No dobrze... ale co z MOTORAMI? :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 06:39   #4531
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)

Świniaczku!
Właśnie o Tobie myślałam ostatnio Jak tam Twój Dziadzio? (sama tak o nim pisałaś, mam nadzieje, że nie będzie co wolno wojewodzie)

Dziewczynyyyyy, jaka pogoda, a ja do 17 W SZKOLE!!!!!!!!!!!!!

A, a nie wiecie może, ile kosztuje proszkowanie ramy? (Tż coś mówił, że to się proszkiem robi, więc dlatego tak napisałam)

Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Czas edycji: 2013-04-13 o 06:53
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 07:03   #4532
justyna_dt
Zakorzenienie

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40285252]Świniaczku!
Właśnie o Tobie myślałam ostatnio Jak tam Twój Dziadzio? (sama tak o nim pisałaś, mam nadzieje, że nie będzie co wolno wojewodzie)

Dziewczynyyyyy, jaka pogoda, a ja do 17 W SZKOLE!!!!!!!!!!!!!

A, a nie wiecie może, ile kosztuje proszkowanie ramy? (Tż coś mówił, że to się proszkiem robi, więc dlatego tak napisałam)[/QUOTE]
Ale pytasz o piaskowanie czy malowanie proszkowe? malowanie proszkowe ramy to zależy - waha się od nawet 50 zł do 250 zł, a piaskowanie to w sumie nie wiem. Mi znajomy podał za piaskowanie i malowanie felg samochodowych stalowych cenę 80 zł, ale to po znajomości.

Planuję wykorzystać dzisiejszą pogodę mama mnie zamorduje, bo obiecałam jej pomóc z praniem i prasowaniem firanek, ale tak ze 2 h jazdy to chyba nikomu nie ujmie...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 11:02   #4533
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

a mnie nosi miałam dzisiaj umyć mojego brudaska, a na dworze mokro i tak średnio fajnie. Myślałam, że coś pojeżdżę dzisiaj, chociaż jakąś małą rundkę po wsi zaliczę a tu

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 11:20   #4534
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
a mnie nosi miałam dzisiaj umyć mojego brudaska, a na dworze mokro i tak średnio fajnie. Myślałam, że coś pojeżdżę dzisiaj, chociaż jakąś małą rundkę po wsi zaliczę a tu
U mnie sucho, to z kolei się chmurzy, jak wyjdę z roboty o 14 to pewnie walnie deszczem, a do tej pory to słoneczko...

Stary 2013-04-13, 12:06   #4535
paula54
Zakorzenienie

A my właśnie dojechaliśmy do Krosna. Ja zostałam na chwilę ogarnąć torby a TŻ poszedł Su przepalić. Ma zatankować i po mnie przyjechać Siedzę jak na szpilkach
W ogóle pogoda jest przecudna! Troszkę zimnawo, ale słoneczko cudnie świeci i drogi suche Oby jutro też tak było, bo jak tak, to zaczynamy sezon
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 12:22   #4536
armana
Raczkowanie

Witam was dziewczyny, czytuje was już od dawna i w końcu postanowiłam dołączyć Moja przygoda z motocyklami zaczeła się bardzo nie dawno od motocykla TŻ, ja sama jeździłam skuterem, ale nie dawno się popsuł i musze się przesiąść na prawdziwe moto, nie mam prawka, TŻ zresztą też nie bo w UK to troszke inaczej wygląda. Trzeba zrobić CBT ( 1 dniowy kurs i można śmigać do pojemności 125cc) ja zrobiłam na skuterku i normalnie śmigałam, a motorem strasznie się teraz boje po parkingu idzie mi super, a na ulice mam straszneg0 stracha. Dziś troszke pojeździłam i jestem z siebie strasznie dumna, ale stasznie się trzęsłam i jeździłam jak oferma
armana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 12:58   #4537
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
A my właśnie dojechaliśmy do Krosna. Ja zostałam na chwilę ogarnąć torby a TŻ poszedł Su przepalić. Ma zatankować i po mnie przyjechać Siedzę jak na szpilkach
W ogóle pogoda jest przecudna! Troszkę zimnawo, ale słoneczko cudnie świeci i drogi suche Oby jutro też tak było, bo jak tak, to zaczynamy sezon
W Krośnie pogodnie? No to już nie rozumiem tej aury
armana, powolutku, bez strachu masz upatrzone moto?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 14:29   #4538
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

u mnie przeszła burza no nic tylko sobie w łeb strzelić kuuuurde zapowiadał się taki ładny weekend, aaaaale marudze wiem

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:34   #4539
Monichulaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
aaaaale marudze wiem
tak, tak marudzisz Kochana

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:36   #4540
sashka8
Raczkowanie

U mnie ładna pogoda. Wczoraj padało, ale dzisiaj jest sucho i nawet trochę słonecznie. Spędziłam prawie 3 godziny szorując wnętrze auta. :P Jejku już nie mogę się doczekać kiedy będę miała tą kat. A i motocykl. :P

Zazdraszczam Wam, które macie już na czym śmigać.

Edytowane przez sashka8
Czas edycji: 2013-04-13 o 14:38
sashka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 15:13   #4541
armana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
armana, powolutku, bez strachu masz upatrzone moto?
Powiem ci, że dziś się troszkę podbudowałam tą moją wycieczką, ale jeszcze długa droga przedemną, a mamy Honde CBF125, którą aktualnie staram się okiełznać, jak już się nauczę i zrobie prawko to marzy mi się Bandit

Dziewczyny a jak u was pada to wogóle nie jeździcie? ja całą zimę przejeździłam na skuterku a mój mąż na motorze, co prawda nie było śniegu ale deszcz i zimno owszem, fakt lepiej jak jest ciepło i sucho, ale tu czekając na pogodę można się nie doczekać

Edytowane przez armana
Czas edycji: 2013-04-13 o 15:19

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 17:17   #4542
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
W Krośnie pogodnie? No to już nie rozumiem tej aury
Wiesz co, tak jest... dziwnie. Bo np. jak siedzieliśmy pod garażem i TŻ pucował chłodnicę to się rozbierałam bo mi było gorąco, potem znowu się ubierałam bo wieje. Jak jedziesz to Ci trzy krople deszczu na szybkę spadną i cisza przez 15 minut. Potem znowu - z przejrzystego nieba. Albo nadpłynie wielka czarna chmura, postraszy i przeleci. Ale generalnie jest dobrze. Zrobiliśmy ponad 50 km dziś pewnie (tak, wiem, niedużo, ale TŻ jest po nocce, więc właśnie odsypia) a potem z godzinkę pucowania się w garażu
Tak więc jak jutro nie będzie gorzej niż dziś to TŻ jedzie do Krk i zaczynamy na całego

edit: a teraz leje takimi wielkimi kropami i świeci mi tak słońce w monitor, że się musiałam z kompem przesiąść. Jednocześnie. Nie ogarniam tego "słonecznie ale deszczowo"

edit2: o - właśnie zagrzmiało do tego...

Edytowane przez paula54
Czas edycji: 2013-04-13 o 17:51
Stary 2013-04-13, 19:33   #4543
Konto usunięte

Cytat:
Ale pytasz o piaskowanie czy malowanie proszkowe? malowanie proszkowe ramy to zależy - waha się od nawet 50 zł do 250 zł
Właśnie o to

U nas padało... zerwałam się ze szkoły z kolegą i po drodze minęliśmy mojego TŻa na motorze A miał siedzieć w garażu
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 19:37   #4544
naroa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez armana Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny, czytuje was już od dawna i w końcu postanowiłam dołączyć Moja przygoda z motocyklami zaczeła się bardzo nie dawno od motocykla TŻ, ja sama jeździłam skuterem, ale nie dawno się popsuł i musze się przesiąść na prawdziwe moto, nie mam prawka, TŻ zresztą też nie bo w UK to troszke inaczej wygląda. Trzeba zrobić CBT ( 1 dniowy kurs i można śmigać do pojemności 125cc) ja zrobiłam na skuterku i normalnie śmigałam, a motorem strasznie się teraz boje po parkingu idzie mi super, a na ulice mam straszneg0 stracha. Dziś troszke pojeździłam i jestem z siebie strasznie dumna, ale stasznie się trzęsłam i jeździłam jak oferma
hej armana jako że jesteś w UK to mam pytanie, bo TŻ mi chce uciec tam za jakiś czas i mnie porwać, toteż zastanawiamy się jak jest tam z prawem jazdy. czy polski dokument jest ważny, czy trzeba wyrabiać międzynarodowe czy zdawać tam na miejscu jakieś egzaminy? dużo jest z tym zachodu?
naroa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 19:56   #4545
armana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naroa Pokaż wiadomość
hej armana jako że jesteś w UK to mam pytanie, bo TŻ mi chce uciec tam za jakiś czas i mnie porwać, toteż zastanawiamy się jak jest tam z prawem jazdy. czy polski dokument jest ważny, czy trzeba wyrabiać międzynarodowe czy zdawać tam na miejscu jakieś egzaminy? dużo jest z tym zachodu?
Podobno trzeba wymieniać jak się mieszka powyżej pół roku, ale mało znam osób, które faktycznie wymieniają, spokojnie można śmigać. Chociaż ponoć niektóre firmy ubezpieczeniowe robią problemy, ale na pewno nie wszystkie. Nie jest to jakieś skomplikowane, idzie się do DVLA i wymienia, koszt 50f
Stary 2013-04-13, 20:23   #4546
justyna_dt
Zakorzenienie

Zaraz Was nadrobię, napiszę Wam tylko, że spięłam poślady, wyjechałam o 14:30 i wróciłam dopiero teraz

Stary 2013-04-13, 21:09   #4547
renia19941
Rozeznanie

My też dziś polataliśmy, deszcz nas nie ominął ale przeczekaliśmy na stacji benzynowej. Mój sezon oficjalnie rozpoczęty. Aż żal było wracać do domu
Stary 2013-04-13, 21:45   #4548
armana
Raczkowanie

ale wam zazdroszczę tego zacieszu z jazdy, dla mnie to narazie jeden wielki stres ale się nie podam
Stary 2013-04-13, 22:16   #4549
Ja_Soldat
Raczkowanie

Cytat:
ale wam zazdroszczę tego zacieszu z jazdy, dla mnie to narazie jeden wielki stres ale się nie podam
A czym tak się stresujesz? ;>
Ja_Soldat jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 22:20   #4550
armana
Raczkowanie

sama nie wiem, samochodem jeździłam, skuterem jeździłam, a motorem się boje samochodów po pustej drodze jest ok, a jak coś wyjedzie to panika:/ ehh muszę się przełamać
Stary 2013-04-13, 22:24   #4551
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem ci, że dziś się troszkę podbudowałam tą moją wycieczką, ale jeszcze długa droga przedemną, a mamy Honde CBF125, którą aktualnie staram się okiełznać, jak już się nauczę i zrobie prawko to marzy mi się Bandit

Dziewczyny a jak u was pada to wogóle nie jeździcie? ja całą zimę przejeździłam na skuterku a mój mąż na motorze, co prawda nie było śniegu ale deszcz i zimno owszem, fakt lepiej jak jest ciepło i sucho, ale tu czekając na pogodę można się nie doczekać
Kolega ma CBFkę 125, w zeszłym sezonie razem śmigaliśmy koło siebie, jak jechaliśmy grupą, bo ja też miałam 125 A Bandit to... no nie wiem, może jak okiełznasz moto, to będzie Ci łatwiej, ale jest ciężki, a w moim odczuciu nieco klockowaty
Ja nie chcę w deszczu jeździć, bo moto na mokrej nawierzchni ma znikomą przyczepność - wystarczy mocniej przyhamować i można się zdziwić. Zdarza mi się jechać po mokrym czy w deszczu, jak dziś, ale generalnie wolałabym nie, bo jednak strach.
Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Wiesz co, tak jest... dziwnie. Bo np. jak siedzieliśmy pod garażem i TŻ pucował chłodnicę to się rozbierałam bo mi było gorąco, potem znowu się ubierałam bo wieje. Jak jedziesz to Ci trzy krople deszczu na szybkę spadną i cisza przez 15 minut. Potem znowu - z przejrzystego nieba. Albo nadpłynie wielka czarna chmura, postraszy i przeleci. Ale generalnie jest dobrze. Zrobiliśmy ponad 50 km dziś pewnie (tak, wiem, niedużo, ale TŻ jest po nocce, więc właśnie odsypia) a potem z godzinkę pucowania się w garażu
Tak więc jak jutro nie będzie gorzej niż dziś to TŻ jedzie do Krk i zaczynamy na całego

edit: a teraz leje takimi wielkimi kropami i świeci mi tak słońce w monitor, że się musiałam z kompem przesiąść. Jednocześnie. Nie ogarniam tego "słonecznie ale deszczowo"

edit2: o - właśnie zagrzmiało do tego...
Haj fajf, okazało się, że u mnie była identyczna pogoda
Cytat:
Napisane przez renia19941 Pokaż wiadomość
My też dziś polataliśmy, deszcz nas nie ominął ale przeczekaliśmy na stacji benzynowej. Mój sezon oficjalnie rozpoczęty. Aż żal było wracać do domu
Ooooo, dokładnie to samo uczucie dzisiaj. Może to magia SV
Cytat:
Nie stresuj się, wszystko przyjdzie z czasem ja w zeszłym sezonie po 3 miesiącach posiadania moto stwierdziłam, że go sprzedam, bo nie ogarniam i to nie dla mnie. Potem zaczęłam dużo jeździć, złapałam bakcyla na amen, a teraz mam 650 i jest mi łatwiej niż na poprzedniej 125-tce pamiętam, jak maleństwo kilka miesięcy temu powtarzała mi tu na forum do oporu: ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć

Ja miałam szalony dzień dziś objechałam dwa województwa zrobiliśmy spontaniczny spot, dwa razy złapał mnie deszcz, poterroryzowałam z kolegą naszą mieścinę już po zmroku, jechałam z otwartą szybką, bo mam ciemną i nic nie widziałam ogólnie mega plus, zwłaszcza że kolejna obawa pokonana, czyli jazda SV-ką po mokrym asfalcie normalnie mam ochotę Wam wszystko opowiedzieć ale padam na pysk, a rano znowu ruszam w trasę, na Rzeszów

Stary 2013-04-13, 22:35   #4552
Ja_Soldat
Raczkowanie

Cytat:
sama nie wiem, samochodem jeździłam, skuterem jeździłam, a motorem się boje samochodów po pustej drodze jest ok, a jak coś wyjedzie to panika:/ ehh muszę się przełamać
Nie załamuj się. Pamiętaj, że to Ty panujesz nad motocyklem a nie motocykl nad Tobą. A co do Bandzior to kawał ajzola, waży ponad 200 kg ( z resztą zależy od rocznika, ale w razie gleby jest co podnosić ). Ogólnie to spoko sprzęt, tylko o wiele większy od CBFki. Może zastanów się nad Bandziorem 400, lżejszy od 600 kopa ma, jednym mankamentem jest dość wysoka cena jak za motocykl z początku lat 90. A co do jazdy w deszczu to jak wracam ze zlotu, albo skądś tam to jadę w deszczu bo muszę wrócić do domu, a jak widzę że pada i jestem w domu to nie wystawiam motocykla. Nie lubię jak mi deszcz pada na szybkę i nic nie widzę. Jak ślepa kura...
Ja_Soldat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 22:44   #4553
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40285252]Świniaczku!
[/QUOTE]

Dziadzio dobrze (tak, można go tak oficjalnie nazywać ), męczyłam go miesiąc temu chyba przez tydzień, żeby gada odpalić, podgrzewanie świec i inne dziwactwa ale w końcu załapał Zrobiłam całe 40 km , zabrakło mi benzyny
W sumie od tamtego czasu go nie odpalałam, ale musiałabym, żeby nie było jaj , bo chcę się ograniczyć do wymiany oleju i filtru w tym roku No kurde wypadałoby tarczę z tyłu wymienić, ale i tak nie korzystam z tylnego hamulca, więc tłumaczę sobie, że nie muszę , ale wiem, że muszę

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 12:04   #4554
Konto usunięte

Ja teraz już też nienawidzę jazdy w deszczu:x Po tej mojej glebie:x poza tym hamulca gwałtownie też się już boję używać, dlatego nie lubię, jak TŻ tak podjeżdża tak do innych aut:x mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo kiedys jak wracaliśmy katem w deszczu, to cały czas z tyłu krzyczłam

Świniaczku, hehe Na spokojnie, wszystko sobie powymieniasz Dobrze, że się wtedy uparłaś i go nie sprzedałaś

Dziewczyny, a co jeśli tabliczka znamionowa jest po lewej stronie? Na forach piszą, że zawsze jest z prawej, ale to chyba bez różnicy chyba, prawda? W sensie nie powinni się do tego doczepić?

Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Czas edycji: 2013-04-14 o 13:30
Stary 2013-04-14, 14:02   #4555
justyna_dt
Zakorzenienie

Pati, nie doczepią się, po prostu na badaniu technicznym w ocenie wpisze, że jest z lewej i po problemie tylko powiedz o tym diagnoście.

Aaaaa ja dzisiaj zaliczyłam pierwszą parkingówkę klamka hamulca się troszeczkę przestawiła, bo nie odbija do końca, no i rozbity kierunek, a crash się nawet nie obił generalnie nie zrobiło to na mnie wrażenia, zwłaszcza że nie ogarnęłam z przyczyn obiektywnych, a nie własnego blondynizmu, no ale teraz kierunki pierwsze w kolejce do wymiany, a chciałam na razie to olać.

Stary 2013-04-14, 14:12   #4556
Konto usunięte

Cytat:
Pati, nie doczepią się, po prostu na badaniu technicznym w ocenie wpisze, że jest z lewej i po problemie tylko powiedz o tym diagnoście.

Aaaaa ja dzisiaj zaliczyłam pierwszą parkingówkę klamka hamulca się troszeczkę przestawiła, bo nie odbija do końca, no i rozbity kierunek, a crash się nawet nie obił generalnie nie zrobiło to na mnie wrażenia, zwłaszcza że nie ogarnęłam z przyczyn obiektywnych, a nie własnego blondynizmu, no ale teraz kierunki pierwsze w kolejce do wymiany, a chciałam na razie to olać.

Justyna, zdarza się najlepszym blondynizmu, hahahahaha rozwaliłaś mnie też się muszę rozejrzeć za kierunkami

A co z vin-em? Bo na ramie jest 12 cyfr, a powinno być 17. To z jakiegoś forum: "VIN ma zawsze 17 znaków, i tyle jest pól we wszelkich formularzach. Jeżeli coś ma krótszy VIN, to możliwe, że dostawili kilka "x" w ramach wypełnienia" wiec chyba nie ejst to przeszkodą...?

Paula, pochwal się, sprowadziliście?
Stary 2013-04-14, 14:28   #4557
paula54
Zakorzenienie

u nas też dziś tak dziwnie z tą pogodą. Raz pada, raz świeci słońce. TŻ od rana chodził od okna do termometru i się zastanawiał jechać czy nie jechać. Ale w końcu pojechał. A ja siedzę jak na szpilkach, bo drogi jednak miejscami mokre, a my oponę wymieniamy dopiero w przyszłym tygodniu. Więc na razie jest stara i wyślizgana.
My wczoraj mało nie leżeliśmy (bo mnie strasznie podrzuciło na zakręcie i nie dałam rady wysiedzieć bez ruchu), ale TŻ wyprowadził. No i nie mogliśmy zbytnio poszaleć, bo były derby w mieście i wszędzie pełno policji. Skubańce się chowały za autobusami na zatoczkach, za krzakami itp. Raz niewiele brakowało i byśmy punkciki przytulili pewnie
A teraz się przejaśnia i wyszło słońce. Normalnie pogoda jak w marcu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 14:34   #4558
Konto usunięte

Też mnie ostatnio tak wyrzuciło Aż mu buty zjechały z podnóżków. Tż zaczął coś bak macać, to odsunęłam ręce, a potem na stacji mi powiedział, że nagle taką lekkość poczuł, że myślał, że mnie zgubił A że nie ważę dużo, to wiecie

Kiedyś bym serio się ześlizgnęła, jak ruszał ze świateł, a ja gacie poprawiałam (dosięgam nogami do ziemi z zadupka, no to żem stanęła, skoro czerwone)
Stary 2013-04-14, 14:45   #4559
paula54
Zakorzenienie

haha mój też mnie często po nodze smyra. Ja się zastanawiam co on chce a ten mi potem mówi "sprawdzam czy jeszcze siedzisz"
No właśnie mnie tak podbiło, bo dziury, piach i zakręt jednocześnie, że mi aż noga zjechała z podnóżka. A wtedy mała panika, bo TŻ zawsze krzyczy, że on jest od ratowania a ja mam siedzieć grzecznie z tyłu. Chociaż przez to moje nieogarnięcie kiedyś mu pomogłam Suzi przytrzymać, bo nam się zaczęła z górki do tyłu turlać...
Btw - apropo masy bandziora - nasz ma w dowodzie rej. wpisane 226 kg. Ja mam problem go utrzymać dłużej przechylonego. A na centralkę postawić to już w ogóle nie ma mowy. TŻ czasem sobie nie daje rady, ale on też malutki
Stary 2013-04-14, 14:50   #4560
Konto usunięte

Ahhh, tak to jest z takimi rozbudowanymi jak my dziewczynami

Noo, bandzior to kawał klocka... w zyciu bym już nie kupiła czegoś, co waży więcej niż 170 a i tego na razie bym nie brała, haha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości