|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Cytat:
![]() a wykladami sie nie przejmuj, pewnie i tak potem nie będziesz na nie chodzic ![]() ![]() --- a dziś znów piękna pogoda ![]() Aż miło się wstaje, jak słońce wpada przez okno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Rozeznanie
|
ojej
![]() ![]()
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja nie moge sie za iebie wziasc
![]() ![]()
#4535 |
Rozeznanie
|
Liiii ja mam to samo ;/ niby staram sie jeść tak jak zwykle .. ale troche sobie odpuściłam i teraz mi się zdarza jeść codziennie jakieś bułeczki, chlebek, drożdżóweczki, rogaliki..
![]() ![]()
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
A ja generalnie cały czas się trzymam i ćwiczę (tzn chodzę 2x w tyg na siłownię, i 2 x w tyg na basen). Wydaje mi się, że wogóle nie chudnę (a to już dobry miesiąc).
I ostatnio oooogromnie mnie ciągnie do jedzenia: nie do słodyczy, ale do po prostu jedzenia: bułek, jogurtów, sałatek, obiadków, no wszystkiego. Najchętniej bym jadła jadła jadła jadła i jadła. Ja tak kocham jeść, uwielbiam mówić o jedzeniu, wymyślać, a potem zjadać... I tak ciężko jest mi być na diecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj to tak samo jak ja uwielbiam jedzonko ![]() ****** No i wiedzialam ![]() ![]() Z cwiczen nici i chyba wizyta u lekarza mnie czeka ![]() ![]()
![]() |
#4538 |
Zadomowienie
|
Ech ja dzisiaj jestem po bieganiu na zaliczenie (800m na czas - raatunku
![]() ![]() Ogólnie waga idzie w dół, ale to chyba zasługa szkoły - dużo biegania (jak ktoś sie nie umie zorganizować to za to wyrabia sobie kondycję ![]() ![]() ![]()
#4539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
Właśnie bardzo mi to przestrzeganie pomogło: nie mam praktycznie wogóle (tzn mam ale rzadko i mniejszą) ochoty na np. czekoladę, batoniki, lody. I to jest bardzo fajne.
Właśnie mnie złapał jakiś dołek, że ciągle muszę myśleć o tym o jem, że nie mogę jeść częściej kebabów i kurczaków z kfc, czekolady wedla i całej reszty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja niestety 3,32 - ALE to był mój OSTATNI bieg na 800m w szkole ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Ja też wczoraj na 800 biegałam, ale czas niestety mam gorszy, 3,42. Ale powiem szczerze, że jestem z siebie bardzo zadowolona, masa dziewczyn miała o wieele gorsze wynki.
Wydaje mi się, że kondycja wśród ludzi podupada - nikomu nic się nie chce, w szkołach ludzie biegają coraz gorzej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
Biegają może i gorzej, nie mają predyspozycji ( patrz Ja
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki chciałabym żebyście napisały swoje zdanie... Zaczełam się odchudzać, na początku było ładnie pięknie, chudłam i dobrze się czułam. Ale od jakiegoś czasu waga stoi w miejscu albo nawet przybywa mi kg. Zrobiłam się senna i momentami zmęczona, głowa mnie pobolewa, zęby, pękają usta itp. Nie wiem czy na to ma jakiś wpływ pogoda za oknem... Wydawało mi się, że robię to w miarę rozsądnie, nie wzięłam się za żadną dietę cud, tylko ograniczyłam jedzenie, wyłączyłam jak mogłam fast foody, słodycze itp zajadałam się chrupkim pieczywem, sałatką grecką, ryżem, jogurtami naturalnymi itp... a teraz już sama nie wiem czy za dużo jem czy jak...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W Łebie było, hmm "po studencku" i wszystko powinno być jasne ![]() Malutko nas było, tylko 40 os. w poprzednich latach było zawsze ponad 100, ale mimo tego znalazły się 2 dziewczyny, które będą ze mną na roku (i w grupie najprawdopodobniej też) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz żyję studiami, przeprowadzką itp. rzeczami i na wizaż zaglądam tylko na chwilkę... mam nadzieję, że w Bdg. szybko będę mieć Internet ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Italianko, czy mogę cię też prosić o ocenę mojego przykładowego jadłospisu?
*** Śniadanie: /około godziny 6:30/ - serek homogenizowany, ok. pół szklanki płatków owsianych+otręb, kilka orzechów, rodzynek (źle? ostatnio ktoś powiedział mi, że to nie posiłek, a ja tak je lubię ![]() W szkole: - bułka "ziarnista" z białym twarożkiem /około godz. 10:30/ - bułka ziarnista z plastrem ugotowanej piersi z kurczaka, liść sałaty ![]() - ze dwa jabłka, banan /to tak w międzyczasie, pomiędzy bułkami albo coś/ (Czy jem za dużo? jestem cały czas naprawdę głodna! //wszyscy się ze mnie śmieją, że kiedy mnie nie widzą, to ja zaawsze coś jem ![]() Obiad: /ok. 16:00, czasem 17:00/ - sałatka z tuńczyka, ciemnego ryżu + jakiś wkrojonych warzywek, które akurat są w domu, 2 łyżki oleju (mam problem z obiadami... różnie to jest. inny przykładowy obiad: gotowany kurczak, 2 marchewki gotowane, brokuły) Podwieczorek: /18:00, często podwieczorek pomijam/ - wafle ryżowe, banan, jabłko (to jest generalnie coś, co wcinam jak mnie ssie ![]() Kolacja: /20:00, 21:00 -zależy kiedy kładę się spać/ - 2 jajka ugotowane na twardo, łyżeczka majonezu - 150g serka wiejskiego (na kolacje też często nie wiem co zjeść. coś powinnam dodać?) *** Trochę się rozpisałam, mam nadzieję, że przeczytasz Italianko ![]() Wydaje mi się, że dużo. Chciałam jeszcze dodać, że 2 razy w tygodniu spędzam 30min pływając na basenie, 2 razy chodzę na siłownie, ok. 1h. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() wszyscy wracaja to i ja tez ![]()
#4548 |
Zakorzenienie
|
a więc tak:
Rano przed szkołą (czyli gdzieś po 7) jem 2 kanapki -> wasa + serek topiony + papryka obiad jem po szkole (w granicach 12:30 do 14:30, zależy jak lekcje skończę) najczęściej ryż + jogurt naturalny, jem połowę porcji, a drugą połowę różnie, najczęsciej gdzieś po godzinie lub 2, jadam też zupy (wtedy muszę zjeść ze 2-3 talerze nawet w okresie między śniadaniem, a kolacją, zupa jest robiona na kostkach, czasem zabielana jogurtem). inną alternatywą jest sałatka grecka ![]() na kolację (godz. ok 20) jem to samo co na śniadanie najczęściej mam 18 lat prawie, 167 cm wzrostu i waga waha się między 55, a 57 kg dodam, że piję dużo zielonej herbaty bez cukru i wody niegazowanej. W ramach przekąski dla zabicia głodu jem jogurt naturalny, jakiś owoc (jabłko, grapefruit, winogron) albo garść płatków nestle fitness ![]() narazie tyle przychodzi mi do głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | ||
Wtajemniczenie
|
Poprawiłam to co wg. mnie jest nie tak - pamiętajcie jednak, że ze mnie dietetyk nie jest
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() jeszcze tydzień i ruszają studia ![]() ![]() ![]() ![]() I gdzie moje zdrowe odżywianie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczynki
![]() Ja tak tylko się przywitać ![]() Buziaki i miłego dnia życzę
#4553 |
Zakorzenienie
|
Italianko, bardzo dziękuję, i postaram się zastosować...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Rozeznanie
|
o chwilkę mnie nie było i troszkę się działo
![]() ![]() ja dzisiaj cały dzień spędziłam u lekarza... i jeszcze nic nie załatwiłam ehhh ;/ pięknie... no i z niezbilansowaną dietą staram się walczyć, ale póki co cieńko mi idzie :P ale wiem, że już niedługo będzie tak jak zwykle ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4555 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj byłam w Bdg. zawitałam na chwilę na wydział i jeszcze nie wiedzą, gdzie będę mieć zajęcia... albo będę mieć piękny dojazd, albo... będę się tłukła z przesiadkami dobrą godzinę :/ i oczywiście nikt na stronie nie umieścił info dot. spotkania, jedynie na tablicy na wydziale... przecież nie każdy jest z Bdg. ajj... urok państwowych uczelni ![]() Jutro przeprowadzka... z całymi klamotami jadę. Mam nadzieję, że Internet będzie mi pięknie śmigał tam - rodzice właśnie w plusie załatwiają mi bezprzewodowy ![]() Oddałam dziś deklarację maturalna ![]() i... mam nowy kolor na włoskach ![]() ![]() A co u Was? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to trzymam kciuki byś miała zajęcia tam gdzie Ci pasuje ![]() ![]() No i powodzenia w przeprowadzce ![]() Ja swoje klamoty też zawieźć jeszcze muszę...ale pewnie będę miesiąc je zwozić ![]() i pokaz no sie pokaz w tych wlosach ![]() ![]() --- mój plan jest tragiczny, to nawet nie ze względu na grupę w której jestem, bo wszyscy kończą późno... po prostu tyle zajęć ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Wtajemniczenie
|
Co tak tutaj ciuchutko? O naukę nie podejrzewam w sobotę, więc co... wszyscy balują
![]() Piszę właśnie z Bdg. Już jako tako posprzątałąm, rozpakowałam się... i... Internet chodzi :-] Nudno, nudno... piszcie ;-) A co do włosków - zdjęcia nie będzi bo i aparat został w domku. Jak przyjadę na weekend któryś - cyknę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]()
#4560 |
Zakorzenienie
|
Właśnie...ale ciuchutko
![]() Ja przez ostatni tydzień jadłam więcej niż zwykle (te bułki i wogóle, na obiad zwykle więcej, i kolację później (ale jak najbardziej białkową się starałam), i schudłam kolejny 1kg ![]() I wogóle, zrobiłam sobie nowy kolor na włosach więc czuję się super ![]() Co tam u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.