|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj maz odbierze mnie z pracy
|
|
|
|
#4534 |
|
Rozeznanie
|
hej
ale zimnica...brr popieram Kamilę! słoneczko, ciepełko i dłuższe dni to jest to czego mi teraz potrzeba miłego wieczorku Wam życzę |
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że dzień się stopniowo wydłuża
![]() Na nowy rok na kazdy dzien barani skok
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tam dziewczyny samopoczucie i zdrówko wasze przedewszystkim
Dziś ładnie słoneczko świeci ale chyba zaciepło to nie jest ale jak tak przez okno sobie człowiek popatrzy to i tak sie lepiej troszq robi ![]() A jak wkońcu z tym spotkaniem ?? 11 czy 18 jednak? Właśnie się dowiedziałam że w tym roku mamy starsznie krótki karnawał i kończy sie 5 lutego ![]() Miłego dzionka życze |
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Mi oba terminy pasują, ale coś dziewczyny słabo sie wypowiadają
![]() Oliwko faktycznie karnawał w tym roku trwa miesiąc, bo wielkanoc mamy już w marcu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj byłam na zakupach w King Crosie tłumy masakra ale już wiem że z moim D. na zakupy nie moge jeździć sobie nic niekupiłam bo mi zrzędził a dla neigo zakupyu zrobiliśmy w 30 minut buty spodnie bluzy chcialam mu swterek to mnie wyzwał normlanie taki uparciuch ze koniec
![]() Ale ja za to wczoraj byłam na giełdzie i kupiłam sobie śliczniutką sukieneczke i sweterki wczorja był tam spokój mało ludzi no i niestety część sklepów nieczynna ale przynajmniej w spokoju porobiłam zakupy ![]() A co do spotkanka to ja się pisze tylko mówcie kiedy 11 mam kolejny egzamin ;-( a jeszcze z tego sprzed świat nie mam wyników i sie nie moge skupić nad nauką myśląc co dostałam z tego ehhh
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki.
mam juz dzialajacy komputer w domku . ja jakby cos to pisze sie na 18 stycznia na spotkanie. |
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, no w końcu witamy wśród żywych
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to powinnam zatanczyc kankana
.
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Witamy Aniu po dłuższej nieobecności Jak tam po sylwestrze? ![]() Miałam jechać do kina ale wydaje mi się że na drodze szklanka więc się nigdzie nie wybieram i maszeruję do nauki ![]() A dziś rano obudził mnie sms od chłopaka o treści:"Jestem w już w Kościele Kocham Cie" heh odpisałam że to chyba pomyłka i że w Kościele to się modli a nie sms wysyła do nieznajomych osób i że mnie obudził ! skandal Później okazało się że to jakiś "kolega" ze studiów a ja go wogule nie kojarze ![]() Miłego dzionka
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek po dłuższej przerwie
![]() Święta minęły szybciusio, potem narty i sylwek w Tatrach, też udany. Jednego dnia wyszliśmy w góry w środku nocy i doszliśmy na Kopę Kondracką (ta przy Giewoncie) na wschód słońca, pięknie było sedzieć na górze o szóstej rano, tylko trochę zimno było. Jak będę miała zdjęcia już na kompie to wkleję. A od wczoraj czytam zaległości w wątku, napisałyście trochę, jak mnie nie było ![]() Dziewczyny, zdrowe już jesteście wszystkie? Teraz ja się leczę i jestem na aspirynie i tych tam na gardło i kaszel. Co do spotkania, mnie właściwie pasuje i 11 i 18 stycznia, więc wybór nalezy do Was. Ania, Ty się normalnie wykończysz w tej pracy, jak nie od tej 'koleżanki' to z przepracowania. Oliwka, ale miałam fajną pobudkę. Mój mąż to się dzisiaj nawet do mnie nie odezwał od rana tylko wstał sobie i wyszedł z psem, jakby mnie nie było. Kamila, sukienka czadowa. A wiesz już może, czy zaczęły się w sklepach zimowe wyprzedaże? Chcę upolować parę rzeczy, ale czekam na obniżki. A tatuś ekstra życzenia Ci złożył Mój już wprost powiedział, że zamiast psa to małe bobo by się przydało i też mnie tym zatkał, bo on nie z takich, coby takie życzenia przy opłatku składał.Iguś, fajny prezent Ci T zrobił. Ja dostałam od swojego P naszyjnik i kolczyki z Apartu, czego się po nim absolutnie nie spodziewałam, bo w jego stylu są raczej np. buty do wspinaczki albo czekan. natii4, Twoje urodziny zapamiętane ![]() aaa, jeszcze Wam powiem, że nauczyłam się tańczyć salsę i zapisuję się od 15 stycznia na kurs poziom wyżej, bo tak mnie wciągnął ten taniec |
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Taverney wyprzedaże już są wszędzie wczoraj king crosie to praktycznie każdy sklep obwieszony -70 w niektórych już mieli nawet nowe kolekcje wiec jest w czym wybierać ale radzę na tygodniu sobota i niedziela tragedia wiecej nastoisz sie w kolejkach do przymierzalni i kas
Na mieście tak samo czas wyprzedaży już rozpoczęty jeszcze pewnie kilka dni i będzie koniec
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze wiedzieć, przejdę się jutro do kingcrossa, w poniedziałek pewnie nie będzie kolejek
fajny avatar oliwko
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Taverney dziękuje
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Taverney
Oliwko no to "fajna" pobudke mialas . ooo, to ja tez musze leciec na wyprzedaze i pewnie zrobie to ktoregos dnia po pracy. w weekendy omijam centra handlowe szerokim lukiem. co do mojego przepracowania... to dam rade. po prostu ten tydzien byl mega zakrecony. musze sie jakos przyzwyczaic, ze w koncu mam co robic . teraz to zrzuca ta "kolezanka" wszystkie prace na mnie, ale ja sie nie daje. ze mna nie ma tak latwo. skoro te kobiety nie potrafily mi przekazac informacji przez 3 miesiace to teraz niech placa za bledy. moi chlopcy pojechali do castoramy i po drodze wstapia do mojej siostry zawiezc jej kilka rzeczy. ja ogarnelam kuchnie, a teraz nadrabiam zaleglosci wizazowe i popijam earl greya z mlekiem .
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jem pierniki i zapijam colą
Mam pokój zagruzowany książkami, kserówkami i zeszytami. Pisze jednocześnie 4 prace i dostaje powoli białej gorączki Nie wiem co mam pierwsze robić-i tak cały styczeń będzie wyglądał aaaaaaa ![]() To by było na tyle marudzenia
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się chce ryczeć... mój mąż mi oznajmił, że czuje się ubezwłasnowolniony w małżeństwie... i szach-pat
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Taverney
![]() Już się Aguś nie denerwuj i nie smutaj |
|
|
|
#4555 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie. Ja dzisiaj po ciężkiej nocce
, Kuba poszedł spać wczoraj już o 17:00 bo normalnie padał, a w nocy dostał bardzo wysokiej gorączki i tak cały dzień raz ma, daję lek i nie ma, jak przestaje działać znowu ma. Do tego wstrętny katar który wyraźnie mu przeszkadza jutro czeka nas wizyta u pediatry. Taverney chyba Twój mąż nie pomyślał i tak walnął w nerwach, będzie wszystko dobrze Ale śniegu!!! Szkoda że go nie było na święta było by bardziej światecznie .
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania, bardzo dobrze że sobie nie dajesz na głowę wejść Boszzz, mnie się po nocach przelewy śnią i cały czas mam schizy, że źle coś zaksięgowałam i kasa pójdzie ludziom na inne konto ![]() Co się dzieje z Ewą i Babessą? Dziewczyny, jak nas czasami czytacie to przesyłam pozdrowienia i uściski U mnie też pełno śniegu dziś napadało, nie lubię zimy
|
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde mam nadzieje ze załapie sie jeszcze na wyprzedaze w tygodniu mam dostac wypłate.
A myslałam ze one trwaja cały styczeń ![]() Najblizej mam do King Crossa i mysle zeby w tygodniu wlasnie tam sie wybrac. Taverney witam A co dokładnie chodziło Twojemu męzowi? Jak to ubezwłasnowolniony |
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
MoniaK ubezwłasnowolniony że nic sam nie może robić ani podejmować decyzji itp. tak jak dziecko do 13 roku życia nic samo nie może tylko wszystko musi za niego robić osoba która go ubezwłasnowolniła
zazwyczaj ubezwłasnowalnia się psychicznie chorych alkoholików narkomanów itp. Faktycznie śniegu nasypało i to w 4 godzinki tyle że oj oj ![]() Iga biedulko to się namęczysz uściski dla Kubusia i szybkiego powrotu do zdrówka i żebyś ty się nie zaraziła bierz witaminki ![]() Kamilko trwaja ale towaru coraz mniej w sklepach jak wczoraj byłam na tcyh zakupach to byłam przerażona wszyscy wszystko wynosili że tak to nazwę Poźniej wyboru nie będzie bądz rozmiarów
|
|
|
|
#4559 |
|
Rozeznanie
|
biało, zimno...zima w pełni...
Dziewczyny życzę Wam zdrówka i Waszym rodzinkom też Taverney główka do góry...może po prostu wstał lewą nogą...porozmawiacie spokojnie i zobaczysz wszystko się wyjaśni Kamila, Aniu powodzenia w buszowaniu po sklepach |
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczenie tego stanu znam Tav, mam nadzieję że wszystko sobie wyjaśnicie, trzymam kciuki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

- chociaz tyle dobrego.
.

Nie wiem co mam pierwsze robić-i tak cały styczeń będzie wyglądał aaaaaaa
a mi się chce ryczeć... mój mąż mi oznajmił, że czuje się ubezwłasnowolniony w małżeństwie...