.a wy jak spedzacie weekendy.kto z Tz a kto sam?? pozdr

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
Stary 2008-06-19, 12:23   #4548
taka aga
Raczkowanie

No prosze u nas od jutra przez 3 dni tez imprezy - imieniny miasta
bedzie Maryla Rodowicz Łzy i Norbi - ktos jeszcze o nim w ogole pamieta i czy on cos jeszcze spiewa
ale u was Brodka to lepiej macie
ja weekendy jeszcze troche bede spedzac sama ale nie jest tak najgorzej najwazniejsze to miec zajecie - na piwko ze znajomymi, nad jezioro, gdzies tam sie wyjedzie i jakos leci
Stary 2008-06-19, 13:52   #4549
edyta1421
BAN stały

ja z mężem spędzam czas.... trzeba się odkuć za te czasy co razem nie mogliśmy być....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 14:25   #4550
aania_20
Zakorzenienie

u mnie też same imprezy najbliżej mam na In-Grid, w Krakowie Wianki...... a na razie w Kraku Festiwal Orkiestr Wojskowych Właśnie się zbieram

Stary 2008-06-19, 14:46   #4551
taka aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
u mnie też same imprezy najbliżej mam na In-Grid, w Krakowie Wianki...... a na razie w Kraku Festiwal Orkiestr Wojskowych Właśnie się zbieram

aania mieszkasz w Krakowie? jesli tak to zazdroszcze
chcialabym do Krakowa a mam cala Polske do przejechania jakies 650 km
bylam 2 razy - raz w 7 klasie podstawowki czyli dawno i drugi raz przejazdem dodatkowo noca wiec malo pamietam i widzialam a podobno jest pieknie i klimatycznie
moze kiedys w drodze do zakopca
Stary 2008-06-19, 16:38   #4552
klaudiaaa86
Zadomowienie

Taka Aga ja tez w krakowie w podstawowce,chyba w 5klasie siostra tam mieszka juz jakis czas ale jakos sie nie zlozylo zeby tam pojechac My do krk mamy 200 jakos tak.

Ania no macie impre wojskowa,od mojego Tz jechali koledzy tam,moj juz nie musial z racji tego ze sie przenosi

norbi lzy maryla to o wiele lepiej niz brodka !! ble ble ble Kiedys mielismy fajne zespolu,rok temu byl piasek,cerekwicka,kiedys czerwone gitary,kukulska itp,z roku na rok coraz slabiejjj

milego dniaaa

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
Stary 2008-06-19, 18:03   #4553
edyta1421
BAN stały

ale dziewczyny macie fajnie z tymi plenerowymi imprezami.... u mnie na razie cisza.... ale mysle że w wakacje puszka imprezowa się otworzy.... zazdroszczę wam że chociaż takich artystów posłuchacie...
Stary 2008-06-19, 20:01   #4554
misty82
Zadomowienie

Cytat:
No cieplo cieplo Ja mam widok na kaudland i na ulice ;/ jakbym miala jezioro to bym wyszla na 5min wskoczyla i spowrotem do pracy U nas jeszcze sie slonce opiera i caly dzien zaduch.wiatrak o dupe rozbic,nic nie chlodzi tylko po nim glowa boli. Ja wlasnie bylam zalatwic na miescie sprawy szefowej (na rynek 2min) i przy okazji kupilam lakier do pazurow,pomadke, majciory i teraz sie chlodze zimnym napojem
Od jutra u nas swieto trzech braci tj swieto naszego miasta, 3 dni na rynku imprezy. No imprezy to za duzo powiedziane, monika brodka,leszcze i grabowski to zadna frajda ale za to duuuzo piwa i zarcia oby nie padalo.a wy jak spedzacie weekendy.kto z Tz a kto sam?? pozdr
hehe podobne zaupy jak TY Klaudia dzis zrobiłam2 pary majciorlakier,błyszczyk i tam jescze kilka pierdołekperfumke z oriflame sobie kupiłam SUN podoba mi sie na lato,taka letnia
U mnie 2 tyg temu były Dni miasta i grały Piersi z Kukizem,i cos tam jeszce.
Na weekend jade do TZ bo u niego własnie Ingrid gra na dnich jego miastaPo Krakowskich wiankach w tamtym roku mam dośćtłok,ścick, kilometrowe kolejki do toi-toi i nawet w krzaczkihehe najfajniejsze po takich imprezach zawsze są wesołe autobusy i tranwaje

19.IX.2009 Nasz dzień
Stary 2008-06-20, 00:45   #4555
aania_20
Zakorzenienie

Nie w samym Krakowie, ale nie mam daleko.
Właśnie niedawno wróciłam, powiem Wam że było świetnie! O ile nie byłam nigdy miłośniczką orkiestr dętych, to naprawdę było warto Dodać do tego spacer nocą przez Kraków z TŻem i ..miodzio

Stary 2008-06-20, 22:42   #4556
chilanes
Zakorzenienie

A może pokój wynajmujesz? Ciężko coś tam u Was znaleźć w sensownych cenach ;(
Stary 2008-06-21, 00:43   #4557
misty82
Zadomowienie

hehe koleżanka z innego tematu mnie poinformowała ,ze jestem zdrowa psychiczniea to poprostu wizaz poleciał w kulki i wszystkie posty od rana skasowała juz myslałam,ze zdawało mi sie,ze tu pisałam
dobranoc

19.IX.2009 Nasz dzień
Stary 2008-06-21, 08:40   #4558
aania_20
Zakorzenienie

aaa... bo ja też się przeraziłam co z tym forum się dzieje A to dlatego nie mogłam Misty do Ciebie odpisać....ale na PW poszło....durny wizaż
chillanes, niestety nie wynajmuję a szukasz czegoś w Krakowie na dłużej?

Stary 2008-06-21, 09:00   #4559
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
jeden Polski żołnierz Zginął, A Czterech Zostało Rannych W Afganistanie – Potwierdza Na Antenie Tvn24 Minister Obrony Bogdan Klich. Do Ataku Na Polski Patrol Doszło W Pobliżu Bazy Wazi-khwa .
Informacje Potwierdził Bogdan Klich, Jednak Wyraźnie Podkreślił, że Są To Dane Z Godz. 1 W Nocy.

Polski Patrol Prawdopodobnie Wjechał Na Minę. Jak Mówi Minister Klich, Na Razie Nie Zidentyfikowano Jeszcze Jakiego Rodzaju Był To ładunek.
['] [']

Stary 2008-06-22, 08:17   #4560
aania_20
Zakorzenienie

No i znów cisza..... Wszystkie korzystają z weekendu i pięknej pogody?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości