Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-30, 14:21   #4531
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hm u nas w jednej już jest na pewno, jutro pójdę oglądać.

em też wzięłam bułeczkę, ale do zizou chyba szybciej dojdzie

A co do cieni - ja na jedno wesele zrobiłam sobie pełen make-up z cieniami, na na drugim tylko lekko rozświetliłam powiekę (mam też ciemną, tak jak sińce pod oczami ) i czarny eyeliner. Wyglądało bosko a o ile mniej zachodu

Klinikowe cienie są bardzo ładne, ale raczej większość nadaje się do delikatnego, dziennego makijażu (przynajmniej te, które mam i które testowałam). Może na bazie wychodzą intensywniejsze.
Ja na wieczór wolę bardziej podkreślone oko
coz, ja sobie elegancko wmowilam, ze potrzebuje cieni w gruncie rzeczy po prostu strasznie mi sie te cudenka podobaja no ale na jednym slubie jestem swiadkiem, musze byc jak spod igly

snow
jak obejrzysz juz benefita to bardzo prosze o relacje: ceny, asortyment i w ogole musze wiedziec, ile aksy sobie zostawic, bo mam nadzieje ze jednak bedzie u nas to benecudo

i jeszcze moje odczucia z uzywnaia lash injection: super tusz latwy w obsludze, z rzesami robi cuda [a rano sie bardzo spieszylam, malowalam sie na przyslowiowego chybcika a i tak wyszly mi firanyyyyy ]. relacja cena-pojemnosc na plus, bo jest go az 11ml a kosztuje 75 slotych. jest gesty, szczota ogromna. bardzo przyjemny tusz
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 15:20   #4532
Estella
Zakorzenienie

Byłam w dwóch Sephorach i nie znalazłam Benefitu a chciałam sobie coś kupić.
W końcu w Super Pahrm kupiłam tylko żel pod prysznic Happy Time(plus miniaturka balsamu), duzy szampon Elseve Nutri blask, jedwab do włosów Joanny (chciałm Biosilku, ale Joanna dużo korzystniej wypada pod względem ceny) i z promocji za 2,50zł pomadkę ochronną Nivei.
Czyli same potrzebne rzeczy wzięłam skusze się chyba na jakies perfumy, bo jest dużo w promocji. I na pewno w piątek kupię w promocji podkład Rimmela, ten nowy (mama tak samo, miałyśmy próbki i nam przypasował).
Chciałam kupić sobie tusz, ale mogłam się zdecydować czy wziąć nowego L'oreala czy nowego Bourjois i w końcu żadnego nie wzięłam.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 15:31   #4533
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ice i jak? profesor KM bardzo dala sie we znaki? mnie czeka sesja poprawkowa, z przyczyn losowych na egzamin dzis nie dotarlam
Miałam nic nie mówić na ten temat, ale: jak ja tej francy nie cierpię. Spotkamy się na 99% na poprawce.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dziś oparłam się 3 pokusom
Gratulacje.

Cytat:
snow jak obejrzysz juz benefita to bardzo prosze o relacje: ceny, asortyment i w ogole musze wiedziec, ile aksy sobie zostawic, bo mam nadzieje ze jednak bedzie u nas to benecudo
Ja też proszę o relację. Czemu u nas jeszcze nie ma?

Cytat:
i jeszcze moje odczucia z uzywnaia lash injection: super tusz latwy w obsludze, z rzesami robi cuda [a rano sie bardzo spieszylam, malowalam sie na przyslowiowego chybcika a i tak wyszly mi firanyyyyy ]. relacja cena-pojemnosc na plus, bo jest go az 11ml a kosztuje 75 slotych. jest gesty, szczota ogromna. bardzo przyjemny tusz
A trwały? Brzmi ciekawie ten Twój opis, ale na razie nie planuję zakupu tuszu, bo mój HI wciąż rewelacyjnie maluje, a w kolejce czeka Lash Doubling.

---

Dotarły do mnie moje Teddy Bear! Są boskie i śliczne i jestem bardzo zadowolona, chociaż póki co tylko się na nie gapię, bo pomalowana jestem czym innym i zmywać mi się nie chce.

W ramach rozczarowania wczorajszym i dzisiejszym egzaminem i brakiem Benefitu w Sephorach kupiłam sobie w końcu róż Clinique w kolorze Aglow. Ależ on jest piękny. Oczwyiście, wcale nie kuszę. Przypadkiem w jednej Sephorze popatrzyłam na te róże, sprawdziłam kod (wcześniej były tylko dwuletnie starocie) i zobaczyłam datę czerwiec 2007, więc od razu poszłam do kasy. Zwłaszcza, że był tylko jeden w tym kolorze, więc nie było na co czekać.

W dodatku kupiłam TŻ bardzo ładny portfel i mam już kłopot z prezentem z głowy.

Miałam jeszcze wysiąść po drodze do domu i iść po maseczkę Nuxe, ale już nie mogłam się doczekać aż wrócę do domu i sprawdzę, czy nie było listonosza, więc na dzisiaj odpuściłam.

Ale mam nowe cudeńka, siedzę i się w nie wpatruję.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 15:40   #4534
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice: pstrykniesz fotke różu??
Jaka cena??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 15:45   #4535
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Byłam w dwóch Sephorach i nie znalazłam Benefitu a chciałam sobie coś kupić.
W końcu w Super Pahrm kupiłam tylko żel pod prysznic Happy Time(plus miniaturka balsamu), duzy szampon Elseve Nutri blask, jedwab do włosów Joanny (chciałm Biosilku, ale Joanna dużo korzystniej wypada pod względem ceny) i z promocji za 2,50zł pomadkę ochronną Nivei.
Czyli same potrzebne rzeczy wzięłam skusze się chyba na jakies perfumy, bo jest dużo w promocji. I na pewno w piątek kupię w promocji podkład Rimmela, ten nowy (mama tak samo, miałyśmy próbki i nam przypasował).
Chciałam kupić sobie tusz, ale mogłam się zdecydować czy wziąć nowego L'oreala czy nowego Bourjois i w końcu żadnego nie wzięłam.

Tez kupiłam jedwab i jestem jego ciekawa w sumie 6 zł, nie majątek Z joanny kusi mnie jeszcze ten sprayperłowy za 15

a jakie perfumy checsz kupić? Mnie kusi baby doll...wczoraj byłam dzielna i nie kupiłam
Stary 2008-01-30, 15:50   #4536
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice: pstrykniesz fotke różu??
Jaka cena??
Proszę bardzo.
Cena 110 zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00252.JPG (88,1 KB, 39 załadowań)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-30, 16:05   #4537
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Proszę bardzo.
Cena 110 zł.
Ładniutki Ale cena już nie

Ja właśnie myślę jaki sobie błyszczyk kupić(chcę cielisty kolor) i nawięcej w wątku o cielistych ustach jest o błyszczyku Wibo, ale opinie ma takie sobie i jeszcze podobno chłodzi usta a ja nie lubię takiego efektu I jestem w kropce, bo nie wiem czy zaryzykować te kilka zł czy lepiej nie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 16:16   #4538
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś oparłam się 3 pokusom

Weszłam do Natury i zaczęło kusić mnie waniliowe masło do ciała Mineral Care (jest w promocji za 19 zł). Ale pomyślałam sobie, że takiego wielkiego to w życiu z chęcią nie zużyję (500ml). Na KWC nawet nie jest zgłoszony wiec nie wiem czego sie spodziewać. No i najrozsadniejszy argument: mam przecież tyleeee mazideł do ciała . Odłożyłam
I dobrze że odłożyłaś, bo zapach wcale nie jest ciekawy
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 16:18   #4539
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Uzywalam tego kremu glownie na dzien choc na noc tez mi sie zdarzalo,ale w kazdym razie makijaz na nim bardzo dobrze sie trzyma.
Kliknęłam, no bo jak inaczej. Czekam teraz na dostawę, zamawiałam z apteki z allegro wraz z płynem micelarnym sensibio.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 16:19   #4540
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Uzywalam tego kremu glownie na dzien choc na noc tez mi sie zdarzalo,ale w kazdym razie makijaz na nim bardzo dobrze sie trzyma.
Kliknęłam, no bo jak inaczej . Czekam teraz na dostawę, zamawiałam z apteki z allegro wraz z płynem micelarnym sensibio.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 16:39   #4541
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ładniutki Ale cena już nie

Ja właśnie myślę jaki sobie błyszczyk kupić(chcę cielisty kolor) i nawięcej w wątku o cielistych ustach jest o błyszczyku Wibo, ale opinie ma takie sobie i jeszcze podobno chłodzi usta a ja nie lubię takiego efektu I jestem w kropce, bo nie wiem czy zaryzykować te kilka zł czy lepiej nie
Dziękuję.

Ja bym nie kupiła tego błyszczyku na Twoim miejscu - też nie lubię efektu chłodzenia ust, fuj. Moim zdaniem lepiej dorzucić kilka złotych i kupić coś innego.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-30, 16:43   #4542
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję.

Ja bym nie kupiła tego błyszczyku na Twoim miejscu - też nie lubię efektu chłodzenia ust, fuj. Moim zdaniem lepiej dorzucić kilka złotych i kupić coś innego.
I chyba tak zrobię, bo nawet te 5 zł za ten błyszczyk nie warto dać jeśli chłodzi i robi coś na ustach niedobrego
Póki co nie wiem jeszcze czy mi kasy starczy jeśli kupię sobie perfumy nowe Chyba się zdecyduję na Innocenta, bo to moja wielka love od kilku miesięcy
Stary 2008-01-30, 16:47   #4543
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Tez kupiłam jedwab i jestem jego ciekawa w sumie 6 zł, nie majątek Z joanny kusi mnie jeszcze ten sprayperłowy za 15

a jakie perfumy checsz kupić? Mnie kusi baby doll...wczoraj byłam dzielna i nie kupiłam
Który jedwab? ja wzięłam to za 13,99; innego nie widziałam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html
Też myślałam nad Baby Dollem (co prawda mam Baby Doll Magic, ale troszkę inaczej pachną) lub nad I love love Moschino.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-01-30, 17:21   #4544
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam nic nie mówić na ten temat, ale: jak ja tej francy nie cierpię. Spotkamy się na 99% na poprawce.
ja tez za KM nie przepadam ma zbyt duze mniemanie o swojej swietnej osobie powalczymy w drugim terminie
Cytat:
A trwały? Brzmi ciekawie ten Twój opis, ale na razie nie planuję zakupu tuszu, bo mój HI wciąż rewelacyjnie maluje, a w kolejce czeka Lash Doubling.
wytrzymal lzy, przecieranie oczu, popoludniowa drzemke. z ciekawosci zmylam go przed chwila - zszedl latwo
Cytat:
Dotarły do mnie moje Teddy Bear! Są boskie i śliczne i jestem bardzo zadowolona, chociaż póki co tylko się na nie gapię, bo pomalowana jestem czym innym i zmywać mi się nie chce.
czy mozliwym jest, ze oryginalne dwojki klinika kosztujna na all 50 zlotych? gdybym miala pewnosc, ze to oryginaly to wzielabym od razu. czy klinik ma w swojej ofecie cienie, ktore sa w kasetce i otwieraja sie przes wysuniecie ich jak np. pudeleczko zapalek?
Cytat:
Ale mam nowe cudeńka, siedzę i się w nie wpatruję.
sliczny roz i cieni tez zazdroszcze, mam na nie coraz wieksza ochote
Stary 2008-01-30, 17:43   #4545
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ja tez za KM nie przepadam ma zbyt duze mniemanie o swojej swietnej osobie powalczymy w drugim terminie
Nie będę Ci wypominać, że kiedyś mówiłaś, że ją lubisz.

Cytat:
czy mozliwym jest, ze oryginalne dwojki klinika kosztujna na all 50 zlotych? gdybym miala pewnosc, ze to oryginaly to wzielabym od razu. czy klinik ma w swojej ofecie cienie, ktore sa w kasetce i otwieraja sie przes wysuniecie ich jak np. pudeleczko zapalek?
Wydaje mi się, że albo to nie jest pełnowymiarowe opakowanie, tylko jakaś przejściowa wersja promocyjna, albo już wycofane, albo w ogóle GWP w metalowej kasetce. W każdym razie one chyba wystąpiły kiedyś w przyrodzie (chociaż nie dam sobie za to ręki uciąć, spytaj w wątku clinique'owym na Wizażystce), ale moga być niezbyt świeże. Poproś sprzedającego o kod.

Cytat:
Dziękuję. Jestem na dziś zaspokojona kosmetycznie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-30, 17:47   #4546
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Kochane dziewczyny, chyba zanalazłam forum dla siebie.
Od jakiegoś czasu zastanawiałam się, czy już jestem kosmetoholiczką, czy może jeszcze nie... Cóz nie ma się co oszukiwać. JESTEM. Nie potrafię, zresztą jak wiekszość z Was, odmówić sobie zakupu kolejnego kosmetyku, choćby miało to zrujnowac mój budżet. Kupuję tonami kolorówkę-chociaż makijaż robię tylko na wielkie wyjścia i super ważne spotkania, perfumy-chociaż w mojej kolekcji aktualnie znajduje się już ok. 2,5 litra różności, kremów - większość z nich po prostu jełczeje nieużywana ( a tanich nie wybieram) no i absolutnie rekordowe ilości balsamów do ciała. Z tymi balsamami jest tak, że pół łazienki zawalone jest hurtowymi wręcz ilościami. Nie potrafię sobie odmówić zakupu kolejnego: a to jakaś nowość, a to promocja, to znów ktoś na wizażu bardzo zachwalał.
Tydzień temu, jak wiele z Was postanowiłam podliczyć swoje wydatki i osłupiałam . W mieszkaniu czeka mnie remont, a gdybym przez ostatni rok ograniczyła swoje wydatki w tej dziedzinie miałabym wyremontowane mieszkanie za tę kasę. Postanowiłam więc zacisnąć pasa i ograniczyć drastycznie wydatki, przerzucając się z górnopółkowców na te w średniej cenie oraz zużywać zapasy. No i zaczęłam od... zakupów w necie, bo przecież trzeba się zabezpieczyć. I tak zamówiłam trzy kolejne flakony perfum - bo super okazja, puder sypki i róz - bo na wizażu pisali, że świetne oraz hurtowo 2 rodzaje kremów pod oczy, 2 rodzaje kremów do twarzy, tonik, balsam do ciała, coś do demakijażu, wszystko w podwójnej ilości, bo pzrecież będę oszczędzać. Horror!!!
Ja się chyba nigdy nie wyleczę
Napiszcie mi proszę jak Wy sobie radzicie z kolejnymi pokusami.
o to chodzi że nie za bardzo sobie z nimi radzimy ten wątek to dowód i jeden wielki wyrzut sumienia
Witaj wśród nas

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 17:48   #4547
zizou
Zakorzenienie

ice pamietam to, ze pisalam, ze ja lubie coz, madrosc przychodzi [w moim przypadku, madrosc zyciowa ] z wiekiem nie mgoe na nia patrzec .

napisalam maila do sprzedawacy, a zaraz napisze w odpowiednim watku
Stary 2008-01-30, 18:23   #4548
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Który jedwab? ja wzięłam to za 13,99; innego nie widziałam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html
Też myślałam nad Baby Dollem (co prawda mam Baby Doll Magic, ale troszkę inaczej pachną) lub nad I love love Moschino.
Oczywiście pokręciłam Kupiłam serum jedwabne silkway( byłam pewna, że to joanna), moje jest takie tylko do włosów zniszczonych : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...acych-sie.html
a zastanawiam się jeszcze nad tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...do-wlosow.html.

Hehe oba zapachy chodzą mi po głowie:
a ja powinnam iśc na kosmetykowy odwyk (obiecuje sobie to wkóło, ale ciągle coś mnie kusi)
Stary 2008-01-30, 18:39   #4549
Estella
Zakorzenienie

Chyba zrezygnuję z perfum i kupię sypańca Lucidity, bo dziś go znowu oglądałam i znowu sie zakochałam
U mnie Silkwaya niestety nie widziałam. Umyłam niedawno włosy, nałozyłam odzywkę do spłukiwania a potem jedwab i teraz mam taaakie pokrecone włosy, a dopiero co były lekko wyprostowane.

Widzę, że mamy podobny gust nie udało mi się dotrzeć do apteki w centrum:/ wszędzie, gdzie są resztki tych zestawów, znajduję tylko krem+peeling:/ <może siostrę wyślę haha>

Siegfried Obermeier

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 18:46   #4550
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba zrezygnuję z perfum i kupię sypańca Lucidity, bo dziś go znowu oglądałam i znowu sie zakochałam
U mnie Silkwaya niestety nie widziałam. Umyłam niedawno włosy, nałozyłam odzywkę do spłukiwania a potem jedwab i teraz mam taaakie pokrecone włosy, a dopiero co były lekko wyprostowane.

Widzę, że mamy podobny gust nie udało mi się dotrzeć do apteki w centrum:/ wszędzie, gdzie są resztki tych zestawów, znajduję tylko krem+peeling:/ <może siostrę wyślę haha>
ja już dawno zauważyłąm, że mamy podobne gusta
Ja w razie co będę niedaleko tej apteki w piątek, to mogę zajrzeć i zobaczyć co mają
Stary 2008-01-30, 18:57   #4551
Estella
Zakorzenienie

Gdyby to nie był dla Ciebie kłopot to chętnie, może coś zostało. Przydałby mi się tusz, bo dziś Diora zuzyłam (a raczej jest tam już mocno zgęstniała resztka). Masz jakieś typy? Bardzo mnie kusi nowy L'oreal

Siegfried Obermeier
Stary 2008-01-30, 19:14   #4552
Kaisandra
Wtajemniczenie

Żaden kłopot i tak tamtędy będę szła

eh typy lubię masterpice, hypnose clinikowe nie są złe. Powiem szczerze, że u mnei z tuszami to jest dziwnie . Jedne zachwycają mnie na początku użytkowania, a póżniej już mniej. I odwrotnie.

a co do nowego bourjois...Miałam na niego chęć i dobrze, że zmacałam tester w SP. Ja nie wiem, tester napewno nie był stary...bo to nowy tusz. Moje wrażenie: gesty glut. Straszna maź
Nowy L'oreal widziałm, ale jeszcze nie macałam...mam nie otwierany telescopic i masterpice max
Stary 2008-01-30, 19:23   #4553
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę bardzo.
Cena 110 zł.
Bardzo ladny Ale cena nie na moją kieszeń - chyba że bylby to jeden jedyny kosmetyczny wydatek w miesiącu

Mi dzisiaj bardzo sie spodobał róż Deborah nr12 - beżo-brąz z dyskretnymi drobinkami. Chciałam kupić, ale niestety nie było tego numerku Podoba mis ie nawet bardziej niż cielisty Loreal - będę polować

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
I dobrze że odłożyłaś, bo zapach wcale nie jest ciekawy
Ufff.
A działanie?

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 19:28   #4554
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff.
A działanie?
Siostra wywaliła język i powiedziała bleee. Zapach sztuczny i nie widać działania pielęgnacyjnego. Cytuję
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 19:34   #4555
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Siostra wywaliła język i powiedziała bleee. Zapach sztuczny i nie widać działania pielęgnacyjnego. Cytuję
to tym bardziej ufff

a własnie przed chwilką wygrałam licytację na mini superbalma - mango.
może nie podróba? a jakby nawet to 10,50 przezyje

Instagram

Stary 2008-01-30, 20:35   #4556
MagJa
Zakorzenienie

Ufff, aleście naprodukowały przez te 4 dni... No ale zaległości już nadrobiłam

Dziękuję za życzenia, wyjazd się udało, o dziwo w Bukowinie zima na całego, nawet niezłą zamieć przeżyliśmy Pojeździłam trochę na nartach, wypoczęłam sobie i aż żal było wsiadać w PKS do Krakowa

W odwyku kosmetyczny trwam nadal, został mi w sumie jutrzejszy dzień, więc myślę, że uda mi się dotrwać do końca stycznia Ku niedowierzaniu co poniektórych

Co nie zmienia faktu, że już mnie skręca, żeby coś kupić Tylko nie wiem co Znaczy, zawsze by się coś znalazło, ale nie wiem, co kupić, na co w tej chwili stać mój monco nadszarpnięty budżet i, co przy okazji, by się przydało. A może nie tyle przydało, co nie zostało rzucone w kąt po miesiącu...

Jakieś pomysły
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 20:55   #4557
zizou
Zakorzenienie

Mag probki demeter na all jak ja, snow i agnieska
Stary 2008-01-30, 20:59   #4558
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Żaden kłopot i tak tamtędy będę szła

eh typy lubię masterpice, hypnose clinikowe nie są złe. Powiem szczerze, że u mnei z tuszami to jest dziwnie . Jedne zachwycają mnie na początku użytkowania, a póżniej już mniej. I odwrotnie.

a co do nowego bourjois...Miałam na niego chęć i dobrze, że zmacałam tester w SP. Ja nie wiem, tester napewno nie był stary...bo to nowy tusz. Moje wrażenie: gesty glut. Straszna maź
Nowy L'oreal widziałm, ale jeszcze nie macałam...mam nie otwierany telescopic i masterpice max
No popatrz, Masterpiece'a i Hypnose też lubię. Oglądałam Bourjois - zachęcająca w nim jest cena ale ta szczotka dziwna i potwornie obklejona. L'oreal mnie interesuje, ale nie wiem jak z jakością, chyba poczekam na opinie. Mam w zapasie Lancoma i chyba go jutro odpakuję.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-01-30, 21:05   #4559
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
coz, ja sobie elegancko wmowilam, ze potrzebuje cieni w gruncie rzeczy po prostu strasznie mi sie te cudenka podobaja no ale na jednym slubie jestem swiadkiem, musze byc jak spod igly

snow
jak obejrzysz juz benefita to bardzo prosze o relacje: ceny, asortyment i w ogole musze wiedziec, ile aksy sobie zostawic, bo mam nadzieje ze jednak bedzie u nas to benecudo
Nie no, jak jesteś świadkiem, to zmienia postać rzeczy Fakt, cienie Clinique bardzo ładnie wyglądają.

Moja mama dziś oglądała Benefita i przyniosła mi ulotkową książeczkę, niestety nie ma w niej cen. Ogólnie dużo fajnych rzeczy tam widzę (przynajmniej na obrazkach). Podobno wszystko z tej książeczki jest poza pędzlami.

Cytat:
Proszę bardzo.
Cena 110 zł.
O jeju, jaki piękny Takiego koloru właśnie szukam!
Jest przepiękny

Cytat:

Cienie z serii High Impact mają takie opakowania Na strawberry np. są po 44 zł.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Co nie zmienia faktu, że już mnie skręca, żeby coś kupić Tylko nie wiem co Znaczy, zawsze by się coś znalazło, ale nie wiem, co kupić, na co w tej chwili stać mój monco nadszarpnięty budżet i, co przy okazji, by się przydało. A może nie tyle przydało, co nie zostało rzucone w kąt po miesiącu...

Jakieś pomysły
Witaj z powrotem
Musisz coś kupić, ale nie wiesz co, dobre

Cytat:
A no, zizou dobrze mówi
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 21:13   #4560
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Całe szczęście chwilowo nie mam smaka na żadne wafelki i inne takie. Co innego jakby była Burza, Deszcz czy cuś w tym stylu.

Cytat:
No popatrz, Masterpiece'a i Hypnose też lubię. Oglądałam Bourjois - zachęcająca w nim jest cena ale ta szczotka dziwna i potwornie obklejona. L'oreal mnie interesuje, ale nie wiem jak z jakością, chyba poczekam na opinie. Mam w zapasie Lancoma i chyba go jutro odpakuję.
Mówicie o tej nowej wersji Volume Clubbing Bo jeśli tak, to sam tusz nie jest tak przerażający jak tester. W rzeczywistości maluje się nim całkiem łatwo. Przynajmniej brązowym, ale ten chyba różni się tylko kolorem, znaczy się tym niby czarniejszym czarnym. Tylko, że cholernik podrażnia oczy podszczypuje znienacka, raz zaraz po pomalowaniu, innym razem po paru godzinach dopiero.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości