![]() |
#4531 |
Konto usunięte
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
Świniaczku!
Właśnie o Tobie myślałam ostatnio ![]() ![]() ![]() Dziewczynyyyyy, jaka pogoda, a ja do 17 W SZKOLE!!!!!!!!!!!!! A, a nie wiecie może, ile kosztuje proszkowanie ramy? (Tż coś mówił, że to się proszkiem robi, więc dlatego tak napisałam ![]() Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2013-04-13 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40285252]Świniaczku!
Właśnie o Tobie myślałam ostatnio ![]() ![]() ![]() Dziewczynyyyyy, jaka pogoda, a ja do 17 W SZKOLE!!!!!!!!!!!!! A, a nie wiecie może, ile kosztuje proszkowanie ramy? (Tż coś mówił, że to się proszkiem robi, więc dlatego tak napisałam ![]() Ale pytasz o piaskowanie czy malowanie proszkowe? ![]() Planuję wykorzystać dzisiejszą pogodę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
a mnie nosi
![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
A my właśnie dojechaliśmy do Krosna. Ja zostałam na chwilę ogarnąć torby a TŻ poszedł Su przepalić. Ma zatankować i po mnie przyjechać
![]() ![]() W ogóle pogoda jest przecudna! Troszkę zimnawo, ale słoneczko cudnie świeci i drogi suche ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Raczkowanie
|
Witam was dziewczyny, czytuje was już od dawna i w końcu postanowiłam dołączyć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() armana, powolutku, bez strachu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
u mnie przeszła burza
![]() ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
#4540 |
Raczkowanie
|
U mnie ładna pogoda.
![]() ![]() ![]() Zazdraszczam Wam, które macie już na czym śmigać. ![]()
Edytowane przez sashka8 Czas edycji: 2013-04-13 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Raczkowanie
|
Powiem ci, że dziś się troszkę podbudowałam tą moją wycieczką, ale jeszcze długa droga przedemną, a mamy Honde CBF125, którą aktualnie staram się okiełznać, jak już się nauczę i zrobie prawko to marzy mi się Bandit
![]() Dziewczyny a jak u was pada to wogóle nie jeździcie? ja całą zimę przejeździłam na skuterku a mój mąż na motorze, co prawda nie było śniegu ale deszcz i zimno owszem, fakt lepiej jak jest ciepło i sucho, ale tu czekając na pogodę można się nie doczekać ![]() Edytowane przez armana Czas edycji: 2013-04-13 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, tak jest... dziwnie. Bo np. jak siedzieliśmy pod garażem i TŻ pucował chłodnicę to się rozbierałam bo mi było gorąco, potem znowu się ubierałam bo wieje. Jak jedziesz to Ci trzy krople deszczu na szybkę spadną i cisza przez 15 minut. Potem znowu - z przejrzystego nieba. Albo nadpłynie wielka czarna chmura, postraszy i przeleci. Ale generalnie jest dobrze. Zrobiliśmy ponad 50 km dziś pewnie (tak, wiem, niedużo, ale TŻ jest po nocce, więc właśnie odsypia) a potem z godzinkę pucowania się w garażu
![]() Tak więc jak jutro nie będzie gorzej niż dziś to TŻ jedzie do Krk i zaczynamy na całego ![]() edit: a teraz leje takimi wielkimi kropami i świeci mi tak słońce w monitor, że się musiałam z kompem przesiąść. Jednocześnie. Nie ogarniam tego ![]() edit2: o - właśnie zagrzmiało do tego... Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2013-04-13 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Zaraz Was nadrobię, napiszę Wam tylko, że spięłam poślady, wyjechałam o 14:30 i wróciłam dopiero teraz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4547 |
Rozeznanie
|
My też dziś polataliśmy, deszcz nas nie ominął ale przeczekaliśmy na stacji benzynowej. Mój sezon oficjalnie rozpoczęty. Aż żal było wracać do domu
![]()
#4548 |
Raczkowanie
|
ale wam zazdroszczę tego zacieszu z jazdy, dla mnie to narazie jeden wielki stres
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Raczkowanie
|
sama nie wiem, samochodem jeździłam, skuterem jeździłam, a motorem się boje samochodów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie chcę w deszczu jeździć, bo moto na mokrej nawierzchni ma znikomą przyczepność - wystarczy mocniej przyhamować i można się zdziwić. Zdarza mi się jechać po mokrym czy w deszczu, jak dziś, ale generalnie wolałabym nie, bo jednak strach. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja miałam szalony dzień dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;40285252]Świniaczku!
Właśnie o Tobie myślałam ostatnio ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Dziadzio dobrze (tak, można go tak oficjalnie nazywać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie od tamtego czasu go nie odpalałam, ale musiałabym, żeby nie było jaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Konto usunięte
|
Ja teraz już też nienawidzę jazdy w deszczu:x Po tej mojej glebie:x poza tym hamulca gwałtownie też się już boję używać, dlatego nie lubię, jak TŻ tak podjeżdża tak do innych aut:x mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo kiedys jak wracaliśmy katem w deszczu, to cały czas z tyłu krzyczłam
![]() Świniaczku, hehe ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a co jeśli tabliczka znamionowa jest po lewej stronie? Na forach piszą, że zawsze jest z prawej, ale to chyba bez różnicy chyba, prawda? W sensie nie powinni się do tego doczepić? Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2013-04-14 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Pati, nie doczepią się, po prostu na badaniu technicznym w ocenie wpisze, że jest z lewej i po problemie
![]() Aaaaa ja dzisiaj zaliczyłam pierwszą parkingówkę ![]() ![]()
![]() |
#4556 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Justyna, zdarza się najlepszym ![]() ![]() ![]() ![]() A co z vin-em? Bo na ramie jest 12 cyfr, a powinno być 17. To z jakiegoś forum: "VIN ma zawsze 17 znaków, i tyle jest pól we wszelkich formularzach. Jeżeli coś ma krótszy VIN, to możliwe, że dostawili kilka "x" w ramach wypełnienia" wiec chyba nie ejst to przeszkodą...? Paula, pochwal się, sprowadziliście? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
u nas też dziś tak dziwnie z tą pogodą. Raz pada, raz świeci słońce. TŻ od rana chodził od okna do termometru i się zastanawiał jechać czy nie jechać. Ale w końcu pojechał. A ja siedzę jak na szpilkach, bo drogi jednak miejscami mokre, a my oponę wymieniamy dopiero w przyszłym tygodniu. Więc na razie jest stara i wyślizgana.
My wczoraj mało nie leżeliśmy (bo mnie strasznie podrzuciło na zakręcie i nie dałam rady wysiedzieć bez ruchu), ale TŻ wyprowadził. No i nie mogliśmy zbytnio poszaleć, bo były derby w mieście i wszędzie pełno policji. Skubańce się chowały za autobusami na zatoczkach, za krzakami itp. Raz niewiele brakowało i byśmy punkciki przytulili pewnie ![]() A teraz się przejaśnia i wyszło słońce. Normalnie pogoda jak w marcu. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Konto usunięte
|
Też mnie ostatnio tak wyrzuciło
![]() ![]() ![]() Kiedyś bym serio się ześlizgnęła, jak ruszał ze świateł, a ja gacie poprawiałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
haha
![]() ![]() No właśnie mnie tak podbiło, bo dziury, piach i zakręt jednocześnie, że mi aż noga zjechała z podnóżka. A wtedy mała panika, bo TŻ zawsze krzyczy, że on jest od ratowania a ja mam siedzieć grzecznie z tyłu. Chociaż przez to moje nieogarnięcie kiedyś mu pomogłam Suzi przytrzymać, bo nam się zaczęła z górki do tyłu turlać... Btw - apropo masy bandziora - nasz ma w dowodzie rej. wpisane 226 kg. Ja mam problem go utrzymać dłużej przechylonego. A na centralkę postawić to już w ogóle nie ma mowy. TŻ czasem sobie nie daje rady, ale on też malutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Konto usunięte
|
Ahhh, tak to jest z takimi rozbudowanymi jak my dziewczynami
![]() Noo, bandzior to kawał klocka... w zyciu bym już nie kupiła czegoś, co waży więcej niż 170 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.